ЕКСКУРЗИЯ ДО ТАЙЛАНД И СИНГАПУР ЗА НОВА ГОДИНА

БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ, СИНГАПУР

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
24.12.2019 Среща в 10.30 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.25 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15 ч. В 20.10 ч. – самолетен полет Доха – Банкок.
25.12.2019 Пристигане в Банкок в 06.55 ч. Трансфер до хотел. Свободно време с възможност (по желание) за посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.
26.12.2019 Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм, Храма на Златния Буда. По пътя ще посетим храма на Зората. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.
27.12.2019 След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по”поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Връщане в Банкок с автобус. Нощувка в Банкок.
28.12.2019 Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 14.40 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 16.10 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.
29.12.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Нощувка в Пукет.
30.12.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.
31.01.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Вечерта, по желание – ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА в ресторанта на хотела. Връщане в хотела в Пукет и нощувка.
01.01.2020 ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА! Закуска. Трансфер до летището. В 09.50 ч. – полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.40 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Разходка в централната част на града. Свободно време. Вечерта – разходка в историческата зона, където е Операта и Clarke Quay, разположен на завоя на река Сингапур, където се намират множество ресторантчета; вечерно време тук е много приятно и уютно за вечеря и за разходка. Възможност за разглеждане и пазаруване в някой от многото молове. По желание – вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.
02.01.2020 Закуска. Свободно време до обяд. След обяд - туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини. Ще видите и колониален Сингапур – Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание – посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” и посещение на „Градината на орхидеите”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от забележителностите на Сингапур – „The Gardens by the Bay”. Нощувка в Сингапур.
03.01.2020 Закуска. Свободен ден в Сингапур или по желание, след обяд – полудневна екскурзия до остров Сентоса, „Островът на удоволствията”. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция (входовете се заплащат допълнително): статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и прочие. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Късно вечерта - трансфер до летището.
04.01.2020 В 02.00 часа – полет Сингапур – Доха. Пристигане в Доха в 05.35 ч. В 06.55 ч. – полет Доха – София. Пристигане в София в 11.25 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок; Пукет – Сингапур; Сингапур –  Доха – Париж – София;
 • самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 968 лв/ 495 евро (14.03.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 7  нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд;
 • 2 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
 • разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (3-ти ден);
 • 1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Банкок) – 4-ти ден;
 • полудневна обиколка на Сингапур (10-ти ден);
 • всички турове съгласно програмата;
 • наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
 • входни такси за всички посещавани обекти в Тайланд, посочени в програмата;
 • водач и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език от водачът, който придружава групата.);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – ­80 лв.  
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • тайландска виза – 35 евро;
 • такса за обработка и подаване на документи за тайландска виза – 50 лв;
 • допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
 • медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро27 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. – 54 лв;
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  • посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма )    (2-ри ден)                                - с вечеря - 45 евро  
                                                              - без вечеря - 30 евро     
 • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма – 40 евро (3-ти ден) 
 
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря) (5-ти ден) 
                                                            - 60 евро (с вечеря на блок маса)
 
 • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (6-ти ден)
                  или
 • полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (6-ти ден)     
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд) – 60 евро (7-ми ден);
 • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (8-ми ден);
      или
 •    еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) – 60 евро (8-ми ден);
 • Празнична Новогодишна вечеря с програма (в ресторанта на хотела в Пукет) –  80евро  (8-ми ден);
 • вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 230евро (цена за 3-ти човек - 115 евро) - 9-ти ден; 
 • посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands–  20 щ. долара  (10-ти ден);
 • посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур – 5 щ.долара (10-ти ден);
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара (11-ти ден);.       
*Забележки:
 1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
  което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
 последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и
7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж   и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат   в офиса на туроператора.
5. Категоризацията на хотелите в Сингапур не съответства на критериите за
     категоризация на хотелите в Европа.
6.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде  доплатена от  клиента. 
3.  Цените 5 050 лв/ 5 150 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.
4.  Хотел  Sleep with Me  4* в  Пукет не приема рзервации, ако не се ползва Празничната  
     Новогодишна  вечеря с програма (в ресторанта на хотела).
5. Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се  уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска,  тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро). В цената не е    включен и транспорта до хотела, в който е настанена останалата част от групата, ако нощувката е само една, а престоят в Сингапур е по-дълъг – възможностите са да се ползва градски транспорт, такси или да се заплати трансфер.
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 08.05.2018 г и  подлежат на  актуализация.


7.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)
             - по банков път   

 

При записване се внася депозит от 2 000 лв

 

Валута  - тайландски батове (Тайланд)
              - сингапурски долари (Сингапур)   


 

Информация за хотелите (или подобни):
Банкок - Hotel Baiyoke Sky   4*    //baiyokesky.baiyokehotel.com/
Пукет - Hotel Sleep with Me   4*    //www.sleepwithmehotels.
Сингапур - Hotel Concorde  4*   //singapore.concordehotelsresorts.com/

 
 

 ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  5 050 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  5 150 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
 
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 

-  Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуването;

-  1 снимкa (за тайландска виза);

-  За деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на  детето им  в чужбина.


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Райфайзенбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG84RZBB91551060543404
BIC: RZBBBGSF

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] [ нагоре ]
Търсене
Дестинации
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах