Вашата оценка

НОВО!!! ЕКЗОТИЧНА И НЕЗАБРАВИМА ЕКСКУРЗИЯ ДО ШРИ ЛАНКА И МАЛДИВИ - тръгване на 16 март 2017 г. - 14 дни, 5 490 лв; има вариант и само ШРИ ЛАНКА - 9 дни, 3 905 лв. ИМА СВОБОДНИ МЕСТА. ПОТВЪРДЕНИ!!!!

16.03.2016
НОВО!!! ЕКЗОТИЧНА И НЕЗАБРАВИМА ЕКСКУРЗИЯ ДО ШРИ ЛАНКА И МАЛДИВИ - тръгване на 16 март 2017 г. - 14 дни, 5 490 лв; има вариант и само ШРИ ЛАНКА - 9 дни, 3 905 лв. ИМА СВОБОДНИ МЕСТА. ПОТВЪРДЕНИ!!!!
Една екзотична и незабравима екскурзия до ШРИ ЛАНКА и малдиви с посещение разглеждане на КОЛОМБО, АНАРАДХАПУРА, СИГИРИЯ, ДАМБУЛА, ПОЛОНАРУА, КАНДИ, ПИНАУЕЛА, ЕЛА, ЯЛА, ГЕЛЕ. Разглеждане на Коломбо столицата и един от най-оживените градове в Шри Ланка с много ресторанти, барове, молове, нощни клубове и възможности за забавления, запознаване с колониалната архитектура на остров Цейлон, можете да видите историческите джамии Дауатагаха и Джами-Ул-Алфар (отвън); крепостта – някогашен британски административен център и седалище на военен гарнизон; крайбрежната улица с квартала на златарите, пазарите, където се намира и красив хиндуистки храм с изящна украса и холандската църква от 1749 г. Ще разгледате още BMICH (Мемориалният международен конгресен център „Бандаранайке”); статуята на Avukana Буда (копие) и „Площада на независимостта”. Следва пътуване до Анарадхапура – обявена от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство на човечеството и някогашна столица на древното кралство от Златната епоха на Шри Ланка. Ще имате удоволствието да разгледате Сигирия, където имате възможност да се изкачите до „Небесната крепост” с красиви фрески от времето на управлението на крал Кашяпа (5 век), скалата с крепостта е била смятана някога за 8-то чудо на света и представлява удивителна находка от архитектурата на древния свят, позната е още като „Лъвската скала”, защото портата й е била охранявана от гигантски лъв. Гала вечеря с фолклорно шоу в Канди. Посещение на Кралската ботаническа градина в Перадения, известна с колекцията си от орхидеи. Свободен ден с възможност за плаж в Бентота – известен курорт на Шри Ланка със златни плажове. Три дни на МАЛДИВИ в избрания от Вас хотел 4* на база полупансион, пълен пансион или ALL INCLUSIVE - свободно време за плаж и възможност за гмуркане.
Всички новини