ЕКСКУРЗИЯ ДО РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ, БУЕНОС АЙРЕС И ПАТАГОНИЯ

ПАТАГОНИЯ - БУЕНОС АЙРЕС - ИГУАСУ – РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
24.11.2017 Среща в 17.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.05 ч. - самолетен полет София – Рим с “Alitalia”. Пристигане в Рим в 20.00 ч. В 21.45 ч. - полет Рим - Буенос Айрес
25.11.2017 Пристигане в Буенос Айрес в 07.55 ч. местно време. Трансфер до летище. В 14.35 ч. - самолетен полет Буенос Айрес - Ел Калафате с “Aerolineas Argentinas”. Пристигане в Ел Калафате в 18.00 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Ел Калафате е чаровен туристически град, разположен на езерото Аржентино. Свободно време с възможност да вкусите превъзходно агне на барбекю или типичен аржентински стек с най-известните аржентински вина. Нощувка в Ел Калафате.
26.11.2017 Закуска. През този незабравим ден Ви се предлага целодневна екскурзия до величествения глетчер Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес”- единственият глетчер в света, който бавно се придвижва, докато не стигне брега. За тези от Вас, които искат да направят „мини-трекинг” из ледника Перито Морено (по желание срещу допълнително заплащане и само за туристи до 65 год. възраст), предлагаме следното: Едно от най – интересните изживявания, които ледникът предлага на своите туристи, е есктремната разходка, започваща от залива Бахо лас Сомбрас, намиращ се на 8 км от самия ледник. От там пътувате с лодка около 20 мин. и слизате на отсрещния бряг, където след 30-минутна разходка през гората достигате ледника. Преди да започне разходката по него, ще ви бъдат раздадени специални шипове, които да сложите под обувките си. Самият тур продължава час и половина и е екстремен, тъй като имате възможността да се разхождате директно върху леда, по върховете и долините на ледника Перито Морено, както и да се насладите на невероятните гледки, разкриващи се пред Вас. На връщане, след 30-минутна разходка из тучната гора Магалик, в 16:00 ч. ще отплавате обратно за залива Бахо де лас Сомбрас. Нощувка в Ел Калафате.
27.11.2017 Закуска. Екскурзия до езерото Лаго Аржентино в Националния парк “Лос Гласиарес” с посещение на глетчерите Онели, Спе¬га¬зи¬ни и Упсала и плаване сред множество свободно носещи се айсберги. Връщане в Ел Калафате. Нощувка в Ел Калафате.
28.11.2017 Закуска. Трансфер до летището. В 17.10ч. - самолетен полет Ел Калафате – Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес в 20.08 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.
29.11.2017 Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по река Тигре до мястото, наречено “Тигре и Делта”. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи. Корабчето минава през екзотични заливи и пампа, като дава възможност за евентуална среща с представителите на местната фауна. След обяд от 14.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.
30.11.2017 Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.
01.12.2017 Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.). Градът е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.
02.12.2017 Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по делтата на р.Тигре. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч. - отпътуване за Буенос Айрес. Възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.
03.12.2017 Закуска. В 11.30 ч. - трансфер до летището и в 13.30 ч. полет Буенос Айрес - Игуасу с “LATAM”. Кацане в Игуасу в 15.20 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Игуасу.
04.12.2017 Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу (по желание). По желание – посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу.
05.12.2017 Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. След обяд Ви се предлага, по желание – посещение на Сиудад дел Есте, свободната търговска зона на Парагвай и вторият търговски град по оборот след Дубай. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.
06.12.2017 Закуска. Трансфер до летището. В 12.50 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 14.45 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.
07.12.2017 Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.
08.12.2017 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където можете да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.
09.12.2017 Закуска. Свободен ден в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Ginga Tropical“, където ще се насладите на бразилските ритми и пищни костюми и ще имате възможност да вземете урок по самба. Нощувка в Рио де Жанейро.
10.12.2017 Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро. Трансфер до летището. В 17.05 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро - Рим.
11.12.2017 Пристигане в Рим в 07.00 ч. В 15.20 ч. - полет Рим – София. Пристигане на летище София в 18.15 ч.

ПОЯСНЕНИЯ:   
1. ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
 • летищни такси за всички международни полети - 1 076 лв/ 550 евро (19.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 372 лв/ 190 евро (19.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 3 нощувки със закуски в Ел Калафате в хотел 3*;
 • 5 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;
 • 3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
 • 4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*;
 • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) – 14-ти ден;
 • екскурзия до ез.Лаго Аржентино и глетчерите Онели, Спегазини и Упсала в Националния парк “Лос Гласиарес”;(4-ти ден)
 • целодневна екскурзия до глетчера Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес”;(3-ти ден)
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (6-ти ден)
 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска страна –(11-ти ден)
 • посещение на водопадите Игуасу от от аржентинска страна – (12-ти ден)
          без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително;(13-ти ден)
 • туристическа обиколка „един ден в Рио”; (14-ти ден);
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) (14-ти ден);
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава”; (14-ти ден);
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн”;(16-ти ден)
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА „2М-КО” и местен екскурзовод с превод на български език;
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­114 лв.    
  2.  В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • персонална летищна такса на летището в Ел Калафате - около 15 щ.долара;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро45 лв (за лица до
      65 год.), за лица от 65 год. до 80 год.- 90 лв;
       -     допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • билети за градски транспорт в Рио: - за метро    – около 5-6 щ.долара;
      (1 билет - около 2 щ.долара)             - за автобус – около 12 щ.долара;                        
 • вход за Националния парк “Лос Гласиарес” - 60 щ.долара (2 х 30 щ.долара - 3-ти и
      4-ти ден);
 • „мини-трекинг” из ледника Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес”-
       190 щ.долара (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”) - 3-ти ден  (разрешен е само за   
       туристи до 65 год.възраст);
 • вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара (11-ти ден);
 • вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 13-ти ден;
-     посещение на стадион Маракана (вход + транспорт) –  18 щ. долара (13-ти ден);
 • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) –  130 щ.долара (7-ми ден);
 • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 335 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) – 8-ми ден 
 • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 170 щ.долара (9-ти ден);
 • екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара (6-ти ден);
 • танго шоу в Буенос Айрес – 145 щ.долара (с вечеря)      
 /9-ти ден/                          –   95 щ.долара (без вечеря)                               
 • екскурзия до до индианско селище в джунглата – 45 щ.долара (10-ти ден);
 • макуку сафари - от бразилска страна – 105 щ.долара;(11-ти ден)
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 11-ти ден (плаща се на място);
 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута)
             - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали) - 11-ти ден
             - от аржентинска страна – 30 щ.долара (в аржентинско песо) - 12-ти ден
 • шоу програма в Игуасу (с вечеря) – 75 щ.долара (12-ти ден);
 • „Дгинджа шоу“в нощен клуб в Рио - 115 щ.долара (без вечеря)
                /16-ти ден/                                      -130 щ.долара (с вечеря)
 • еднодневна екскурзия до Петрополис – 70 щ. долара (16-ти ден);
 • екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров
(с включен обяд) – 90 щ.долара.(15-ти ден)
*Забележки:
1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2.  За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 12.03.2017 г.
4.. Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.
5.  Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в
офиса на ТА „2М-КО”.
6. Категоризацията на хотелите в Бразилия, Аржентина и Патагония не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
3.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при записване,
     защото са ограничени. 
4. Цената 6 920 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 272 лв.
5.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от 
     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
     клиента. 
6.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)        
             - по банков път   
 
Информация за хотелите (или подобни):
 
EL CALAFATE –  Cyan Calafate Hotel 3*
//www.hotelcyancalafate.com/
 
BUENOS  AIRES - Unique Executive Central 4*
 https://www.hotels-unique.com/es
 
FOZ DE IGUASU - Viale Tower Hotel  4*
//www.vialehoteis.com.br/hoteis/viale-tower-hotel
 
RIO DE JANEIRO – Rio Design Hotel 4*
//www.riodesignhotel.com/
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
   


ЦЕНАТА 6 920 лв Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  14 ЧОВЕКА

ПРИ  ГРУПА ОТ 8 ДО 13 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е 7 195 лв

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца  след датата на тръгване;

-  За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им да пътува в чужбина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF
екскурзия до Бразилия|почивка в Бразилия |екскурзия до аржентина |почивка в аржентина |рио де жанейро |буенос айрес |патагония |екскурзия до ез.лаго аржентино и глетчерите онели |спегазини и упсала в националния парк “лос гласиарес” |целодневна екскурзия до глетчера перито морено в националния парк “лос гласиарес” |„мини-трекинг” из ледника перито морено в националния парк “лос гласиарес” |квартал копакабана |типични ястия за бразилия |обиколка на буенос айрес |посещение на водопадите игуасу от бразилска и от аржентинска страна |национален парк с водопадите игуасу |ботаническата градина в рио |колониален център на рио |изкачване на хълма корковадо (със статуята на исус) със зъбчата железница |като се пътува през тропическа гора |посещение на стадион маракана |посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) |екскурзия до монтевидео |екскурзия до колония дел сакраменто (с ферибот) |корабче до „тигре и делта” |танго шоу в буенос айрес |макуку сафари |полет с хеликоптер над водопадите игуасу |шоу програма в игуасу (с вечеря) |птичият парк в игуасу |екскурзия до индианско селищe в джунглата |самба шоу „платаформа” в нощен клуб в рио |екскурзия до петрополис |екскурзия до лагуните на ангра дос рейс |разходка с корабче до тропически остров |качване с лифт до хълма „захарната глава” |посещение на фабриката за скъпоценни камъни „щерн”

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах