Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

ПОЧИВКА НА О-В БАЛИ

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА – 10 дни

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 10 дни/ 7 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

Бали е много повече от райски плажове и кристални води. Всъщност, точно такива плажове с красиви палми и кристални води са малко на острова. Ако ги има, те са частни. Повечето са на съседните острови – Нуса Лембоган, Нуса Пенида, Гили… До тях разбира се не е трудно да се стигне срещу дадена сума.

А какво тогава е Бали, ако не райски плажове? Той е дух, традиции, култура, природа, топлина и религия, събрани в едно! Древните езически обичаи живеят у хората съвместно с индуизма. Живописни планини, вулкани, реки, езера, тропически гори обграждат развитата градска среда. Освен всички богатства, Бали предлага всичко, което можеш да желаеш в модерната цивилизация – лукс, екзотика, атракции и нощен живот. Съвкупността от всичко това е причина да е толкова популярна дестинация – може да задоволи всеки вкус.

1 ДЕН Среща на летище София, Терминал 2 в 15.45 ч. В 17.45 ч. – самолетен полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 22.20 ч.

2 ДЕН  В 02.25 ч. полет Доха – Денпасар. Пристигане в Денпсар в 17.10 ч. Трансфер до хотел 5* в курорта Нуса Дуа и настаняване. Нощувка на о-в Бали.
 
3 ДЕН Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря.  (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Вечерята е късна, след края на представлението, в ресторант, до който ще стигнете с автобус. Нощувка на о-в Бали.

4 ДЕН Закуска. Свободен ден с възможност за плаж. Вечерта, по желание – романтична вечеря на свещи на плажа Джимбаран. Нощувка на о-в Бали.

5 ДЕНЗакуска. Свободен ден за плаж. Нощувка на о-в Бали.

6 ДЕНЗакуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание -  целодневна екскурзия на в северната част на Бали до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Тръгване от хотела в 08.00 ч. сутринта.  Екскурзията започва с посещение на храма Улун Дану Бератан, който се намира на ръба на огромен кратер и е посветен на богинята на езерото  Деуи Улун Дану и боговете на планината Батур и връх Гунунг Агунг, най-големият вулкан на Бали. След това продължаваме към селото Панкасари, където ще посетите храм – портата Хандара с невероятни балийски дърворезби. Портата е много висока и предлага перфектен фон за фотографии.След това ще може да се насладите на невероятната гледка от хълма Ванагири, или Скритият хълм, към двете езера Буян и Тамблиган, известни като езерото близнак.След тези приятни моменти ви очаква и вкусен обяд. Последната ни  спирка по време на тази екскурзия е посещение на храма Tanah Lot- балийски индуистки храм, разположен на скала в морето. Връщане в хотела около 19.30 ч. вечерта. Нощувка на о-в Бали.

7 ДЕНЗакуска. Свободен ден за плаж. Нощувка на о-в Бали.

8 ДЕНЗакуска. Свободен ден за плаж. Нощувка на о-в Бали.

9 ДЕН Закуска. Свободно време за плаж. Трансфер до летището. В 19.05 ч. - полет Денпасар – Доха. Пристигане в Доха в 23.15 ч.
 
10 ДЕНВ 07.35 ч. – полет Доха – София. Пристигане на летище София в 12.40 ч.

 
Вижте цялата програма тук


Промоционалната цена 4 210 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6   месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 4 310 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък
от 6 месеца.                                                                                                            


 1. В  ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети София – Доха – Денпасар и Денпасар – Доха – София с Qatar Airways”;
 • трансфери летище хотел – летище;
 • 7 нощувки със закуски в хотел 5* в Нуса Дуа на о-в Бали.
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
2. В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • летищни такси 851 лв/ 435 евро (19.02.2019 г.) - подлежат на потвърждение;
 Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв.Застрахрователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка  Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 
Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро23  лв (за лица до 70 год.), 46 - за лица от 71 год. до 80 год.
*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна иформация, раздел Застраховки.
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • посещение на представление на качак и вечеря – 59 щ. долара (3-ти ден);
 • вечеря на плажа Джимбаран (с включен трансфер) – 58 евро (5-ти ден);
 • екскурзия до планинската област Бедугул с езерото Бератан и храма Тана Лот70щ.долара (6-ти ден) с екскурзовод на английски език.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките­3 щ. долара на  човек на ден с екскурзия (плаща се на място на местния шофьор и екскурзовод).
     
 *Забележки:
1. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен    багаж.
2. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 19.05.2019г.
 3. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се  
 плащат в офиса на туроператора.
 4. Близо до хотела в Бали се намира курортния комплекс Нуса Дуа, където на 
  разположение на туристите са много магазинчета за сувенири и ресторанти.
 5Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните   такси от   страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
  3. Цените 4 210 лв/ 4 310 лв е за човек в двойна стая в хотел 5* на о-в Бали. За динична стая  се   налага доплащане от 785 лв./подлежи на актуализация/
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 19.05.2019 г и  подлежат на  актуализация.
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 2 000 лв
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ  ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
 


4. Начин на плащане:
                    - в брой (в офиса на ТО)
                    - по банков път
 


 

 

Информация за хотела (или подобен):
Бали Hotel Мelia Bali  5*     //www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/melia-bali-the-garden-villas/index.html

 
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена  декларация  от  родителите за  разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • сертификат за ваксинация
 • отрицателен PCR тест, взет до 48 дни преди зминаване.
 • При пристигане в Бали е необходимо да напарвите PCR тест
 • Медицинска застраховка включваща COVID с покритие 25 000 щ.долара