ЕКСКУРЗИЯ ДО РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ И АМАЗОНИЯ

Рио де Жанейро, водопадите Игуасу, Амазония

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
27.11.2019 6740.00 лв Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
27.11.2019 Среща в 17.05 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.05 ч. - самолетен полет София – Рим с “Allitalia”. Пристигане в Рим в 20.00 ч. В 21.45 ч. - полет Рим – Буенос Айрес.
28.11.2019 Пристигане в Буенос Айрес в 07.55 ч. местно време. В 14.30 ч. - полет Буенос Айрес - Игуасу. Кацане в Игуасу в 16.20 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Игуасу.
29.11.2019 Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу (по желание). По желание – посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу.
30.11.2019 Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. След обяд Ви се предлага, по желание – посещение на Сиудад дел Есте, свободната търговска зона на Парагвай и вторият търговски град по оборот след Дубай. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.
01.12.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 11.30 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 13.35 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотел. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.
02.12.2019 Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.
03.12.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където можете да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.
04.12.2019 Закуска. Свободен ден в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Ginga Tropical“, където ще се насладите на бразилските ритми и пищни костюми и ще имате възможност да вземете урок по самба. Нощувка в Рио де Жанейро.
05.12.2019 08.03.2018 Закуска. В 11:55 ч. – полет Рио де Жанейро – Манаус. Пристигане в Манаус в 14.55 ч. (Манаус е град в Бразилия, столица на щата Амазонка. Разположен е наустието на рекаРио Негро в река Амазонка. Той е един от най-големите усамотени и недостъпни градове в света.Трансфер до лоджия в Амазонската джунгла(пътува се общо 2,30 ч. по суша и вода). Посрещане с плодови коктейли, настаняване и обяд. Вечерта, по програма на лоджията – екскурзия с моторизирано кану в р.Рио Негро и езерата. Посещение на локално рибарско селище на местно племе и къща „маниок“. Ще имате възможност за първа среща с типичните за джунглата плодове и обичаи. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
06.12.2019 Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията.Сутринта ви се предлага разходка из джунглата. Обяд. След обяд – риболов на пирани. Вечеря. След вечеря – наблюдение на алигатори. Нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
07.12.2019 Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията –предиобедна разходка с кану в езерото Акахатуба. Обяд. След обяд – посещение на местните общности в джунглата и запознаване с начина им на живот. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
08.12.2019 Закуска. В 08.00 часа – трансфер до Манаус, за да направите възхитителния тур „Среща на водите“, мястото където се сливат р.Амазонка и р.Рио Негро. На път за летището ще минете през центъра наМанаус, за да се насладите на сградата на Театър „Амазонас“. В 14.45 ч. полет Манаус – Сао Пауло. Пристигане вСао Пауло в 19.40 ч. В 21.30 ч. – самолетен полет Сао Пауло – Рим с“Alitalia”.
09.12.2019 Пристигане в Рим в 12.30 ч. В 15.20 ч. – самолетен полет Рим – София с “Allitalia”. Пристигане на летище София в 18.15 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • всички самолетни билети за международните и вътрешните полети;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети - 949 лв /485 евро (21.04.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище - хотел - летище;
 • трансфер от летището в Манаус до лоджия в Амазонската джунгла и обратно;
 • 3 нощувки със закуски в хотел  4* в Игуасу;
 • 4 нощувки със закуски в хотел  4* в Рио де Жанейро;
 • 3 нощувки с 3 закуски, 3 обяда и 3 вечери в лоджия в джунглата на Амазония;
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • туристическа обиколка „един ден в Рио”; 6 –ти ден
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора; 6 –ти ден
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава”; 6 –ти ден
 • посещение на Колониалния център на Рио; 6 –ти ден
 • посещение на Ботаническата градина (без входа и без билетите за градския транспорт – те се плащат допълнително);
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн”; - 6 –ти ден
 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска (3-ти ден) и от аржентинска страна (4-ти ден) -  без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) – 6-ти ден;
 • активности в Амазонската джунгла като например наблюдаване на алигатори, разходка в джунглата, Гората на маймуните, селище на местни племена, риболов, вечерна разходка с кану; екскурзия до феномена „Срещата на реките” (9-11-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език, от водачът, който придружава групата);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­78 лв.
 
2. ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро30 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71год. до 80 год. - 60 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • допълнителни мероприятия,  които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператорът:
 • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина – 20 щ.д. 3 – ти ден
 • посещение на Сиудад дел Есте, Парагвай – 30 щ.долара 4-ти ден
 • макуку сафари – от бразилска страна - 105 щ.долара (3-ти ден);
 • шоу програма в Игуасу (с вечеря) – 75 щ.долара (4-ти ден);
 • самба шоу „Джинджа Тропикал” в нощен  клуб в Рио: 115 щ.долара (без вечеря), 130 щ.долара (с вечеря) 8-ми ден;
 • екскурзия  до  Петрополис - 70 щ.долара  (8-ми ден);
 • екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров (с включен обяд) – 90 щ.долара (7-ми ден);
- допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • билети за градски транспорт: (1 билет - около 2 щ.долара)
         - метро (5-ти ден) – около 5-6 щ.долара;
         - за автобус (5-ти ден) – около 12 щ.долара;    
 • вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 5-ти ден;
 • посещение на стадион Маракана –  18 щ. долара (5-ти ден);
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 3-ти ден (плаща се на място);
 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу (от бразилска страна) –  24 щ.долара (плаща се в реали, местна валута);
 • вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара (4-ти ден);
 
*Забележки:
1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2.  За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 12.03.2018 г.
 4.Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място;
 5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в  офиса на туроператора.
 6. Категоризацията на хотелите в Бразилия и Амазония не съответства на критериите  за категоризация на хотелите в Европа.
7.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от   страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
3. Цените 6 640 лв/6 740 лв са за човек в двойна стая. За  единична стая се доплащат 850 лв.
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 12.03.2018 г и  подлежат на  актуализация.
 
5. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТO)
               - по банков път

При  записване  се  внася  депозит  от 3000 лвИнформация за хотелите (или подобни):
Рио де Жанейро – hotel  Atlantis Copakabana   3*/4*    www.atlantishotel.com.br/
Игуасу – hotel Carima  4*     www.hotelcarima.com.br/v4/conteudo/hotel.htm
АмазонияAmazon Ecopark Jungle Lodge     www.amazonecopark.com.br
Tariri Amazon Lodge - //www.taririamazonlodge.com.br/

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 640 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА ЗА ИГУАСУ И БРАЗИЛИЯ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯ.
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 740 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА. 
ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  14 ЧОВЕКА ЗА ИГУАСУ И БРАЗИЛИЯ И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯ.
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 14 ЧОВЕКА ЗА ИГУАСУ И БРАЗИЛИЯ И 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯ СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 

-       Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;

-       За  лица под 18 год. - нотариално заверена  декларация  от  родителите  за 

      разрешение детето им да пътува  в чужбина.  


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах