ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИЕ

Сан Франциско, Лас Вегас, Гранд Каньон, Холивуд, Лос Анджелис

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
16.05.2018 Среща на летище София, Терминал 2 в 08.00 ч. сутринта. В 10.00 ч. - самолетен полет София – Истанбул с ‘’Turkish Airlines’’. Пристигане в Истанбул в 11.25 ч. В 13.05 ч. полет Истанбул – Сан Франциско. Пристигане в Сан Франциско в 16.35 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разходка из града: най-кривата улица в света – “Ломбард стрийт”, разходка с историческия трамвай по определен туристически маршрут (по желание и срещу допълнително заплащане). Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
17.05.2018 - Закуска. Панорамна обиколка на Сан Франциско - Викторианският квартал, Китайският квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”, моста “Голдън гейт”, един от символите на града. Разходка с корабче в залива на Сан Франциско, като се минава покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне), моста „Голдън Гейт” и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
18.05.2018 Закуска. Свободно време в Сан Франциско. Трансфер до летището и в 17.55 ч. - полет Сан Франциско – Лас Вегас. Пристигане в Лас Вегас в 19.20 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за първо запознаване с “града на Хазарта“. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас, най-известната улица с всички казина и шоута.
19.05.2018- Този ден се прави екскурзия до Гранд Каньон. Посещават се няколко туристически наблюдателни площадки, откъдето можете да се насладите на невероятното творение на природата – Гранд Каньон. Обяд. Връщане в Лас Вегас. Свободно време. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
20.05.2018 - Закуска. Свободен ден в Лас Вегас или по желание - еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка. Екскурзията включва: транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк. По време на екскурзията се минава покрай язовирната стена Хувър и езерото Мед. На Гранд Каньона се посещават две от наблюдателните площадки, от които се открива невероятна гледка към Гранд Каньона. Възможност за посещение на индианско селище. Възможност за посещение на Кристалната площадка (с вход, който допълнително се заплаща). По желание, възможност за полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо (допълнително се заплаща). Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас
21.05.2018 - Закуска. Разглеждане на Лас Вегас - най-красивите хотели и посещение на най-известните казина. Вечерта – вечерна разходка, която ще Ви позволи да видите хотелите, казината и невероятните светлинни шоута в “Града на хазарта”. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
22.05.2018- Закуска. Трансфер до летището и в 13.05 ч. - полет Лас Вегас - Лос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис в 14.20 ч. Трансфер до хотела, разположен в Холивуд и настаняване. Свободно време. Този ден имате възможност да посетите Бевърли Хилс и улицата „Родео Драйв”, най-скъпата търговска улица в света с бутици на Гучи, Прада и др. Нощувка в хотел в Холивуд.
23.05.2018 - Закуска. Сутринта, по желание, от 09.00 ч. - посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” (входът се плаща допълнително). Двучасова обиколка на “Paramount Pictures Studio”, единственото действащо студио в Холивуд, разположено на територията на 65 дка. След обяд, от 12.00 ч., по желание - посещение на „Юнивърсал студио” (входът се плаща допълнително). Свободно време. Нощувка в хотел в центъра на Холивуд.
24.05.2018 - Закуска. В 09.00 ч. тръгване от хотела в Холивуд. Панорамна и туристическа обиколка на Холивуд - централната част със Залата, където всяка година се раздават „Оскарите”, Китайският театър, известния булевард „Сънсет”, „Булевардът на славата”, Бевърли Хилс с „Родео Драйв”. Продължаваме към Санта Моника. Свободно време с възможност да се разходите в централната част на града и да посетите, известния плаж “Venice Beach”. Настаняване в хотел в централната част на Лос Анджелис. Нощувка.
25.05.2018 - Закуска. Туристическа обиколка на Лос Анджелис: Историческият център „Пуебло” и улица „Оливера”, откъдето започва историята на Лос Анджелис, Сградата на кметството, Концертната зала „Уолт Дисней”, сградите на известният център „Стейпъл” и сградата на музея „Грами”, известните театри „Нокия”, „Ел Капитане” и др. Свободно време в Лос Анджелис с възможност да посетите някои от тези театри, които са към Националното Историческо богатсто на САЩ. Посещение и разглеждане на хотел “Millennium Biltmore”, един от емблематичните хотели в централната част на Лос Анджелис. Вечерта, по желание - посещение на известния плаж “Long Beach” с яхтеното пристанище (до там се пътува с градски транспорт), където можете да вечеряте в някое от малките кокетни ресторантчета с изглед към пристанището. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.
26.05.2018 - Закуска. Свободно време в Лос Анджелис. Трансфер до летището и в 18.30 ч. – самолетен полет Лос Анджелис – Истанбул с ‘’Turkish Airlines’’.
27.05.2018 - Пристигане в Истанбул в 17.40 ч. В 19.25 ч. - самолетен полет Истанбул- София. Пристигане на летище София в 20.40 ч.

 1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

·       самолетни билети за международните полети София –  Истанбул– Сан Франциско и Лос Анджелис –  Истанбул – София;

·       самолетни билети за вътрешните полети Сан Франциско–Лас Вегас и Лас Вегас–Лос Анджелис;

·       летищни такси за международните полети - 920 лв/470 евро (02.04.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

·       летищни такси за вътрешните полети - 225 лв/115 евро (02.04.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

·       трансфери летище – хотел – летище;

·       10 нощувки с 9 закуски в хотели 3* и 4* в САЩ;

·       1 обяд (4-ти ден);

·      туристическа обиколка на Сан Франциско, Холивуд и Лос Анджелис с местен екскурзовод (с превод на български език); разглеждане на Лас Вегас;

·       разходка с корабче в залива на Сан Франциско (2-ри ден);

·       екскурзия до Гранд Каньон (4-ти ден);

·       наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);

·       екскурзоводско обслужване, водач от страна на ТА “2М-КО” и местен екскурзовод (с превод на български език);

·       такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­72 лв.  

 

2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ: 

·       виза за САЩ - 264 лв (към 31.12.2017 г.) - таксата се променя в зависимост от консулския курс на щатския долар, обявен от американско посолство);

·       такса за  обработка и подаване на  документи за американска виза - 60 лв;

·       медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 30 лв (за лица до 65 год.), 60 лв - за лица от 65 год. до 80 год.;

·       допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

·       билетите за градския транспорт в градовете;

· допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):

v разходка с  исторически трамвай по „Ломбард стрийт” в Сан Франциско - 6 щ.долара (1-ви ден);

· допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО):

v еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка (включва транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк)  - 170 щ.долара (5ти ден);

v вход за Кристалната площадка на Гранд Каньон - 35 щ.долара (5-ти ден);

v полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо - 225 щ.долара (5-ти ден);

посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” - 65 евро (за транспорт се плаща допълнително - може с градски транспорт или с такси) - 8-ми ден;

v посещение на „Юнивърсал Студио” - 105 щ.долара (8-ми ден).

*Забележки:

          1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

        2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.

         3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 22.02.2017 г.

    4. В цената на визата за САЩ е включена безплатна доставка на задграничния паспорт до офиса на куриерска служба „TNT Express”. Срещу доплащане от 10 лв задграничния паспорт може да бъде доставен на адреса, посочен от клиента.

3. Цените 5 360 лв/ 5 460 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 360лв.
4. Срещу допълнително заплащане има възможност за нощувка в емблематичния за Лас Вегас  хотел “Belagiio” 5*. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела.

5.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

6.  Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)

             - по банков път


ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  2000 лв + 324 лв
 
ДЕПОЗИТ  - 2 000 лв + 324лв (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ – 2 200 лв (внася се след издаване на американска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ
 

Информация за хотелите (или подобни):

 Сан Франциско -Hotel Whitcomb –//www.hotelwhitcomb.com/main/WHITCOMB-Page.asp?p=1
Лас Вегас – Tresure Island //www.treasureisland.com/
Холивуд - Holiday Inn Express North Hollywood Burbank Area 
https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/north-hollywood/hwoxs/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-US-_-HWOXS -
Лос Анджелис – Hilton Checkers Los Angelis -//www3.hilton.com/en/hotels/california/hilton-checkers-los-angeles-LAXCHHF/index.html

 
 

 

 

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  5 360 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  5 460 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
 
 В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 

-          Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;

-          1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (на хартиен носител) - на снимката лицето да е без очила; 

-          1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (в дигитален формат на преносител - диск или флаш-памет - до 200-240 килобайта) - на снимката лицето да е без очила;

-          банкова сметка - извлечение или банкова референция;

-          документи за недвижима собственост;

-          служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;

-          документ от пенсионното (за пенсионери);

-          ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения;

-          брачно свидетелство;

-          удостоверения за раждане на кандидата и на неговите деца.

 

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОКУМЕНТИТЕ ДА СА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНИ ИЛИ ПРЕВЕДЕНИ

 

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМА “2М-КО” КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗ 

 В  СЛУЧАИТЕ  НА  ОТКАЗ  ЗА  ИЗДАВАНЕ  НА  ВИЗА  НЕ  СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ:

 

264 лв + 60 лв (ТАКСА  ЗА  АМЕРИКАНСКА ВИЗА + ТАКСА  ЗА  ОБРАБОТКА И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКА ВИЗА)

 

 

 

 

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах