Вашата оценка 5.00 от 4 гласа

БУЕНОС АЙРЕС, ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ, РИО ДЕ ЖАНЕЙРО - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА- НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА!

Самолетна екскурзия - 15 дни.

Вид транспорт: Самолет
Маршрут: Буенос Айрес, водопадите Игуасу, Рио де Жанейро.
Продължителност: 15 дни/ 12 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Аржентина


  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
  • Изтегли в MS WORD

Аржентина и Бразилия, пътешествието, което ви предлагаме е наистина невероятно. Гаучоси в пампата и красиви исторически сгради, гарнирани с най-добрия стек и  аржентинско танго – това е Аржентина. Малко известен факт е обаче, че в Буенос Айрес се намира една от най-големите книжарници в Южна Америка, обявена през 2019 г.от Нешънъл Географик за най-красивата книжарница в света. Старият театър Teatro Gran Splendid от 1919  г.,със своята невероятна архитектурна стойност, е преустроен в книжарница, като е запазен изключителният интериор с ложите,  сцената,  и балконите  в оригиналната орнаментика. Представете си -  местата за публиката са превърнати в ....рафтове за книги. Уникално е ! Също като грандиозното шоу на водния феномен водопада Игуасу, също като магията на Боса Нова, която оглася великолепния Рио де Жанейро навсякъде. Просто трябва да се преживее!
 

 

1 ДЕН – 23.02.2024 Среща в 10.55 ч. на летище София, Терминал 2. за полет София – Рим в 12.55ч. с ”ITA Airways” Пристигане в Рим в 13.50ч. следва полет Рим - Буенос Айрес в 22.00ч с ”ITA Airways”.

2 ДЕН –  24.02.2024 Пристигане в Буенос Айрес  в 08.10ч.  Трансфер до хотел. Свободно време за първи впечатления от най-европейския град на Латинска Америка. Нощувка в Буенос Айрес.
 
3 ДЕН – 25.02.2024 Закуска и ще имате малко свободно време, тъй като от 14.00 ч.  ще започне нашата  панорамна  туристическа обиколка  на  Буенос  Айрес. Като начало започваме с  чаровния квартал „Ла Бока”,
най-големият типично италиански район, където много артисти и художници предлагат своите великолепни творби, а всяка събота и неделя тук има пазар на художествени произведения и рисунки. Ще се разходим по колоритната пешеходна улица “Caminito”, родното място на тангото.  Ще се потопим в историята на страната сред забележително красивите сгради на историческия комплекс  Пласа де Майо, където е  Парламента, известен още като Розовата къща, Катедралата, Националната банка и архитектурното творение от 18 век – сградата  Кабилдо. Няма да пропуснем и останалите забележителности в града - театър Колон, който е един от най-големите театри в света, известен със своята величествена сграда и безупречна акустика. (само отвън), следва гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации...Вечерта ще имате свободно време и нощувка.
 
 
4 ДЕН – 26.02.2024 Закуска. Този ден може да бъде свободен за вас,или да изберете екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата *. Ще тръгнем в 09.00 ч. сутринта, за да прекараме един ден сред типичната среда на аржентинските гаучоси. Тук  ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от  чая мате. Очаква ви вкусен обяд с местни специалитети  и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка.
 
5 ДЕН – 27.02.2024 Този ден ви  предлагаме по желание:
1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео* с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. *
или
2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sacramento)* - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай от Рио де ла Плата с лице към Буенос Айрес.
Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.).  Градът е известен със своите исторически места, част от сметовното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.
 
6 ДЕН –28.02.2024 Закуска. Този ден ще ви предложим още едно интересно преживяване - екскурзия с корабче по делтата на р.Парана*. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче. Очаква ви едно изключително приятно плаване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч.  ще се върнем обратно в Буенос Айрес. Имате възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини.
Не пропускайте да изпиете чаша кафе в Café Tortoni, открито през 1858 г., средище на културния и политически елит, днес обявено за Национален исторически паметник на Аржентина.  Не пропускайте и другото уникално място  - една от най-големите книжарници в Южна Америка, обявена през 2019 г. от Нешънъл Географик за най-красивата книжарница в света. В сградата с името Еl Ateneo Grand Splendid през 1919 година е открит театър Teatro Gran Splendid. През 2000 година, невероятната със своята архитектура сграда, е преустроена в книжарница, като е запазен изключителният интериор с ложите,  сцената,  и балконите  с оригиналната орнаментика. Представете си -  местата за публиката са превърнати в ....рафтове за книги. Уникално е ! А вечерта, хайде на една незабравима вечер с много танци – посещение на танго шоу*. Нощувка.
 
 
7 ДЕН –29.02.2024 Закуска. Днес ще напуснем очарователния Беунос Айрес и с полет на LATAM„ ще отпътуваме за водопадите Игуасу. Трансфер до хотела и нощувка  от аржентинската страна на водопада.
 
 
8 ДЕН – 01.03.2024 Закуска. От аржентинска страна започва нашата разходка сред водната феерия на този удивителен природен феномен – водопадите Игуасу. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх, ще се разходим и над самите каскади на водопадите. След това можем да  да отидем до Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни*.  От мястото се открива и красива панорамна гледка към р.Парана. После ще преминем за нощувка в Игуасу от бразилска страна.

 

9 ДЕН – 02.03.2024 Закуска. Следва посещение на впечатляващите водопади от бразилска страна.  Те са образувани  преди 120 милиона години и са най-големите водопади в света. В зависимост от наличието на вода в  реката, броят на водопадите варира от 150 до 300, а височината им е между 40 и 82 метра.Количеството на водата, която се спуска,  достига от  500 до 6500 м3 в секунда. И тяхната форма е също уникална - подкова с дължина 2700 м. Досегът с този природен спектакъл , гарантирано ще ви донесе поредното прекрасното изживяване в това пътуване. Имате и възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите, или да полетите над тях с хеликоптер, което вече си е истинско приключение*. След това ще посетим и Птичия парк, където ще видим на живо най-интересните птичи представители от фауната на Южна Америка. Вечерта може да завърши с много веселие на шоу- програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай, Аржентина и включена вечеря с най-вкусните стекове в света*. Нощувка

 

10 ДЕН – 03.03.2024 Закуска. Ще отпътуваме от това вълшебно място, за да кацнем по-късно в един от най-грандиозните градове на света - Рио де Жанейро. Трансфер до хотела, разположен до световноизвестния плаж Копакабана и време за разходка по целия залив, където е и красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Време е и за първия коктейл по залез слънце! Нощувка.
 

11 ДЕН04.03.2024 Закуска. Започваме нашата туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър и на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон. Разбира се, най-вълнуващото място, което предстои да посетим е в планината Сера де Кариока, част от Националния парк Тиджука. Тук на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос – величественият  символ на града. В този момент, оставяме емоцията във ваши ръце!  Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, за да опитаме типичните ястия за Бразилия. След чаша бразилско кафе за освежаване,  ще отидем на другото  емблематично място в Рио -  Захарната глава”. До там ще се изкачим с два кабинкови лифта и пред нас ще се открие най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Можем да завършим деня с танци и да отидем на изключително интересното шоу „Plataforma show*.  Веселието е  на макс и сред пъстрата смесица от различни националности, ще се насладите на бразилски ритми с  пищни  костюми, ще можете  дори да вземете и своя урок по самба. Настина ще усетите Бразилския темперамент с цялата му сила! Нощувка.

 

12 ДЕН – 05.03.2024 Закуска. Свободен  ден  с  възможност  за  плаж  или по желание – Полудневна екскурзия до чаровното градче Нитерой, по време на което ще пресечете залива Гуанабара по най-дългия мост . Ще научите за старата столица на щата Рио и как името идва от местния език тупи. По време на обиколката ще посетите центъра на Niterói и Niemeyer Way,което е една поредица от творби на известния архитект Оскар Нимайер. Обекти като популярния театър на Оскар Нимайер, фондация Оскар Нимайер и мемориалът на Роберто Силвейра се простират на 11 километра в крайбрежните квартали на града. Ще посетите площад Жуселино Кубичек, по желание може да посетите музея за съвременно изкуство Niterói, известен сред местните като „MAC“ . Насладете се на интересната и изобретателна форма на това, което се смята за едно от най-великите произведения на Нимайер. В края на екскурзията ще направите спирка на рибния пазар São Pedro, където се предлага прясна риба и морски дарове*.  Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта -разходка,шопинг, коктейл.... кой-каквото пожелае. Нощувка.

 

 
13 ДЕН 06.03.2024 Закуска.  Свободен ден в Рио де Жанейро или по желание и срещу допълнително заплащане – еднодневна екскурзия до Петрополис с исторически привкус и  включен обяд*. Петрополис е община в Югоизточна Бразилия, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ и затова е наречен „Имперския град”. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис, което ще ви даде още един поглед към многоликата Бразилия Връщане в хотела в Рио към 16.00 ч.  След обяд по желание може да посетите площад Мауа, едно от най-красивите и пешеходни обществени места в града. Това е идеалното място за  снимки на залеза, или просто да се любувате на пейзажа. Тук можете също да посетите страхотни музеи като Музеят на утрешния ден или  Музеят на изкуствата. Площадът е част от Porto Maravilha, проект, който съживи доста атрактивно  центъра на Рио. Нощувка.
 
 
14 ДЕН - 07.03.2024 Закуска. Следва посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки.
По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително).
Свободно време или посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. След обяд свободно време и по желание разходка с туристическо трамвайче , до чаровния квартал Санта Тереза ,с криволичещи улици с елегантни стари имения, в много от които се помещават шикозни бутикови хотели, барове или романтични ресторанти с изглед към залива. Има много ателиета на художници, музей на европейско и бразилско изкуство, и парк „Руини“ с художествена галерия, построена около руините на имение. Трансфер до летището. В 15.45ч. полет Рио де Жанейро – Рим с „ITA Airways“.
 
 15 ДЕН – 08.03.2024 Пристигане в Рим в 06.45ч. В 09.15ч. полет Рим-София с „ITA Airways“.
Пристигане на летище София в 12.05ч.
 

Вижте цялата програма тук
  *Промоционалната цена 6 210 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6  месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 6 310 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от 6 месеца.
 
 УТОЧНЕНИЕ: Отбелязаните със звездичка / * / опции за посещение на различни мероприятия и обекти, се предлагат с  допълнително заплащане, чиято цена можете да видите в раздел „ ПОЯСНЕНИЯ – В ПАКЕТНАТА ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА.”
 
1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:
  • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
  • летищни такси за всички международни полети - 1 066 лв/ 545 евро - подлежат на потвърждение;
  • летищни такси за вътрешните полети - 235 лв/ 120 евро - подлежат на потвърждение;
  • Полетна информация:
  • 1 ДЕН – 23.02.2024 Среща в 10.55 ч. на летище София, Терминал 2. за полет София – Рим в 12.55ч. с ”ITA Airways” Пристигане в Рим в 13.50ч. следва полет Рим - Буенос Айрес в 22.00ч с ”ITA Airways”.
  • 2 ДЕН –  24.02.2024 Пристигане в Буенос Айрес  в 08.10ч.
  •  7 ДЕН – 29.02.2024 В 15.10 ч. полет Буенос Айрес - Игуасу с “Aerolineas Argentinas ”. Кацане в Игуасу в 17.00 ч.
  • 10 ДЕН 03.03.2024 В 14.05 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 16.00 ч.
  • 14 ДЕН -07.03.2024  В 15.45ч.полет Рио де Жанейро – Рим с ITA Airways.
  • 15 ДЕН – 08.03.2024 Пристигане в Рим в 06.45ч. В 09.15ч. полет Рим-София с „ITA Airways“.Пристигане на летище София в 12.05ч
  • *Полетите се препотвърждават и актуализират, при потвърждаване на групата.
  • всички трансфери летище – хотел – летище;
  • 12 нощувки в хотели 3*и 4* в Аржентина и Бразилия, с включени 12 закуски и 1 обяд;
  • 5 нощувки в Буенос Айрес
  • 3 нощувки в Игуасу
  • 4 нощувки в Рио де Жанейро
  • Информация за хотелите (или подобни):
  • Буенос Айрес - Hotel NH Buenos Aires Florida - https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-buenos-aires-florida?utm_campaign=local-gmb&utm_medium=organic_search&utm_source=google_gmb
  • Игуасу – Аржентиснка страна - Mercure Iguazu Hotel Iru - https://all.accor.com/hotel/8431/index.en.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps
  • Игуасу – Бразилска страна - Hotel Viale Tower - https://www.vialehoteis.com.br/
  • Рио де Жанейро - Augusto's Rio Copa Hotel - https://www.augustoshoteis.com.br/augustos-rio-copa-hotel
  • *Хотелите се препотвърждават и актуализират,
  • Обиколки и посещения.
  • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (3-ти ден);
  • посещение на водопадите Игуасу от аржентинска страна (8-ми ден) и от бразилска
  • (9-ти ден) – без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, заплаща се допълнително;
  • посещение на Птичия парк (9-ти ден) – без  входа, заплаща се допълнително;
  • туристическа обиколка „Един ден в Рио” (11-ти ден);
  • посещение на Колониалния център на Рио (11-ти ден);
  • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (11-ти ден);
  • качване с лифт до хълма „Захарната Глава” (11-ти ден);
  • посещение на Ботаническата градина в Рио - без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително  - (14-ти ден);
  • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн” (14-ти ден);
  • наземен транспорт с туристически автобус;
  • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 114 лв.   

2. В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:

  • вход за Птичия парк в Игуасу – 16 щ.долара 7-ми ден -(заплаща се в офиса на ТО)
  • вход за Националния парк с водопадите Игуасу:
  • от аржентинска страна – 30 щ.долара - 8-ми ден (заплаща се в офиса на ТО);
  • от бразилска страна  – 24 щ.долара 9-ти ден -(заплаща се в офиса на ТО);            
 
  • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд)130 щ.долара- (4-ти ден);
  • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 460 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) – (5-ти де
  • н); За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при записване, защото са ограничени.
         или
  • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) – 210 щ.долара -(5-ти ден);
  • екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара - ( 5-ти ден)
  • танго шоу  в  Буенос Айрес (6-ти ден) -  95 щ.долара (без вечеря) /145 щ.долара (с вечеря)
  • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина35 щ.д.-(8-ми ден);
  • макуку сафари - от бразилска страна - 105 щ.долара - (9-ти ден);
  • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу130 щ.долара –(9-ти ден);
  • шоу програма в Игуасу (с вечеря)85 щ.долара - (9-ти ден);
  • самба шоу ‘Платаформа“ - (11-ти ден);- 115 щ.долара/(без вечеря) / 140 щ.долара (с вечеря)
  • полудневна екскурзия до чаровното градче Нитерой90 щ.долара - (12-ти ден).
  • екскурзия до Петрополис  (с включен обяд) 75 щ. долара- (13-ти ден);
 
  • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
  • билети градски транспорт в Рио:
  • - за метро– около 5-6 щ.долара; за автобус – около 12 щ.долара;    
  • вход за Ботаническата градина – 60 реала – (14-ти ден);                                                                                               
  • посещение на стадион Маракана -(14-ти ден);
  • 18 реала от Понеделник до Четвъртък
  • 20 реала от Петък до Неделя
Застраховки с включена защита при COVID 19
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие - до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
Застраховки без защита при COVID 19
  • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро32 лв (за лица до 70 год.), 64 лв - за лица от 71 год. до 80 год..

*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.

 
 
 
*Забележки:

 1.Пътуващият има право да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати съответните разходи за прекратяване на договора. Подробна информация относно таксите дължими при прекратяване на договора, може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
2.Туроператорът има право да променя информацията съдържаща се в настоящия документ, като уведоми пътуващия за всяка промяна в предоговорната информация по ясен, разбираем и видим начин преди сключването на договора за туристически пакет. Подробна информация относно обхвата на промените и начина на уведомяване може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
3. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на     
  групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,     
  както и за последните два дни по същата.
4 За външните полетлимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
5 Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 18.01.2023 г.
6 Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
плащат в офиса на туроператора.
7. Категоризацията на хотелите в Аржентина и Бразилия, не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
8.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
клиента. 
9. Екскурзията  не е подходящи за лица с ограничена подвижност.

3.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при записване, защото са ограничени. 
4. Цените 6 210лв/6 310 лв. са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 980 лв./подлежи на актуализация/
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 18.01.2023 г и е възможно да подлежат на  актуализация.

 

ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ  3 100  лв
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ  ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ, НЕОБХОДИМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ 14 ДУШИ.
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 14 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ, КОЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРОГРАМАТА.
 
КРАЕН СРОК, ЗА ЕВЕНТУАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ Е НАБРАН МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ УЧАСТНИЦИ 20  ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ.
 

 

 

4. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)  
             - по банков път
 

 

  

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Аржентина:
  • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
  • За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им  да пътува
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Бразилия:
  • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
  • За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им  да пътува.
екскурзия до аржентина почивка в аржентина квартал копакабана типичните ястия за бразилия обиколка на буенос айрес посещение на водопадите игуасу от бразилска и от аржентинска страна национален парк с водопадите игуасу ботаническата градина в рио колониален център на рио изкачване на хълма корковадо (със статуята на исус) със зъбчата железница като се пътува през тропическа гора посещение на стадион маракана посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) екскурзия до монтевидео екскурзия до колония дел сакраменто (с ферибот) корабче до „тигре и делта” танго шоу в буенос айрес макуку сафари полет с хеликоптер над водопадите игуасу шоу програма в игуасу (с вечеря) птичият парк в игуасу екскурзия до индианско селищe в джунглата самба шоу „платаформа” в нощен клуб в рио екскурзия до петрополис екскурзия до лагуните на ангра дос рейс разходка с корабче до тропически остров качване с лифт до хълма „захарната глава” посещение на фабриката за скъпоценни камъни „щерн”