ЕКСКУРЗИЯ ДО БЕЛГРАД ЗА ВЕЛИКДЕН - 3 ДНИ

НИШ, БЕЛГРАД, НОВИ САД

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
06.04.2018 - Тръгване в 07.00 ч. сутринта от паркинга при храм-паметник “Ал. Невски”, София по маршрут София - Калотина - Пирот - Ниш - Белград. (София - Белград 400 км). Пътуване през Сърбия. Пристигане в Ниш около обяд. Пешеходна обиколка в центъра на Ниш - ул. „Казанджийска”, запазила своя облик и очарование от 18 век със своите магазини и работилници, площада на Освобождението, в центъра на който е паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г., сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Националния театър, Турската крепост от 18 век (на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус), двореца „Бановина”, построен през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет. Свободно време. Продължаваме за Белград. Пристигане в Белград вечерта и настаняване в хотел. Нощувка в Белград.
07.04.2018 - Закуска. От 09.00 ч. до 12.00 ч. – туристическа и пешеходна обиколка на Стари и Нови Белград с местен екскурзовод на български език: площада на Републиката, Националното събрание, Националния театър, Националния музей, музея на Никола Тесла, Катедралния храм „Св.Сава” – най-големия храм на Балканите, Нови Белград с разглеждане на Земун – някога там се е намирало старото римско селище, на мястото, където р.Сава се влива в р.Дунав. Разглеждане на: Старата крепост – един от символите на Белград, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради на крепостта Калемегдан, откъдето се открива чудесна гледка към града, парка Калемегдан. Този ден обиколката ни ще завърши с разходка в един от най-богатите квартали на града – „Дединие”, където ще имате възможност да видите Къщата-музей на Йосип Броз Тито и др. Свободно време с възможност за разглеждане на комплекса „Нови Београд”, където можете да пийнете кафе и да се полюбювате на гледката към р. Сава – най-големият приток на Дунав. По желание - разходка с корабче по р.Сава и по р.Дунав. Свободно време с възможност за разходка по чаровната калдъръмена улица „Скадарлия”, център на бохемския живот на Белград, „Белградският Монмартър”, още помнеща духа на велики сръбски поети и художници от романтичния 19-ти век и където все още се събират писатели, художници и много гости в известните стари кафани. Ще се потопите в старата атмосфера на културния и бохемския живот на града. Вечерта, по желание - вечеря в типична сръбска кафана. Възможност за ПОСЕЩЕНИЕ НА ТЪРЖЕСТВЕНА ВЕЛИКДЕНСКА ЛИТУРГИЯ в православна църква. Нощувка в Белград.
08.04.2018 - ВЕЛИКДЕН Закуска. Отпътуване от Белград към Нови Сад. Следва обиколка на града, която започва от центъра с разглеждане на Сръбския национален театър, централния площад „Trg Svobode” с впечатляващи със своята архитектура сгради като Католическата църква, сградата на Кметството, Ортодоксалната църква и др. Продължаваме по най-старата улица в града – „Пасичева”, с интересната сграда на Националната библиотека „Matica Srpska”, ул. „Дунавска”, която води до Националния парк „Денавски” и до река Дунав. Обиколката продължава с автобус, като минаваме покрай къщата на Марич Милева, съпругата на Алберт Айнщайн, ж.п. гарата, „Булеварда на свободата”, пешеходната алея покрай р. Дунав и красивия плаж, наречен „Strand”, продължаваме през моста „Rainbow” до крепостта „Петроварадин”, наречена „Гибралтар на р. Дунав”. Посещение на Крепостта – една от най-добре запазените крепости в света, с чудесна гледка към града и река Дунав. Възможност да се насладите на чудесната гледка с напитка в едно от кафенетата около Крепостта. Свободно време. Отпътуване към България. Пристигане в София вечерта.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

- 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Белград,

- медицинска и туристическа застраховка за лица до 65 год.;

- транспорт с туристически автобус;

- екскурзоводско обслужване, местен екскурзовод (на бълг.език) и водач от ТА „2М-КО”.

2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

      - медицинска и туристическа застраховка за лица от 65 год. до 80 год. - доплащане 3 лв;  

      - разходка с корабче по р.Сава и по р,Дунав  - около 10 евро (2-ри ден);

      - вечеря в кафана в бохемския квартал Скадарлия – около 20 евро (2-ри ден);

      - входовете на музеите - ...... ;

      - билети за градския транспорт.

3. Пътува се с автобус „Неоплан”, оборудван с климатик, тоалетна, видео и барче. В автобуса не се   пуши и не се консумира храна. За целта се спира на всеки 2-3 часа.

4. За деца до 12 год., настанени на трето, допълнително легло – отстъпката е 20 лв;

5. Цената 179 лв е за човек в двойна стая. Доплащане за единична стая – 40 лв;

6. Цената 179 лв е за нощувки в хотел 3*. При нощувки в хотел 4* се налага 

    доплащане.

7.  Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)

             - по банков път


 

 

 

ЦЕНАТА  179 лв Е ВАЛИДНА ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 40 ЧОВЕКА

ПРИ  ГРУПА от 35 до 39 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

ПРИ ГРУПА ОТ 9 до 14 ЧОВЕКА  СЕ ПЪТУВА С МАЛЪК 17-МЕСТЕН АВТОБУС “МЕРЦЕДЕС-СПРИНТЕР”, оборудван с климатик, барче и видео  и СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

-    Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;

-    За лица под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите за съгласие детето им да

          пътува в чужбина.


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах