Вашата оценка

Екскурзия до ТАЙЛАНД, СИНГАПУР, МАЛАЙЗИЯ и БАЛИ за НОВА ГОДИНА

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 21 дни

Маршрут: БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ, СИНГАПУР, КУАЛА ЛУМПУР, КУАЛА СЕЛАНГОР, о-в Бали (Besakih Temple)
Продължителност: 21 дни/ 18 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Тайланд


  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
  • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН - 24.12.2019 Среща в 10.30 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.25 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15 ч. В 20.10 ч. – самолетен полет Доха – Банкок.

2 ДЕН - 25.12.2019 Пристигане в Банкок в 06.55 ч. Трансфер до хотел. Свободно време с възможност (по желание) за посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.

3 ДЕН - 26.12.2019 Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. По пътя ще посетим Храма на Зората. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.

4 ДЕН - 27.12.2019 След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по”поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. На връщане към Банкок ще посетим Храма на Златния Буда. Нощувка в Банкок.

5 ДЕН - 28.12.2019 Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 14.40 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 16.10 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.

6 ДЕН - 29.12.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Нощувка в Пукет.

7 ДЕН - 30.12.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.

8 ДЕН - 31.01.2020 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др.. Вечерта, по желание – ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ С ПРОГРАМА в ресторанта на хотела. Нощувка в Пукет .

9 ДЕН - 01.01.2020 ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА ! Закуска. Трансфер до летището. В 09.50 ч. – полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.40 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Разходка в централната част на града. Свободно време. Вечерта – разходка в историческата зона, където е Операта и Clarke Quay, разположен на завоя на река Сингапур, където се намират множество ресторантчета; вечерно време тук е много приятно и уютно за вечеря и за разходка. Възможност за разглеждане и пазаруване в някой от многото молове. По желание – вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

10 ДЕН - 02.01.2020 Закуска. Свободно време до обяд. След обяд - туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини. Ще видите и колониален Сингапур – Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание – посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” и посещение на „Градината на орхидеите”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от забележителностите на Сингапур – „The Gardens by the Bay”. Нощувка в Сингапур.

11 ДЕН - 03.01.2020 Закуска. Свободен ден в Сингапур или по желание, след обяд – полудневна екскурзия до остров Сентоса, „Островът на удоволствията”. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция (входовете се заплащат допълнително): статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и прочие. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Нощувка в Сингапур.

12 ДЕН - 04.01.2020 Закуска. Трансфер до летището. В 12.10 ч. - полет Сингапур - Куала Лумпур. Пристигане в Куала Лумпур в 13.15 ч. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайзийска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху Коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.

13 ДЕН - 05.01.2020 Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря в типичен малайзийски ресторант с фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.

14 ДЕН - 06.01.2020 Закуска. Свободно време или по желание - 4-часова екскурзия до „Batu Caves”, уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Трансфер до летището. В 18.25 ч. полет Куала Лумпур – Денпасар, Бали. Пристигане в Денпасар в 21.25 ч. Трансфер до хотел в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Нощувка на о-в Бали.

15 ДЕН - 07.01.2020 Закуска. Свободно време за плаж. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Вечерята е късна, след края на представлението, в ресторант, до който ще стигнете с автобус. Нощувка на о-в Бали.

16 ДЕН - 08.01.2020 Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17 век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.

17 ДЕН - 09.01.2020 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до остров Ява. Рано сутринта в 06.00 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 06.10 ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.50 ч. Пристигане в Денпасар в 23.00 ч. Нощувка на о-в Бали.

18 ДЕН - 10.01.2020 Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка на о-в Бали.

19 ДЕН - 11.01.2020 Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - екскурзия до планинската област Бедугул с езерото Бератан и храма Тана Лот. Езерото Бератан намира своето място сред 20-те най-красиви езера в света. Познато е като един от най-предпочитаните туристически обекти, посещавано от множество международни и местни туристи. Прохладните планини, в комбинация със спираща дъха гледка към езерото и храма Улун Дану, правят това място любима дестинация за всички туристи, търсещи усамотено място, далеч от шумния град. Древният индуски храм Тана Лот е една от най-значимите забележителности на остров Бали заради неповторимата атмосфера на уединение, която придава неговото разположение на върха самотна скала сред неспирно разбиващите се в нея вълни. Всичко това прави храма Тана Лот място, което не е за изпускане. Нощувка на о-в Бали.

20 ДЕН - 12.01.2020 Закуска. Свободен ден за плаж. Вечерта трансфер до летището.

21 ДЕН - 13.01.2020 В 00.30 ч. - полет Денпасар – Доха. Пристигане в Доха в 05.30 ч. Полет Доха – София в 06.55 ч. Пристигане на летище София в 11.25 ч.


ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 495 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 595 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
 
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 
 

Вижте цялата програма тук

 

 1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

  • самолетни билети за всички международни полети:
  • самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;
  • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 968 лв/495 евро  (17.02.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • 7 нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд;
  • 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
  • 2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;
  • 6 нощувки със закуски на о-в Бали в хотел 4*;
  • разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (3-ти ден);
  • 1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Банкок) 4-ти ден;
  • полудневна обиколка на Сингапур (10-ти ден);
  • полудневна обиколка на Куала Лумпур (13-ти ден);
  • целодневна екскурзия из о-в Бали до Besakih Temple” – Mother Temple (16-ти ден);
  • всички турове съгласно програмата;
  • наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
  • входни такси за всички посещавани обекти в Тайланд, посочени в програмата;
  • водач и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език от водачът, който придружава групата.);
  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­114 лв.
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • тайландска виза – 30 евро;
  • такса за обработка и подаване на документи за тайландска виза – 50 лв;
  • медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро45 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год.90 лв;
  • допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
 
  • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 
  •        посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма ) - 2-ри ден
                                             - с вечеря     - 45 евро             
                                             - без вечеря - 30 евро     
 
  • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма40 евро (3-ти ден) 
  • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря)
      (5-ти ден)                                            - 60 евро (с вечеря на блок маса)
 
  • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (6-ти ден)
                    или
  • полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (6-ти ден)    
 
  • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд)
       60 евро (7-ми ден);
  • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (8-ми ден);
      или
  •    еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд)60 евро
      (8-ми ден);
  • Празнична Новогодишна вечеря с програма (в ресторанта на хотела в Пукет) – 80 евро    (8-ми ден);
  • вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 230 евро(цена за 3-ти човек - 115 евро) - 9-ти ден;
  • посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”  - 20 щ.долара    (10-ти ден);
  • посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 5 щ.долара (10-ти ден);
  • полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара (11-ти ден);.
  • екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 65 щ. долара(12-ти ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;
  • посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас” -   30 щ.долара (13-ти ден);                
  • фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 50 щ. долара (13-ти ден);
  • екскурзия до пещерите „Batu Caves” – 35 щ. долара (14-ти ден).
  • посещение на представление на качак и вечеря59 щ. долара (15-ти ден);
  • екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с 
          включен полет Денпасар – Джьогякарта) – 245 евро (17-ти ден);
  • екскурзия до планинската област Бедугул с езерото Бератан и храма Тана Лот.– 70 щ. долара (19-ти ден).

 
*Забележки:
 
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и
7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг.  за голям багаж
и 10 кг. за ръчен багаж.
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.
4.  Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат
в офиса на туроператора.
5. Категоризацията на хотелите в Сингапур, Малайзия и Бали не съответства на
критериите за категоризация на хотелите в Европа.
6.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от страна  на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв
случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.
3. Цените от 6 495 лв/ 595 лв.  са за човек в двойна стая.
- За единична стая се доплащат 1 037 лв. - /възможно е да подлежи на актуализация/
4.  Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане
за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се 
уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, 
тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).
В цената не е включен и транспорта до хотела, в който е настанена останалата част от групата, ако нощувката е само една, а престоят в Сингапур е по-дълъг – възможностите са да се ползва градски транспорт, такси или да се заплати трансфер.
5. Хотел  Sleep with Me  4* в  Пукет не приема рзервации, ако не се ползва Празничната  
    Новогодишна  вечеря с програма (в ресторанта на хотела).
6. Цените 6 495 лв/6595 лв са е за хотел 4* на о-в Бали. При нощувки в хотел  5* на о-в Бали –
    доплащането е 940 лв на човек (към дата 03.10.2017 г.) за хотел Melia Bali.
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 08.05.2018 г и  подлежат на  актуализация.
 
 
7.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)       
             - по банков път     

При записване се внася депозит от 2 500 лв

 

Валута  - тайландски батове (Тайланд)

              - сингапурски долари (Сингапур)

                 -  малайзийски рингити (Малайзия)

                - индонезийски рупи (о-в Бали)

 

 

Информация за хотелите (или подобни):

Банкок - Hotel Baiyoke Sky   4*    //baiyokesky.baiyokehotel.com/

Пукет - Hotel Sleep with Me   4*     //www.sleepwithmehotels.com/  

Сингапур - Hotel Concorde 4*   //singapore.concordehotelsresorts.com/

Куала Лумпур  - Hotel Maison Boutique  4*    www.hotelmaison.com.my/

Бали Hotel Ramada Benoa  4*   //ramadaresortbenoa.com/

           Hotel Мelia Bali  5*     //www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/melia-bali-the-garden-villas/index.html

  
 

-  Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуването;

1 снимкa (за тайландска виза);

-  За деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на  детето им  в чужбина.

 

 

 

сингапур екскурзия екскурзия тайланд екскурзия о-в бали банкок аютая пукет сингапур куала лумпур куала селангор о-в бали (besakih temple) посещение на плаващия пазар посещение на „калипсо шоу” кабаретна програма вечеря на круизен кораб с фолклорна програма разходка със слонове в джунглата сафари-тур със слонове и кану в джунглата посещение на „фантазия шоу” в пукет екскурзия до „острова на джеймс бонд” обиколка на пукет с плажовете еднодневна екскурзия до фифи айлънд и други о-ви вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в сингапур посещение на панорамната площадка на хотел “marina bay sands” „градината на орхидеите” в сингапур о-в сентоса национален парк „селангор” посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „кулите на петронас” фолклорна вечеря с типични малайзийски танци екскпещери „batu caves” посещение на представление на качак и вечеря екскурзия до о-в ява (джьогякарта с разглеждане на боробудур и прамбанан) бедугул и езерото бератан