ЕКСКУРЗИЯ ДО КАНАДА

ТОРОНТО, НИАГАРСКИ ВОДОПАД, НИАГАРА ФОЛС, ОТАВА, КВЕБЕК, МОНРЕАЛ

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
15.08.2018 Среща в 17.20 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Рим в 19.05 ч. с “Allitalia”. Пристигане в Рим в 20.00 ч. Нощувка в Рим.
16.08.2018 Самолетен полет Рим – Торонто в 15.15 ч. Пристигане в Торонто в 19.05 ч. местно време. Посрещане на летището в Торонто. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време и нощувка в Торонто.
17.08.2018 Закуска. Панорамна обиколка на Торонто със сградите на местния Парламент, улица Бей – местната Уолстрийт, центърът със сградите на финансовото могъщество “желязната къща”, Ситито, където всяка сграда е оцветена различно, крайбрежието, Небесния купол, улица “Иънг”- 400 км, най-дългата в света, викторианският квартал “Йорквил” – царството на цветята. Вечерта. по желание - изкачване на внушителната Телевизионна кула с нейните 541 м – една от най-високите в света. По желание - вечеря. Нощувка в Торонто.
18.08.2018 Закуска. Свободен ден в Торонто с възможност за разходка в Ситито и в центъра на града. По желание, този ден Ви се предлага 8-часова екскурзия до Ниагарския водопад, където имате възможност да се насладите на водопадите от канадска страна, с корабче ще направите разходка до водопадите, като ще влезете в подножието на бучащия водопад. Имате 2 часа свободно време за снимки. След обяд, по желание – възможност за полет с хеликоптер над водопадите. По пътя обратно към Торонто се минава през очарователния викториански град Ниагара фолс, разположен на езерото. Нощувка в Торонто.
19.08.2018 След закуска - разходка с автобус по бреговете на езерото Онтарио и на реката Сент Лоренс до някогашната столица на Горна Канада - Кингстън. След обяд Ви предлагаме да се насладите на впечатляващия круиз сред Хилядата острова. Продължаваме към гр.Отава. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка в Отава.
20.08.2018 Закуска. Панорамна обиколка на столицата Отава, дом на 26 национални музея: каналът Редю, който протича през града, правителствените сгради на Парламента, сградата на Кметството, пазарът Хилт Буярд. Свободно време с възможност за посещение на Музея на цивилизациите, на новия Музей на войната или на някои от другите музеи. Нощувка в Отава.
21.08.2018 Закуска. Заминаване за град Квебек, известен като люлка на френската цивилизация и единствения град в Северна Америка, ограден с крепостни стени. Настаняване в хотел. Следва обиколка на Квебек с разглеждане на: Плейс Роял, Палас д’Армес, Шато Фронтенак, Цитаделата, Полетата на Абрахам, терасата Дуферин, Алеята Ру Гранде и др. Спирка на живописните водопади Монтморенси. Вечерта ще опитате традиционните кулинарни изкушения на Квебек. Нощувка в Квебек.
22.08.2018 Закуска. Потегляне за Монреал - стилният островен град със силно европейско влияние. След обяд - обиколка на втория по големина френско говорящ град в света. Ще разгледате: Стария Монреал - историческата пешеходна зона на града с живописните калдаръмени улички, площад Жак Картие, Базиликата Нотр Дам, хълмът “Монт Роял” с височина от 764 фута, откъдето се открива невероятна гледка към града, Университета Мак Гил и Олимпийският Комплекс, построен през 1976 г. Свободно време с възможност за разходка в “подземния град”- отговорът на града към студената зима. Нощувка в Монреал.
23.08.2018 Закуска. Свободен ден в Монреал с възможност за посещение на много културни мероприятия, включени в месеца на културата в Монреал. Нощувка в Монреал.
24.08.2018 Закуска. Свободно време до обяд за разходка в централната част на града и последни покупки. Трансфер до летището. В 17.00 ч. – самолетен полет Монреал – Торонто с “Allitalia”. Пристигане в Торонто в 18.31 ч. в 21.30 ч. полет Торонто – Рим.
25.08.2018 Пристигане в Рим в 12.05 ч. В 15.20 ч. – полет Рим – София. Пристигане на летище София в 18.15 ч.

1. ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 •  самолетни билети за всички международни полети;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • летищни такси –  724 лв/370 евро (01.06.2016 г.) - подлежат на потвърждение;
 • 8 нощувки със закуски в хотели 3* и 4*;
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА “2М-КО” и местен екскурзовод
      (с превод на български език);
 •  разглеждане на обектите, както е по програма;
 • наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­60 лв.  
 
2. ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:
 • електронно разрешително за пътуване за Канада/ еТА (многократна) – 7 канадски долара; ( 10 лв.)
 • такса за обработка и подаване на документи за  еТА – 40 лв;
 • медицинска  и туристическа застраховка  с покритие 25 000 евро - 22 лв  (за лица до 70 год)., за лица от 71 год. до 80 год. - 44 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • входни билети за обектите, както е по програма;
 • допълнителни екскурзии и мероприятия  по желание:
  - изкачване на Телевизионна кула в Торонто – ........ (3-ти ден);
 - вечеря в ресторанта на Телевизионна кула в Торонто – ....... (3-ти ден);
- 8-часова екскурзия до Ниагарския водопад –  124 евро (плащат се в офиснаТА”2М КО”) - 4-ти ден;
  - полет с хеликоптер над Ниагарския водопад190 канадски долара  (150 щ. долара) - плащат  се на място (4-ти ден).
 

*Забележки:
  1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
  което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
последните два дни по същата.
  2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
 3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 31.05.2016 г.
4.  Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат  в офиса на ТА „2М-КО”.
 3.  Цените 5 165 лв/ 5 265 лв  са за човек в двойна стая. Доплащане за единична стая  – 1 130 лв.
4.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от   страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
 екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
5.  Начин на плащане:
 - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)
 - по банков път

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  1 600 лв +7 канадски долара или 10лв(за е ТА) + 40 лв. такса обработка  на документи  
ДЕПОЗИТ  - 1 600 лв +  7 канадски долара или 10лв(за е ТА) + 40 лв (внася се при  записване)
 I-во ДОПЛАЩАНЕ –2 000 лв (внася се след издаване на канадско разрешително )
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума
  
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ.
  Какво представлява Електронното разрешително за пътуване(eTA)? Електронното разрешително за пътуване (eTA) е изискване за влизане в страната за всички чуждестранни граждани от държави с безвизов режим, пътуващи за Канада по въздух. eTA е свързано по електронен път с паспорта на пътуващия. То е валидно за период до пет години или до изтичане на паспорта, което от двете настъпи по-рано.  Ако получите нов паспорт, ще ви е необходимо да получите ново eTA. С валидно eTA вие можете да пътувате до Канада колкото често пожелаете за краткосрочен престой (обикновено за период до 6 месеца на пътуване). На вас не ви е необходимо да имате eTA, за да пътувате вътре в Канада. eTA не ви гарантира влизане в Канада. Когато пристигнете, граничен служител ще поиска да види паспорта ви и всички други документи – например, Зелена карта на САЩ. Вие следва да убедите служителя, че имате право да влизате в Канада.

 Информация за хотелите :
 
 Toronto:  Holiday Inn Express Toronto Downtown 4* - https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/toronto/yyzls/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-CA-_-YYZLS
 
Ottawa: Radisson Hotel Ottawa Parliament Hill 3 * - https://www.radisson.com/ottawa-hotel-on-k1r5a7/onottawa?s_cid=os.amer-ca-rad-ONOTTAWA-gmb
 
Quebec City: Clarendon Hotel 4* - https://www.hotelclarendon.com/clarendon-hotel-hotel-clarendon-sr21-en  и  Hôtel Port-Royal 4* - //www.leportroyal.com/

 Montreal: Hôtel Faubourg Montréal 3* - //www.hotelfaubourgmontreal.com/default-fr.html
 

 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  5 165  лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  5 265 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за (еТА) електронно разрешително за пътуване до Канада:

-   Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване (да има

2 свободни страници);

-   2 бр.актуални снимки с размери 35 мм /45 мм - височината на лицето на снимката да е от

31 мм  до 36 мм; лицето да гледа направо (анфас) с неутрално изражение и със затворена уста; 

-    банкова сметка – извлечение;

-    документи за недвижима собственост – служебна бележка от Данъчна служба за платени данъци върху притежаваните имоти (желателно е);

- служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;

- документ от пенсионното (за пенсионери);

-  за фирми - ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата, копие Булстат; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения.
Тези документи се предоставят в случай, че бъдат поискани от канадските власти.
Тези документи се предоставят в случай, че бъдат поискани от канадските власти.

За електронно разрешително за пътуване до Канада (еТА):

– ВСИЧКИ  ДОКУМЕНТИ ТРЯБВА  ДА СА ПРЕВЕДЕНИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТ ОТОРИЗИРАН ПРЕВОДАЧ
ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМА “2М-КО” КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА електронно разрешително за пътуване до Канада.
 
 
 В СЛУЧАИТЕ НА ОТКАЗ  ЗА ИЗДАВАНЕ НА електронно разрешително за пътуване до Канада НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ:
 
7 канадски долара (10 лв.) + 40 лв  такса обрб. док.–  за еТА; 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах