Вашата оценка 5.00 от 8 гласа

Екскурзия до Австралия, с Големия Бариерен Риф и Сингапур - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!-НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА!

Самолетна екскурзия - 17 дни

Вид транспорт: Самолет
Маршрут: СИНГАПУР, МЕЛБЪРН, ФИЛИП АЙЛЪНДС, ДЪНДЖЕНОНГ, СУВЕРЕН ХИЛ, ОЛБЪРИ, КАНБЕРА, СИДНИ, КЕРНС, Голям Бариерен Риф, КУРАНДА, Национален парк „Куранда”
Продължителност: 17 дни/ 13 нощи
Дати на отпътуване: 01.11.2024
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
01.11.2024 10480.00 лв Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD

За всички любители на интересното и различното, имаме удоволствието да предложим едно  пътешествие, което ще ви преведе през малката страна, станала световен технологичен център и известна със строгите си Сингапурски правила, за да стъпите чак на потъналия Осми контитент.  Австралия е територия на уникална флора и фауна, съхранила  единствени по рода си растения и животни, Големият бариерен риф е най-големият жив организъм на планетата, а земята на племето Маори  и до днес пази неговата идентичност. Ще пътуваме по „Великия океански път”, ще промиваме пясък в старите мини, ще храним кенгура, ще видим тасманийския дявол, ще плуваме в залива на Сидни  и още много, много неповторими моменти ще преживеем  сред прочутите  дебри на Сините планини и на всички места по маршрута.
Е , с черешката, разбира се – Големият бариерен риф ! 
 

1 ДЕН -

 1 ДЕН -01.11.2024 Среща в 10.40 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.40ч. самолетен полет София-Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15ч.  В 20.25ч. полет Доха-Сингапур с “Qatar Airways“.
 
2 ДЕН -02.11.2024  Кацане в Сингапур в 09.15 ч. и трансфер до хотел в центъра на Снигапур. Настаняване и почивка. Следва разходка в централната част на града с разглеждане на импозантните колониални сгради на кметстовото, Националната галерия, театър ”Виктория”, катедрала “Сейнт Андрю” и „Кларк кей”, разположен на завоя на река Сингапур, чудесно място за разходка, където се намират множество ресторантчета, приятни и уютни за обяд или вечеря. Привечер – разглеждане на една от новите и много интересни забележителности на Сингапур – „The Gardens by the Bay“. Вечерта, от 19.30 ч., при възможност – посещение на невероятното шоу „Garden Rhapsody light & garden show“. Нощувка.
 
3 ДЕН- 03.11.2024 Закуска. Тази сутрин имате свободно време с възможност за пазаруване в някой от многото молове или в Китайския квартал. След обяд можете да се включите по желание в полудневна екскурзия до остров Сентоса, наречен  „Островът на удоволствията”.* Това е най-посещаваната градска атракция, считана за прародител на сингапурските паркове – с музеи, градини, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С панорамен лифт ще преминем над града и ще се насладим на красивата гледка отвисоко. Ще видитм статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, можете да разгледате Делфинариума, при желание, да наблюдавате и шоуто на делфините (входовете се заплащат допълнително), както да посетите и други атракции на острова. Ще има и свободно време за плаж. Вечерта – посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Можете да изберете и вечеря за двама в кабина на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур.* Нощувка.
 
4 ДЕН- 04.11.2024 Закуска и започва туристическата обиколка на Сингапур, по време на която ще разгледаме статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: „Чайнатаун” – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и живописни пазари. Тук ще посетим двата най-интересни китайски храма в Сингапур Thiang Hong Keng Temple и Buddha Tooth Relic Temple. По време на обиколката ще видим и колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини. По желание можете да разгледате и „Градината на орхидеите”.* След обяд – свободно време за пазаруване По желание можете да се изкачите на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”, да видите  и  „Фонтана на благосъстоянието”.* Може да изпиете и чашa кафе в емблематичния хотел за Сингапур “Raffles”, построен в колониален стил. Следва трансфер до летище за  полет Сингапур – Мелбърн в 21.00ч. с „Jetstar Airways”.
 
5 ДЕН 05.11.2024 В 07.35ч. пристигане на летището в Мелбърн,  трансфер до хотел в централната част на Мелбърн и по възможност – настаняване. Почивка и следва обиколка на Мелбърн, столицата на щата Виктория, разположен на Порт Филип Бей и река Яра, която включва Бизнес центъра на града с неговата еклектична архитектура, Центъра на викторианското изкуство, Мемориалния храм, централния площад „Обединение”, модерния квартал “Турак Вилидж” и градините Фицрой. Градът е известен с широките си елегантно залесени булеварди и паркове в английски стил, уютните си ресторанти и кафенета, със стилните   си магазини. Ще спрем  при Кралските ботанически градини и Националната галерия, ще посетим Къщичката на Капитан Кук, а след обяд  ще имате свободно време с възможност за пазаруване и при желание – посещение на Казиното. Нощувка.
 
6 ДЕН 06.11.2024 Закуска и след това започва полудневният ни  тур до Дъндженонг – планиннска верига, богата на тропическа флора и прекрасни гористи хълмове. Пътешествието за следващите 25 километра през горите на Дъндженонг продължава с най-стария в Австралия и най-добре запазен в света парен локомотив “Пуфинг Били” -  атракцията е истинска! Продължаваме към Филип Айлъндс, като по пътя ще видим множество  папагали в тяхната естествена среда, после ще  посетим центъра за опазване на коали и други животни. Във Филип Айлъндс ни очаква един уникален спектакъл – Парадът на Пингвините! Всяка привечер, по здрач, пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните хралупи в пясъчните дюни. Пингвините на Съмърланд Бийч си имат своите вечерни ритуали, които очароват всеки посетител, наблюдавал ги от брега. Филип Айлъндс е резерват на австралийска фауна, което го прави много специално място. (Препоръчва се топло облекло, тъй като нощите на острова могат да бъдат много студени). Нощувка.
 
7 ДЕН- 07.11.2024 Закуска. Този ден е специален защото ще пътуваме по „Великия океански път”. Красива до невероятност крайбрежна ивица, със сурови и стръмни скали, плажове със златни и копринени пясъци - всеки километър от „Великия океански път” предоставя уникални гледки! Постепенно преминаваме през джунглите от евкалиптови дървета на Отуейския национален парк, дстигаме и до  огромните скални късове “Дванайсетте Апостола” с оформения от морските вълни остров-арка. А фотоапаратите запечатват тази красота по време на цялото пътуване до гр.Баларт. Настаняване в хотел и нощувка.
 
8 ДЕН-08.11.2024 Закуска. В този ден започва нашият тридневен  тур през австралийския материк от Мелбърн към Сидни  през Олбъри и Канбера. Пътуваме на запад към резервата за диви животни „Баларат”, където ще преживеем изненадващи срещи с представители на австралийската фауна. Ще почувстваме вълнението от близката среща с австралийската дива фауна в естествения гъсталак на Австралия. Ще имаме възможноста да храним кенгура, да видим отблизо, коали, тасманийски дявол, сурикати, орли, крокодили, гигантски костенурки. Пътешествието ни ще продължи със „Суверен Хил „– най-известният музей на открито в страната. Мястото е свързано с една от най-богатите златни жили в света и съответно -  с най-екзалтиращата златна треска, обхванала европейците. Тук можем  да се запознаем с “историята на Баларат” и първите 10 години от откриването на златото през август 1851 г. Можете да опитате късмета си, промивайки пясък в златоносните води на реката, и да усетите наистина начина на живот на първите златотърсачи в техните палатки и хижи. После се връщаме в реалността и пътешествието продължава през Бендиго към Олбъри. Олбъри – живописен провинциален град, запазил атмосферата си от 19-ти век. Градът е известен, освен със златните си мини, също и с първокласните си винарни. Със сигурност, ще пием по чаша хубаво вино на вечеря. Нощувка.
 
9 ДЕН -09.11.2024 Закуска. Отпътуване от Олбъри към Канбера – столицата на Австралия, разположена точно на половината път от Мелбърн към Сидни, в щата Нов Южен Уелс. Столичният град е добре планиран, строен по проекти на американския архитект Уолтър Бърли Грифин. Модерната архитектура на съвременен мегаполис е омекотена от красиви градски паркове и градини с изкуствени езера. Там са и всички чужди посолства, строени в уникалния за тяхната страна архитектурен стил. Името Канбера идва от аборигенски диалект и означавало “място за срещи”. И ние ще се срещнем тук с  Националната библиотека, Австралийския мемориал на падналите във войните, Кулата на Черната планина, сградата на Върховния съд на Австралия, дипломатическите посолства. После ще се изкачим на върха на планината Айнсли, откъдето се открива чуден изглед към Канбера. Ще направим обиколка на езерото “Бърлий Грифин” и фонтана на капитан Кук, няма да пропуснем и Военния мемориал. Ще видим Стария парламент, ще се  качим на покрива на Новия парламент на хълма Капитолия и вече ще сме опознали по най-добрия начин красивата столицата на Австралия. Вечеря и нощувка в хотел в централната част на града.
 
10 ДЕН -10.11.2024 Закуска. Свободно време до обяд с възможност за пазаруване или посещение на Националния музей с Отдела за историята и изкуството на аборигените и на Художествената галерия. Продължаваме за град Сидни, първият основан от заселници град в Австралия, строен в един от най-красивите заливи в света. Столица на Нов Южен Уелс, Сидни е най-големият мегаполис в Австралия, смесица от множество култури и раси. В допълнение към красивото пристанище, Сидни се намира в полите на Сините планини. Пристигане в Сидни, настаняване в хотел в централната част, а вечерта – възможност за вечерна разходка из града. Нощувка.
 
11 ДЕН 11.11.2024 Закуска. Започваме туристическата  обиколка на Сидни  със “Скалите”, родното място на града, с останки от неговото бурно минало. Следва една приятна обиколка на южните плажове, “Двойния залив” и “Розовия залив”, на историческия квартал „Падингтън” и др. След това, от 12.30 до 14.00 ч., ще направим разходка из пристанищния залив на Сидни с круизен кораб, по време на която може да се насладите на обяд на борда на кораба и да направите красиви снимки към Операта и към града. След обяд ще имате свободно време. По желание, може да се включите в посещението на световноизвестната Опера на Сидни, за да я разгледаме  отвътре *.  Също, по желание може да посетите Морския аквариум, където могат да се видят акули и други представители на океанската фауна.* Вечерта ви очаква една запомняща се вечеря, защото ще се качим в ресторанта на Tелевизионната кула с въртяща се платформа, където ще видим града отвисоко и отвсякъде, ще опитаме  месо от кенгуру, или кой-каквото обича. Нощувка.
 
12 ДЕН 12.11.2024 Закуска. Този ден може да бъде свободен за лични интереси, или, да се включите в еднодневна екскурзия до известните Сини планини.* Сините планини (Blue Mountains) са красива и величествена природна местност в Австралия. Простират се на юг от Мелбърн и са близо до столицата Сидни в Австралия. Намират се в област Нов Южен Уелс. Над тях непрекъснато се стеле лека синя мъгла, като причина за това невероятно явление са микроскопичните капчици евкалиптово масло, които се носят из въздуха, пречупвайки слънчевата светлина. В резултат на това явление се е получила и тази странна синя мъгла, дала това име на планините. От 2000 г. Сините планини са поставени на 14-то място в списъка на Световното наследство на Австралия. Те са дом на над 400 вида животни, много застрашени видове растения, сред които 91 вида евкалиптови дървета. Те обхващат 8 национални парка, а шест аборигенски племена обитават територията от 1 милион хектара, принадлежаша на Великите сини планини. Има специално направени за туристите места за наблюдения, а Еко пойнт е най-доброто място за разглеждане на прочутите пясъчни колони „Трите сестри” (величествени скални образувания, които се издигат над долината), с откриваща се страхотна панорамна гледка към каньоните и дефилетата на долината Джеймисън. За тази екскурзия се тръгва с  автобус от Сидни  към река Нипийн, където градът  свършва и започват Сините планини. По пътя се спира на „Wentworth Falls”, откъдето се открива една от най-красивите гледки към Сините планини. След това се посещава гр. Катумба и водопада Катумба. В Сините планини са спира на панорамна площадка, откъдето се открива невероятна гледка към скалната формация каньонът „Трите сестри“, превърнал се в символ на планините. Тук ще чуете и легендата за трите сестри. Ще имате възможност с влакче да стигнете до подножието на каньона, където ще можете да се разходите в джунглата и после да се върнете обратно с влакчето (влакчето се заплаща допълнително на място по 25 австрал. долара). На връщане се минава покрай залива Хоумбуш в Сидни, където ще видите Олимпийския парк от Олимпийските игри 2000 г.
Този ден ще завърши с круиз по река Парамата. Връщане в Сидни. Вечерта, който иска може да се включи във вечерен круиз в залива на Сидни (с включенa вечеря), което ще бъде прекрасен завършек на този ден*. Нощувка
 
13 ДЕН 13.11.2024 Закуска. Свободен време в Сидни – при възможност във времето, по желание, може да се посетят Ботаническата градина (входът е безплатен), Рибния пазар или Хайд Парк.* Трансфер до летището.  В 15.35ч. вътрешен полет Сидни - Кернс с „Jetstar Airways“. В 17.35ч. пристигаме в най-северния град на Австралия и “порта” към Големия бариерен риф. Градът е заобиколен от тропически джунгли, километри бели плажове и тюркоазени води. Джунглите стигат до самия океан, а крайбрежната ивица е прорязана от коралови рифове и осеяна с тропически островчета). Трансфер до хотел в централната част на гр. Кернс и настаняване. Свободно време за разходка по красивата променада на града и за пазаруване. Нощувка
 
14 ДЕН -14.11.2024 Закуска. Този ден ви очаква един незабравим целодневен круиз из Големия бариерен риф. Ще имате възможност за гмуркане с шнорхел и маска или с акваланг, на разходката с лодка с прозрачно дъно ще се докоснем до магическия подводен коралов свят на Рифа.Ще научим и много интересна информация. Обядът е  на борда на кораба, а изживяването е неповторимо. Връщането  в Кернс  е около 17.00 ч. , където ще имаме свободно време,или по желание, с екскурзовода ще разгледаме чаровното градче Кернс. Нощувка.

15 ДЕН15.11.2024 Закуска. Предстои ден, в който ще се докоснем до естествения свят на природата и нейните обитатели - екскурзия до Куранда. С  трансфер до спирка Smithfield , ще се качим на кабинков лифт и ще пътуваме над джунглата. Едно невероятно изживяване! Ще имаме спирка за разходка в самата джунгла, а след това ще стигнем до селището Куранда, където можете да си направите прекрасни снимки с коали или да посетите Парка на пеперудите, да се разходите из градчето с типична архитектура и да разгледате пазарите с интересни сувенири. Около 17.00 ч. ще се върнем в Кернс с традиционното туристическо влакче. Свободно време и нощувка в Кернс.
 
16 ДЕН -16.11.2024 Закуска. Свободно време в Кернс. Трансфер до летището за вътрешен полет Кернс – Мелбърн в 14.30ч. с „Jetstar Airways“.  Пристигане в Мелбърн в 19.00ч.
В 22.30ч. полет Мелбърн-Доха с „Qatar Airways”
 
17 ДЕН -17.11.2024  В 04.55ч. пристигане в Доха. В 07.30ч. полет Доха-София с „Qatar Airways”. Пристигане на летище София в 11.40ч.
  


 

Вижте цялата програма тук
Промоционалната цена 10 380 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6  месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 10 480 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от 6 месеца.

УТОЧНЕНИЕ: Отбелязаните със звездичка / * / опции за посещение на различни мероприятия и обекти, се предлагат с  допълнително заплащане, чиято цена можете да видите в раздел „ ПОЯСНЕНИЯ – В

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети за всички международни полети от България до Сингапур и Австралия и обратно;
 • летищни такси за всички международни полети и за вътрешните полети Сидни-Кернс - Сидни – 1 096 лв/ 560 евро - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • *Полетите посочени в програмата са актуални.
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 066 лв./ 545 евро– подлежат на потвърждение;
 • трансфери  летище – хотел – летище;  
 • 14 нощувки със закуски в хотели 3*и 4*, 2 обяда и 3 вечери.
 • 2 нощувки в  Сингапур
 • 3 нощувки в Мелбърн
 • 1 нощувка в Баларат
 • 1 нощувка в Олбъри
 • 1 нощувка в Канбера
 • 3 нощувки в Сидни
 • 3 нощувки в Кернс
 • Настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч.
 • Изисквания при настаняване в хотелите:
 • Моля да имате предвид, че в някои хотели може да  имат изискване при настаняване да се  направи депозит  за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита се извършва кеш или с кредитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат.
 • Депозита е в рамките на 100 - сингапурски или щатски долара за Сингапур, 100 – австралийски долара за Австралия.
 • туристическа обиколка на Сингапур – (4-ти ден);
 • обиколка на Мелбърн – (5-ти ден);
 • полудневен тур до планиннската верига Дъндженонг - (6-ти ден);
 • посещение на резерват за диви животни в Баларат – (8-ми ден);
 • посещение на Суверен Хил – (8-ми ден);
 • обиколка на Канбера – (9-ти ден);
 • туристическа обиколка на Сидни – (11-ти ден);
 • разходка из пристанищния залив на Сидни с круизен кораб - (11-ти ден);
 • целодневен круиз из Големия Бариерен Риф – (14-ти ден);
 • целодневна екскурзия до Куранда с автобус, лифт и влак - (15-ти ден);
 • входовете на музеите и обектите, които са посочени в програмата;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод по време на обиколките (с превод на български eзик); от водачът, който придружава групата.
 • всички посочени в програмата обиколки;
 • наземен транспорт в Австралия, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 105 лв.2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:                         
 • такса за обработка и подаване на документите за австралийска виза – 80 лв;
         
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса - 55 щ.долара (при група от минимум 7 човека, за по-малка бройка се налага доплащане) (3-ти  ден);
 • вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 438 евро (цена за 3-ти човек – 219 евро) - 3-ти ден;
 • посещение на „Градината на орхидеите” - 15 щ.долара (4-ти ден);
 • посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”- 23 щ.долара (4-ти ден);
 • посещение и разглеждане на Операта в Сидни (11-ти ден)
 • при група до 5 човека, в сборна група с местен екскурзовод, без превод на български език  - 100 лв
 • при група от минимум 6 човека, с местен екскурзовод, с превод на български език - 150 лв
 • посещение на Морския Аквариум в Сидни - 80 лв - (цената  е за входа на аквариума, в нея не влиза транспорта до там. Отива се или с градски транспорт или такси.) - (11-ти ден);
 • еднодневна екскурзия до Сините планини - 140 щ.долара (12-ти ден);
 • вечерен круиз в залива на Сидни - 140 щ.долара (с включенa вечеря ) - 12-ти ден;
 
 • допълнителни мероприятия (плащат се на място):
 • билет за влакче и панорамен лифт в Сините планини – около 49 австрал.долара - (12-ти ден);
 
Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 
Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро38 лв (за лица до 70 год.), 76 лв - за лица от 71 год. до 80 год..

*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.

*Забележки:
 1.Пътуващият има право да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати съответните разходи за прекратяване на договора. Подробна информация относно таксите дължими при прекратяване на договора, може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
2.Туроператорът има право да променя информацията съдържаща се в настоящия документ, като уведоми пътуващия за всяка промяна в предоговорната информация по ясен, разбираем и видим начин преди сключването на договора за туристически пакет. Подробна информация относно обхвата на промените и начина на уведомяване може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
3. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на     
  групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,     
  както и за последните два дни по същата.
4 За външните полетлимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
5 Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 18.01.2023 г.
6 Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
плащат в офиса на туроператора.
7.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
клиента. 
8. Екскурзията  не е подходящи за лица с ограничена подвижност.
3. Цените 10 380 лв/ 10 480 лв са за човек в двойна  стая. За единична стая се доплащат 1 740 лв. - /подлежи на актуализация/
4.  Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане
за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се  
уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, 
тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).
В цената не е включен транспорт до хотела,  ако нощувката е само една, а престоят в Сингапур е по-дълъг – възможностите са да се ползва градски транспорт, такси или да се заплати трансфер.
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 18.01.2023 г и подлежат на актуализация.
 
5.  Начин на плащане:
  - в брой (в офиса на ТО)       
  - по банков път  
 
 

ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 4 300 лв.
ДЕПОЗИТ  - 4 300 лв  (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ – 3 000 лв (внася се след издаване на австралийска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ, НЕОБХОДИМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ 15 ДУШИ.
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 15ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ, КОЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРОГРАМАТА.
 
КРАЕН СРОК, ЗА ЕВЕНТУАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ Е НАБРАН МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ УЧАСТНИЦИ 20  ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ.


 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВИЗА:
 Виза за Австралия:
      - само за работещи:
         1. служебна бележка от местоработата (с подпис и печат):
             - контакт на прекия началник (телефон, e-mail)
             - от кога работи лицето там 
             - на каква длъжност
             - от коя до коя дата е в отпуск
             - на коя дата се очаква пак да се яви на работа
         2. банкова сметка:
             - титуляр
             - налична банкова сметка - извлечение с транзакции за последните 3 месеца
             - баланс по сметка със скорошна дата
         3. ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД:
             - фирмена банкова сметка с транзакции за последните 3 месеца
             - удостоверение от Данъчна служба за липса на данъчни задължения
             - извлечение по ЕИК
 
Всички документи трябва да са изготвени на български и на английски език (с превод от оторизиран преводач)
 
За пенсионери - не са необходими изброените документи. Само е необходимо кандидатът да попълни формуляр за виза в офиса на ТО.
При записване в офиса на туроператора кандидатът попълва формуляр за виза.

ТАКСАТА ЗА ОБРАБОТКА НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АВСТРАЛИЙСКА ВИЗА НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА В СЛУЧАИТЕ НА ОТКАЗ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ВИЗА
 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Сингапур:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане на Сингапур;
 • За деца под 18 год., пътуващи с единия от двамата родители - нотариално заверена декларация от другия родител  за съгласие детето му да пътува  в  чужбина. 
 • Попълнена SG arrival card https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard/ попълва се до 3 дни преди пристигане.

 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Австралия:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане на Австралия;
 • За деца под 18 год., пътуващи с единия от двамата родители - нотариално заверена декларация от другия родител  за съгласие детето му да пътува  в  чужбина.