ЕКСКУРЗИЯ ДО ИТАЛИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И АВСТРИЯ

МИЛАНО, МОНТРЬО, ВЕВЕ, ЛОЗАНА, ЖЕНЕВА, ИНТЕРЛАКЕН, БЕРН, ЛЮЦЕРН, ЦЮРИХ, ВАДУЦ, ИНСБРУК, БУДАПЕЩА

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
01.09.2018 - Тръгване в 07.00 ч. сутринта от паркинга при храм-паметник „Ал.Невски”, София. Пътуване през Сърбия. Нощувка в хотел близо до Любляна.
02.09.2018- Закуска. Тръгване към Италия. Пристигане в Милано около обяд. Разглеждане на Милано – Миланската катедрала, Миланската скала, пасажа „Виктор Емануил”. Свободно време. Нощувка в Милано.
03.09.2018 - Закуска. Пътуване към езерото Лаго Маджоре, където, по желание - с корабче се посещава острова Изола Бела („красивият остров”). След обяд се тръгва за Швейцария, като се минава през италианските и швейцарските Алпи. Привечер се пристига в Монтрьо. Нощувка в Монтрьо.
04.09.2018 - Закуска. Този ден се посещава известния замък “Шийон”, където е бил заточен Байрон. Следва разглеждане на Швейцарската ривиера – градовете Монтрьо (с паметника на Фреди Меркюри) и Веве (с паметника на Чарли Чаплин). След обяд – обиколка на Лозана с разглеждане на: Площада „Палуд“, катедралата „Нотр Дам”, Кулата, откъдето се открива изключително красива гледка към Женевското езеро и Алпите и др. Свободно време. Нощувка.
05.09.2018 - Закуска. Този ден се пътува по красивия път от Лозана до Женева по брега на Женевското езеро. Следва обиколка на Женева: Крайбрежният булевард, Пристанището с известния фонтан – символ на града, Английската градина с цветния часовник, старата част на града с „паметника на Реформаторите”, площад „Бург дю Фур”, катедралата „Св. Петър”, сградата на Кметството и др. Свободно време с възможност, по желание - за разходка с корабче по Женевското езеро. Отпътуване за Берн. Нощувка.
06.09.2018 - Закуска. Тръгване към Интерлакен, като минаваме по красивия път покрай езерата Тунер, Бринцер и Саргер, където се разглежда „Ледения музей”. Възможност за разходка с шейни, теглени от кучета хъски (при хубаво време). Можете да направите невероятни снимки от панорамна площадка. Продължаваме към курорта Интерлакен. Свободно време с възможност за разглеждане на курорта или по желание - изкачване със зъбчата железница до връх Юнгфрау, висок 4000 м. Привечер се връщаме в Берн. Свободно време. Нощувка в Берн.
07.09.2018 - Закуска. Следва обиколка на Берн с разглеждане на: старата част с типичната за 17-ти и 18–ти век барокова архитектура; улица „Крамгасе” – най-хубавата улица в Берн според Гьоте; сградата на Кметството; Моста „Нюдег“ над река Араре, откъдето се открива красива гледка към старата част на града; Катедралата; „Монумента на мечките” – символ на града и др. Продължаваме към Люцерн – „градът на светлините”, живописно разположен на двата бряга на река Ройс. Следва обиколка на Люцерн с разглеждане на: старата част на града със сградата на Кметството, ренесансовия дворец „Ам Рун”, площад „Хиршен” с къщата „Голденер Адлер”, площад „Вайнмаркт”, покрития мост „Капелбрюке” – символ на града и др. Нощувка в хотел в Цюрих или близо до Цюрих.
08.09.2018- Закуска. Следва обиколка на Цюрих: Крайбрежния булевард на езерото „Цюрихзее“, Площад „Вайнплац“ със сградата на Кметството, катедралите „Гросмюнстер“ и „Фрауенмюнстер” и др. Свободно време с възможност, по желание - за разходка с корабче по езерото Цюрихзее. Отпътуване към Кралство Лихтенщайн, където се разглежда столицата – Вадуц. По желание – туристическа обиколка с влакче на града. Продължаваме към Инсбрук. Нощувка.
09.09.2018- Закуска. Обиколка на Инсбрук. Нощувка в Будапеща.
10.09.2018 - Закуска. Разглеждане на централната част на Будапеща „Площада на героите”, сградата на Парламента, Рибарските кули с църквата „Св.Матиаш” (около 2 часа). Пътуване към България. Пристигане в София вечерта.

  1. В ЦЕНАТА СЕ  ВКЛЮЧВАТ:

Ø      9 нощувки със закуски в хотели 3*;

Ø      транспорт с туристически автобус, екскурзоводско обслужване и водач от

        ТА “2М-КО”.

 

2.    В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:

Ø     медицинска и туристическа застраховка: 15 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 30 лв;

Ø     входовете на обектите, билетите  за  влакчета  и  корабчета - за  тях  са  необходими около 130 евро; 

Ø      посещение с корабче на острова Изола Бела - ......... (3-ти ден);

Ø     разходка с корабче по Женевското езеро - ........ (5-ти ден);

Ø     разходка с шейни, теглени от кучета хъски - .......... (6-ти ден);

Ø     изкачване със зъбчата железница до връх Юнгфрау - ......... (6-ти ден);

Ø     разходка с корабче по езерото Цюрихзее - ....... (8-ми ден);

Ø     туристическа обиколка с влакче на гр.Вадуц - ......... (8-ми ден);  

3.   Цената 980 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 320 лв.  

4.   Пътува се с автобус “Неоплан”, оборудван с климатик, тоалетна, барче и видео. В автобуса не се пуши и не се консумира храна. За целта се спира на всеки 2-3 часа.

5.  Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)      

             - по банков път

 

 

ЦЕНАТА 980 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  40 ЧОВЕКА

ПРИ ГРУПА ОТ 25 ДО 39 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 80 лв

- Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 3 месеца след датата на пътуване;

- За лица под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите за разрешение детето им да пътува в чужбина.    


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Райфайзенбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG84RZBB91551060543404
BIC: RZBBBGSF

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах