Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА САЩ - ХАВАИ II ВАР.

Самолетна екскурзия и почивка - 8 дни

Продължителност: 8 дни/ 6 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
ХАВАИ, остров Оаху  /II вар./
1 ДЕН –   Среща на летище София, Терминал 2 в 05.30 ч. сутринта. В 07.35 ч. - самолетен  полет София – Рим с „Al Italia”. Пристигане в Рим в 08.30 ч. В 09.40 ч. – полет Рим – Лос Анджелис.. Пристигане в Лос Анджелис в 15.25 ч. В 18.30 ч. – самолетен полет Лос Анджелис – Хонолулу, Хаваи. Пристигане в Хаваи в 21.12 ч. Трансфер до хотела, който се намира на о-в Оаху. Нощувка. 
 
2 ДЕН Закуска. Свободен ден за плаж или по желание - еднодневна екскурзия до остров Кауай или остров Мауи.  Нощувка.

3 ДЕН Закуска. Свободен ден за плаж или по желание - еднодневна екскурзия (със самолет и автобус) до вулканичния остров „Биг Айлънд“. По време на екскурзията ще посетите известния черен плаж на острова, вулканичния Национален парк, известния водопад  „Rainbow Falls” „музея  „Jaggar“  и музея на вулкана. Нощувка.

4 ДЕН Закуска. Свободен ден за плаж, или по желание този ден ще имате възможност да изберете някои от следните мероприятия:

1. Целодневна обиколна екскурзия на остров Оаху (с автобус) с посещение на полинезийския културен център, вечеря и шоу.
2.  Обиколна екскурзия на остров Оаху (с автобус)
3. Пълен  обиколен  еко  тур на остров Оаху (с автобус)
Всички екскурзии и турове са описани подробно по- долу в програмата.
 Нощувка. 
 
5 ДЕН Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.
 
6 ДЕН Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.
 
7 ДЕН Закуска. Свободно време за плаж. Трансфер до летището и в 11.48 ч. - самолетен полет Хонолулу – Лос Анджелис. Кацане в Лос Анджелис в 19.25 ч. В 20.20 ч. полет Лос Анджелис – Рим с „Alitalia”.
 
 
8 ДЕН Пристигане в Рим в 12.20 ч. В 15.20 ч. - полет Рим – София. Кацане на летище София в 18.15 ч.
 
Вижте цялата програма тук


*Промоционалната цена 7 470 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6  месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 7 570 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от 6 месеца.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети за международните полети София – Рим – Лос Анджелис и Лос Анджелис – Рим – София;
 • самолетни билети за вътрешните полети Лос Анджелис – Хонолулу – Лос Анджелис
 • летищни такси за международните полети - 929 лв/ 475 евро (02.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 362 лв/ 185 евро (02.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 6 нощувки със закуски в хотел 3* на Хаваите, о-в Оаху;
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език) от водачът, който придружава групата;
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколката и при трансферите - 54 лв.
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • виза за САЩ - 304 лв (към 01.03.20220 г.)- таксата се променя в зависимост от консулския курс на щатския долар, обявен от американско посолство;
 • В цената на визата за САЩ  не е  включена доставка на задграничния паспорт. Може да получите своя задграничен паспорт с положена виза безплатно в централния офис на куриерска фирма „TNT /FedEx” в гр. София на ул.“Неделчо Бончев“ 35. Срещу доплащане от 11,25 щ.долара, задграничният  паспорт може да бъде доставен на адрес,посочен от клиента.
 • такса за  обработка  и подаване на  документите за американска виза - 60 лв;
 • Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка  Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 • Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро18 лв (за лица до 70 год.), 36 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
 • *Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
   
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • еднодневна екскурзия до остров Кауай – (2- ри ден) – 640щ. долара(без водач)/ 740 щ. долара(с водач на английски при минимум 6 човека)
или
 • еднодневна екскурзия до остров Мауи – (2- ри ден) – 640 щ. долара(без водач)/ 740щ. долара(с водач на английски при минимум 6 човека)
 • еднодневна екскурзия до вулканичния остров „Биг Айлънд“ (със самолет и автобус) – (3-ти ден;)
                -  640 щ.долара - с местен екскурзовод на английски език
               -  760 щ.долара - с местен екскурзовод на английски език (с превод на български   език с водач от страна на туроператорът -
                 при минимум 5 туристи)                
 • целодневна обиколна екскурзия на остров Оаху (с автобус) с посещение на Полинезийския културен център, вечеря и шоу.– 260 щ.долара (4-ти ден);
 • обиколна екскурзия на остров Оаху  (с автобус) – 135 щ.долара  (4-ти ден);
 • пълен обиколен еко тур на остров Оаху  (с автобус) – 175 щ.долара (4-ти ден).
 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 02.03.2020 г.
4. В Хаваите стаите в хотела са с изглед към  градините. По желание, срещу   допълнително заплащане, се предлага настаняване в стаи с частичен или пълен изглед  към океана.
5. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси  от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 01.07.2019 г и подлежат на актуализация.
3.  Цените 7 470 лв/ 7 570 лв са за човек в двойна стая. За единична стая  се налага доплащане от 1 870 лв. /подлежи на актуализация/
 
ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  3 400 лв + 364 лв
КРАЕН  СРОК  ЗА  ВНАСЯНЕ  НА  ЦЯЛАТА  СУМА:  30 работни дни  ПРЕДИ  ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ

4.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО )
             - по банков път


 


Изисквания при настаняване в хотелите / САЩ:
Моля, да имате предвид, че хотелите вСАЩ имат изискване при настаняване да сенаправи депозит в рамките на 100 щ. долара. за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита се извършва с  кредитна/дебитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат по картата.


Информация за хотелите (или подобни):
 
Хаваи - Hilton Hawaiian beach resort Waikiki – Hawaii
//www.hiltonhawaiianvillage.com/ -Допълнителни мероприятия в Хаваи:
Остров Кауай
   Цени:  640щ. долара (без водач); 740 щ. долара ( с водач на английски   при минимум 6 човека) – 2-ри ден
 
Остров Кауай е място, което кара въображението да се развихри. Неговата невероятна красота и очaрование са обезсмъртени в десетки холивудски филми и телeвизионни сериали и въпреки това нищо не може да се сравни с това да го видите наживо. „Филмовите турове на Хаваите” е уникална възможност да разгледате острова през обектива на филмовата индустрия по време на невероятния тур из най-известните филмови локации на Кауай. Тази екскурзия, изпълнена със забавление и с профестионално предоставяне на информация, ще се проведе с климатизиран микробус, който ще спре на най-забележителните филмови локации, докато същевременно ще се прожекртират и части от някои от най-известните холивудки филми, снимани на острова. Спирките по време на тура са: водопадите Уайлуа (има ги във филми и сериали като Fantasy Island, „Водно конче”, Castaway Cowboy”, „The Amazing Race”, „Тропическа буря”), заливът Ханамаула („Барът на Донован”, Pagan Love Song, „Шест дни, седем нощи”, „Voodoo Island), „Кокосовите палми” („Сини Хаваи”, Fantasy Island, She Gods of Shark Reef, Dinocroc vs. Supergator, „Карибски пирати”), ще има специална спирка за клиентите на местния тур оператор „Roberts Hawaii” на панорамната площадка на водопадите Опаекаа („Барът на Донован”, Lt. Robin Crusoe, USN, Seven Women from Hell), град Kapaa („Дурасик парк”), плажът Алиоману („Шест дни, седем нощи”, „Voodoo Island), плажът Молоаа („Островът на Гилиган”, „Castaway Cowboy), гледката от фара Килауела („Островът на Гилиган”, „Лило и Стич”), заливът Ханалей („Мис Сади Томпсън”), кеят Ханалей („Мис Сади Томпсън”, “The Wackiest Ship In The Army”, “South Pacific, “Beachhead”, „Acapulco Gold), долината Ханалей („Безпримерна храброст”). Обяд в Wahooo Seafood Grill & Bar от 12.00 до 12.30 часа с менюта, приготвени специално за клиентите на „Филмовите турове на Хаваите”. Трябва да си изберете един от следните варианти: свински бургер със зеле, бургер с риба тон с домати и свежа салата, телешки бургер със сирене, домат, лук и зелена салата. Бургерите и сандвичите се сервират със салата картофи и макарони. Всички ястия се поднасят с топъл или студен чай или хавайско кона кафе. Вариант за вегетарианци и безглутенов: зелена салата с печено цвекло, аспержи, чери домати и дресинг с босилек и гуава.      
   
 
Остров Мауи
   Цени:  640 щ. долара (без водач); 740 щ. долара ( с водач на английски   при минимум 6 човека) –2-ри ден
 
С полет от Хонолулу до Мауи ще посветите деня на разглеждане на кратера Халеакала, уникалната канара Иао, китоловното пристанище в Лахайна и още много интересни обекти. Ще стъпите на билото на планината Халеакала, откъдето се разкрива една от най-забележителните панорамни гледки към всичките острови. Ще посетите националния парк в долината Иао, разположена в кратера Пуу Кукуи. Ще видите ниви със захарна тръстика, ще разгледате централния за Мауи град Уайлуко, известната църква Каахуману и ще посетите старото китоловно селище Лахайна. Чудесна възможност за пазаруване, похапване и разходка, тази екскурзия от остров Оаху е много хубав начин да разгледате най-интересното от вулканичния остров Мауи.
 
 

Oт Оаху до Големия остров – разглеждане на

 Националния парк на вулканите – „Big Island’’

 

Еднодневна екскурзия със самолет и автобус

 
Ще видите чудесата на Вулканичния остров по пътя от хотела Ви в Уайкики до летището на Оаху и по време на полета до Големия остров. Ще видите вулкана Килауеа по време на тази невероятна еднодневна екскурзия от Оаху. Ще се насладите на панорамни гледки по време на спирките за снимки на най-забележителните места на Големия остров. След пристигането си в Хило ще пътувате по Банян трий драйв – издигащите се дървета от двете страни на пътя са от 1933 г. Ще продължите към живописния Водопад на дъгата по път към известния по цял свят вулкан Килауеа, който постоянно изригва по малко от 1980 год. насам. Това вулканично приключение дори включва изкачване над потоците лава (ако има изригване в този ден, но не може да се гарантира), покрили селището Калапана. Тази екскурзия е един невероятен шанс да разгледате забележителния Национален парк на вулканите!
(Туристите с астма или други респираторни заболявания трябва да се въздържат от тази екскурзия, за да избегнат потенциални здравни проблеми от отделящите се пушеци – вулканични газове.)
 
Цена: 640 щ. долара –3- ти ден
Цената включва:
 • самолетен билет
 • летищни такси
 • входна такса за Националния парк на вулканите
 • местен  екскурзовод на английски език
 
Цена: 760 щ. долара – 3- ти ден
Цената включва:
 • самолетен билет
 • летищни такси
 • входна такса за Националния парк на вулканите
 • местен  екскурзовод на английски език (с превод на български език)
 • водач от страна на туроператорът (при минимум 5 туристи)

 
Целодневна обиколна екскурзия на
 остров Оаху (с автобус) с посещение на
Полинезийския културен център, вечеря и шоу.
 
Цена : 260 щ.долара – 4- ти ден
Целодневна обиколна екскурзия на остров Оаху и посещение на Полинезийския културен център. Насладете се на „луау” или първокачествена вечеря на бюфет  и вечерно шоу
Открийте невероятната красота на райския остров Оаху по време на тази специална обиколна екскурзия с посещение на Полинезийския културен център. По време на екскурзията ще спрете на накои от най-красивите панорамни площадки, като забележителните „Диамантената глава”, „Макапуу” и величествения изглед от „Нууану Пали” високо в планините Куулау. Ще се спуснете към ананасовите плантации на компанията Dole, за да стигнете до плажовете на северния бряг и ще завършите деня, опознали островите на Полинезия. Вечерта приключва с вкусна вечеря и впечатляващото шоу „ХА: Дъхът на живота”, което ще ви запознае с трациционните танци и култура на Полинезия.
 
 
 
Обиколна екскурзия на остров Оаху (с автобус)
Цена:  135 щ.долара – 4 – ти ден
Изберете пълна обиколка екскурзия на остров Оаху, за да получите един ден, изпълнен с изумителни забележителности и занимания. Известният пълен обиколен тур на Оаху, изпълнен с много информация, ще Ви отведе на едно панорамно пътуване около красивия остров Оаху, за да видите емблематични места като панорамната площадка „Амелия Еърхарт”  с изглед към „Диамантената глава”, „Раковината Халона”, залива Ханаума, панорамта Ну’уану Пали и световно известните северни сърфистки плажове, ще посетите храма Бьодо-Ин. Екскурзията включва още посещение на известните ананасови плантации на компанията Dole.

Цената включва:

 • Целодневнапълна  обиколка на остров Оаху
 • 193 километра пътуване из острова
 • Вход за плантациите на компанията Dole
 • Спирки на панорамните площадки „Амелия Еърхарт”, „Раковината Халона”, панорамата „Ну’уану Пали” и световно известните сърфистки  северни плажове
 • Вход за храма Бьодо-Ин
 • Информация, предоставена от професионалния шофьор-ексурзовод по време на пълната обиколка на острова
 • Трансфери от и до избрани хотели, централно разполочени в Уайкики.
 
Пълен  обиколен  еко  тур на остров Оаху (с автобус)
Цена: 175 щ.долара  - 4 - ти ден
Цената включва:
 • Трансфери от и до хотели в Уайкики
 • Плажът Ланякеа („Плажът на костенурките”)
 • Водопадите Уаймеа – изкачване на водопадите
 • Специален обяд в ранчото Куалоа
 • Северните плажове на Оаху
 • Залива Уаймеа и Daimond Hill
 • Вход за храма Бьодо-Ин
 • Панорамната площадка „Ну’уану Пали”
 • Панорамната площадка на залива Ханаума (затворена във вторник)
 • Южните брегове на Оаху
 • Спирка на пясъчните плажове
 • Включен обяд на уединено място
 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВИЗА:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • 1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (на хартиен носител) - на снимката лицето да е без очила;
 • 1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (в дигитален формат на преносител - диск или флаш-памет - до 200-240 килобайта) - на снимката лицето да е без очила;
 • банкова сметка - извлечение или банкова референция;
 • документи за недвижима собственост;
 • служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;
 • документ от пенсионното (за пенсионери);
 • ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения;
 • брачно свидетелство;
 • удостоверения за раждане на кандидата и на неговите деца.
 
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОКУМЕНТИТЕ ДА СА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНИ ИЛИ ПРЕВЕДЕНИ
 
ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА ТУРОПЕРАТОРА КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ
НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗА
 
 
 
В  СЛУЧАИТЕ  НА  ОТКАЗ  ЗА  ИЗДАВАНЕ  НА  ВИЗА  НЕ  СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ:
304 лв + 60 лв (ТАКСА  ЗА  АМЕРИКАНСКА ВИЗА + ТАКСА  ЗА  ОБРАБОТКА И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКА ВИЗА)
 
 
 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане на САЩ;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.   
 • виза за САЩ
 • сертификат за ваксинация
 • отрицателен PCR тест, взет не повече от 1 ден преди пътуване до САЩ.