ЕКСКУРЗИЯ ДО ЯПОНИЯ И СЕУЛ-МАГИЯТА НА ЦЪФТЯЩИТЕ ВИШНИ !

ТОКИО, НИКО, ЙОКОХАМА, КАМАКУРА, ХАКОНЕ, езерото АШИ, планината ФУДЖИ, КИОТО, НАРА, ОСАКА, СЕУЛ

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
05.04.2019 7725.00
7625.00 лв
Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
05.04.2019 Среща в 05.10 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София - Амстердам в 07.10 ч. с “KLM”. Кацане в Амстердам в 09.00 ч. В 14.40 ч. самолетен полет Амстердам – Токио.
06.04.2019 Пристигане в Токио в 08.40 ч. (местно време) на международното летище „Нарита”. Tрансфер до хотела и при възможност настаняване . Следва разглеждане на Токио: кварталът Акихабара, създаден през 1940 г. , днес световно известен “град”, състоящ се от над 250 магазина за електроника, интернет и електроуреди; търговската улица Гинза, по желание посещение на рибния пазар, продължаваме към новата туристическа атракция на Токио – футуристичният квартал Одайба, където са модерните сгради на множество шопинг-центрове, “водния град”; „Форта на Венера”, „Мостът на дъгата” . Ше имате възможност за снимка пред „Статуята на Свободата“, подарена на град Токио от Франция и откъдето имате една от най-красивите гледки към града и към Токийския залив. Привечер по желание и срещу допълнително заплащане - посещение на най-високата телевизионна кула в света „Tokyo Sky Tree “. Нощувка в Токио.
07.04.2019 Закуска. В 08.45 ч. започва обиколката на град Токио с автобус и екскурзовод на английски език и превод на български език. Първо ще посетим „ Двойният мост“ пред Кралския дворец, където ще може да направите снимки на двореца и моста към него. След това ще посетим Парламента (Японският Капитол). Обиколката ни ще продължи с посещение на Източната императорска градина, състояща се от Хонмару и Ниномару – замъка и красивите японски градини, където Едо Шогун е прекарал старините си със своя харем; След това ни очаква кварталът Асакуса , където ще имате свободно време за обяд и възможност за разглеждане на търговската улица Хакамисе, дълга над 200 м, където малки сувенирни магазинчета и ресторантчета Ви пренасят в атмосферата на старо Токио . След това ще посетите и разгледате: храмa Асакуса Канон, посветен на богинята на милосърдието Канон, който е най-старият храм в Токио, построен през 645 г. и е символът на традиционно Токио. Вечерта свободно време. Нощувка в Токио.
08.04.2019 Закуска. В 07.30 ч. тръгване за екскурзия с автобус до град Нико, където ще пристигнем около 10.00 ч. Там ще посетите и разгледате впечатляващото светилище “Тошогу”, обединяващо в себе си архитектурата на японски храм и светилище, построено през 1636 г. по време на управлението на Токигава Шогун III, един от най-известните японски лидери. Ще имате възможност да видите творбите “трите маймуни” и “спящата котка”, изработени от известния японски майстор Жигаро Хидари, свързан с много легенди. След това ще посетите светилището „ Футарасан“ , основано през 782 г от будиският монах Шодо Шонин, който е разпространил будизма в Нико. На връщане по пътя ще спрем на водопада „Хегон”, където ще можете да направите снимки на водопада отгоре. По желание и срещу допълнително доплащане, може да слезете с асансьор до долната панорамна площадка. Свободно време за обяд. След обяд продължаваме към езерото „ Chuzenji“. Спирка за снимки към езерото и красивите планини, които го заобикалят. Отпътуване за Йокохама. Трансфер до хотел в централната част на града. Свободно време.. Нощувка в Йокохама.
09.04.2019 Закуска. В 08.00 ч. - отпътуване с автобус за гр.Камакура, една от известните туристически дестинации в Япония, разположен на юг от Токио на полуостров Муира, в залива Сагами и известен със своите храмове и исторически забележителности. Тук ще посетите символа на Камакура – „Великият Буда от Камакура”, брознова статуя на Амида Буда, разположена в храма Котокуин през 1252 г. с височина от 13.5м, втората по големина статуя на Буда в Япония. Разглеждането ще продължи с храмът „Хазе Канон” на сектата Жодо, известен със статуята на Канон, богинята на милосърдието, известна със своите 11 глави и 1000 ръце. С височината си от 9.18 м, тази позлатената дървена статуя е най-голямата дървена статуя в Япония. Свободно време за обяд и възможност за разходка по известната улица „ Комачи“ с много сувенирни магазини. След обяд ще разгледаме светилището „Дзурудаока Хашиман”- едно от най-известните японски светилища, посветено на 15-я японски император Ожин, обожествен в бога Хашиман, който според легендата е донесъл от небесата императора Ожин. Светилището представя 3 фигури: на императора Ожин, на неговата майка Чингу и на неговата съпруга Химегами. След това ще отпътувате към град Йокохама, където ще може да разгледате модерния комплекс „ Минато Минай“. Нощувка в Йокохама.
10.04.2019 След закуска в 07.30 ч. отпътуваме към Хаконе, област от Националния парк Фуджи-Хаконе-Изу, известна с курортите си със 17 топли минерални извори. Предлага ви се впечатляващия круиз по езерото Аши с красиви гледки към околните планини, формирани от ву묬ка¬нична дейност преди повече от 400 000 години. Пътуването продължава с автобус до планината Фуджи, висока 3776 м, където се изкачваме с автобус до 5-та станция, откъдето има чудесна панорамна гледка. Свободно време за обяд. Продължаваме към Шин Фуджи . В 16.10 ч. - трансфер до ж.п. станция Шин-Фуджи и отпътуваме с влака-стрела „Шинканзен” за град Киото. Пристигане в Киото в 18.00 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Киото.
11.04.2019 Закуска. В 07.45 ч. започва обиколката на град Киото с автобус. Ще имате възможност да посетите и разгледате: храма Руоанжи, обявен през 1994 г. от ЮНЕСКО за световно наследство и известен още като храмът на “мирния дракон”, невероятните скални и пясъчни градини, състоящи се от 15 скали и признати като абсолютно творение на японската култура в стила “Каресансуи”. Разглеждането продължава със Златния павилион (така известния храм Кинкакуджи), строен през 1397 г. като резиденция на пенсиониралия се шогун Ашикага Йошимитсу и след смъртта му превърнат в храма “Зен”. След това ще посетим замъка Нижо, построен през 1603 г. от 15–ия Шогун Токугава Иеасу като негова резиденция в Киото и е бил средище на важни исторически събития. Свободно време за обяд и възможност за разходка по чаровната улица с много ресторантчета и сувенирни магазини . След обяд по- желание и срещу допълнително заплащане - посещение на храма Киомизу - храма на „чистата вода”, който е древен храм на будиската секта „Хасо”, която според една от легендите е основана през 657 г. от китайския монах Дошо. Храмът е един от най-красивите в Киото. По желание този ден Ви се предлага - посещение на чаена церемония (известна като „Садо”) от 15.00 ч. или посещение на ‘’Самураи шоу’’ от 17.00 ч. Връщане в хотела. Нощувка в Киото.
12.04.2019 Закуска. Свободен ден в Киото и по желание полудневна екскурзия „ Невероятната Япония“ . Екскурзията включва посещение на „ Arashiyama Bamboo Forest” бамбукова гора, намираща се в западната част на Киото, до входа на храма „Tenryu-ji Temple“. След като посетите тази уникална бамбукова гора ще имате удоволствието да пътувате с романтичния туристически трамвай „ Сагано“, който пътува през красивите местности между Сага-Арашияма и Камеока. По пътя трамваят минава през клисурата на река Хозугава, предлагайки фантастични гледки към горите и планините. Това е особено популярен маршрут по време на есенния листопад, но през пролетта туристите могат да се насладят на цъфтящите вишни, през лятото – на свежия бриз и песента на цикадите, а през зимата – на драматичните снежни пейзажи. След обяд по желание посещение на шоу програма с типични японски танци „ Miyako Odori show“ в театъра „ Shunjuzu “. Вечерта по желание вечерна пешеходна обиколка на квартала на гейшите „Гион“. Ще се срещнете с местния екскурзовод пред музея Гион Омойде и ще започнете разходката из квартала на гейшите в този 100-минутен тур. Ще минете по традиционните калдъръмени улици до река Ширакава – пейзажите около нея са отразени в романа и във филма „Мемоарите на една гейша”. Докато се разхождате по красивите й брегове, екскурзоводът ще Ви разкаже историята на гейшите и ще Ви даде подробни разяснения за кимоното, което са носели, прическите им, традиционните правила и как е минавал денят им. Въпреки че не можем да обещаем, туристите често виждат гейtи по улиците по време на тура. Пригответе се да научите всичко за света на майко и гейко! Връщане в хотела. Нощувка в Киото.
13.04.2019 Закуска. В 08.00 ч. - тръгване за Нара, където се посещава храма Тодайджи с най-голямата статуя на Великия Буда в цяла Япония и впечатляващия парк на сърните в Нара, които може да храните с купена храна в парка. Пътуването Ви продължава към гр.Осака. След пристигането в Осака следва обиколка с разглеждане на замъка Осака, построен 1583 г. по време на управлението на император Тойотоми Хидейоши, целта на който е била да превърне замъка в център на обединена Япония. След това ще посетим небостъргача “ Umeda Sky Building” с обсерваторията наречена „ Небесната градина“, известна още като „Плаващата градина“, откъдето ще имате възможност да се възхитите от красивата гледка към града. След това ще продължим към квартала Шиншайбаши , където ще имате свободно време на най-известната търговска улица на града - „ Доронбори“. По пътя ще видите модерната архитектура в Осака, както някои от класическите сгради като тази на кметството на Осака, и др. Нощувка в Осака.
14.04.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 07.40 ч. - полет Осака – Сеул Пристигане в Сеул в 09.30 ч. Следва туристическа обиколка на столицата на Южна Корея, Сеул. С население, надхвърлящо 10 милиона души, Сеул е сред най-големите градове в световен мащаб, а Сеулският конгломерат с население от почти 24,5 милиона души, е вторият най-голям метрополисен регион в света. Районът на Сеул е населен от повече от две хиляди години, а самият град е създаден през 18 г. пр.Хр. като столица на Пекче, една от трите корейски държави. Автобусната обиколка ще започне с разглеждане на храма Джогеса – главният храм на Джогеджонг – основният клон на Корейския будизъм, който набляга на Дзен, медитативните традиции и запазване на чистотата на монашеския обет. В 10.00 ч. Ви предстои да видите церемонията по смяната на караула пред портата Даханум на двореца Деоксугунг. Разглеждане на кралския дворец Кионгбок, построен през 1394 г., това е главният и най-голям от „Петте големи двореца”, построени по време на династията Чосон; в превод името му гласи „Дворецът на греещото щастие”. Тук са инсталирани първите електрически лампи в страната, също в този дворец се е разиграла една от най-трагичните драми в корейската история през 1895 г., когато императрица Меонгсеонг била екзекутирана от японците. Посещение на Националния фолклорен музей на Южна Корея, представящ културното богатство на този живописен народ. Свободно време за обяд и възможност за разходка и пазаруване в Инса-донг – център за традиционно корейско изкуство и антики с много ресторантчета и магазини. След обяд посещение на площада „Гуангуамун” и стауята на И Сънсин, който участвал в 23 морски битки срещу японците и постигнал победа във всяка от тях по време на Японската инвазия срещу Корея през 1592-1598 г. Статуята на крал Седжонг, който разпространил корейската азбука през 15 век, е друга забележителност на този площад. След това ще се разходим по канала „Cheonggyecheon Stream“ в централната част на града. Нощувка в Сеул.
15.04.2019 Закуска. Този ден Ви се предлага по- желание и срещу допълнително заплащане, да посетите телевизионната кула на Сеул, разположена на най-високата точка на града, откъдето се открива най-хубавата гледка към града. След това ще имате възможност да посетите туристическото селище „ Ханок“, където ще разгледате типичните за Южна Корея къщи от различните периоди на развитие на страната. Свободно време за обяд. След това по- желание и срещу допълнително заплащане, посещение на най-високия небостъргач в Южна Корея „ Lotte Sky Tower” висок 555 м. откъдето се открива невероятна гледка към града и заобикалящите го планини Mamsan, Gwansaksan.. Нощувка в Сеул.
16.04.2019 Закуска. Свободен ден или по- желание - екскурзия до границата със Северна Корея и DMZ – Корейската демилитаризирана зона, ивица земя, буферна зона между Северна и Южна Корея, разположена на 38-ия паралел, най-тежко милитаризираната граница на света. По време на ексурзията Ви предстои да посетите парка Имджингак, в който има паметници от Корейската война – паркът е бил построен за утеха на тези граждани, които не са могли да се завърнат по родните си места, при семействата и приятелите си, заради разделението на Корея. Един от паметниците в парка е Мангбаедан, където изселените севернокорейци се молят на своите праотци. Близо до Мангбаедан се намира Мостът на свободата над река Имджин, по който са преминали 12 733 военопленици, пуснати да се завърнат на свобода в Южна Корея. Близо до моста е и спрелият локомотив – символ на трагедията от разделението на Корея. Оставен в Корейската демилитаризирана зона, след като е бил спрян от бомбите по време на Корейската война, повече от 1 000-та дупки от куршуми по локомотива свидетелстват за жестокостта на войната. Продължаваме към DMZ – демилитаризираната зона между Северна и Южна Корея. Напрежението между двете държави все още е голямо и границата се охранява от хиляди войници и от двете страни. От тази зона вече има рестрикции за снимане. Предстои Ви да влезете в „Третия тунел” – един от четирите открити тунела, прокопани под DMZ от Северна Корея. Открит на 17 октомври 1978 г., тунелът е дълъг 1 635 метра и е прокопан на 73 м. под земята. Около 30 хиляди въоръжени войници могат да минат по него за около 1 час, което вероятно е било замисляно като план за изненадваща атака срещу Сеул. Продължаваме към обсерваторията Дора, откъдето посетителите имат уникалната възможност да хвърлят поглед към територията на изолираната държава Северна Корея. Оттук се вижда пропагандното севернокорейско село Гиджеонгдонг, където се вее най-големият флаг на света на 160-метров пилон. Наблизо е гарата Дорасан – последната северна гара в Южна Корея, от 11 декември 2007 г. за кратко ж.п. линията между двете държави е отворена, за да бъде спряна отново със затварянето на границата от Северна Корея на 1 декември 2008 г. В края на този ден ще посетите обединеното селище Тонгилчон, дом за 133 семейства и 493 жители, то се намира в северната част на Гражданската контролна линия и жителите му са освободени от данъци и военна служба. Връщане в Сеул. Вечерта трансфер до летището .
17.04.2019 В 01.20 ч. полет Сеул – Доха с “Qatar Airways”. Кацане в Доха в 05.15ч. В 14.15 ч. полет Доха – София. Пристигане на летище София в 19.15 ч.


1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • самолетни билети за международните полети: София – Амстердам – Токио и Сеул - Доха – София с “Qatar Airways”
 • летищни такси – 958 лв/ 490 евро (20.02.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • 8 нощувки с 8 закуски в хотели 3 и 4* в Япония(2нощувки в Токио, 2 нощувки в Йокохама, 3 нощувки в Киото, 1 нощувка в Осака,);
 • 2 нощувки със закуски в хотели 3* и 4* в  Сеул.
 • туристическа обиколка на Токио – 3 –ти ден
 • екскурзия до град Нико (с автобус) - 4-ти ден.
 • екскурзия до Камакура – 5-ти ден.
 • круиз по езерото Аши – 6 –ти ден.
 • пътуване до планината Фуджи ( с автобус до 5-та станция) – 6-ти ден.
 • туристическа обиколка на Киото ( с автобус) -  7- ми ден.
 • билети за  влака „ Шинкансен“ от  Шин-Фуджи  до Киото (със запазени места в 2-ра класа)  6-ти ден;
 • екскурзия до  Нара – 9 – ти ден.
 • туристическа обиколка на Осака – 9-ти ден.
 • туристическа обиколка на Сеул – 10-ти ден.
 • наземен транспорт в Япония и Сеул с туристически, автобус по време на обиколките ;
 • входните такси за обектите, посочени в програмата;
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА “2М-КО” и по време на обиколките местен екскурзовод (с превод на български език);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 78 лв.
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро28 лв (за лица до
65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 56 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • билети за метрото - 1 билет е 900-1500 вон ( 2 - 4 щ.д.)
 • допълнителни мероприятия (плащат се в офиса на „2М-КО”):
 • посещение на чаена церемония - 25 евро (7ми ден)
или
 • посещение на „самурай шоу’’ –  35 евро.  (7-ми ден)
 • полудневна екскурзия  „ Невероятната Япония „ –  60 евро.  (8-ми ден)
 • посещение на Miyako Odori  show“  -  50 евро. (8-ми ден.)
 • вечерна пешеходна обиколка на квартала на гейшите „ Гион“ – 25 евро(8-ми ден.)
 • еднодневна екскурзия до границата със Северна Корея и Корейската демилитаризирана   зона( с водач при минимум 6 туристи) -12-ти ден -280лв
 • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 1. посещение на най-високата телевизионна кула в света „Tokyo Sky Tree “- (2-ри ден) – около 15 евро в зависимост от етажа на който желаете да се качите.
 2. слизане с асансьор до долната панорамна площадка на водопада ‘’Хегон’’- (4-ти ден) – около 5 щ. долара.
 3. посещение на храма Киомизу - храма на  „чистата вода” – около 5 евро- (7-ми ден)
 4. посещение на телевизионната кула на Сеул - (11-ти ден) –около 10 щ. долара
 5. посещение на  най-високия небостъргач в  Южна Корея „ Lotte Sky Tower- (11-ти ден)  - около 40 евро в зависимиост от етажана който желаете да се качите
 *Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към дата 05.03.2018 г и подлежат на актуализация.
 
Допълнителни мероприятия и екскурзии:
 
„Самурай шоу”/Традиционен стил Кембу.
Кембу – „танц на меч”
Това е едно от японските традиционни изкуства, което показва културата и духовността на самурая с меч Катана и ветрило.
Традиционният kembu използва японски къси стихове, които са били написани предимно от Самураи преди големи събития в живота им. В феодални времена самураи са изпълнявали Kembu, за да си дадат кураж или да постигнат умствена концентрация. Носенето на самурайски дрехи, държейки меч и ветрило е духът на самурай  изразен,  чрез това традиционно изкуство.
Цена: 35 евро. - 7 - ми ден.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
„ Невероятната Япония „ –  60 евро.  ( 8ми ден)
 
Arashiyama Bamboo Forest’’
Бамбуковата гора Арашияма - квартал в западните покрайнини на Киото, Япония. Една от най-красивите гори в света обхваща площ от 16 квадратни километра.
Всеки посетил това приказно място остава безмълвен, не само заради прелестта му, но и заради звуците, които вятъра издава преминавайки през гъстия бамбуков лес.
Като приказна симфония в зелено бамбуковата гора безспорно се нарежда сред едни от най-романтичните места за разходка из цяла Япония. Тук човек може да се докосне до природата, да релаксира и да се зареди с енергия.
Бамбука играе много важна роля в различните азиатски култури. В Япония много от храмовете "Шинто"(Shinto) са били оградени с бамбукови горички, имащи ролята на свещена бариера срещу злото
 
Трамвай „Сагано”
Чудесен начин да се насладите на природната красота на западното Киото, което е известно най-вече с района Арашаяма. Известен също като Sagano Torokko или Sagano Romantic Train, този модернизиран старомоден поточен влак ще ви отведе отвъд Арашияма, - едно перфектно бягство от оживените градове и пренаселени места на Япония . Влакът се движи по река Хозугава осигуря невероятна природна гледка, включително  на цъфналите череши, през пролетта.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miyako Odori  show“  - 50 евро. (8-ми ден.)
 
Miyako Odori е танцово представление на гейша.
Танците, песните и театралните продукции, представени в рамките на Miyako Odori, се извършват от ‘’майко’’ и ‘’гейко’’ от квартал Гион.
Мотивите се черпят от класическата японска култура и включват ежедневието, както и фолклористичните елементи.
 


*Забележки:
 1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на  групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,  както и за последните два дни по същата.
  2.  За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за  багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.
  4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се  плащат в офиса на ТА „2М-КО”.
3.  Цените 7 625 лв/ 7 725 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 580 лв.
4.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от 
     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
     клиента. 
5.  Начин на плащане:
                 - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)    
                 - по банков път
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 3200 лв
ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ


Информация за хотелите (или подобни):
TOKYO: HOTEL MONTEREY HANTOMON 4*
https://www.hotelmonterey.co.jp/en/hotellist/tokyo.html
YOKOHAMA: HOTEL VISTA PREMIO YOKAHOMA MINATO- MIRARI 4*
https://www.hotel-vista.jp/yokohama-minato-mirai/index_e.html
 KYOTO: ARANVERT HOTEL  3* //www.aranvert.co.jp/
 OSAKA: KARAKSA OSAKA NAMBA 4* https://karaksahotels.com/namba/
 SEOUL: HOLIDAY INN EXPRESS SEOUL EULIJIRO 4*
 //www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/seoul/seoex/hoteldetail

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  7 625 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ  10 ДО 14 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 560 ЛВ. ПРИ ГРУПА ОТ  6 ДО 9 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 880 ЛВ.
                                                            
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  7 725 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ  10 ДО 14 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 560 ЛВ. ПРИ ГРУПА ОТ  6 ДО 9 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 880ЛВ.
 
 
 
 

 - Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
- За деца под 18 год. - нотариално заверена родителска декларация за разрешение  
 детето им да пътува в чужбина.
 

Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах