ЕКСКУРЗИЯ ДО ЮЖНА АФРИКА, БЕЗ ВОДОПАДА ВИКТОРИЯ - I КЪС ВАР.

ЙОХАНЕСБУРГ, СОВЕТО, ПРЕТОРИЯ, СЪН СИТИ, Национален парк „КРЮГЕР”, КЕЙП ТАУН, Нос Добра Надежда, СИМОНТАУН, ТЕЙБЪЛ МАУНТИН

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
05.11.2017 - Среща в 14.30 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Мюнхен в 16.40 ч. с „Lufthansa”. Пристигане в Мюнхен в 17.45 ч. В 20.50 ч. – полет Мюнхен – Йоханесбург.
06.11.2017 - Пристигане в Йоханесбург в 08.35 ч. Следва обиколка на града: разглеждане на Совето и обиколка на богатите квартали и бедните гета – Совето се населява от над 2 милиона души, принадлежащи на над 9 етнически групи, като доминират зулу и нкоза. Ще видите Паметника на Хектор Питърсън и сградата на Резиденцията на Нелсън Мандела. Настаняване в хотел и нощувка в Йоханесбург.
07.11.2017 - Закуска. Пътуване към Претория. По пътя се посещава Диамантената мина, свързана с диамантената треска. Ще можете да видите къде е намерен най-големият диамант в света - „Кулинан”, едната част от който се намира на скиптъра (”Звездата на Африка”), а другата част - на Короната на Кралство Великобритания („Малката звезда на Африка”). Продължаваме към Претория, по-известна като „Градът Джакаранда”. Следва обиколка на града – Паметника на „Великия Път”, на Пол Крюгер, старите сгради на Парламента и Двореца на правосъдието, Двореца на Обединението – считан за шедьовър на южноафриканската архитектура. Вечеря и нощувка близо до Сън Сити.
08.11.2017 - Закуска. Продължаваме към Сън Сити – луксозният курорт на ЮАР, разположен на края на бушменска долина в Северозападната провинция. Свободно време с възможност за разглеждане на града, известен като Лас Вегас на Южна Африка, като разглеждаме Долината на вълните, където имате възможност да наблюдавате изкуствени вълни на изкуствено създаден плаж (с възможност за къпане). Продължаваме към Националния парк „Крюгер” в провинция Мпумаланга – една от топ дестинациите на ЮАР – природен резерват и последно убежище на дивеча, известен от легендите на древните африкански племена и с историите за златната треска. Малко места на Земята вече могат да се мерят по красота с този свят от недокоснати от човешка ръка планини, долини, реки и водопади. Вечеря и нощувка в близост до Националния парк „Крюгер”.
09.11.2017 - След закуска - трансфер към Националния парк „Крюгер” за целодневно фото-сафари. Този най-известен дивечов резерват в Африка съхранява всички животински видове, характерни за Южна Африка, някои от които не се срещат вече в други региони. Имате възможност за близка среща с лъвове, слонове, леопарди, носорози, африкански биволи..... и много други представители на африканската фауна. По желание – обяд. По желание - участие в сафари с открити джипове, както и в нощно сафари. Вечеря и нощувка близо до Крюгер.
10.11.2017 - След закуска – пътуване с автобус към Йоханесбург до международното летище на Йоханесбург. В 17.10 ч. - вътрешен полет Йоханесбург - Кейп Таун. Пристигане в Кейп Tаун в 19.15 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Кейп Таун.
11.11.2017 - Закуска. Следва туристическа обиколка на града – Сградите на Парламента, Пазарния площад, Ботаническата градина и квартала Малай – по-известен като Бо-Каап. След обяд - свободно време в Кейп Таун, по желание ще отидем до Крайбрежния булевард, изпълнен с много магазини, кафенета и ресторанти. Възможност за посещение на Аквариума или с екскурзовода може да направите една невероятно красива разходка с корабче до остров Робин, където може да посетите (по желание) Музея – затвор, където и Нелсон Мандела е лежал. Връщане в хотела. Нощувка в Кейп Таун.
12.11.2017 - Закуска. Пътуване през Сий Пойнт, Клифтън и покрай Антантическия океан до залива Кемпс Бей и до изключително красивия залив Хаут Бей. Спирка за снимки. По желание – обяд. Продължаваме към Нос Добра Надежда, чийто резерват дава последно убежище на безценни представители на флората и фауната. Срещат се маймуни и други животни. На връщане пътуваме към градчето Симонтаун, където ще имаме кратка спирка на плажа Болдърс, където ще имате възможност да видите колонии от „африкански” пингвини. По желание - посещение на Националния парк „Болдърс”, където ще могат да се наблюдават пингвините отблизо (входът за парка се плаща допълнително). Връщане в Кейп Таун. Нощувка в Кейп Таун.
13.11.2016 - Закуска. Този ден ще имате възможност да се изкачите до Тейбъл Маунтин с лифт, където ще можете да се насладите на една от най-красивите гледки в света – тази към Кейп Таун. След това ще посетим Ботаническата градина „Кирстенбош”. Този ден ще завършим с посещение на Гроут Констаншия – един от шедьоврите на архитектурата на нидерландските заселници и първата винарна и пивоварна в Южна Африка. Нощувка в Кейп Таун.
14.11.2017 - Закуска. До обяд - свободен ден в Кейп Таун. Трансфер до летището. В 17.00 ч. - вътрешен полет Кейп Таун - Йоханесбург. Пристигане в Йоханесбург в 19.00 ч. В 21.10 ч. - международен полет - Йоханесбург - Мюнхен.
15.11.2017 - Кацане в Мюнхен в 07.00 ч. сутринта. В 09.10 ч. - полет Мюнхен – София. Пристигане на летище София в 12.05 ч.

1. В  ЦЕНАТА СЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • самолетни билети за международните полети София – Лондон – Йоханесбург;   Йоханесбург – Лондон – София;
 • самолетни билети за вътрешните полети: Йоханесбург – Кейп Таун и Кейп Таун – Йоханесбург;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети - 1 066 лв/ 545 евро (10.01.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 8 нощувки със закуски и 3 вечери в хотели 3* и 4* в ЮАР;
 • транспорт с автобус от Крюгер до международното летище на Йоханесбург;
 • наземен транспорт с туристически автобус при обиколките в ЮАР;
 • входовете на всички археологически паркове и музеи;
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА „2М-КО” и местен екскурзовод (с превод на български език) при всички обиколки, посочени в програмата;
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 80 лв.

2. В  ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:

-  виза за ЮАР – 65 лв;

-  такса за обработка и подаване на документите за виза за ЮАР – 50 лв;

-  медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 24 лв (за лица до

   65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 48 лв;

- допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

-   обяд или вечеря (по желание) - около 10 евро;

- сафари с открити джипове в Националния парк „Крюгер” - 115 евро (плаща се в  офиса на ТА „2М-КО”);

- нощно сафари с открити джипове в Националния парк „Крюгер” -  50 евро (плаща се в офиса на ТА „2М-КО”);

-  разходка с корабче до остров Робин  - ....... (7-ми ден) - плаща се на място;

- вход за Националния парк „Болдърс” - 55 ранда (около 4 евро) - 8-ми ден (плаща се на място);    

*Забележки:

      1  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

       2.  За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети, лимитът за багажа е съответно 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.

      3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.

      4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

       5. Категоризацията на хотелите в Южна Африка не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.  
              

3. Цената 4 980 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.

4. Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

5. Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)         

             - по банков път  

 

При записване се внася депозит от 2 400 лв

КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА: 30 работни дни ПРЕДИ  ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ

 

 

ЦЕНАТА  4 980 лв Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА

ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА Е  5 180 лв

 

    за виза за ЮАР:

-          Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месецa след датата на връщане от ЮАР, като в него да има най-малко 2 свободни страници за визи (едната е за визата, а другата - за входящите печати);

-          2 снимки - цветни с размер 3 см/ 4 см;

-          банкова сметка - извлечение за последните 3 месеца с пресен подпис и печат - преведено

-          на английски език от оторизиран преводач или издадено на английски език;

-          служебна бележка от местоработата за заеманата длъжност, за разрешена отпуска за периода на пътуване и размера на месечното трудово възнаграждение - преведена на английски език от оторизиран преводач или издадена на английски език;

-          за собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – копие от фирменото решение или копие от регистрацията на фирмата в Агенцията по вписванията - преведени на  английски език от оторизиран преводач;

-          за пенсионери - документ от пенсионното, преведен на английски език от оторизиран преводач;

-          за деца под 18 год.- нотариално заверено копие на акта за раждане, преведено на английски език от оторизиран преводач и легализирано с апостил;

-          за ученици - служебна бележка от училището, преведена на английски език от  оторизиран преводач;

-          за деца под 18 год., ако пътуват само с единия от родителите си - нотариално заверена декларация от другия родител с разрешение за пътуване на детето в чужбина - преведена на английски език от оторизиран преводач и легализирана с   апостил.

 

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е  ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ДА СА НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

(ПРЕВЕДЕНИ ОТ ОТОРИЗИРАН ПРЕВОДАЧ ИЛИ ИЗДАДЕНИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ОТ СЪОТВЕТНОТО ВЕДОМСТВО)

 

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ

ДОКУМЕНТИ ЗА ВИЗА

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСЕКИ КАНДИДАТ ЗА ВИЗА ПОДАВА ЛИЧНО ДОКУМЕНТИТЕ СИ

В ПОСОЛСТВОТО НА ЮАР, гр..СОФИЯ 

 

В  СЛУЧАИТЕ  НА  ОТКАЗ  ЗА  ИЗДАВАНЕ  НА  ВИЗА  НЕ  СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ:

65 лв + 50 лв (ТАКСА  ЗА   ВИЗА ЗА ЮЖНА АФРИКА + ТАКСА  ЗА  ОБРАБОТКА И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА  ВИЗА ЗА ЮЖНА АФРИКА)

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах