Вашата оценка 5.00 от 2 гласа

ПОЧИВКА НА МАЛДИВИТЕ

Самолетна екскурзия и почивка– 10 дни

Продължителност: 10 дни/ 7 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
1 ДЕН – Среща в 14.10 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Дубай в 16.10 ч. с  Fly Dubai.  Пристигане в Дубай в 22.05 ч.
 
2 ДЕН –   В 02.00 ч. – полет Дубай – Мале. Пристигане в Мале в 07.20 ч.  Трансфер с моторна лодка или хидропланер до избрания хотел . Свободно време за плаж. Изхранване според избрания вариант. Нощувка.
 
3 ДЕН –  Закуска. Свободно време за плаж.  Изхранване според избрания вариант. Нощувка.
 
4 ДЕН –  Закуска. Екскурзия по желание, предлагани от хотела . Изхранване според избрания вариант. Нощувка.
 
5 ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж  и възможност за гмуркане (с допълнително заплащане).  Изхранване според избрания вариант. Нощувка.
 
6 ДЕН –  Закуска. Изхранване според избрания вариант. Нощувка.
 
7 ДЕН – Закуска.  Свободно време за плаж  и възможност за разходка с джет или парасейлинг (с допълнително заплащане ). Изхранване според избрания вариант. Нощувка.
 
8 ДЕН – Закуска. Свободен ден с възможност за плаж и по желание гмуркане с професионална екипировка (с допълнително заплащане).  Изхранване според избрания вариант. Нощувка.

9 ДЕН – Закуска. Трансфер до летище. В 23.55 ч. полет Мале - Дубай с Fly Dubai.

10 ДЕН –   Пристигане в Дубай в 03.25 ч. В 10.45 ч. полет Дубай– София. Пристигане в София в 13.10 ч.
 
 
 
 
Вижте цялата програма тук


1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • самолетни билети за международните полети София – Дубай – Мале – Дубай – София с Fly Dubai;
  • летищни такси
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • 7 нощувки в хотел Kaani Beach 4* //www.kaanibeach.com/- в двойнна стая на база полупансион - /закуска и вечеря./
  • При желани от страна на клиента може да се заяви  пълен пансион или ALL INCLUSIVE срещу допълнително доплащане.
  • Цената от 2 770 лв. е при избор на хотел Kaani Beach 4*, при желание от страна на клиента туроператорът може да изготви оферта и за други хотели от предложени по долу в програмата или в хотел по избор на клиента .
  • Цената подлежи на препотвръждение при записване.
  • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 
 
2. В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • виза за Малдиви – безплатна (издава се на място на летището);
  •  Застраховки с включена защита при COVID 19
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв. Застрахрователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Допълнителна застраховка  Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
  • Застраховки без защита при COVID 19
  • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 23 лв (за лица до 70 год.), 46 лв - за лица от 71 год. до 80 год.
* Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
*Забележки:                    
1. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за
багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети
 лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
2. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на
 групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и
 втори, както и за последните два дни по същата.

3. Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
 страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена    от клиента

3. Цената 2 770 лв е  на човек , настанен в двойна стая или вила. При нощувка в единична стая се налага доплащане.
 
 

Предложен хотел по оферта:
Kaani Beach Hotel 4* //www.kaanibeach.com/
Намира се на остров Maafushi, на 30  минути с моторна лодка от международно летище Мале. Хотелът е на първа линия, разполага със слънчева тераса на покрива и безплатен Wi-Fi. Предлага различни дейности на място, като гмуркане, пикник на острова, наблюдение на делфини и гмуркане с шнорхел.
 
 
Предложения за други хотели:                                                           
Kaani Grand Seaview 4* //www.kaanigrand.com/
Разположен в южния атол на  Мале, на 30  минути с моторна лодка от международно летище Мале.  Kaani Grand Seaview,  разполага със спа център, фитнес център, гостите могат да се насладят на различни дейности в околностите, включително гмуркане, шнорхелинг, гмуркане и колоездене. Хотелът предлага и велосипеди под наем.                           
 
Kaani Palm Beach 4* //www.kaanipalm.com/
Намира се на около 25 км от международното летище Мале, достъпа до хотела е с моторна лодка. Хотелът съчетава прекрасно обслужване с качествено настаняване, стилна кухня и съоръжения за перфектна семейна почивка, бизнес пътуване или релаксиращо бягство. Насладете се на релаксираща обстановка, отпивайки питие, докато гледате към океана. Районът е популярен за колоездене, хотела предлага велосипеди под наем.Kaani Palm Beach разполга с  най-високия Infinity Pool на Малдивите. За тези, които обичат релакса хотела предлага луксозен Спа център, а за по активните има фитнес, както и упражнение на открито.           
 
Cinnamon Dhonveli 4* https://www.cinnamonhotels.com/cinnamondhonvelimaldives
Намира се на около 16 км, от международното летище Мале, 20-минутен трансфер с моторна лодка. Заобиколен от чисти води, Cinnamon Dhonveli Maldives предлага на гостите ексклузивно изживяване. Разполага с първокласен спа център, открит басейн и фитнес център. Гостите могат да прекарат мързеливи следобеди на плажа или да се отправят към океана за риболов или гмуркане. В ресторантите Koimala, Maakana и Rehendi се предлагат шведска маса с разнообразни международни ястия. След хранене се отпуснете с коктейл или охладена бира в 2-те бара, разположени на брега на океана.
 
Kuredu Island Resort & Spa 4* https://www.kuredu.com/
Хотелът се намира на остров Lhaviyani Atoll,  на 35 минути с хидропланер от международно летище Мале. Хотелът предлага безплатен Wifi , собствен плаж, открит басейн, СПА център, фитнес център,  съоръжения за водни спортове и гмуркане, кану-каяк, риболов срещу заплащане,  ресторанти  и бар на плажа                     
 
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*
https://www.cinnamonhotels.com/ellaidhoomaldivescinnamon
Намира се на 42 км от Мале в атола Северен Ари - район, известен със своите горещи точки за гмуркане и естествен  риф. СПА центърът Chavana предлага индивидуални студиа за терапии и релаксиращи масажи. За любителите на приключенията хотелът организира ежедневни екскурзии за гмуркане до живописните рифове около атола Northern Ari. В ресторант Madi се сервират международни ястия на шведска маса. В бар Iruohsnee гостите могат да се насладят на изгледа към залеза и да си поръчат тропически коктейли. 
 
You & Me Maldives 5* https://www.youandmemaldives.com/
Намира се в атола Раа на 30 мин с летищен трансфер от международно летище. Хотелският комплекс разполага с безплатен WiFi, частен плаж, ресторант, бар, общ салон и градина.  На разположение на гостите има открит плувен басейн, фитнес център и денонощна рецепция. Организира се вечерна развлекателна програма. Гостите на You & Me Maldives могат да релаксират на терасата за слънчеви бани. На място може да играете билярд, а в района има условия за гмуркане с шнорхел и каране на кану.
 
 


ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ  ДЕПОЗИТ
 в размер на 50% от стойността на екскурзията.
КРАЕН  СРОК  ЗА  ВНАСЯНЕ  НА  ЦЯЛАТА  СУМА
30 работна дни
 
 

4. Начин на плащане:
                - в брой (в офиса на ТО)
                - по банков път

 

                                                
 

 

 

 

  • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване
  • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
  • Попълнена Traveller Declaration https://immigration.gov.mv/immigration-introduces-electronic-traveller-health-declaration