Вашата оценка

Фирмен профил

НИЕ СМЕ ОТ ПЪРВИТЕ В ТУРИСТИЧЕСКИЯ БРАНШ
 след законодателната промяната в сектора  и нашата агенция е основана още  през 1990 г. Придобихме смелост защото идваме от школата за висок професионализъм – БАЛКАНТУРИСТ.  И всичко, научено там, заедно с новостите, които непрекъснато навлизат  в организацията на туризма, съчетаваме в нашите  маршрути и програми. Отдавна сме стъпили на всички  континенти, заведохме  хиляди туристи до много очарователни кътчета по света, показахме им историята, културата и духа на различни нации. Профилирахме се и в най-екзотичните дестинации за сафари - приключенията, бяхме сред първите, които предложиха на пазара авторските си програми с различен профил. Направихме много ВИП- турове за индивидуални клиенти, организирахме конгресен  и бизнес туризъм за десетки браншови организации. Не забравихме  ученическите екскурзии и еко-училищата  в страната и чужбина.
През 2004 г. съдружниците на ТА „2М-КО” взеха решение за по-усилено развитие на вътрешния туризъм. За тази цел бе закупен семеен хотел АНЕЛИ в гр. Банско, където се създават много добри условия за зимен и летен туризъм. Така организираме посрещането и обслужването не само на български, но и на чуждестранни  туристи в България.
Персоналът на агенцията се състои от опитни мениджъри, добре подготвени специалисти и професионални екскурзоводи. Работейки в екип, ние развиваме нашата дейност като палитра от туристически услуги, които гарантират качество и сигурност при всяко  пътуване. И това е тайната,  на която се дължи нашето богато портфолио !
ДОБРЕ ДОШЛИ В ТА „2М-КО”, скъпи пътуващи и любознателни приятели!
ДА ОПОЗНАЕМ ЗАЕДНО СВЕТА!
 
 

 

Сертификат "Коректна Фирма" 2М КО ООД - хотел Анели. гр.Банско
Сертификат "Коректна Фирма" 2М КО ООД - туризъм, транспорт и хотелиерство