ЕКСКУРЗИЯ ДО ДУБАЙ

Дубай

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
26.04.2019 - Среща в 11.30 ч. на летище София, Терминал 1. В 13.35 ч. - самолетен полет София – Дубай с “Wizz air”. Кацане на летището в Дубай в 20.30 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Дубай.
27.04.2019 - Закуска. Туристическа обиколка на Дубай, която ви запознава с най-интересните обекти в града: Джамията Джумейра – великолепен пример на ислямска архитектура, Дубайският световен търговски център, невероятните проекти като Gold & Diamond City, копието на Бевърли Хилс - Emirates Hills, осмото чудо на света - изкуствено построеният Палмов остров и Jumeirah Beach. След което се отправяме към Dubai Museum, пресичайки канала с традиционните водни таксита Abra. Историческият музей е в AL FAHIDI FORT, реставриран през 1970 г. и превърнат в музей – на мястото са открити останки от преди 4 000 години. Музеят пресъздава живота на хората от преди 40 века. Наблизо е BASTAKIYA - вятърна кула, използвана за охлаждане на домовете наоколо. Екскурзията завършва с посещение на „Златния пазар”. Свободно време с възможност за посещение на “Ibn Battuta Mall“ (до там се пътува с метро). Нощувка в Дубай.
28.04.2019- Закуска. Свободно време с възможност за плаж. След обяд, по желание - организирано сафари в пустинята (с включена вечеря). Благодарение на това пътешествие имате възможност да се запознаете с чудесата и тайните на дубайската пустиня в рамкита само на няколко часа, да се насладите на залеза на слънцето в пустинята. Продължаваме към бедуински лагер, където ви очаква вкусна вечеря бaрбекю, салати и десерти, аромата на арабското Shisha, ще се насладите на изкуството на арабския танц и арабската музика. След една незабравима вечер се връщате в хотела в Дубай. Нощувка в Дубай.
29.04.2019- Закуска. Свободно време с възможност за плаж. След обяд, по желание – Sharjah City Tour. Екскурзията Ви дава възможност да посетите в eдин ден двете гранични емирства – Ajman & Sharjah. Екскурзията започва с посещение на старите пристанищни докове в Ajman, където до ден днешен се практикува същия начин на производство на лодки Dhow, както и преди сто години. Обиколката продължава с посещение на Музея на традициите и бита, със запазени артефакти, изобразяващи религиозния живот и бита на хората от отделните региони. От Ajman преминаваме в Sharjah – център на културата на Емирствата. Кратка спирка в сук El Markazi – оригинален пример на арабска архитектура, превърнат в паметник на културното наследство, но все още използван и като търговски център на Sharjah. По желание - посещение на “Global village”. Връщане в Дубай и нощувка.
30.04.2019 - Закуска. Свободно време или по желание – целодневна екскурзия до Абу Даби (с включен обяд), най-богатият и политически най-значимият град на 7-те емирства. Връщане в Дубай около 18.00 ч. Свободно време. Нощувка в Дубай.
01.05.2019 - Закуска. Свободно време за плаж и шопинг. По желание – посещение на един от най-големите и най-скъпи туристически комплекси “BURJ AL ARAB” – перла на архитектурата и лукса (с включен обяд). Вечерта, по желание – възможност за посещение на известното шоу “Dhow Cruise” (с включена вечеря). Шоуто Ви дава възможност да прекарате една незабравима вечер на борда на лодка - катамаран “Dhow” под арабско небе, да почувствате арабското гостоприемство и да бъдете глезени от невероятния избор на деликатеси, всичко това пред светлините на Дубай. Така наречените катамарани “Dhow” са носталгичен спомен от номадското минало на дубайските араби, реликва от миналите времена на рибарство и търговия (само преди век); по време на круиза имате възможност да се насладите на панорамната гледка към светлините на метрополиса и свежестта на морския бриз. Нощувка в Дубай.
02.05.2019 - Закуска. Свободен ден в Дубай. По желание - посещение на най-високата сграда в света (828 м, построена през 2010 г.) „Бурж Кхалифа” (“BURJ KHALIFA”). В нея са разположени офиси, хотели и ресторанти. По желание - посещение на “Dubai Miracle Garden” (входът се плаща допълнително). Нощувка в Дубай.
03.05.2019 - Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. Полет Дубай – София в 21.05 ч.
04.05.2019 - Пристигане на летище София в 01.35 ч.

  1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • самолетни билети за международните полети София – Дубай и Дубай – София с  “Wizz air” (с включен багаж: куфар +  ръчен багаж);
 • летищни такси - 327 лв/ 167 евро (14.03.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 7 нощувки със закуски в хотел 3* в Дубай;
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • туристическа обиколка на Дубай;
 • посещение на “Ibn Battuta Mall“ (билетите за метрото се плащат допълнително)
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език от водачът, който придружава групата);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­48 лв. 
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро20 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год.- 40лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  • сафари  в  пустинята (с вечеря) – 60 евро (3-ти ден);
  • Sharjah City Tour  – 65 евро (4-ти ден);
  • посещение на “Global village” (с включени транспорт и вход) - 25 евро;
  •    целодневна екскурзия до Абу Даби (с обяд) –  105 евро (5-ти ден);
  • посещение на “BURJ AL ARAB” (с обяд) – 185 щ.долара (в цената не са включени напитките) – 6-ти ден;
  • шоу “Dhow Cruise” (с вечеря) – 75 щ.долара (6-ти ден);
  • посещение на “BURJ KHALIFA” – 70 евро (7-ми ден).
 
- допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • вход за “Dubai Miracle Garden”  около 30 дирхама (около 8 щ.долара) - 7-ми ден(плаща се на място).

 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
    което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за 
   последнитедва дни по същата.
2. За външните полети лимитът за багажа е  23 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж  
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са за група от минимум 10 човека.
4. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 03.04.2018 г.
5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в  
офиса на туроператора.
6.  Туроперторътси запазва правото при промяна на летищните такси от 
     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
     клиента. 
3. Цените 1 660 лв/ 1 760 лв се отнасят за хотел 3*. При нощувки в хотел 4* се налага доплащане.
4. Цените 1 660 лв/1 760 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 440 лв.
5. За дете до 12 год., настанено на трето допълнително легло – отстъпката е 120 лв
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към дата 15.02.2018 г и подлежат на актуализация
 
6. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на )
             - по банков път

Информация за хотела в Дубай (или подобен):

Five Continents Cassells Al Barsha Hotel - 4* 

//www.cassellsalbarshahotel.com/

//www.fivecontinentsgroup.com/cassells-al-barsha-hotel/

 

              При  записване  се  внася  депозит  от 800 лв 

 

 

 ”Ibn Battuta Mall” е построен тематично около пътуванията на прочутия арабски пътешественик от 14 век, Ибн Батута.

Арабският пътешественик и авантюрист Ибн Батута е бил човек със силни ислямски ценности. Той тръгва да пътува по света на 20 год.възраст и скоро се превръща в признат учен и човек с голяма мъдрост. Днес „Ибн Батута Мол” е първият търговски комплекс, вдъхновен от живота на този пътешественик и учен близо шест века, след като той се впуска в прочутите си пътешествия.

The Mall се състои от шест индивидуално тематични корпуса, всички кръстени и с участието на архитектура, отразяваща най-влиятелните места, посетени от Ибн Батута. Има и множество културни и исторически забележителности, както и балон с горещ въздух, условия за  езда. Условията в мола дват възможност на посетителите, на хора от всички възрасти  за развлечения,  да се забавляват и наслаждават, като се насърчават да се върнат отново и отново. Интересен с оформлението на  шест отделни корпуса с търговски зали в стил на страните, през които е минал - Андалусия, Тунис, Египет, Персия, Индия и Китай, молът привлича посетителите със своя уникалност. Разположен е на края на града, в близост до метростанция. Три етажа - разкош и красота! Тук можете да видите от малки магазинчета за обикновени сувенири до магазини на известни търговски марки и бутици. Уникалният дизайн на The Mall и ефективното зониране го прави незабравимо и приятно преживяване за посетителите, които разглеждат, пазаруват или просто са отишли да се нахранят. Близостта до метростанция Dubai осигурява лесен достъп за хора от всички краища на Дубай.

 

Dubai Miracle Garden” Чували ли сте за  “Dubai Miracle Garden” ?

Паркът стартира на Деня на Свети Валентин 14 февруари 2013 г.  Украсена с цветя на земята и с висящи от сърцевидна форма арки, градината има около 45 милиона цветя. В момента е кандидат за Гинес рекорд за най-дългата в света стена от цветя с обиколка 1 km. Освен обсипаната с цветя стена, много други функции дават гаранция за величие на Miracle Garden. Всяка област има специални вертикални и хоризонтални озеленени дъговидни пътеки, пътека  покрита с пъстри мини-чадъри за сянка, пирамиди от цветя, високи 10 м , външни басейни. Навсякъде в градината можете да видите оформени цветни лехи с формата на сърце. Дубай Miracle Garden също притежава най-големият в света часовник-цвете и огромна пирамида пирамида от цветя.

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  1 660 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ  ГРУПА 10 до 14 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  1 740 лв
ПРИ  ГРУПА 6 до 9 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  1 800 лв
 
 
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА   1 760 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И
ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ  ГРУПА 10 до 14 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  1 840 лв
ПРИ  ГРУПА 6 до 9 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  1 900 лв
 
 
 

   

     -   Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;        

     -   За деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите за разрешение за пътуване на детето им в чужбина.

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах