Вашата оценка

Екскурзия до ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА,ТАЙЛАНД и МИАНМАР от 09 ноември 2017 г.- 8 140 лв. Има вариант и само ВИЕТНАМ и КАМБОДЖА - 4 730 лв, също и вариант ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА, МИАНМАР и Лаос от 10 ноември 2017 г., 7 040 лв. ИМА СВОБОДНИ МЕСТА. ПОТВЪРДЕНИ!!!

24.07.2017
Екскурзия до ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА,ТАЙЛАНД и МИАНМАР от 09 ноември 2017 г.- 8 140 лв.
 Има вариант и само ВИЕТНАМ и КАМБОДЖА - 4 730 лв, също и вариант ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА, МИАНМАР и Лаос от 10 ноември 2017 г., 7 040 лв. ИМА СВОБОДНИ МЕСТА. ПОТВЪРДЕНИ!!!
Екзотична екскурзия до ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА, МИАНМАР и ТАЙЛАНД и ЛАОС с посещение на Ханой, Дананг, Хой Ан, Хю, Сайгон (Хо Ши Мин), Май Ту, Сием Реп, Анкор Том, Пномпен, Банкок, Аютая, Патая, Питсанулок, Мандалай, Сукотай, Баган, Янгон, Виентиян, Луанг Прабанг. Докосване до един различен свят, един изгубен свят на девствена природа, будистки ритуали, екзотика и бедност. Посещение на пагоди, храмове, гробници на Императори. Възможност за екскурзия с лодка в делтата на р.Меконг, ще имате възможност да посетите Стария Императорски град, построен в началото на 19-ти век по модел на Забранения град в Пекин и др. Корабен круиз в залива Халонг (с включен обяд в местен ресторант на един от островите), посещение на пещерата „Сунг Сот”, разходка с корабче по р.Хуонг Гианг в гр.Хю, екскурзия с автобус до делтата на р.Меконг, разходка с лодка в делтата на р.Меконг. Възможност за разходка с лодка по р.Чао Прая и по многобройните оживени канали.

 
Всички новини