ЕКСКУРЗИЯ ДО СИНГАПУР И О-В БАЛИ ЗА НОВА ГОДИНА

Сингапур, о-в Бали (Besakih Temple)

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
23.12.2019 Среща в 10.20 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.25 ч. – полет София– Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15 ч. В 20.15 ч. – самолетен полет Доха – Сингапур.
24.12.2019 Пристигане в Сингапур в 09.15 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Разходка в централната част на града. Свободно време. Вечерта – разходка в историческата зона, където е Операта и Clarke Quay, разположен на завоя на река Сингапур, където се намират множество ресторантчета; вечерно време тук е много приятно и уютно за вечеря и за разходка. Възможност за разглеждане и пазаруване в някой от многото молове. По желание – вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.
25.12.2019 Закуска. Свободно време до обяд. След обяд - туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини. Ще видите и колониален Сингапур – Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание – посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” и посещение на „Градината на орхидеите”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от забележителностите на Сингапур – „The Gardens by the Bay”. Нощувка в Сингапур.
26.12.2019 Закуска. Свободен ден в Сингапур или по желание, след обяд – полудневна екскурзия до остров Сентоса, „Островът на удоволствията”. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция (входовете се заплащат допълнително): статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и прочие. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Нощувка в Сингапур.
27.12.2019 Закуска. Трансфер до летището. Полет Сингапур – Денпасар. Трансфер до хотел в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Вечерята е късна, след края на представлението, в ресторант, до който ще стигнете с автобус. Нощувка на о-в Бали.
28.12.2019 Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Нощувка на о-в Бали.
29.12.2019 Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17-ти век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.
30.12.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до остров Ява. В 09.30 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 09.45 ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.30 ч. Пристигане в Денпасар в 22.50 ч. Нощувка на о-в Бали.
31.12.2019 Закуска. Свободен ден за плаж. Вечерта, По желание и срщу допълнително заплащане Новогодишна вечеря. Нощувка на о-в Бали.
01.01.2020 ЧЕСТИТА НОВА2020 ГОДИНА! Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - екскурзия до планинската област Бедугул с езерото Бератан и храма Тана Лот. Езерото Бератан намира своето място сред 20-те най-красиви езера в света. Познато е като един от най-предпочитаните туристически обекти, посещавано от множество международни и местни туристи. Прохладните планини, в комбинация със спираща дъха гледка към езерото и храма Улун Дану, правят това място любима дестинация за всички туристи, търсещи усамотено място, далеч от шумния град. Древният индуски храм Тана Лот е една от най-значимите забележителности на остров Бали заради неповторимата атмосфера на уединение, която придава неговото разположение на върха самотна скала сред неспирно разбиващите се в нея вълни. Всичко това прави храма Тана Лот място, което не е за изпускане. Нощувка на о-в Бали.
02.01.2020 Закуска. Трансфер до летището.
03.01.2020 В 00.00 ч. – полет Денпасар – Доха. Пристигане в Доха в 05.30 ч. В 06.55 ч. полет Доха – София. Пристигане на летище София в 11.25 ч.

1. В  ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • самолетни билети за международните полети: София – Доха – Сингапур; Сингапур – Денпасар;  Денпасар – Доха  – София;
 • летищни такси – 968 лв/ 495 евро (към 14.03.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
 • 6 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*;
 • полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);
 • целодневна екскурзия из о-в Бали до Besakih Temple” – Mother Temple (7-ми ден);
 • водач и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език от водачът, който придружава групата.);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – ­72 лв. 
 
2. В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро27 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. – 54 лв;
      -      допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 •   вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур -  230 евро (цена за 3-ти човек - 115 евро) - 2-ри ден;
 • посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” -  20 щ.долара (3-ти ден);
 • посещение на „Градината на орхидеите”5 щ.долара (3-ти ден);
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса55 щ. долара (4-ти ден);
 • посещение на представление на качак и вечеря – 59 щ. долара (5-ти ден);
 • екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с  включен полет Денпасар – Джьогякарта) – 245 евро (8-ми ден);
 •   доплащане за Новогодишна вечеря– (цената се определя в зависимост от броя хора и  при потвърдена екскурзия) - 9-ти ден
 •   екскурзия до планинската област Бедугул с езерото Бератан и храма Тана Лот – 70 щ. долара (10-ти ден).
 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на     
 групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,     
  както и за последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям 
багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за 
голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
плащат в офиса на туроператора.
5. Категоризацията на хотелите в Сингапур и Бали не съответства на критериите 
 закатегоризация на хотелите в Европа.
 6.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена  от клиента.         
3Цените  4640 лв/ 4 740 лв са за човек в двойна стая.
- За единична стая се доплащат 785 лв. /възможно е да подлежи на актуализация/
4.   Цените  4 640 лв/ 4 740 лв е за хотел 4* на о-в Бали. При нощувки в хотел  5* на о-в Бали - доплащането е 940 лв (към дата 19.03.2018 г.) - за хотел Melia Bali.
5.   Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане
 за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и  
 се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена 
 закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро). В цената не е включен и транспорта до хотела, в който е настанена останалата част от групата, ако нощувката е само една, а престоят в Сингапур е по-дълъг – възможностите са да се ползва градски транспорт, такси или да се заплати трансфер.
 
  
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 08.05.2018 г и  подлежат на  актуализация.
 
 
6.  Начин на плащане:
                  - в брой (в офиса на ТО)
                  - по банков път
 
 

 

 

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 1 600 лв

 

 

Валута - сингапурски долари (Сингапур)

                - индонезийски рупи (о-в Бали)

 

Информация за хотелите (или подобни):

Сингапур – Hotel Peninsula Excelsior 4*  //www.peninsulaexcelsior.com.sg/

Бали – Hotel Ramada Benoa  4*   ramadaresortbenoa.com/   

           – Hotel Melia Bali 5*

//www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/melia-bali-the-garden-villas/index.html

 

 


ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  4 640 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  4 740 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 

-          Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;

-          За деца под 18 год. – нотариално заверена  декларация  от  родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Райфайзенбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG84RZBB91551060543404
BIC: RZBBBGSF

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] [ нагоре ]
Търсене
Дестинации
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах