≈ — ”–«»я ƒќ ѕ≈–” » јћј«ќЌ»я - ¬≈Ћ» »“≈ ÷»¬»Ћ»«ј÷»»

„» ЋA…ќЦ—» јЌЦ“”ћЅј— –≈јЋ≈—Ц“” ”ћ≈Ц—»ѕјЌЦ’”ј ј –ј’јƒј » ћ”«≈я Ѕ–ёЌ»Ќ√Ц“–”’»Ћ№ќЦ’”ј ј ƒ≈ Ћј Ћ”ЌјЦ’”јЌ„ј ќЦ„јЌ „јЌЦЋ»ћјЦѕј–ј ј—ЦЅјЋ≈—“ќ¬» ќ—“–ќ¬»ЦЌј— јЦј–≈ »ѕјЦ ќЋ ј  јЌ№ќЌЦѕ”ЌќЦез.“»“» ј јЦ ”— ќЦƒќЋ»Ќј“ј Ќј »Ќ »“≈Цћј„” ѕ» „”Цјћј«ќЌ— ј“ј ƒ∆”Ќ√Ћј

«а информаци€: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
ƒата ÷ена «апитване
22.06.2021 7845.00 лв «апитване
17.07.2021 7845.00 лв «апитване
29.08.2021 7845.00 лв «апитване
16.10.2021 7845.00 лв «апитване
05.11.2021 7845.00 лв «апитване
 • ѕрограма
 • ѕо€снени€
 • Ќеобходими документи
 • »зтегли в MS WORD
—реща в 05.15 ч. сутринта на летище —офи€, “ерминал 2. ¬ 07.15 ч. Ц самолетен полет —офи€ Ц ћадрид с УBulgaria јirФ. ѕристигане в ћадрид в 09.45 ч. ¬ 12.40 ч. Ц международен полет ћадрид Ц Ћима. ѕристигане в Ћима в 17.35 ч. “рансфер до хотел. —вободно време в централната част на Ћима. Ќощувка в Ћима.
Ћ»ћј/ „» ЋA…ќ/ —» јЌ/ “”ћЅј— –≈јЋ≈—/ “” ”ћ≈ «акуска. ¬ 06.30 ч. трансфер до летището и в 08.50 ч. Ц полет Ћима Ц „иклайо. ¬ днешни€ ден ще разгледаме н€колко археологически обекта. ўе започнем с посещение на ћузе€ на —ика. ¬ този музей е изложена прекрасна колекци€ със златни издели€, открити при Ѕоск€ ѕомак. Ќ€кои от тези златни издели€ са сред най-красивите, открити в областта на Ћамбайеке и дори може би в ц€ло ѕеру. —лед това ще посетите красиви€ музей Д“умбас –еалесФ (Дкралските гробнициФ). “ози музей е построен във формата на старата гробница на цар€ на —ипан и представ€ гол€ма колекци€ с много златни издели€ , намерини в оригиналната гробница. “ова превръща Д“умбас –еалесФ в един от най-интересните музеи в ѕеру. ѕо-късно следобед, когато слънчевата светлина е по-мека, ще посетите археологически€т обект “укуме. –уините на тези пирамиди и ритуални олтари н€кога били построени от кирпич от културите Ћамбайеке и „иму. Ќощувка около “укуме.
—»ѕјЌ/ ’”ј ј –ј’јƒј » ћ”«≈я Ѕ–ёЌ»Ќ√/ “–”’»Ћ№ќ «акуска. —утринта ще посетите ’уака –ахада, оригиналната гробница на цар€ на —ипан. ¬ кра€ на 80-те години на 20 век крадци иман€ри намерили тази гробница в —ипан. “€ все още била запазена и за щастие властите скоро научили за откритието, успели да спрат пл€чкосването и започнали разкопки на тази уникална гробница по професионален метод. (ѕовечето от находките тук вече ще сте разгледали в предишни€ ден в музе€ Д“умбас –еалесФ.) —ледва пътуване през долината —угаркане до град Ћамбайеке, където ще посетите много интересни€ музей ДЅрюнинФ в Ћамбайеке. ћузе€т съхран€ва изключително пълна колекци€, представ€ща истори€та на областта на Ћамбайеке. ўе се възхитите на текстила и керамиката с детайлни украси от културите на „иму и ¬икус, на керамичните и златни издели€ и бижута от културите ћочика и „иму и на други издели€ от Ћамбайеке, и дори от културите на „авин и »нките. —лед об€д Ц пътуване към “рухильо. Ќощувка в “рухильо.
“–”’»Ћ№ќ/ ’”ј ј ƒ≈ Ћј Ћ”Ќј/ ’”јЌ„ј ќ/ „јЌ „јЌ «акуска. ƒнес ден€т ще започне с раглеждане на обширните археологически гробищни могили на ’уака дел —ол и ’уака де Ћуна, където ще научите повече за космологи€та и церемониите на културата ћоче (100-700 г. сл. ’р.). ѕродължаваме към „ан „ан Ц най-големи€т кирпичен град в света, в който са останките на специфични сгради като ’уака јрко »рис и ѕаласио Ќик-јЌ, декорирани с различни природни мотиви, птици и животни, дело на културата „иму (900-1470 г. сл. ’р.). ѕосещение на ’уанчао, където ще видите традиционните тръстикови рибарски лодки Дкабалитос де тотораФ (Дтръстикови конеФ). ¬ 22.05 ч полет “рухильо - Ћима . ѕристигане в Ћима в 23.15 ч. “рансфер до хотел. Ќощувка в Ћима.
Ћ»ћј «акуска. ѕешеходна и туристическа обиколка на колониална Ћима Ц гробът на ѕисаро, ѕлаца де јрмас, катакомбите на манастира Д—ан ‘ранцискоФ. ¬реме за об€д. —лед об€д - посещиние на модерни€ квартал ћирафлорес и бохемски€ Ѕаранко. ѕосещение на ћузей за антропологи€, археологи€ и истори€. Ќощувка в Ћима.
Ћ»ћј/ ѕј„ј јћј / ѕј–ј ј— «акуска. “ози ден се пропътуват 280 километра по панамериканската магистрала, през крайбрежието на пустин€та и през плодородните долини и плантации за памук. ѕо път ще се посет€т руините на прединкски култури и оракула ѕачакамак. —лед об€д Ц влизане в парка УѕаракасФ, н€кога дом на индианска култура със същото име, където ще се насладите на един от най-неверо€тните пустинни пейзажи, както и на живописни рибарски селца, където се спира за почивка. ѕаркът е естествена среда на типични за ёжна јмерика представители на фауната. “рансфер до хотел. Ќощувка в ѕаракас.
ѕј–ј ј—/ ЅјЋ≈—“ќ¬» ќ—“–ќ¬»/Ќј— ј «акуска. “рансфер до пристанището и пътуване с лодка до Ѕалестовите острови, най-големи€т природен резерват в ѕеру и убежище на стотици китове, делфини, морски лъвове, морски птици, фламинго и хумболтови пингвини. ќстровът  анделабро, също известен и като У“рите кръстаФ се см€та свързан с линиите Ќаска и като убежище на пирати. —лед двучасов тур с лодка покрай островите, продължаваме по суша до Ќаска, като по път се посещава ћузе€ в »ка и оазиса ’уакачина, заобиколен от 100-метрови п€съчни дюни. ѕристигане в Ќаска след об€д. ѕолет с малък самолет над неверо€тните пустинни линии и фигури на Ќаска, открити от ћари€ –айхе. («а този полет се плаща допълнително персонална такса Ц на м€сто, в местна валута.) Ќощувка в Ќаска.
Ќј— ј/ ј–≈ »ѕј «акуска. ѕосещение на акведуктите на инките, които все още набав€т вода от јндите в пустинните селища. ѕродължаваме пътешествието на 600 км. на юг към јрекипа, Убели€т градФ, разположен в подножи€та на вулкана У≈л ћистиФ, на 2 400 м. надм. вис. Ќощувка в јрекипа.
ј–≈ »ѕј/  ќЋ ј  јЌ№ќЌ «акуска. “уристическа обиколка на јрекипа, втори€т по големина град в ѕеру Ц ћанастира Д—анта  аталинаФ,  атедралата, …езуитската църква, както и центъра на колониални€ град. —вободно време. Ќощувка в јрекипа/„ивай. ѕо€снение: ’ората, които не жела€т да посет€т  олка каньон, остават в јрекипа. «а тези, които са избрали екскурзи€ до  олка  аньон, в този ден след об€д отпътуване за „ивай и нощувка.
«акуска. «а тези, които н€мат желание да направ€т екскурзи€ до  олка каньон Ц свободно време в гр.јрекипа до об€д. —лед което се тръгва за гр. ѕуно, като по път€ се срещат с тези, които са били на  олка каньон. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ≈кскурзи€ до  олка каньон: «акуска. ≈кскурзи€та до  олка каньон тръгва рано сутринта, около 04.30 ч. - отпътуване към  олка  аньон -  аньонът на  ондорите. ѕристигане в  аньона около 06.00 ч. ѕри възможност Ц наблюдаване полета на кондорите. ѕродължаваме към недрата на Фсъщинските јндиФ, към ѕуно Ц пристанището на най Ц високо разположеното плавателно езеро в света, “итикака. ѕо път€ имате шанс да срещнете представители на фауната като алпака, лами и викука, както и ще имате възможността да се насладите на типични за јндите гледки Ц езера. ѕо път€ се срещате с останалата част от групата. Ќощувка в ѕуно.
ѕ”Ќќ/  ”— ќ «акуска. –ано сутринта Ц разходка с лодка до Уплаващите островиФ ”рос в езерото “итикака. “ези острови са плетени от тръстика и кал от индианците уроси, които живе€т само от и на езерото, не желаейки да имат достъп до околни€ останал св€т и той до т€х. —ледва разходка по езерото с лодка и разглеждане на острова. ѕродължаваме на север към —илустани Ц прединкските погребални пирамиди, на бреговете на езерото ”майо. —лед об€д Ц продължаване към  уско. ѕо път€ се прекос€ват високите проходи на јндите, преди да се стигне до Уѕъпът на светаФ и имперска столица  уско. ѕреди влизане в  уско се посещава храмът на ¬иракоча (при възможност във времето). ¬ръщане в  уско и свободно време. Ќощувка в  уско.
 ”— ќ «акуска. —утринта Ц свободно време за аклиматизаци€. ѕо желание - посещение на Ѕазиликата в  уско (входът се плаща допълнително). —лед об€д Ц панорамна обиколка на археологическата столица на јмерика, Упъпът на светаФ Ц  уско. —толицата на »мпери€та на инките има очертани€та на т€лото на пума и е запазила много от шедьоврите на инкската архитектура Ц храмови€т комплекс  ориканча, крепостта —аксайуаман, царемониални€т център  енко, ѕукапукара и “амбомачай Ц термалните бани на »нката. ¬ръщане в  уско и свободно време. ѕо желание - посещение на фолклорна програма с вечер€ в ресторант в центъра на  уско. Ќощувка в  уско.
ƒќЋ»Ќј“ј Ќј »Ќ »“≈ «акуска. ѕътуване през —вещената долина на инките Ц по път€ се разглежда археологическата зона в ѕисак, посещение на индиански зана€тчийски пазар в селцето ѕисак. —вободно време за об€д в ѕисак. ѕродължаваме към ќлантайтамбо покрай р. ”рубамба. –азглеждане на јрхеологическата зона в ќлантайтамбо. Ќастан€ване в хотел и нощувка в ќлантайтамбо.
ћј„” ѕ» „” «акуска. ѕътуване с влак през јндите до ћачу ѕикчу - Уизгубената цитадела на инкитеФ и най-добре запазени€т инкски град, достигнал до наши времена благодарение на това, че дълго време е останал забравен сред джунглата. —лед об€д, по желание - посещение и свободно време на горещ минерален извор, преди отпътуване обратно за  уско. Ќощувка в  уско.
ѕ”≈–“ќ ћјЋƒќЌјƒќ «акуска. “рансфер до летището. ¬ 11.58 ч. - вътрешен полет  уско Ц ѕуерто ћалдонадо, јмазонската джунгла. ¬ 12.58 ч. - пристигане в ѕуерто ћалдонадо Ц градът с най-гол€мо разнообразие от животински и растителни видове в ѕеру. Ќастан€ване в хотел-лоджи€ в јмазонската джунгла.  ъсен об€д. —вободно време. ѕосрещане на летището и трансфер до офиса на Ћоджи€ ћонте јмазонико за инструктаж, свързан с тура. “рансфер до понтона, откъдето отплаваме с лодка около 1 час до лоджи€. ѕосрещане с пресни плодове от региона. —лед настан€ване по стаите ще посетим Дќстрова на маймунитеУ, който се намира срещу лоджи€т, от другата страна на р.ћадре де ƒиос. ћ€сто, където обитават различни видове маймуни като каф€в капуцин, маймуната саймири, седлогърби€тамарин, б€л капуцин. —лед активностите на острова, се връщаме в лоджи€. ¬ечерта отиваме на разходка, за да видим кайманите, които обитават бреговете на р.ћадре де ƒиос, като е добре да си носим фенерче. — малко повече късмет ще можем да видим ДкапибараУ, най-големи€т гризач, който достига тегло от 60 кг., впечатл€ващ вид от семейството на перуански€куй /дребен гризач, плъх/. ¬ръщаме се обратно в лоджи€тa. ¬ечер€ и нощувка.
—лед ранната закуска ще направим кратка разходка с лодка в езерото —андовал. —лед регистраци€та на входа на защитената зона ще извървим 3 км. до самото езерото - естествен хабитат на пирани и едно от най-големите в –езервата “омбопата. —лед при€тната разходка, местни€т екскурзовод ще ни разходи с лодка около един час из езерото, за да се полюбуваме на разнообразието от птици, маймуни и други животински видове като корморани, пуми, орли, маймуни ревачи, маймуни саймири, черен капуцин, тамарини и ленивци. ¬ъзможно е да срещнем семейство от гигантски речни видри, често достигащи до 2 м., които са застрашени от изчезване.  акто и големи€т алигатор, с дължина 4 м. ¬ръщане в лоджи€ за вкусен об€д. ¬реме за почивка. —лед об€д се отправ€ме за двучасов тур във вътрешността на тропическата гора с местен екскурзовод, който ще ни покаже разнообразни многовековни дървесни видове. ¬ същото време ще имаме възможност да наблюдаваме различни видове диви животни като тукани, авлиги, папагали, маймуни, змии, пеперуди и др. ўе имаме възможността да усетим маги€та на ƒъждовната амазонска гора като част от Ќационален парк “омбопата. ¬ечерта ще направим среднощна разходка, за да наблюдаваме различни видове насекоми, амфибии, влечуги и други нощни обитатели. ¬ечер€ и нощувка.
¬ 5.30 ч. ранно събуждане в джунглата, за да се включим в едно от най-забавните приключени€ в джунглата Ц разходка по въжена пътека в короните на дърветата. ¬ъжената пътека ще ни даде възможност да разгледаме тропическата гора от по-различен ъгъл. ћостовете, издигнати на около 30 м. надм. височина, ще ни позвол€т да се насладим на неверо€тните природни гледки отвисоко,включително и на панорамната гледка към река ћадре де ƒиос. ќт площадките може да наблюдаваме различни видове птици, например тукани, макао,тангари / малка песнопойна птица от семейството на овесарите/, авлига и т.н., което е едно незабравимо прежив€ване. —лед закуска се подготв€ме за приключени€, изпълнени с адреналин. ѕредстои ни спускане с тролей от дървета с височина над 30м., придружени от инструктор, който ще ниоб€сни как да използваме предпазните колани по време на спускането. ќчаква ни едно незабравимо прежив€ване сред дърветата на джунглата. ¬ръщане в лоджи€т. ќб€д и свободно време за почивка. —лед об€д ни очаква прекос€ване на река ћадре де ƒиос с кану, наслаждавайки се на залеза. —лед това може да ловим риба в реката и ако сме достатъчно търпеливи може да видим дори сом. ¬ечер€ и нощувка.
«акуска. —лед закуска се отправ€ме за двучасов тур във вътрешността на тропическата гора с местен екскурзовод, който ще ни покаже разнообразни многовековни дървесни видове. ¬ същото време ще имаме възможност да наблюдаваме различни видове диви животни като тукани, авлиги, папагали, маймуни, змии, пеперуди и др. ўе имаме възможността да усетим маги€та на ƒъждовната амазонска гора като част от Ќационален парк “омбопата. —лед об€д - връщане в градчето ѕуерто ћалдонадо и базисни€ лагер. “рансфер до летището и в 15.09. - полет ѕуерто ћалдонадо Ц Ћима.  ацане в Ћима в 16.42 ч. ћеждународен полет Ћима Ц ћадрид в 19.45 ч. с УIBERIAФ.
 ацане в ћадрид в 14.25 ч. ¬ 19.30 ч. - самолетен полет ћадрид - —офи€ с ДЅългари€ ≈ърФ. ѕристигане на летище —офи€ в 23.55 ч.


1.   ¬ ѕј ≈“Ќј“ј ÷≈Ќј —≈ ¬ Ћё„¬ј“:

 • самолетни билети за всички международни  полети: —офи€ – ћадрид – Ћима и  Ћима –    ћадрид – —офи€;
 • самолетни билети за вътрешните полети  уско – ѕуерто ћалдонадо, ѕуерто ћалдонадо – Ћима;
 • летищни такси за международните полети – 929 лв/ 475 евро (15.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за международните полети – 929 лв/ 475 евро (15.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети  уско – ѕуерто ћалдонадо, ѕуерто ћалдонадо –  Ћима;
 • трансфери летище –хотел – летище:
 • 17 нощувки със закуски, 3 об€да и 3 вечери в хотели 3* в ѕеру и в хотел-лоджи€ в јмазонската джунгла.
 • 3 нощувки в Ћима
 • 1 нощувка в “укуме
 • 1 нощувка в “рухильо
 • 1 нощувка в ѕаракас
 • 1 нощувка в Ќаска
 • 1 нощувка в јрекипа
 • 1 нощувка в „ивай
 • 1 нощувка в ѕуно
 • 3 нощувки в  уско
 • 1 нощувка в ќ€нтайтамбо
 • 3 нощувки јмазонската джунгла - (15-ти, 16-ти, 17-ти ден).
 •  (настан€ването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • двучасов тур с лодка покрай Ѕалестовите острови (7-ми ден);
 • полет с малък самолет над линиите и фигурите в Ќаска (7-ми ден);
 • разходка с лодка по езерото “итикака (11-ти ден),
 • пътуване с влак до ћачу ѕикчу (14-ти ден);
 • билети за влака от ќлайтантамбо до ћачу ѕикчу през јндите (14ти ден);
 • входовете  на  всички  археологични паркове и музеи;
 • наземен танспорт с туристически автобус и влак;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на  български език водачът, който придружава групата);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – 140 лв.
 
2.  ¬  ѕј ≈“Ќј“ј  ÷≈Ќј  Ќ≈ —≈  ¬ Ћё„¬ј“:
 • персонална такса за полета над линиите и фигурите в Ќаска – 25 соле (около 10 щ. долара) – в местна валута, плаща се на м€сто (7-ми ден); 
 • медицинска  и  туристическа  застраховка: с покритие 25 000 евро – 43 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год.- 86 лв;
 •  допълнителна застраховка  „ќтказ от пътуване”;
 
 • допълнителни екскурзии и меропри€ти€, които се за€в€ват и заплащат предварително в офиса на туроператора
 •  1об€д по време на обиколката в Ћима (5-ти ден)- 20 щ.долара
 • екскурзи€  до   олка  каньон   – 135 щ. долара (от  4-6 човека) (10-ти ден)
                                                                 - 90 щ. долара (от  7-12 човека)
 • посещение на фолклорна програма с вечер€ в  уско – 40 щ. долара (12-ти ден)
 
 
 • допълнителни екскурзии и меропри€ти€ (плащат се на м€сто):
 • вход за Ѕазилаката в  уско - 25 соле (около 10 щ.долара) - (12-ти ден); 
 • посещение на горещ  минерален извор - около 10 нуево соле (около 4 щ.долара)- (14-ти ден);
 •  разходка с лодка по река √амитана - ........ - 17-ти ден.    
 
¬ажно: ѕосещението на ћачу ѕикчу се осъществ€ва при строг ред, определен от администраци€та на археологическата зона, при който на ротативен принцип се отвар€ и затвар€ достъпът до различните обекти в зоната. “ова предполага, че винаги в работното време на ћачу ѕикчу ще има точки с ограничен достъп. Ќачинът, по който се прави обиколката на ћачу ѕикчу се определ€ ден за ден от администраци€та с оглед на археологическите дейности и работа по поддръжката, които се извършват на територи€та на зоната.
 
 
*«абележки:
1    ѕолетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
последните два дни по същата.
2.  «а полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за гол€м багаж и
7 кг. за ръчен багаж. «а външните полети лимитът е съответно 23 кг. за гол€м багаж и
10 кг. за ръчен багаж.
 3. ÷ените на допълнителните екскурзии и меропри€ти€ са към 15.03.2020 г.
 4. ¬сички  екскурзии и меропри€ти€ по желание се за€в€ват предварително и се плащат в
 офиса на туроператора.
 5.   атегоризаци€та на хотелите в ѕеру и јмазони€ не съответства на критериите за 
 категоризаци€ на хотелите в ≈вропа.
6. “уроператорът си запазва правото при пром€на на летищните такси от 
страна на јвиокомпани€та, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзи€та. ¬ такъв случай разликата в летищните такси тр€бва да бъде доплатена от
 клиента.
3.  ќсвен вечерите (по желание), посочени в програмата, по желание на клиента може да се
     организира всеки ден вечер€ в ресторант – около 15-25 щ. долара.
4.  ÷ените 7 745 лв/7 845 лв са за турист в двойна ста€. «а единична ста€ се доплащат 980 лв. - /подлежи на актуализаци€/
 
*«абележка: ÷ените на допълнителните екскурзии и меропри€ти€, както и цените за доплащане на единична ста€ са към дата 15.03.2020 г и  подлежат на  актуализаци€.
 
 
 
5.  Ќачин на плащане:
             - в брой (в офиса на “ќ)
             - по банков път
  ѕ–» «јѕ»—¬јЌ≈ ≈ Ќ≈ќЅ’ќƒ»ћќ ƒј —≈ ¬Ќ≈—≈ ƒ≈ѕќ«»“ ќ“ 3 800 лв  

 
 »нформаци€ за хотелите(или подобни):
Ћ»ћј – HOTEL MIRAMAR   3*  //hotelmiramarperu.com/
ѕј– ј— – HOTEL GRAN PALMA 3* https://hotelgranpalma.com/
Ќј— ј – CASA HACIENDA NASCA OASIS  3* //nascaoasis.com/
ј–≈ »ѕј – CASONA TERRACE 3* //hotelcasonaterrace.com/
„»¬ј… - TRADICION COLCA 3*//www.tradicioncolca.com/
ѕ”Ќќ– CASA ANDINA STANDARD PUNO 3*   https://www.casa-andina.com/es/destinos/puno/hoteles/casa-andina-standard-puno
 ”— ќ – TAYPIKALA HOTEL 3*//www.taypikala.com/website/main.php
ќяЌ“ј…“јћЅќ – TUNUPA LODGE 3* //www.tunupalodge.com/
 ”— ќ – TAYPIKALA HOTEL 3*//www.taypikala.com/website/main.php
јмазонската джунгла - Monte Aamzonico Lodge - //monteamazonico.com/
 

 
 
 

 
  ѕ–ќћќ÷»ќЌјЋЌјTA  ÷≈Ќј  7 745 лв  ≈ ¬јЋ»ƒЌј ѕ–» «јѕ»—¬јЌ≈ »   јѕј–»–јЌ≈ ћ»Ќ»ћ”ћ 6 ћ≈—≈÷ј ѕ–≈ƒ» ƒј“ј“ј Ќј ќ“ѕЏ“”¬јЌ≈ » √–”ѕј ќ“ ћ»Ќ»ћ”ћ 15„ќ¬≈ ј. ѕ–»  ѕќ-ћјЋ ј √–”ѕј —≈ ЌјЋј√ј ƒќѕЋјўјЌ≈.
 
—“јЌƒј–“Ќј“ј ÷≈Ќј“ј  7 845 лв  ≈ ¬јЋ»ƒЌј ѕ–» «јѕ»—¬јЌ≈ »  јѕј–»–јЌ≈ ¬ —–ќ  ѕќ ћјЋЏ  ќ“ 6 ћ≈—≈÷ј ќ“ ƒј“ј“ј Ќј ќ“ѕЏ“”¬јЌ≈ ѕ–» ”—Ћќ¬»≈, „≈ »ћј —¬ќЅќƒЌ» ћ≈—“ј »  ѕ–» √–”ѕј ќ“ ћ»Ќ»ћ”ћ 15„ќ¬≈ ј. ѕ–» ѕќ-ћјЋ ј √–”ѕј —≈ ЌјЋј√ј ƒќѕЋјўјЌ≈.
 
 

- «адграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 - «а лица под 18 год. - нотариално заверена деклараци€ от родителите за разрешение 
  детето им  да  пътува  в  чужбина

Ѕанкови сметки на Д2ћ- ќФ

Ѕанка –айфайзенбанк

Д2M-KOФ ќќƒ
—метка в лева:
IBAN: BG84RZBB91551060543404
BIC: RZBBBGSF

ѕърва »нвестиционна Ѕанка

2M-KOФ ќќƒ
—метка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Ѕанка ќЅЅ

Д2M-KOФ ќќƒ
—метка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] [ нагоре ]
“ърсене
ƒестинации
ДЅисквиткитеУ ни помагат да предостав€ме услугите си. — използването им приемате употребата на ДбисквиткитеУ от наша страна. Ќаучете повече
–азбрах