Вашата оценка 5.00 от 3 гласа

ЕКСКУРЗИЯ БУЕНОС АЙРЕС, ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ, РИО ДЕ ЖАНЕЙРО- ПОТВЪРДЕНА!

Самолетна екскурзия - 15 дни.

Маршрут: Буенос Айрес, Монтевидео, водопадите Игуасу, Рио де Жанейро
Продължителност: 15 дни/ 13 нощи
Дати на отпътуване: 27.04.2023
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
27.04.2023 5840.00 лв Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН - 27.04.2023 Среща в 05.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 07.10 ч. - самолетен полет София – Париж с Bulgaria Air. Пристигане в Париж в 09.20 ч. В 13.10 ч. - полет Париж - Буенос Айрес с Air France. Пристигане в Буенос Айрес в 21.35 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Буенос Айрес.

2 ДЕН - 28.04.2023 Закуска. Свободно време. След обяд от 14.00 ч панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.

3 ДЕН - 29.04.2023 Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание и срещу допълнително зплащане - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.

4 ДЕН - 30.04.2023 Закуска. Свободно време. По желание и срещу допълнително заплащане: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.). Градът е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.

5 ДЕН - 01.05.2023Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание и срещу допълнително заплащане : Екскурзия с корабче по делтата на р.Парана. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходката с корабче. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч. - отпътуване за Буенос Айрес. Възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание срещу допълнително заплащане – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.

6 ДЕН - 02.05.2023 Закуска. Свободно време. Трансфер до летището и в 15.10 ч. полет Буенос Айрес - Игуасу с “Aerolineas Argentinas ”. Кацане в Игуасу в 17.00 ч. Трансфер до хотел. Настаняване и свободно време. Нощувка в Игуасу от аржентинска страна на водопада.

7 ДЕН - 03.05.2023 Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. След това по желание и срещу допълнително заплащане-посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу от бразилска страна.

8 ДЕН - 04.05.2023 Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите - (по желание и срещу допълнително заплащане). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу - (по желание и срещу допълнително заплащане). Вечерта, по желание и срещу допълнително заплащне - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.

9 ДЕН - 05.05.2023 Закуска.Трансфер до летището. В 14.05 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 16.00 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотел. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.

10 ДЕН - 06.05.2023 Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът Вечерта, по желание и срещу допълнително заплащане – посещение на изключително интересното шоу „Ginga Tropical“, където ще се насладите на бразилските ритми и пищни костюми и ще имате възможност да вземете урок по самба. Нощувка в Рио де Жанейро.

11 ДЕН - 07.05.2023 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание и срещу допълнително заплащане – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където можете да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.

12 ДЕН - 08.05.2023 Закуска. Свободен ден в Рио де Жанейро или по желание и срещу допълнително заплащане – еднодневна екскурзия до Петрополис (с включен обяд). Петрополис е община в Югоизточна Бразилия, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. След обяд по желание може да посетите площад Мауа, едно от най-красивите и пешеходни обществени места в Рио де Жанейро. Това е идеалното място да правите снимки по залеза, или просто да се любувате на пейзажа. Тук можете също да посетите страхотни музеи като Музеят на утрешния ден или Музеят на изкуствата. Площадът е част от Porto Maravilha, проект, който съживи центъра на Рио. Нощувка в Рио де Жанейро.

13 ДЕН - 09.05.2023 Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро. По желание посещение на: - световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. ИЛИ - разходка с туристическо трамвайче до чаровния квартал Санта Тереза , разположен на върха на едноименния хълм с очарователна атмосфера на село. Стръмни, криволичещи улици с елегантни стари имения, в много от които се помещават шикозни бутикови хотели, барове или романтични ресторанти с изглед към залива. Има много ателиета на художници, музей на европейско и бразилско изкуство, и парк „Руини“ с художествена галерия, построена около руините на имение. Трансфер до летището. В 21.55 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро – Париж с Air France.

14 ДЕН - 10.05.2023 Пристигане в Париж в 14.10 ч. Нощувка в Париж.

15 ДЕН - 11.05.2023 В 10.25 ч. - полет Париж – София с Bulagaria Air. Пристигане на летище София в 14.00 ч.

 
 
Вижте цялата програма тук
*Промоционалната цена 5 490 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6  месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 5 590 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от 6 месеца.

1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:
 • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
 • летищни такси за всички международни полети - 1 066 лв/ 545 евро (19.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 235 лв/ 120 евро (19.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 13 нощувки в хотели 3*и 4* в Аржентина и Бразилия, с включени 12 закуски и 1 обяд;
 • 5 нощувки в Буенос Айрес
 • 3 нощувки в Игуасу
 • 4 нощувки в Рио де Жанейро
 • 1 нощувка в Париж, генерирана от полета.
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (2-ри ден);
 • посещение на водопадите Игуасу от аржентинска страна (7-ми ден) и от бразилска
 • (8-ми ден) – без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • посещение на Ботаническата градина в Рио - без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително  - (9-ти ден);
 • туристическа обиколка „Един ден в Рио” (10-ти ден);
 • посещение на Колониалния център на Рио (10-ти ден);
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (10-ти ден);
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава” (10-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на  български език); от водачът, който придружава групата.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­84 лв.   
 

2. В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:

 • вход за Птичия парк в Игуасу – 16 щ.долара 7-ми ден -(заплаща се в офиса на ТО)
 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу:
 • от бразилска страна  – 24 щ.долара 7-ми ден -(заплаща се в офиса на ТО);            
 • от аржентинска страна – 30 щ.долара - 8-ми ден (заплаща се в офиса на ТО);
 
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд)130 щ.долара- (3-ти ден);
 • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 460 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) – (4-ти ден);
         или
 • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) – 210 щ.долара -(4-ти ден);
 • екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара - ( 5-ти ден)
 • танго шоу  в  Буенос Айрес (5-ти ден) -  95 щ.долара (без вечеря)
                                                                             – 145 щ.долара (с вечеря)
 • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина35 щ.д.-(7-ми ден);
 • макуку сафари - от бразилска страна - 105 щ.долара - (8-ми ден);
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу130 щ.долара –(8-ми ден);
 • шоу програма в Игуасу (с вечеря)85 щ.долара - (8-ми ден);
 • самба шоу ‘’Джинджа Тропикал’’ в нощен клуб в Рио- (10-ти ден);
                                                  - 115 щ.долара/(без вечеря)
                                                  - 130 щ.долара (с вечеря)
 • екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров (с включен обяд) – 90 щ.долара - (11-ти ден).
 • екскурзия до Петрополис  (с включен обяд) 75 щ. долара- (12-ти ден);
 • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • билети градски транспорт в Рио: - за метро (9-ти ден) – около 5-6 щ.долара;
        (1 билет - около 2 щ.долара)      - за автобус (9-ти ден) – около 12 щ.долара;    
 • вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) – (9-ти ден);                                                                                               
 • посещение на стадион Маракана –  18 щ. долара (9-ти ден);
 • Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие - до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 • Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро32 лв (за лица до 70 год.), 64 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
*Забележки:
1.   Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,което
може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните
два дни по същата.
2.  За полета от Буенос Айрес до Иуасу лимитът за багажа е 15 кг.
3.   За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7кг. за ръчен багаж.
4.   Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 19.03.2020 г.
5.  Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.
6.   Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в     офиса на туроператора
7.  Категоризацията на хотелите в Бразилия и Аржентина не съответства на критериите  за категоризация на хотелите в Европа.
8.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
 страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
 екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
 клиента. 
3.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при записване, защото са ограничени. 
4. Цените 5 740лв/5 840 лв. са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 940 лв./подлежи на актуализация/
5. За деца до 12 год., настанени на трето допълнително легло - отстъпка 375 лв.

*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 10.10.2022 г и е възможно да подлежат на  актуализация.


ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ  2 870  лв
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ  ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.


ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  5 740 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА OT 8 ДО 13 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  5 975 лв
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  5 840 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА OT 8 ДО 13 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА  Е 6 075 лв.


4. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)  
             - по банков пътИнформация за хотелите:
BUENOS  AIRES NH Buenos Aires Florida 4* https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-buenos-aires-florida?utm_campaign=local-gmb&utm_medium=organic_search&utm_source=google_gmb
FOZ DE IGUASU - Grand Carima Resort & Convention Center 4* https://grandcarimaresortconventioncenter.com-hotel.com/
RIO DE JANEIRO Augusto’s Rio Copa Hotel 4* https://www.augustoshoteis.com.br/augustos-rio-copa-hotel
 
 


 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Аржентина:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им  да пътува
 • Не се изисква ваксинационен сертификат или отрицателен PCRtest,
 • Попълнена Arrival form - https://ddjj.migraciones.gob.ar/app/home.php,  попълва се онлайн до 48 часа преди отпътуване.
 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Бразилия:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им  да пътува.
 • Ваксинационен сертификат или отрицателен PCR, взет най-много 72 часа преди отпътуване.
 • Попълнена Arrival formhttps://formulario.anvisa.gov.br/ ,попълва се онлайн до 48 часа преди отпътуване.
екскурзия до аржентина почивка в аржентина квартал копакабана типичните ястия за бразилия обиколка на буенос айрес посещение на водопадите игуасу от бразилска и от аржентинска страна национален парк с водопадите игуасу ботаническата градина в рио колониален център на рио изкачване на хълма корковадо (със статуята на исус) със зъбчата железница като се пътува през тропическа гора посещение на стадион маракана посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) екскурзия до монтевидео екскурзия до колония дел сакраменто (с ферибот) корабче до „тигре и делта” танго шоу в буенос айрес макуку сафари полет с хеликоптер над водопадите игуасу шоу програма в игуасу (с вечеря) птичият парк в игуасу екскурзия до индианско селищe в джунглата самба шоу „платаформа” в нощен клуб в рио екскурзия до петрополис екскурзия до лагуните на ангра дос рейс разходка с корабче до тропически остров качване с лифт до хълма „захарната глава” посещение на фабриката за скъпоценни камъни „щерн”