ЕКСКУРЗИЯ ДО ВИЕТНАМ И КАМБОДЖА ЗА НОВА ГОДИНА

Ханой, Хюе, Дананг, Сайгон (Хо Ши Мин), Сием Реп, Анкор Том, Пном Пен,

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
23.12.2018 Сборен пункт на летище София в 19.15 ч., Терминал 2. Самолетен полет София – Истанбул в 21.20ч. с "Turkish Airlines"
24.12.2018 Пристигане в Истанбул в 23.40 ч. Самолетен полет Истанбул – Ханой в 02.55 ч. Пристигане в Ханой в 16.15 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел. Нощувка в Ханой.
25.12.2018 Закуска. От 08.00 ч. – екскурзия с автобус до популярния залив Халонг, докъдето се пътува около 3 часа през областта на делтата на Червената река в Северен Виетнам. Около 11.00 ч. се пристига в залива Халонг, където се качваме на туристическото корабче „Сонг Биен” за 4-часов круиз в залива. Халонг е едно от най-забележителните природни чудеса в света, което наподобява географско произведение на изкуството с хиляди варовикови островчета, извисяващи се живописно от чистите изумрудени води. Тази силно концентрирана на карстови острови зона, световно известна със забележителния си пейзаж от пещери и пещерички, е под закрилата на ЮНЕСКО. По време на разходката ще се насладите на спокойствието и красотата на изумителните гледки от борда на традиционното туристическо корабче. Плъзгайки се по кристално чистите води на залива, ще се потопите в едно от най-великолепните природни чудеса на Далечния Изток. Ще видите миниатюрните островчета, осеяни със скални сводове, отвесни скали, безчет белопясъчни плажове и закътани заливчета. Подобно на скулптури на анимационни герои, тези варовикови острови имат чудати имена: Ароматна пръчица, Каменно куче и Биещите се пилета (символ на Халонг). Спирка за разглеждане на най-красивата пещера – Тиен Кунг. Обяд с морска храна. Връщане в Ханой. Нощувка в Ханой.
26.12.2018 Закуска. Този ден Ви предстои обиколка на град Ханой – градът на езерата, парковете и сградите във френски стил. Ще се посетят: - Пагодата на една колона, построена през 1049 г. и състояща се само от 1 колона, така че да наподобява на цветето лотус; - „Храмът на литературата”, построен през 1070 г. от император Лай Тан Тонг, който го е посветил на учените и писателите; - храмът „Нгок Сон”, намираща се в езерото Хоан Кием, разположено в сърцето на Ханой; - впечатляващата сграда на Операта, построена през 1911 г. за 900 зрители. След обяд трансфер до летището вътрешен полет Ханой – Дананг с "Vietjet" в 19.00 ч. В 20.20 ч. – пристигане в Дананг. Вечеря. Отпътуване към Хой Ан. Нощувка в Хой Ан.
27.12.2018 Закуска. Следва пешеходна обиколка на централната част на град Хой Ан – известен, като архитектурен и културен център, чаровно градче, разположено на двата бряга на р. Ту Бон: Phuc Kien Assembly Halls – храм, обслужващ китайската общност, Японският покрит мост, множество сгради с уникален архитектурен стил с китайско, японско или виетнамско влияние. Продължаваме към гр. Хюе. По пътя се минава през прохода Хай Ван, където ще може да се насладите на чудната гледка към Мраморните планини. Пътят минава покрай “Китайския плаж” с километри чудесна плажна ивица. Следва посещение на изключително интересния музей „Чам”, където могат да бъдат видени едни от най-фините скулптури, издялани от камък. В Хюе, по желание, Ви предлагаме да участвате в „императорска вечеря” – по време на която ще научите как на времето си императорите са се наслаждавали на „кралска вечеря” и ще послушате традиционна музика. Това изживяване не се предалга никъде другаде във Виетнам. Представете си, че сте император или императрица, заобиколени от други знатни царедворци, в столова, декорирана в императорски стил, и облечени като управляващите Хюе в древността – ще бъдете изненадани и с автентични вкусни ястия от императорската кухня на Хюе. По време на това императорско събитие ще трябва да следвате кралски протокол, докато придворните императорски музиканти и танцьори на Хюе Ви забавляват. Вечерята вклюва: преобличане в знатни костюми, традиционна церемония за посрещане, императорска придворна музика от Хюе и ястия от императорската кухня. Нощувка в Хюе.
28.12.2018 Закуска. Следва обиколка на гр. Хюе, столица на Виетнам за повече от 140 години, подслонил древни храмове и множество императорски сгради. Ще имате възможност да посетите: - Стария императорски град, построен в началото на 19-ти век по модел на Забранения град в Пекин. Предстои Ви да се насладите на множеството дворци, храмове, кули, библиотека и музей; - Двореца на император Ту Дук, известен като най-дълго управлявалия в разкош Император на Виетнам. Ще посетите и гробницата на императора, построена през 1864 – 1867 г. Разходка с корабче по река Хуонг Гианг и посещение на пагодата „Тиен Му” и гробницата на император Мин Манг, комплекс с впечатляваща архитектура, богато декорирана със статуи. Тя е най-красивата гробница в гр. Хюе. Вечеря. Трансфер до летището. Вътрешен полет Хюе – Сайгон (Хо Ши Мин) с "Vietjet" в 18.30 часа. Пристигане в Сайгон (Хо Ши Мин) в 19.55 часа. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка в Сайгон.
29.12.2018 Закуска. От 07.30 часа, по желание – посещение на тунелите Ку чи. (Тунелите Ку чи представляват огромна мрежа от свързани подземни тунели, разположени в квартала „Ку чи” на Хо Ши Мин, и са част от много по-голяма мрежа тунели, прокарана под по-голяма част от страната. Тунелите Ку чи са били център на няколко военни кампании по време на Виетнамската война.) След обяд – обиколка на Сайгон (Хо Ши Мин) – най-големият град във Виетнам, с 300-та годишна история, изпълнена с традиции и култура. Ще имате възможност да посетите катедралата „Нотр Дам”, построена през 1877-83 г. в сърцето на гр. Сайгон; сградата на Централната поща и кметството в типичен френски стил; пагодата „Вин Нием” и Президентския дворец. По желание – вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо, хавайски и фламенко танци и изпълнение на китара и флейта. Вечеря и нощувка в Сайгон.
30.12.2018 Закуска. Екскурзия до делтата на река Меконг. Този ден ще имате възможност да видите плаващия пазар „Кай Би”. С автобус ще пътувате до Вин Лонг – провинция Тиен Гианг, разположена на Делтата на река Меконг в Южен Виетнам. След пристигане – разходка с лодка из местните фабрики – за оризови и царевични закуски, оризора хартия и кокосови сладки. Ще имате и възможност да опитате тези продукти, поднесени с горещ зелен чай. Разходката с лодка продължава към остров Донг Хоа Хиеп, за да разгледате красивата и успокояваща природа, заедно с традиционния живот по Делтата на река Меконг. След обяд ще се разходите по тесните канали. Преди да се върнете в Сайгон (ако времето позволи), ще посетите храма „Кай Дай”. Вечеря и нощувка в Сайгон.
31.12.2018 Закуска. Трансфер до летището и в 08.30 ч. – полет Сайгон (Хо Ши Мин) – Пном Пен с “Cambodia Angkor Air”. Пристигане в Пном Пен в 09.25 ч. След пристигане следва обиколка на Пном Пен с посещение на: Кралския дворец и Националния паметник на славата. Новогодишна вечеря – по желание. Нощувка в Пном Пен.
01.01.2019 ЧЕСТИТА НОВА 2019 ГОДИНА! След закуска – с експресен кораб ще пътуваме до Сием Реп. Посещение на храма Ролус. Денят ще завърши с наблюдение на залеза на слънцето от върха на планината Пном Бакхенг. Вечеря и нощувка в Сием Реп.
02.01.2019 Този ден в 05.30 ч. ще посрещнете изгрева на слънцето в Анкор – предстоят Ви незабравими мигове, посещавайки невероятните храмове на Анкор Ват: петте кули, които вероятно са били построени като гробница на император Сървармен, управлявал от 1112 г. до 1152 г. и др. Връщане в хотела. Закуска. Следва обиколка на столицата Анкор Том с разглеждане на Байон, Томанон, Чао Сей Тевода, Бафуан, храма “Та Prоhm”. След това се посещава Фимеанакас. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка в Сием Реп.
03.01.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 08.35 ч. – полет Сием Реп – Куала Лумпур с “Air Asia”. . Пристигане в Куала Лумпур в 11.45ч. По желание – обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. В рамките на обиколката им възможност, по желание, да посетите “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. В 23.40 ч. - полет Куала Лумпур - Истанбул с “Turkish Airlines”.
04.01.2019 Кацане в Истанбул в 06.20 ч. Полет Истанбул – София в 08.35 ч. Пристигане на летище София в 08.55 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • самолетни билети София – Истанбул – Ханой - Куала Лумпур – Истанбул – София с “Turkish Airlines”
 • самолетни билети за вътрешните полети: Ханой - Дананг и Хюе - Сайгон;
 • самолетни билети за полетите: Сайгон - Пном Пен и Сием Реп – Банкок
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети - 890 лв/ 455 евро (08.11.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 10 нощувки със закуски в хотели 3* и 4*;
 • 1 обяд (3-ти ден);
 • 6 вечери в местни ресторанти;
 • екскурзия с автобус до залива Халонг (3-ти ден);
 • корабен круиз в залива Халонг (3-ти ден);
 • разходка с корабче по р.Хуонг Гианг в гр.Хюе (6-ти ден);
 • екскурзия с автобус до делтата на р.Меконг (8-ми ден);
 • разходка с лодка в делтата на р.Меконг (8-ми ден);
 • пътуване с експресно корабче от Пном Пен до Сием Реп (10-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус с климатик;
 • обиколките на градовете и екскурзиите, включени в програмата с местен екскурзовод и превод на български език (групата има водач от фирма „2М-КО”, който превежда на местния екскурзовод);
 • входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
 • възможност за посещение на представителни магазини за коприна и минерали;
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­72 лв. 
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • виза за Виетнам – 25 щ.долара;
 • виза за Камбоджа – 30 щ.  долара (издава се на място на летището) – плаща се на място;
 • такса за обработка и подаване на документите за виза – 50 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 27 лв  (за лица до 70 год.), за лица от 71  год. до 80 год. - 54 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • всички допълнителни мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):
        - „ Императорска вечеря” в Хюе – 25 щ. долара (5- ти ден)
       - посещение на тунелите Ку чи – 22 щ. долара (за група от минимум 10 човека, при   по-малка група се налага доплащане) - 45 щ. долара (за група от 4 до 6 човека) -  7-ми ден;
       - вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо и танци – 30 щ. долара (7-ми ден)
        - доплащане за Новогодишна вечеря - 80 евро (9-ти ден)
     -   oбиколка на Куал Лумпур – 60 щ. долара (12-ти ден);
      - посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас” – 30 щ.   долара (12-ти ден).        

 *Забележки:
1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на
 групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,
  както и за последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям 
багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за  
 голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2017 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
 плащат в офиса на ТА „2М-КО”.
 5. Категоризацията на хотелите във Виетнам и Камбоджа не съответства на  
 критериите за категоризация на хотелите в Европа.
3. Цените 4 850 лв/ 4 950 лв са за турист в двойна стая. За единична стая се доплащат 630 лв.
4.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
5.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)
             - по банков път


 ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 2 000 лв
 

Информация за хотелите :
Ханой - Thang Long Opera Hotel 4* //thanglonghanoihotels.com/
Хой Ан-  Atlas Hotel 4* //atlashoian.com/
Хюе -    Mondial Hue Hotel 4* //www.mondialhotel.com.vn/
Сайгон - Hotel Aristo Saigon 4* //www.aristosaigonhotel.com/
Пном Пен  - Sun & Moon Urban Hotel 4* //www.sunandmoonhotel.com/
Сием Реп  - Treasure Oasis Hotel  4* //treasureoasishotel.com/

 
 
 
 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  4 850 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА   4 950 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 

      НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • 1 снимка (паспортен формат - актуална) за визата за Виетнам на дигитален носител
 • 2 снимки (паспортен формат - актуални) за виза за Камбоджа - да се носят на летището на    влизане в Камбоджа;
 • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • Сканирана основна страница на паспорта на дигитален носител

 
 
 
 
 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах