Вашата оценка 4.00 от 4 гласа

Отзиви на клиенти пътували с ''2 М-КО''

2021
Мексико
"
Здравейте, Благодаря на 2М-КО за отлично организираната екскурзия до Перу и Амазония-17.04.2019. Мечтата ми да се докосна до Перу се изпълни по най-добрия начин. Специални благодарности на Елия, която направи всичко възможно да се чувстваме комфортно и при дългите преходи, и на 4900м. над морето, и да бъдем максимално информирани по време на цялото ни пътешествие. Местните екскурзоводи също бяха перфектни.
Сем. Георгиеви
Йордания - септември 2021
"
Това пътуване далеч надмина всички наши очаквания.

Трябваше да сме група, но се оказахме само ние двете и пътуването ни се превърна в индивидуално приключение. Какъв късмет!

Агенцията беше изключително коректна и всичко бе организирано и изпълнено по перфектен начин.

Тази ваканция се оказа невероятна, несравнима, незабравима!

Специални благодарности на Милена, която отговаряше на всичките ни въпроси и съдейства за това нещата да се случат по начина, по който на нас ни се искаше. 

С нетърпение очакваме деня, в който ще можем да и се обадим отново с готовност да тръгнем пак на път!

Успех на целия екип и силен туристически сезон!
Мария Петрова
2019
Екскурзия до Перу и Амазония
"

Здравейте,

Благодаря на 2М-КО за отлично организираната екскурзия до Перу и Амазония-17.04.2019. Мечтата ми да се докосна до Перу се изпълни по най-добрия начин. Специални благодарности на Елия, която направи всичко възможно да се чувстваме комфортно и при дългите преходи, и на 4900м. над морето, и да бъдем максимално информирани по време на цялото ни пътешествие.

Местните екскурзоводи също бяха перфектни.

Светлин Атанасов