ЕКСКУРЗИЯ ДО БУЕНОС АЙРЕС, ИГУАСУ И РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

БУЕНОС АЙРЕС - водопадите ИГУАСУ - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
16.11.2019 Среща в 05.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 07.50 ч. - самолетен полет София – Рим с “Alitalia”. Пристигане в Рим в 08.50 ч. В 21.45 ч. - полет Рим - Буенос Айрес.
17.11.2019 Пристигане в Буенос Айрес в 07.55 ч. сутринта (местно време). Трансфер до хотел. След обяд от 14.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.
18.11.2019 Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.
19.11.2019 Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.). Градът е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.
20.11.2019 Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по делтата на р.Тигре. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч. - отпътуване за Буенос Айрес. Възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.
21.11.2019 Закуска. Свободно време. Tрансфер до летището и в 14.05 ч. полет Буенос Айрес - Игуасу с “Aerolineas Argentinas”. Кацане в Игуасу в 15.55 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Игуасу.
22.11.2019 Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите - (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу - (по желание). По желание – посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу.
23.11.2019 Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. След обяд Ви се предлага, по желание – посещение на Сиудад дел Есте, свободната търговска зона на Парагвай и вторият търговски град по оборот след Дубай. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.
24.11.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 12.15 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 14.15 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотел. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.
25.11.2019 Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.
26.11.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където можете да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.
27.11.2019 Закуска. Свободен ден в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Ginga Tropical“, където ще се насладите на бразилските ритми и пищни костюми и ще имате възможност да вземете урок по самба. Нощувка в Рио де Жанейро.
28.11.2019 Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро. Трансфер до летището. В 16.05 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро – Рим с “Alitalia”.
29.11.2019 Пристигане в Рим в 07.00 ч. В 15.20 ч. - полет Рим – София с “Alitalia”. Пристигане на летище София в 18.10 ч.

1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:

 • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
 • летищни такси за всички международни полети - 1 066 лв/ 545 евро (30.03.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 235 лв/ 120 евро (30.03.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 4 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;
 • 3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
 • 4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*;
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) - 10-ти ден;
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (2-ри ден);
 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска (7-ми ден) и от аржентинска страна (8-ми ден) - без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително) - 9-ти ден;
 • туристическа обиколка „Един ден в Рио” (10-ти ден);
 • посещение на Колониалния център на Рио (10-ти ден);
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (10-ти ден);
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава” (10-ти ден);
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн” (10-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на  български език);от водачът, който придружава групата.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­84 лв.   
  2. В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро31 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. - 62 лв;
-     допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 •     екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара ( 5-ти ден)
 • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) – 130 щ.долара (3-ти ден);
 • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 345 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - 4-ти ден 
 • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 210щ.долара (4-ти ден);
 • танго шоу  в  Буенос Айрес –  145 щ.долара (с вечеря) / 95 щ.долара (без вечеря) /5-ти ден/    
 • макуку сафари - от бразилска страна - 105 щ.долара (7-ми ден);
 • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина – 20 щ.д.- 7-ми ден
 • шоу програма в Игуасу (с вечеря) – 75 щ.долара (8-ми ден);
 • посещение на Сиудад дел Есте, Парагвай – 30 щ.долара (8-ми ден);
 • самба шоу ‘’Джинджа Тропикал’’ в нощен клуб в Рио - 115 щ.долара (без вечеря) /12-ти ден/-130 щ.долара (с вечеря)
 • екскурзия до Петрополис – 70 щ. долара (12-ти ден);
 • екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров (с включен обяд) – 90 щ.долара (11-ти ден).
 
- допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • билети градски транспорт в Рио: - за метро (9-ти ден) – около 5-6 щ.долара; (1 билет - около 2 щ.долара)   - за автобус (9-ти ден) – около 12 щ.долара;    
 • вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 9-ти ден;                                                                                                
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 7-ми ден (плаща се на място);
 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута)
     - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали) - 7-ми ден
    - от аржентинска страна – 30 щ.долара (в аржентинско песо) - 8-ми ден  
   - вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара (7-ми ден);     
     - посещение на стадион Маракана –  18 щ. долара (9-ти ден);


*Забележки:
1.   Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,което
може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните
два дни по същата.
2.  За полета от Буенос Айрес до Иуасу лимитът за багажа е 15 кг.
3.   За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7кг. за ръчен багаж.
4.   Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 12.03.2018 г.
5.  Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.
6.   Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в     офиса на туроператора
7.  Категоризацията на хотелите в Бразилия и Аржентина не съответства на критериите  за категоризация на хотелите в Европа.
8.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
     клиента. 
3.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при
     записване, защото са ограничени. 
4. Цените 5 090 лв/5 190 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 940 лв.
5. За деца до 12 год., настанени на трето допълнително легло - отстъпка 375 лв.
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 12.03.2018 г и  подлежат на  актуализация.
6. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)  
             - по банков път

 
При  записване  се  внася  депозит  от 2 000 лв


Информация за хотелите:
BUENOS  AIRES -  NH Buenos Aires Latino 4* https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-buenos-aires-latino?utm_campaign=local-gmb&utm_medium=organic_search&utm_source=google_gmb
FOZ DE IGUASU – Vivaz Cataratas Hotel & Resort  4*   //vivazcataratas.com.br/
RIO DE JANEIRO – Rio Design Hotel 4*
https://www.riodesignhotel.com/en-gb


   
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  5 090 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА OT 8 ДО 13 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  5 325 лв

СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  5 190 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА OT 8 ДО 13 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА  Е 5 425 лв.
 


 

          - Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
           - За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им   да пътува в чужбина.
 

Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF
екскурзия до Бразилия|почивка в Бразилия |екскурзия до аржентина |почивка в аржентина |квартал копакабана |типичните ястия за бразилия |обиколка на буенос айрес |посещение на водопадите игуасу от бразилска и от аржентинска страна |национален парк с водопадите игуасу |ботаническата градина в рио |колониален център на рио |изкачване на хълма корковадо (със статуята на исус) със зъбчата железница |като се пътува през тропическа гора |посещение на стадион маракана |посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) |екскурзия до монтевидео |екскурзия до колония дел сакраменто (с ферибот) |корабче до „тигре и делта” |танго шоу в буенос айрес |макуку сафари |полет с хеликоптер над водопадите игуасу |шоу програма в игуасу (с вечеря) |птичият парк в игуасу |екскурзия до индианско селищe в джунглата |самба шоу „платаформа” в нощен клуб в рио |екскурзия до петрополис |екскурзия до лагуните на ангра дос рейс |разходка с корабче до тропически остров |качване с лифт до хълма „захарната глава” |посещение на фабриката за скъпоценни камъни „щерн”

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах