ЕКСКУРЗИЯ ДО НОВА ЗЕЛАНДИЯ

КРАЙСТЧЪРЧ, КУИНСТАУН, фиорда МИЛФОРД САУНД , връх КОРОНЕТ, АРОУТАУН, езерото УАНАКА , глетчера ФОКС, ХАНМЕР СПРИНГ, КАЙКУРА, УЕЛИНГТЪН, водопадите ХУКА и ОКЕРЕ, ТАУПО, РОТОРУА, езерото ТАУПО, ОКЛАНД

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
21.11.2019 Среща в 19.15 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Истанбул в 21.15 ч. с “Turkish Airlines”. Кацане в Истанбул в 23.50 ч.
22.11.2019 В 01.55 ч. - полет Истанбул - Сингапур. Кацане в Сингапур в 17.15 ч. Самолетен полет Сингапур – Окланд (Нова Зеландия) в 20.50 ч.
23.11.2019 Пристигане в Окланд в 11.45 ч. Самолетен полет Окланд – Крайстчърч в 18.05 ч. Пристигане в Крайстчърч в 19.30ч. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка в Крайстчърч.
24.11.2019 Закуска. Туристическа обиколка на Крайстчърч, който се намира на източния бряг на Южния остров на Нова Зеландия и също като останалите новозеландски градове е “град на контрастите”. Крайстчърч е също познат като “Градът на градините” заради просторните си паркове и градини. По време на обиколката се разглежда - центъра на града, Катедралата, парка Хагли, простиращ се на площ от 161 хектара, Порт Хилс, Ейвън Ривър, Пристанището Литлтън, Акороал. След обяд - свободно време. По желание - посещение на Международния Антарктически център. Вечеря - в ресторант, представляващ градски трамвай. По време на вечерята ще имате възможност да се потопите изцяло в атмосферата на града, както и да разгледате неговите забележителности. Нощувка в Крайстчърч.
25.11.2019 Закуска. Отпътуване за Куинстаун - най-популярната туристическа дестинация в Нова Зеландия. С право наричан “столица на приключенията”, Куинстаун предлага едни от най-добрите в света условия за ски и за сноубординг през зимата и ранната пролет. По пътя се минава през прохода Линдис и езерото Текапо - и двете принадлежащи към очарователните гледки на планината Кук - най-високата планина в Нова Зеландия. Вечеря. По – желание и срещу допълнително заплащане - Вечеря в ресторанат „Стратосфера” - включва разходка с кабинков лифт до хълма, на който се намира ресторанта. От там ще имате възможността да се насладите на спиращите дъха гледки към езерото и планината, докато се наслаждавате на вкусна храна. Нощувка в Куинстаун.
26.11.2019 Закуска. Този ден ви очаква Милфорд Саунд, като по пътя се минава покрай езерото Те Анау – най-голямото езеро на Южния остров и второ по големина в цяла Нова Зеландия след езерото Таупо. Намира се в националния парк “Фиордланд”, заедно с фиорда Милфорд Саунд. Милфорд Саунд е известен като Осмото чудо на света и е може би най-живописното място в Нова Зеландия. Разпростиращ се на 3 милиона акра в Националния парк “Фиордланд”, Милфорд предствлява сбор от девствени гори, чисти поточета и езера, глетчери и високи възвишения. Милфорд е най-известният фиорд в Нова Зеландия и е единственият, до който може да се стигне по суша. Разстоянието от основата на фиорда до открито море е около 16 км, което го прави удобен за круизи. Такъв круиз ще ви бъде предложен и на вас (по желание и срещу допълнително заплащане). Връщане в Куинстаун. Нощувка в Куинстаун.
27.11.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 14.10 ч. - самолетен полет Куинстаун - Уелингтън (столицата на Нова Зеландия). Пристигане в Уелингтън в 15.30 ч. Свободно време. Вечеря и нощувка в Уелингтън.
28.11.2019 Закуска. Туристическа обиколка на Уелингтън. Според маорските легенди най-старото име на града е „Те Упоко оте Ика а Мауи”. На маорски това означава “главата на рибата мауи”. Уелингтън е известен със своето пристанище, чийто пръв откривател е полинезиецът Купе. Те Уанагауи-а-Тара (“голямото пристанище на Тара”) е другото маорско име на Уелингтън. Уелингтън е най-южната столица в света, градът, който първи посреща Новото хилядолетие. Обиколката включва посещение на Националния Музей Те Папа, “Ориенталския” залив и изкачване на хълма Виктория, от където се открива прекрасен изглед към града и открития залив Кук. Пътешествието продължава към Парапарауму – известен винарски район, и Капити Коуст. Пътуване през полята Рангитики, през които тече реката Рангитики. Продължаване към градовете Туранги и Таупо. Таупо е разположен на брега на езерото Таупо – най-голямото езеро в Нова Зеландия, което е в централната част на Северния остров. Вечеря и нощувка в Таупо.
29.11.2019 Закуска. Отпътуване към величествените водопади Хука. Намират се в туристическия парк Уейракей в близост до Таупо. Те са най-посещаваната природна атракция на Нова Зеландия. От тях се изтича над 220 хил. литра вода в секунда. (Възможност, по желание - за разходка с лодка под водопадите). Посещение на геотермалния парк Уайотапу, разположен на около 27 км от Роторуа и притежаващ карсив вулкански пейзаж. Посещение на впечатляващите градини „Government Gardens” в Роторуа и на фабриката за получаване и обработка на полускъпоценния камък нефрит. Роторуа е туристическата столица на Северния остров и е разположен на брега на голямо езеро в кратера на стар вулкан. В цялата област има вулканична активност. Районът напомня на Йелоустоун, а всеки гейзер е частна собственост. Продължавате към природния парк “Изворите на Дъгата” – Rainbow Springs, където ще имате възможност да се любувате на някои представители на местната фауна - змиорки, пъстърви, игуани туатара и специален тур за птиците киви. В парка можете да се насладите на кристално чистата вода, която се влива в подземните извори. По желание и срещу допълнително заплащане – посещение на “Hobbiton”, домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“. Пътешествието продължава към Окланд, градът на платната заради множеството платна в пристанището си. Нощувка в Окланд.
30.11.2019 Закуска. Трансфер до летището. Международен полет Окланд – Хонконг в 09.50 ч. Пристигане в Хонконг в 16.30 ч. В 23.15 ч. - полет Хонконг – Истанбул.
01.12.2019 Пристигане в Истанбул в 06.00 ч. В 08.35 ч. - полет Истанбул - София. Пристигане на летище София в 08.50 ч.

 1. В ЦЕНАТА СА  ВКЛЮЧЕНИ: -
 • самолетните билети за всички международни полети от България до Нова Зеландия и обратно;
 • летищни такси - 1 017 лв/520 евро (18.01.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 7 нощувки със закуски в хотели 3* в Нова Зеландия
 •  (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • 1 вечеря в реставриран градски трамвай (в Крайсчърч) – (4-ти ден)
 • 3 вечери в местни ресторанти (както са дадени в програмата);
 • входовете на музеите и обектите в Нова Зеландия (както са посочени в програмата)
 • всички посочени в програмата обиколки;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
 • транспорт в Нова Зеландия, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­48 лв.
 
 1. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • медицинска и туристическа застраховк  с покритие 25 000 евро - 25 лв (за лица до 70 год.), 50 лв - за лица от 71 год. до 80 год.;
  • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
  • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора: 
  • посещение на Международния Антарктически център - 60 лв    (4-ти ден);плаща се на място, но се заявява предварително в офиса на туроператорът.
  • доплащане за вечеря в ресторанат „Стратосфера” – 105 лв (5-ти ден)
  • круиз на фиорда Милфорд - 105 лв (6-ти ден);
  • посещение на “Hobbiton” - домът на хобитите100 лв (9-ти ден);
 • допълнителни мероприятия (плащат се на място):
 • разходка с лодка под водопадите Хука - ........ (9-ти ден).
 
Хобитън – пътешествие в света на хобититe…
Хобитън  е домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“ и е създаден е през 1998 година. Намира се близо до град Роторуа,  Нова Зеландия. Туристическото селището е отворено за посещения през 2002 година. Местността се отличава с красиви малки хобитски къщи – 44 на брой, заобиколени от изумителна природа.  Не пропускайте да се отбиете  в   хобитската  кръчма - „Зеленият дракон“, желаещите могат да изпият по халба бира там, разбира се, не с хобитски размери.
 
Цена: 100 лв – 9-ти ден
 


*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на     
 групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,     
 както и за последните два дни по същата.
 2.За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2017 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
плащат в офиса на туроператора.
5.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
    екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
   клиента
3. Цените 6 915 лв/ 7 015 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.
. Има възможност на отиване и на връщане за 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Сингапур. В този случай цената се увеличава с 320лв.
 *Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към дата 06.02.2018 г и подлежат на актуализация.

4. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)
             - по банков път
ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ  3 400 лв
 
КРАЕН СРОК  ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА: 30 работни дни ПРЕДИ ДАТАТА НА  ТРЪГВАНЕ

Изисквания при настаняване в хотелите:
Моля, да имате предвид, че в някои хотели може даимат изискване при настаняване да сенаправи депозит  за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита се извършва кеш или с  кредитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат.
Депозита е в рамките на  100 новозеландски долара .

Информация за хотелите (или подобни):
Крайстчърч – Hotels Pavilions 4*- //www.pavilionshotel.co.nz/
Куинстаун – Holiday Inn 4*- https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/queenstown/zqnfr/hoteldetail
Уелингтън – Hotel West Plaza 3*- //www.westplaza.co.nz/
Таупо – Lakeland Resort Taupo 3 ½*- //www.lakeland.co.nz/
Окланд – Hotel Capthorue 4*- https://www.millenniumhotels.com/en/auckland/copthorne-hotel-auckland-city/ 
 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 915 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
ПРИ ГРУПА ОТ 8 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА е 7 170 лв, ЦЕНАТА 7 700 лв Е ПРИ ГРУПА ОТ 4 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА 7 015 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 8 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА е  7 265 лв, ЦЕНАТА 7 800 лв
Е ПРИ ГРУПА ОТ 4 ЧОВЕКА.
 
 

-  Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;

-  За деца под 18 год., пътуващи с единия от двамата родители - нотариално заверена декларация от другия родител  за съгласие детето им да пътува  в  чужбина.


 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах