Вашата оценка

Екскурзия до ТАЙЛАНД, с Пукет - II вар. /връзка с Тайланд, Сингапур, Малайзия и о-в Бали/

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 9дни

Маршрут: БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ
Продължителност: 9 дни/ 7 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Тайланд


  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
  • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН - 17.04.2020Среща в 11.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 13.00 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 17.50ч. В 20.35 ч. – самолетен полет Доха – Банкок

2 ДЕН - 18.04.2020 Пристигане в Банкок в 07.05 ч. Посрещане на летището. Трансфер до хотел. Свободно време с възможност (по желание) за посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.

3 ДЕН - 19.04.2020 Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм, Храма на Златния Буда. По пътя ще посетим храма на зората. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.

4 ДЕН - 20.04.2020 След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Връщане в Банкок с автобус. Нощувка в Банкок.

5 ДЕН - 21.04.2020 Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 14.45 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 16.10 ч. Трансфер до хотел. Свободно време за разглеждане на Патонг бийч. Нощувка в Пукет.

6 ДЕН - 22.04.2020 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.

7 ДЕН - 23.04.2020 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.

8 ДЕН - 24.04.2020 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Нощувка в Пукет.

9 ДЕН - 25.04.2020 Закуска. Трансфер до летището. В 08.55 ч. - полет Пукет - Доха. Пристигане в Доха в 12.05 ч. В 15.50 ч. – полет Доха - София. Пристигане на летище София в 21.00 ч.

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  3 556 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ПРИ ГРУПА ОТ 7 ДО 9 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА Е 3 656 ЛВ
                                                                   
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  3 656 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 7 ДО 9 ЧОВЕКА- ЦЕНАТА Е 756 ЛВ
 
 
 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ   С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ
 
Вижте цялата програма тук
 1. В ЦЕНАТА СЕ ВКЛЮЧВАТ:
  • самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок  -Пукет– Доха – София;
  • самолетни билети за вътрешните полети Банкок – Пукет;
  • летищни такси - 929 лв/ 475 евро (14.01.2019 г.) - подлежат на потвърждение;
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • 7 нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд (х-л 4* в Банкок и х-л 3* или 4* в Пукет);
        (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
  • 1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Банкок) 4-ти ден;
  • разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (3-ти ден);
  • всички турове съгласно програмата с екскурзовод и превод на български език;
  • водач и местен екскурзовод (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
  • наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
  • входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 54 лв.
2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
  • тайландска виза 35 евро;
  • такса за обработка и подаване на документите за тайландска виза - 50 лв;
  • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 21 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71год. до 80 год. - 42лв;
  • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
  • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  • посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма) - (2-ри ден)                                                                                 -  с вечеря - 45 евро
                                                                                - без вечеря30 евро                    
  • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма40 евро (3-ти ден) 
  • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (6-ти ден)
                   или
  • полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (6-ти ден) 
  • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря)
      (6-ти ден)                                                     - 60 евро (с вечеря на блок маса)
  • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд)60 евро(7-ми ден)
  • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (8-ми ден)
или
  • еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд)60 евро (8-ми ден).
  *Забележки:
 1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,  което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
 2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 7 кг.за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2019г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат  в офиса на туроператора.
5. Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиоомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
3. Цените 3 556 лв/ 3 656 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 450 лв./подлежи на актуализация/
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 07.03.2019 г и  подлежат на  актуализация.
 
 
4.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)                 
             - по банков път
 

При записване се внася депозит от 1700 лв


Информация за хотелите (или подобни):
Банкок - Hotel Baiyoke Sky  4*    //baiyokesky.baiyokehotel.com/
Пукет - Hotel Sleep with Me  4*     //www.sleepwithmehotels.com/  

 
Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
- 1 снимка (паспортен формат – актуална) – за виза за Тайланд;
Снимката трябва да е на светъл фон и лицето да е без очила.
  • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.