ЕКСКУРЗИЯ ДО КОСТА РИКА, ПАНАМА, КОЛУМБИЯ, ЕКВАДОР С ОСТРОВИТЕ ГАЛАПАГОС

Сан Хосе, Национален парк „Аренал”, Панама сити, Панамски канал, Картахена, Богота, Тиерадентро, Сан Аугустин, Исиос, Обандо, Кито, Балтра, островите Галапагос, о-в Санта Крус, о-в Изабела

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
03.12.2021 10470.00 лв Запитване
22.02.2022 10470.00 лв Запитване
10.03.2022 10470.00 лв Запитване
26.04.2022 10470.00 лв Запитване
27.10.2022 10470.00
10370.00 лв
Запитване
24.11.2022 10470.00
10370.00 лв
Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
Среща на летище в 05.00 ч.София, Терминал 2 в 07.00 ч. полет София – Париж с “Bulgaria Air”. В 09.10 ч. пристигане в Париж. В 13.40 ч. самолетен полет Париж – Сан Хосе с „Air France”. Пристигане в Сан Хосе. в 18.30 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Сан Хосе.
След закуска започва обзорна обиколка на град Сан Хосе – „Площадът на демокрацията”, Националният музей - отвън, сградата на съда, красивите фонтани „Хиспанида”, сградата на Университета, впечатляващият Златен музей , сградата на Националния театър, Музеят на изящните изкуства -отвън, резидентските квартали с къщата на Ариас Санчес, лауреат на Нобелова награда за мир. Свободно време за обяд. След обяд свободно време с възможност за пазаруване и разглеждане на пазара за кафе , плодове, зеленчуци и подправки. Вечерта по желание – фолклорна програма с вечеря. Нощувка в Сан Хосе.
Закуска. Отпътуване към Националния парк „Аренал“ , където ще пристигнем около обяд. Настаняване в хотел . Свободно време с възможност за релакс в СПА зоната на хотела с топли минерални води и с невероятна гледка към вулкана Аренал. Нощувка в Национален парк Аренал.
След закуска се отправяме за пешеходна разходка в Националния парк „Аренал” с местен екскурзовод, по време на която ще откриете невероятна гледка в близост до вулкана, стъпвайки върху потоци лава, превърнати в камък, от изригването на вулкана през 1968 г., ще се насладите на красиви гледки към езерото Аренал и пейзажа наоколо, както никое друго място в района. След края на разходката ви очаква истински релакс в горещите минерални извори в хотела. Нощувка в Национален парк Аренал.
Закуска. В късния след обяд връщане в Сан Хосе. Нощувка в Сан Хосе.
Закуска. Трансфер до летището и в 08.45 ч. полет Сан Хосе – Панама сити . Пристигане в Панама сити в 10.55ч. Трансфер до хотела. След обяд – обиколка на Панама сити с изкачване на върха Серо Анкон, откъдето се открива невероятна гледка към града и Панамския канал. След това ще посетим и разгледаме старата част на града с невероятната архитектура – Casco Viejo („стария квартал” на испански), познат още като Каско Антогуо или Сан Фелипе. Нощувка в Панама сити.
Закуска. Еднодневна екскурзия с продължителност 8 часа: „Панамският канал и тур в джунглата”. Едно посещение на Панама не е завършено без разглеждане на Панамския канал. Тази уникална екскурзия ще Ви покаже гледки от Панамския канал и неговите вододели. Ще следваме канала от град Гамбоа до Панама сити. Започвайки от джунглата, които защитава вододелите на канала, ще стигнем до езерото Гатун, за да видим лодките отблизо и да се срещнем с някои любопитни маймунки, преди да продължим към центъра за посетители на Панамския канал, където ще видим отблизо как работи съоръжението. По пътя ще спрем за снимки на моста Гамбоа, сечението Кулебра и шлюза Педро Мигел. За екскурзията се тръгва рано сутринта, когато животните са най-активни, по пътя „Pipeline Road”. Поради разположението на Панама на застъпването между два континента и два океана, в страната има невероятно разнообразие от птици за място с такава територия. 978 вида птици са засечени в страната и за тази екскурзия ние ще минем по пътя „Pipeline Road”, място, което държи световния рекорд за най-голям брой видени видове в рамките на 24 часа – 357. Вие ще можете да използвате това пътуване или за да откриете колко вида птици има в Панама, или за да разгледате разнообразната флора и фауна. След като изминем отсечката от пътя „Pipeline Road”, ще стигнем до доковете за лодки в Гамбоа, откъдето ще се отправим на двучасова разходка по язовир Гатун и Острова на маймуните. Когато язовир Гатун е построен преди повече от 100 години, някои от представителите на дивата фауна са оставени на новите острови, образували се от старите планини. Днес, поколения по-късно, маймунките са станали достатъчно опитомени, за да се доближават до лодките, приближаващи острова. Ще плаваме по река Чагрес до езерото Гатун, лавирайки между корабите в канала, и ще стигнем до Острова на маймуните, за да се срещнем и поздравим обитателите му. Плаването с лодка е с продължителност около 2 часа. От Гатун ще продължим към центъра за посетители Мирафлорес, за да видите отблизо как работят шлюзовете. Разположен на източната страна на шлюза Мирафлорес, центърът за посетители дава възможност да наблюдавате преминаващите плавателни съдове от разстояние само няколко метра и да научите от първа ръка за различните функции на Панамския канал – историята на построяването му, дялът му участие на световните пазари и значимостта на неговите вододели. В центъра за посетители има обширна, напълно екипирана зала, три панорамни тераси, два бара, ресторант с панорама и магазин за сувенири. Четири изложбени зали съставляват ядрото на центъра за посетители „Мирафлорес”. Колекциите включват исторически предмети, интерактивни модели, видео презентации, модели на Панамския канал и обекти, използвани за функционирането на канала. Наблюдателната тераса ще ви позволи да наблюдавате корабите, минаващи през шлюза Мирафлорес по пътя им към Тихия или към Атлантическия канал. Нощувка в Панама сити.
Закуска . Трансфер до летището и в 07.26 ч. полет Панама сити – Картахена. Кацане в Картахена в 08.32 ч. Следва обиколка на жизнения карибски пристанищен град Картахена. Картахена де лас Индияс е един от най-впечатляващите градски центрове в Латинска Америка, излъчващ карибска атмосфера и свидетелстващ за испанската колониална история. Заобиколена от високи защитни стени, построени за защита от пирати, Картахена приканва за разходка из градските й стени, укрепления, пъстроцветни къщи, украсени със саксии с цветя, и испански колониални покриви. Посещение на стария град и основните му сгради като манастира Ла Попa и замъка Сан Фелипе. След обяд трансфер до хотел близо до морето. Настаняване. След обяд – свободно време с възможност за плаж. Нощувка в Картахена.
Закуска. Свободен ден в Картахена с възможност за плаж или разглеждане на града. По желание и срещу допълнително заплащане - полудневна екскурзия до вулканът Тотумо, розовото море El Salar de Galerazamba и рибарското селце „Мансанийо Дел Мар” . Нощувка в Картахена.
Закуска. Трансфер до летището и в 08.05 ч. полет Картахена – Богота. Кацане на летището в Богота в 09.35 ч. Следва обиколка на град Богота – разглеждане на „Плаза де Боливар” и правителствените сгради, колониалния център, Музея на известния художник и творец Ботеро, стария град „Ла Канделария”, църквите „Сан Франциско” и „Св. Троица”. Посещение на известния Златен музей с над 30 хиляди златни артикула, които свидетелстват за богатата култура на предколониалния период. По желание и срещу допълнително заплащане - изкачване с кабинков лифт до връх Монсерат и светилището "Nuestro Señor Caído" („Иисус Христос на Кръста”), откъдето ще се насладите на невероятна гледка към мегаполиса. Свободно време с възможност за разходка в централната част на красивия град Богота. Нощувка в Богота.
Закуска. Свободен ден в Богота – по желание и с допълнително заплащане ви се предлага да посетите известната Солна Катедрала в близост до града, построена в бившата солна мина. Нощувка в Богота.
Закуска. Трансфер до летището. В 08.31 ч полет Богота - Нейва. Пристигане в Нейва в 09.42 ч. След пристигане – около 5-часово пътуване през красиви планини към Сан Андрес де Писимбала (Тиерадентро). След обяд – посещение на археологическия парк „Тиерадентро” и неговите пещери, включително гробниците и погребалните камери с дълбочина около 5 метра. Посещение на археологическия музей „Тиерадентро”, за да научите повече за културата, създала тези реликви. Нощувка около Тиерадентро.
Закуска. След закуска – около 6-часово пътуване към Сан Августин. Настаняване в местен хотел. Следва разглеждане на археологическия парк „Свети Августин”. Обиколката на “Mesitas” (постаментите) A-B-C и D, където са запазени повече от 35 статуи, някои от които са високи повече от 5 метра. Връщане в хотела. Свободно време и нощувка в Сан Августин.
Закуска Ще продължим към “Fuente Ceremonial y Alto de Lavapatas” („свещения извор и височината Лавапатас”) и “Bosque de las Estatuas” („гората на статуите), за да стигнем до археологическия музей Сан Аугустин. Ще разгледате обектите “El Tablón” („дъската”) и “Чакира”, за да се насладите на впечатляващите пейзажи, с които районът се слави, в добавък към археологическите му съкровища. Нощувка в Сан Августин.
Закуска. След закуска – пътуване до селцето Иснос, откъдето ще продължите по “Estrecho del Magdalena” („протока на Магдалена”) – речен пролив, широк само 2 метра, през който тече Магдалена – най-дългата река в Колумбия. Пресичайки Oбандо, където са направени последните археологически открития, екскурзията продължава към Националните паркове “Alto de los ídolos” („височината на идолите) и “Alto de la Piedras” („високите камъни”). Освен археологически открития и каменни статуи, в района има два водопада – “Salto de Bordones” и “Salto del Mortiño”. Привечер – връщане в Сан Августин. По залез – разходка в град Сан Августин. Сан Августин е не само един от най-важните археологически обекти в цяла Южна Америка, но също и един от най-мистериозните. Нощувка в Сан Августин.
18.12.2020 Закуска. Свободно време . Tрансфер до летището. В 14.05 ч. полет Сан Аугустин – Богота. Кацане в Богота в 15.23 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Богота.
Закуска. Свободно време . В 13.00 ч. трансфер до летището. В 15.33 ч. полет Богота – Кито. Кацане в Кито в 17.21 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Кито.
Закуска. Следва обиколка на града, обявен от ЮНЕСКО през 1970 година за световно култулно наследство с най-добре запазения исторически център на града в цяла Южна Америка. Обиколката на града ще започне от местността Гуаполо, от където се открива чедусна гледка към града, разположен в подножието на вулкана Пичинча. След това ще посетим историческия център на града с „Площада на независимостта”, ще разгледаме Катедралата, сградата на Народното събрание. Ще се разходим по малките улички с добре запазена колониална архитектура. След това ще се изкачим на хълма „Панечило”, където се намира статуята на „Пазителят на града”. Обиколката ни ще завърши с паметника на екваториалната линия, наречен „Средата на света”, където ще можете да стъпите едновременно в Северното и в Южното полукълбо. Свободно време. Нощувка в Кито.
КИТО/БАЛТРА Закуска. Трансфер до летището и полет Кито – Балтра в 09.30 ч. Пристигане на летището в Балтра в 12.05 ч. Посрещане на летището от фирмата. Трансфер до пристанището, откъдето със скоростна лодка ще пътувате до Пуерто Аьора (о-в Санта Крус). Този ден ще посетите Центъра за изследвания „Чарлс Дарвин”, където ще имате възможност да видите гигантските галапагоски костенурки и ще научите за усилията, които се полагат за поддържане на популациите с костенурки на островите Галапагос. Нощувка на о-в Санта Крус.
О-В САНТА КРУС Закуска. Този ден ви очаква круиз в залива на остров Санта Крус. Ще посетите „La Loberia”, където ще имате възможност да плувате с тюлени. С лодка със стъклено дъно ще разгледате невероятно богатия морски свят, ще можете да плувате между красиви вулканични образувания. След обяд ще посетите планинската част на острова и ще можете да се насладите на вулканичнике образувания. Ще можете да видите много разнообразни птици, игуани. При късмет ще имате възможност да видите гигантски костенурки в естествената им среда в природата. Нощувка на о-в Санта Крус.
О-В ИЗАБЕЛА Закуска. Разглеждане на о-в Изабела – един от най-младите Галапагоски острови, на който по последните изследвания вулканичната дейност продължава. Пътуваме около 2 часа със скоростна лодка до острова. С добър късмет на Плажа на любовта ще видите морски игуани, синьокрак рибояд, морски птици и раци. Във влажните зони на острова растат мангрови дървета, сред които живеят фламинго и други птици. Посещение на Центъра за отглеждане на малки сухоземни костенурки, и на ботаническите градини с ендемични видове. В края на обиколката ще видите островчето Тинторерас, където се срещат образования от лава и е обиталище на синьокрак рибояд, морски игуани, акули, риби, скатове, водни костенурки, пингвини. Обяд. Връщане на остров Санта Крус. Свободно време с възможност за разглеждане на чаровното градче Пуерто Айора. Нощувка на о-в Санта Крус.
Закуска. Тази сутрин по път към Балтра ще посетите изключително интересната скална формация - Los Gemelos (Twin Craters). Продължаваме към летището в Балтра и в 12.45 ч. полет Балтра – Гуаякил. Кацане в Гуаякил в 15:35 ч. В 18:35 ч. полет Гуаякил - Амстердам.
Кацане в Амстердам в 13.15 ч. В 22.10 ч полет Амстердам – София с България Еър.
Кацане на летище София в 00.10 ч.

1.   В ПАКЕТНАТА ЦЕНА СЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • самолетни билети за всички международни полети: София – Париж - Сан Хосе;  Сан Хосе – Панама Сити; Панама Сити – Картахена; Богота – Кито; Гуаякил – Амстердам - София;
 • самолетни билети за вътрешни полети Картахена – Богот; Богота – Нейва,  Сан Аугустин – Богота; Кито –Балтра; Балтра – Гуаякил;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 232 лв/ 630 евро (02.04.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 21 нощувки със закуски и 1обяд в хотели 3* и 4* в Коста Рика, Панама, Колумбия, Еквадор и островите Галапагос.
 • 3 нощувки в Сан Хосе
 • 2 нощувки в  Национален парк Аренал
 • 2 нощувки в Панама сити
 • 2 нощувки в  в Картахена
 • 3 нощувки в Богота
 • 1 нощувка в Тиерадентро
 • 3 нощувки в  в Сан Аугустин
 • 2 нощувки в Кито
 • 3 нощувки на остров Санта Крус
 •  (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • обиколка на Сан Хосе –(2-ри ден);
 • пешеходна разходка в джунглата на Националния парк „Аренал“- (4-ти ден);
 • обиколка на Панама сити – (6-ти ден);
 • еднодневна екскурзия „Панамският канал и тур в джунглата”- (7-ми ден);
 • посещение на манастира Ла Попa и замъка Сан Фелипе в Картахена (7-ми ден);
 • обиколка на Картахена – (8-ми ден);
 • обиколка на Богота – (10-ти ден);
 • посещение на археологическия парк „Тиерадентро” - (12-ти ден);
 • разглеждане на археологическия парк „Свети Августин” - (13-ти ден);
 • пътуване до селцето Иснос-(15-ти ден);
 • обиколка на Кито  - (18-ти ден);
 • посещение на центъра за изследвания „Чарлс Дарвин” – (19-ти ден);
 • круиз в залива на остров Санта Крус – (20-ти ден);
 • разглеждане на остров Изабела – (21-ви ден);
 • входовете  на  всички  археологични паркове;
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на  български език, от водачът, който придружава групата);
 • такса за екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките и екскурзиите – 126 лв.
 
2.  В  ПАКЕТНАТА  ЦЕНА  НЕ СЕ  ВКЛЮЧВАТ:
 • персонална такса – 29 щ. долара- в зависимост от Авиокомпанията с която се лети.
 • (плаща се на място на летището при напускане на Коста Рика.)
 • входни такси по време на екскурзиите на о-вите Галапагос и такса за Националния парк  – 150 щ. долара (плащат се на място).
 Застраховки:
Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие - до 100 000 лв, - 47.50 лв за лица до 65 год. за лица над 66 год. – 119.80 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 200 000 лв. 92.50  лв за лица до 65 год. за лица над 66 год. – 187.20  лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 54 лв (за лица до 70 год.), 108  лв - за лица от 71 год. до 80 год.
 • *Цени и общи условия на застраховките, може да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • фолклорна програма с вечеря в Сан Хосе – 65 евро -  (2-ри ден);
 • полудневна екскурзия до вулканът Тотумо, розовото El Salar de Galerazamba и рибарското селце „Мансанийо Дел Мар”  – 60 щ. долара – (9-ти ден);
 • изкачване с кабинков лифт до връх Монсерат и светилището "Nuestro Señor Caído"   („Иисус Христос на Кръста”) 14 щ. долара- (10-ти ден);
 • посещение на Солната катедрала на Сипакира - 130 лв- (11-ти ден);
 
 
Полудневна екскурзия до вулканът Тотумо,  розовото море El Salar de Galerazamba и рибарското селце „Мансанийо Дел Мар”
Първа спирка: Вулканът Тотумо:
Когато правите планове за престоя си в Картахена де лос Индиос, възползвайте се от калните бани, които се намират на върха на Вулкана Тотумо, на 2300 м.н.в. , за да се потопите в релаксираща терапия.
Химическият състав на тези кални бани спомага за понижаване на стреса, нормализиране   на кръвообращението, освобождаване от отрицателна енергия и зареждане с положителна магнитна слънчева енергия. Кожата ви ще остане мека и гладка поради освежаващата и противовъзпалителна сила на земята.
Сходни на характеристиките на вулкана Тотумо има само на три места в света – Русия, Африка и Колумбия. Не бива да го пропускате!
Продължителност: 1,30 ч.
Втора спирка:Галеразамба, Департамент Боливар:
Розовото море се намира в департамент Боливар, в близост до гр. Галеразамба, който е част от община Санта Каталина.
Мястото има интересна история с акцент върху солниците,  благодарение на които водата се превръща в розово море с наситен цвят. Без съмнение най-голямата атракция в района е именно Розовото море и е един от феномените, които привличат най-много туристи в Галеразамба. Солниците променят цвета си в червен, когато солта е готова да излезе на повърхността. Днес водният басейн е отворен целогодишно за туристи. В последните години стартира кампанията  „ Галеразамба – магично кътче“. Идеята е да се върне блясъкът на града и да се превърне в една от топ дестинациите в района. С тази цел е изграден и пътят Лома Арена – Галеразамба, както и не спира работата по възстановяването на плажовете, които страдат от ерозия.
Продължителнот: 30 мин.
Трета спирка: рибарското селце  Мансанило дел Мар:
Тук ще можете да се насладите на типичен карибски обяд с избор между  риба, печено или пържено пиле или вегетарианско меню, както и да се изкъпете в Карибско море.
Цена: 60 щ. долара /9-ти ден
 
 
 
Солната катедрала на Сипакира
Солната катедрала се намира в дълбока мина в Андите, в близост до град Сипакира (2652 м. надморско равнище), в централната част на Колумбия.
Катедралата е изцяло от каменна сол и се състои от три части, символизиращи раждането, живота и смъртта на Исус Христос. . Разположена на 180 метра под земята тя е внушителна със своите размери: 120 метра дължина, 22 метра височина, 6 основни колони.
Цена: 130 лв /11-ти ден
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Археологическият резерват „Сан Августин” е обявен от ЮНЕСКО за паметник на световното културно наследство, известен с многобройните си, издялани от камък статуи – останки от една древна цивилизация, процъфтяла и загинала между 6-ти век пр. Хр. и 12-ти век сл. Хр. Смятан за културен център на различни местни племенни групи отпреди идването на инките, районът на Сан Агустин е богат на произведения на изкуството от Предколумбовата епоха. Резерватът обхваща 800 кв. км площ и се смята за най-големият район със запазени археологически артефакти от онова време в Южна Америка. Паметниците издават влиянието на различни култури и народи от Андите, Амазония и от карибската група племена.
Запазени са около 500 статуи и гробници, разпръснати на групи по двата бряга на клисурата на Рио Мадалена, представящи образи на митологични и реални същества, богове и хора. Някои от пластиките са с муцуна на ягуар, други наподобяват грабливи птици, змии, маймуни, жаби или орли. Смята се, че фигурата на ягуара е била свързана с религиозния водач или шамана на племето, който е можел да се преобразява в ягуар, за да запази равновесието в света. Предполага се също, че концепцията за преобразяването стои до голяма степен в основата на издяланите монолитни фигури. В резултат на археологически разкопки, през 30-те години на 20 век, са открити различни фигури, по които все още личи боята, с която са били оцветени – червена, синя или жълта. Ярките цветове са избледнели от досега с въздуха и са останали само малки следи, а въпреки различните модели дрехи, прически и украшения, статуите си приличат по празните, втренчени в пространството очи. Археологическият резерват „Сан Августин” е подходящ да се разходите из идиличния пейзаж и да се полюбувате на древните паметници.
 
*Забележки:
1  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2.  За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е     20кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 02.04.2020г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
5. Категоризацията на хотелите в  Коста Рика, Панама и Колумбия  не съответства на критериите за  категоризация на хотелите в Европа.
6. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
3.  По желание на клиента може да се организира всеки ден вечеря в ресторант – около 15-25 щ.долара.
4. Цените 10 370 лв./10 470 лв.  са за турист в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 580 лв./подлежи на актуализация/
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 02.04.2020 г и  подлежат на  актуализация.
 
5.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на TO)
             - по банков път
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 4 000 лв.
ДЕПОЗИТ  - 4 000 лв  (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ - 3 600 лв (внася се след издаване на австралийска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕИнформация за хотелите (или подобни):
Сан Хосе – Hotel Presidente  4* - //www.hotel-presidente.com/default-en.html
Аренал - Volcano Lodge & Springs 4* https://www.hotels.com/ho235411/volcano-lodge-and-springs-la-fortuna-costa-rica/
Панама сити – Eurostars Panama City 5* - https://www.eurostarshotels.com/eurostars-panama-city.html
Картахена – Hotel Dann Cartagena 4* //www.hoteldanncartagena.com/
Богота  - Hotel Augusta  4* //augusta.hotels-bogota.com/en/
Tиера Дентро -Hotel Refugio 3* //www.albergueelrefugio.com/
Сан Августин – Terrazas de San Augustin Hotel   3* //www.terrazasdesanagustinhotel.com/
Кито – Plaza Sucre Hotel Boutique 4* //www.hotelplazasucre.com/
Санта Крус - Hotel Ninfa 3 * //www.hotelninfa.com.ec/


 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  10 370 лв.  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  10 470 лв.  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
ПРИ ПО МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • За лица под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите за разрешение детето им  да  пътува в чужбина.

Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Райфайзенбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG84RZBB91551060543404
BIC: RZBBBGSF

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF
екскурзия до Коста Рика|почивка в Коста Рика |коста рика панама |колумбия екскурзия |коста рика панама |колумбия почивка |панама екскурзия |панам почивка |колумбия екскурзия |колумбия почивка |сан хосе |национален парк аренал |панама сити |панамски канал |богота |тиерадентро |сан августин |исиос |обандо |картахена |площадът на демокрацията |фонтаните хиспанида |къщата на ароас санчес |екскурзия до вулкана аренал |горещи минерални извори табакон |круиз в залива никоя |остров тортуга |национален парк braulio carillo |национален парк тортугуеро |връх серо анкон |сан фелипе |екскурзия по панамския канал |тур в джунглата |гамбоа |езеро гатун |плаза де боливар |ла канделария |църква сан францисо |връх монсерат |исус христос на кръста |сан андрес де писимбала |парк тиерадентро |сан августин |обиколка на mesitas |fuente ceremonial y alto de lavapata bosque de las estatuas |el tablón |чакира |протока на магдалена |височината на идолите |високите камъни |salto de bordones |картахена де лас индияс

[ « назад ] [ нагоре ]
Търсене
Дестинации
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах