ЕКСКУРЗИЯ ДО ТАЙЛАНД И СИНГАПУР ЗА НОВА ГОДИНА

БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ, СИНГАПУР

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
25.12.2018- Среща в 13.30 ч. на летище София, Терминал 2. В 15.30 ч. – полет София – Букурещ – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 22.55 ч.
26.12.2018- В 01.55 ч. – самолетен полет Доха – Банкок. Пристигане в Банкок в 12.10 ч. Посрещане на летището. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Банкок.
27.12.2018- Закуска. Свободен ден. Вечерта (по желание) – посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити – кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.
28.12.2018 - Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм, Храма на Златния Буда. По пътя ще посетим храма на Зората. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.
29.12.2018 - След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по”поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Връщане в Банкок с автобус. Нощувка в Банкок.
30.12.2018 Закуска. По желание - посещение на Плаващия пазар Трансфер до летището в Банкок. В 14.40 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 16.10 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.
31.12.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – Празнична Новогодишна вечеря с програма в ресторанта на хотела. Нощувка в Пукет.
01.01.2019 - ЧЕСТИТА НОВА 2019 ГОДИНА! Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.
02.01.2019 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Връщане в хотела в Пукет и нощувка.
03.01.2019 - Закуска. Трансфер до летището. В 09.50 ч. – полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.40 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Разходка в централната част на града. Свободно време. Вечерта – разходка в историческата зона около сградата на Националния театър, Операта и Clarke Quay, разположен на завоя на река Сингапур, където се намират множество ресторантчета; вечерно време тук е много приятно и уютно за вечеря и за разходка. Възможност за разглеждане и пазаруване в някой от многото молове. По желание – вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.
04.01.2018 - Закуска. Свободно време до обяд. След обяд - туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини. Ще видите и колониален Сингапур – Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание – посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” и посещение на „Градината на орхидеите”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от забележителностите на Сингапур – „The Gardens by the Bay”. Нощувка в Сингапур.
05.01.2019 Закуска. Свободен ден в Сингапур или по желание, след обяд – полудневна екскурзия до остров Сентоса, „Островът на удоволствията”. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция (входовете се заплащат допълнително): статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и прочие. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Нощувка в Сингапур.
06.01.2019 - Закуска. Свободно време. След обяд – трансфер до летището. В 20.25 ч. – полет Сингапур – Доха. Пристигане в Доха в 23.20 ч.
07.01.2019 - Излитане от Доха в 01.50 ч. и кацане в Париж в 06.55 ч. Излитане от Париж в 10.20 ч. и кацане в София в 14.05 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 1. самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок; Пукет – Сингапур; Сингапур –  Доха – Париж – София;
 2. самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;
 3. летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 968 лв/ 495 евро (14.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 4. трансфери летище – хотел – летище;
 5. 8 нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд;
 6. 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
 7. 1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Банкок) – 5-ти ден;
 8. разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (4-ти ден);
 9. полудневна обиколка на Сингапур (11-ти ден);
 1. всички турове съгласно програмата;
 2. наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
 3. входни такси за всички посещавани обекти в Тайланд, посочени в програмата;
 4. водач от ТА „2М-КО” и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език).
 5. такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – ­80 лв.  
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 1. тайландска виза – 30 евро;
 2. такса за обработка и подаване на документи за тайландска виза – 50 лв;
 3. допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
 4. медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро30 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. – 60 лв;
 5. Празнична Новогодишна вечеря с програма (в ресторанта на хотела в Пукет) –  ..…..
      (6-ти ден);
 1. допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):
  • посещение на Плаващия пазар - 39 евро (при минимум 5 човека) - 6-ти ден;
   • посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма )(3-ти ден)                                - с вечеря  45евро                                                                    - без вечеря - 30 евро      
 • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма – 40 евро (4-ти ден) 
 • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (5-ти ден)
                  или
 • полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (7-ми ден)    
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря)
      (7-ми ден)                                                     - 60 евро (с вечеря на блок маса)
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд) –
       60 евро (8-ми ден);
 • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (9-ти ден);
      или
 •    еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) – 60 евро
      (9-ти ден);
 • вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 10-ти ден;
 • посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands
      20 щ. долара  (11-ти ден);
 • посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур – 5 щ.долара (11-ти ден);
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара (12-ти ден);.         
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
 което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
 последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и
7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж   
и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат  в офиса на ТА „2М-КО”.
5. Категоризацията на хотелите в Сингапур не съответства на критериите за
 категоризация на хотелите в Европа.
3.  Цените 5 050 лв/ 5 150 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.
4.  Хотел  Sleep with Me  4* в  Пукет не приема рзервации, ако не се ползва Празничната  
     Новогодишна  вечеря с програма (в ресторанта на хотела).
5.  Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане
     за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се 
     уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, 
     тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).
6.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
 екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
7.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)       
             - по банков път    
 

 

При записване се внася депозит от 2 000 лв

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  5 050 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  5 150 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
 
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 

-  Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуването;

-  1 снимкa (за тайландска виза);

-  За деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на  детето им  в чужбина.


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах