Вашата оценка 5.00 от 4 гласа

ПОЧИВКА В ПУНТА КАНА

САМОЛЕТНА ПОЧИВКА -10 ДНИ.

Маршрут: ПУНТА КАНА
Продължителност: 10 дни/ 8 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Доминикана


  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
  • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН - 09.12.2022 В 10.45 ч. полет София – Мадрид с WIZZ Air. Пристигане в Мадрид в 13.35 ч. Трансфер до хотел в близост до летище. Настаняване. Свободно време. Нощувка в Мадрид.

2 ДЕН - 10.12.2022 В 10.12 ч. полет Мадрид – Пунта Кана. Пристигане в Пунта Кана в 19.15 ч. Трансфер до избран хотел и настаняване. Изхранване на база AI. Нощувка.

3 ДЕН - 11.12.2022 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж. По желание и срещу допълнително заплащане: еднодневна екскурзия до Санто Доминго - ще имате възможност да разгледате най-стария град в Америка . С местен екскурзовод ще посетите най-значимите колониални паметници от 5-ти век, улица Лас Дамас и Диего Колумб Алказар, първата катедрала, построена в новия свят, както и Националния президентски дворец. Ще имате свободно време за снимки и пазаруване в центъра на града. Очаква ви вкусен обяд в традиционен доминикански ресторант. В края на екскурзията ще се върнете в хотела в Пунта Кана. или еднодневен круиз с катамаран - включва транспорт от вашия хотел до пристанището, откъдето ще се качите на катамарана. Първата спирка този ден ще бъде на плажа Баваро, къдто ще имате възможност да се гмуркате с шнорхел и маска в един от известните коралови рифа и ще може да се насладите на красивите морски обитатели. След това ще посетите морския парк, където ще може да плувате с риби скат и с акули. След това приятно изживяване ви очаква почивка на плажа с плаващ бар с напитки, плодове и снакс и музика. Екскурзията този ден ще завърши с парасейлинг, по време на което ще имате възможност да се насладите на невероятните гледки. След това Ви очаква трансфер до вашия хотел. Изхранване на база AI. Нощувка.

4 ДЕН - 12.12.2022 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж. По желание и срещу допълнително заплащане - 5-часова екскурзия с джип до Парка на Маймуните, ботаническата градина към парка, посещение на плантации за кафе и какао. Връщане в хотела. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта, по желание и срещу допълнително заплащане – посещение на известната дискотека Coco Bongo - насладете се на грандиознто шоу на професионални акробати, уникални изпълнения на песни на световноизвестни поп певци, специални ефекти (цената включва място до дансинга с 5 национални напитки). Изхранване на база AI. Нощувка.

5 ДЕН - 13.12.2022 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж. По желание и срещу допълнително заплащане - еднодневена ексурзия до остров Saona и Altos de Chavón – по време на тази ексурзия ще имате възможност да посетите невероятно красивия остров Saona и чаровното средновековно градче Altos de Chavón. Разположено на река Чавон, градчето е място, често използвано от Холивуд за снимки на известни филми, като Кръстникът 2, Анаконда, Кинг Конг, Карибски пирати и др. Ще имате възможност за плаж и да плувате сред кристално чистите води след приятните изиживявания ще се насладите на вкусен типично доминикански барбекю обяд. Връщане в хотела. Изхранване на база AI.

6 ДЕН - 14.12.2022 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж. Изхранване на база AI. Нощувка.

7 ДЕН - 15.12.2022 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж. Изхранване на база AI. Нощувка.

8 ДЕН - 16.12.2022 Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Изхранване на база AI. Нощувка.

9 ДЕН - 17.12.2022 Трансфер до летището. Самолетен полет Пунта Кана – Мадрид в 21.15ч.

10 ДЕН - 18.12.2022 Пристигане в Мадрид в 10.25ч. Самолетен полет Мадрид – София в 18.20 с WIZZ Air. Кацане в София. В 23.00ч.


Цените са валидни при индивидуално пътуване.
Вижте цялата програма тук
1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • самолетни билети за международните полети София – Мадрид – Пунта Кана – Мадрид – София с Wizz Air и Bulgaria Air;
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • 8 нощувки 7 от които на база All Inclusive в избрания от Вас хотел в Пунта Кана.  
  • 1 нощувка в Мадрид в близост до летище.
  • 7 нощувки в Пунта Кана.
  • Цената от 2 670 лв. е при избор на хотел Vista Sol Punta Cana 4* в стандартна двойна стая на база All Inclusive.
  • Цената от 2 748 лв. е при избор на хотел H10 Ocean Blue & Sand 5* в стандартна двойна стая на база All Inclusive.
*Цените са калкулирани на база най-ниските тарифи за самолетни билети, както и най-ниска цена за периода. Цента не е обвързана с набиране на минимален брой участници.
Цената може да се калкулира за различен брой нощувки и за желан от Вас период на пътуване.


 2. ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:
  • такса за напускане на Доминиканска република – 20 щ.д.
 
  • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  • еднодневна екскурзия до Санто Доминго – 110 щ.д. – (3-ти ден);
или
  • еднодневен круиз с катамаран -160 щ.д. - (3-ти ден);
  • 5 часова екскурзия до Парка на Маймуните, ботаническата градина,плантации за кафе и какао – 95 щ.д. - (4-ти ден);
  • посещение на известната дискотека Coco Bongo (място до дансинга с включени 5 национални напитки, без трансфер)  - 75 щ.д. - (4-ти ден);
  • еднодневена ексурзия до остров Saona и Altos de Chavón с включен обяд -105 щ.д.- (5-ти ден);
 
           Застраховки с включена защита при COVID 1
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв.. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Допълнителна застраховка  Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
  • Застраховки без защита при COVID 19
  • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро21 лв. (за лица до 70 год.), 42 лв. - за лица от 71 год. до 80 год..
*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 

Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2.. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.10.2022 г.
3. Цените са на човек, настанен в двойна стая. За единична стая се налага доплащане, при запитване.

 
     Хотел в Мадрид (или подобен):  
      Crownе Plaza Madrid Airport 4*- https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/gb/en/madrid/
 
    Хотели в Пунта Кана:
  1. Vista Sol Punta Cana 4 * - 2 670 лв. на човек на база All Inclusive. https://www.vistasolpuntacana.com/en/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=Knowledge_Graph
  2. H10 Ocean Blue & Sand 5* - 2 748 лв. на човек на база All Inclusive. 4.  https://www.oceanhotels.net/en/punta-cana-hotels/ocean-blue-sand?utm_source=Google%20My%20Business&utm_medium=Boton%20sitio%20web&utm_campaign=OBS

 4. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО )           
             - по банков път



ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ  В РАЗМЕР НА 50 % ОТ ЦЕНАТА НА ПЪТУВАНЕТО
КРАЕН  СРОК  ЗА  ВНАСЯНЕ  НА  ЦЯЛАТА  СУМА  30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 - Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
- За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите за разрешение за пътуване на детето им в чужбина.