ЕКСКУРЗИЯ ДО АВСТРАЛИЯ, НОВА ЗЕЛАНДИЯ И ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ

МЕЛБЪРН, СИДНИ, КЕРНС, ГОЛЯМ БАРИЕРЕН РИФ, КУРАНДА, Национален парк „Куранда”, КРАЙСТЧЪРЧ, КУИНСТАУН, МИЛФОРД САУНД, УЕЛИНГТЪН, ОКЛАНД, HOBBITON, ТАИТИ И БОРА БОРА

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
12.11.2019 Среща в 10.00 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Доха в 12.25 ч. с “Qatar Airways”. Кацане в Доха в 18.15 ч. В 20.45 ч. - полет Доха - Мелбърн.
13.11.2019 Кацане в Мелбърн в 18.45 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Мелбърн.
14.11.2019 Закуска. Следва обиколка на Мелбърн, столицата на щата Виктория, разположен на Порт Филип Бей и река Яра, която включва Бизнес центъра на града с неговата еклектична архитектура, Центъра на викторианското изкуство, Мемориалният храм, централният площад „Обединение”, модерния квартал “Турак Вилидж” и градините Фицрой. Градът е известен с широките и елегантни залесени булеварди и паркове в английски стил, уютните си ресторанти и кафенета и елегантните си магазини. Спиране при Кралските ботанически градини и Националната галерия. Посещение на Къщичката на Капитан Кук. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на централната част на града – Операта, Казиното и др. Нощувка в Мелбърн.
15.11.2019 Закуска. В 08.30 ч. започва полудневния тур до Дъндженонг – планиннска верига, богата на тропическа флора и прекрасни гористи хълмове. Пътешествието за следващите 25 километра през горите на Дъндженонг продължава с най-стария в Австралия и най - добре запазен в света парен локомотив “Пуфинг Били”. Продължаваме към Филип Айлъндс. По пътя за Филип Айлъндс имате възможност да видите коали, да храните кенгуру, да видите папагали и други животни. Във Филип Айлъндс имате възможност да наблюдавате уникален спектакъл – Парадът на Пингвините! Всяка привечер, при здрач, пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните хралупи в пясъчните дюни. Пингвините на Съмърланд Бийч си имат своите вечерни ритуали, които очароват всеки посетител, наблюдавал ги от брега. Филип Айлъндс е резерват на австралийска фауна, което го прави много специално място. (Препоръчва се топло облекло, тъй като нощите на острова могат да бъдат много студени). Нощувка в Мелбърн.
16.11.2019 Закуска. Този ден пътуваме по Великия океански път. Тук имате възможност да се насладите на красивата крайбрежна ивица, със сурови и стръмни скали, плажове със златни и копринени пясъци. Всеки километър на Великия океански път предоставя уникални гледки. Продължаваме през джунглите от евкалиптови дървета на Отуейския Национален парк. Минаваме покрай огромните скални късове “Дванайсетте Апостола” и оформените от морските вълни “Остров - Арка”. Нощувка в Мелбърн.
17.11.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 08.45 ч.полет Мелбърн- Сидни. Пристигане в Сидни в 10.10 ч. Трансфер до хотела. Следва туристическа обиколка на Сидни – “Скалите”, родното място на града, с останки от неговото бурно минало. Обиколка на южните плажове, “Двойния” залив и “Розовия” залив, на историческия Падингтън. След това, от 12.30 ч. до 14.00 ч. ще направите разходка из пристанищния залив на Сидни с круизния кораб „Матилда”, по време на която може да се насладите на обяд с морски деликатеси на борда на кораба. Свободно време по желание, можете да направите тур в Операта на Сидни - посещение и разглеждане на световноизвестната Опера отвътре (допълнително се заплаща). От 17.00 ч., по желание - посещение на Морския аквариум, където могат да се видят акули и други представители на океанската фауна. Вечеря в ресторант на Tелевизионната кула с въртяща се платформа. Нощувка в Сидни.
18.11.2019 Закуска. Свободен ден в Сидни или по желание - еднодневна екскурзия до известните Сини планини. По желание - разходка с панорамен лифт, която Ви дава възможност да се насладите на красивия пейзаж и невероятната панорамна гледка, откриваща се към долината. Възможност, по желание, за разходка с влакче. Връщане в Сидни. Вечерта, по желание - вечерен круиз в залива на Сидни (с включени вечеря и музикална програма). Нощувка в Сидни. Екскурзия до Сините планини Тръгване с автобус от Сидни. Пътува се към река Nepean, където свършва гр.Сидни и започват Сините планини. Пътуването продължава като по пътя се спира на „Wentworth Falls” - откъдето се открива една от най-красивите гледки към Сините планини. След това се посещава гр. Катумба и водопада Катумба. В Сините планини са спира на панорамна площадка, откъдето се открива невероятна гледка към скалната формация – каньонът „Трите сестри“, превърнал се в символ на планините. Тук ще чуете и легендата за трите сестри. Ще имате възможност с влакче да стигнете до подножието на каньона, където ще можете да се разходите в джунглата и после да се върнете обратно с влакчето (влакчето се заплаща допълнително на място по 25 австрал. долара). На връщане се минава покрай залива Homebush в Сидни, където ще видите Олимпийския парк от Олимпийските игри 2000 г. Този ден ще завърши с круиз по река Парамата. Сините планини (Blue Mountains) са красива и величествена природна местност в Австралия. Простират се на юг от Мелбърн и са близо до столицата Сидни в Австралия. Намират се в областа Нов Южен Уелс. Над тях прекъснато се стеле лека синя мъгла, като причина за това невероятно явление са микроскопичните капчици евкалиптово масло, които се носят из въздуха, пречупвайки слънчевата светлина. В резултат се е получила тази странна синя мъгла, дала името на Сините планини. От 2000 год. Сините планини са поставени на 14-то място в списъка на Световното наследство на Австралия. Те са дом на над 400 вида животни, много застрашени видове растения, сред които 91 вида евкалиптови дървета. Те обхващат 8 Национални парка, а шест аборигенски племена обитават територията от 1 милион хектара, принадлежаша на Великите Сини планини. Има специално направени за туристите места за наблюдения, а от Еко пойнт е най-доброто място за разглеждане на прочутите пясъчни колони - Трите сестри (величествени скални образувания, които се издигат над долината) и откриваща се страхотна панорамна гледка към каньоните и дефилетата на долината Джеймисън.
19.11.2019 Закуска. Свободен време в Сидни - при възможност във времето, по желание - може да се посетят: Ботаническата градина (входът е безплатен), Рибния пазар или Хайд Парк. Трансфер до летището. В 15.40 ч. - вътрешен полет Сидни - Кернс, най-северният град на Австралия и “порта” към Големия Бариерен Риф. Пристигане в Кернс в 17.45 ч. (Градът е заобиколен от тропически джунгли, километри бели плажове и тюркоазени води. Джунглите стигат до самия океан, а крайбрежната ивица е прорязана от коралови рифове и осеяна с тропически островчета). Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Кернс.
20.11.2019 Закуска. Целодневен круиз из Големия Бариерен Риф, на борда на круизния кораб “Океански дух”. Възможност за гмуркане с шнорхел и маска или пътуване с кораб с прозрачно дъно и докосване до магическия подводен коралов свят на Рифа. Обяд на борда на кораба. Връщане в Кернс в късния следобeд. Свободно време – с екскурзовода ще разгледате чаровното градче Кернс. Нощувка в Кернс.
21.11.2019 Закуска. Целодневна екскурзия до Куранда с автобус, лифт и влак. С лифт се отправяте към селището Куранда, което се намира насред джунглата, където по желание можете да се снимате с коали или да разгледате пазарите. Посещение на аборигенско селище. Връщане в Кернс с туристически влак. Свободно време и нощувка в Кернс.
22.11.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 12.00 ч. – международен полет Кернс – Мелбърн. Пристигане в Мелбърн в 16.25 ч. В 18.35 ч. - полет Мелбърн - Крайстчърч (Нова Зеландия). Пристигане в Крайстчърч в 23.55 ч. (В Крайстчърч се минава митническа проверка, багажа се сваля и се проверява). Трансфер до хотела. Нощувка в Крайстчърч.
23.11.2019 Закуска. Туристическа обиколка на Крайстчърч, който се намира на източния бряг на Южния остров на Нова Зеландия и също като останалите новозеландски градове е “град на контрастите”. Крайстчърч е също познат като “Градът на градините” заради просторните си паркове и градини.. По време на обиколката се разглежда - центъра на града, Катедралата, парка Хагли, простиращ се на площ от 161 хектара, Порт Хилс, Ейвън Ривър, Пристанището Литлтън, Акороа. След обяд - свободно време. По желание - посещение на Международния Антарктически център. Вечеря - в ресторант, представляващ градски трамвай. По време на вечерята ще имате възможност да се потопите изцяло в атмосферата на града, както и да разгледате неговите забележителности. Нощувка в Крайстчърч.
24.11.2019 Закуска. Отпътуване за Куинстаун - най-популярната туристическа дестинация в Нова Зеландия. С право наричан “столица на приключенията”, Куинстаун предлага едни от най-добрите в света условия за ски и за сноубординг през зимата и ранната пролет. По пътя се минава през прохода Линдис и езерото Текапо - и двете принадлежащи към очарователните гледки на планината Кук - най-високата планина в Нова Зеландия. Вечеря. По – желание и срещу допълнително заплащане - Вечеря в ресторанат „Стратосфера” - включва разходка с кабинков лифт до хълма, на който се намира ресторанта. От там ще имате възможността да се насладите на спиращите дъха гледки към езерото и планината, докато се наслаждавате на вкусна храна. Нощувка в Куинстаун.
25.11.2019 Закуска. Този ден ви очаква Милфорд Саунд, като по пътя се минава покрай езерото Те Анау – най-голямото езеро на Южния остров и второ по големина в цяла Нова Зеландия след езерото Таупо. Намира се в националния парк “Фиордланд”, заедно с фиорда Милфорд Саунд. Милфорд Саунд е известен като Осмото чудо на света и е може би най-живописното място в Нова Зеландия. Разпростиращ се на 3 милиона акра в Националния парк “Фиордланд”, Милфорд предствлява сбор от девствени гори, чисти поточета и езера, глетчери и високи възвишения. Милфорд е най-известният фиорд в Нова Зеландия и е единственият, до който може да се стигне по суша. Разстоянието от основата на фиорда до открито море е около 16 км, което го прави удобен за круизи. Такъв круиз ще ви бъде предложен и на вас (по желание и срещу допълнително заплащане). Връщане в Куинстаун. Нощувка в Куинстаун.
26.11.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 07.10 ч. - самолетен полет Куинстаун - Уелингтън (столицата на Нова Зеландия). Пристигане в Уелингтън в 08.30 ч. Свободно време. Вечеря и нощувка в Уелингтън.
27.11.2019 Закуска. Туристическа обиколка на Уелингтън. Според маорските легенди най-старото име на града е „Те Упоко оте Ика а Мауи”. На маорски това означава “главата на рибата мауи”. Уелингтън е известен със своето пристанище, чийто пръв откривател е полинезиецът Купе. Те Уанагауи-а-Тара (“голямото пристанище на Тара”) е другото маорско име на Уелингтън. Уелингтън е най-южната столица в света, градът, който първи посреща Новото хилядолетие. Обиколката включва посещение на Националния Музей Те Папа, “Ориенталския” залив и изкачване на хълма Виктория, от където се открива прекрасен изглед към града и открития залив Кук. Пътешествието продължава през Капити Коуст и полята Рангитики, през които тече реката Рангитики. Продължаване към град Таупо. Таупо е разположен на брега на езерото Таупо – най-голямото езеро в Нова Зеландия, което е в централната част на Северния остров. Вечеря и нощувка в Таупо.
28.11.2019 Закуска. Отпътуване към величествените водопади Хука. Намират се в туристическия парк Уейракей в близост до Таупо. Те са най-посещаваната природна атракция на Нова Зеландия. От тях се изтича над 220 хил. литра вода в секунда. (Възможност, по желание - за разходка с лодка под водопадите). Посещение на геотермалния парк Уайотапу, разположен на около 27 км от Роторуа и притежаващ карсив вулкански пейзаж. Посещение на впечатляващите градини „Government Gardens” в Роторуа и на фабриката за получаване и обработка на полускъпоценния камък нефрит. Роторуа е туристическата столица на Северния остров и е разположен на брега на голямо езеро в кратера на стар вулкан. В цялата област има вулканична активност. Районът напомня на Йелоустоун, а всеки гейзер е частна собственост. Продължавате към природния парк “Изворите на Дъгата” – Rainbow Springs, където ще имате възможност да се любувате на някои представители на местната фауна - змиорки, пъстърви, игуани туатара и специален тур за птиците киви. В парка можете да се насладите на кристално чистата вода, която се влива в подземните извори. По желание и срещу допълнително заплащане – посещение на “Hobbiton”, домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“. Пътешествието продължава към Окланд, градът на платната заради множеството платна в пристанището си. Вечеря. Нощувка в Окланд.
29.11.2019 Закуска. Свободно време в Окланд. Трансфер до летището. В 09.55 ч. полет Окланд – Папеете. Пристигане на летището в Папеете в 15.55 ч. (на 05.06.2019, заради часовата разлика). Трансфер до хотел. Нощувка в Папеете.
30.11.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 11.10 полет Папеете – Бора Бора. Кацане в Бора Бора в 12.00 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Бора Бора.
01.12.2019 Закуска. Свободен ден за плаж с възможност по желание за обиколна еднодневна екскурзия из острова. Нощувка в Бора Бора
02.12.2019 Закуска. Свободен ден за плаж . Нощувка в Бора Бора.
03.12.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 14.10 ч. полет Бора Бора – Папете. Кацане в Папеете в 15.00 ч. Трансфер до хотела. Свободно време в Таити с възможност за полудневна обиколка на острова. Нощувка в Папеете.
04.12.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 17.25 ч. полет Папеете – Оукланд.
05.12.2019 Кацане в Оукланд в 22.05 ч. Нощувка в Окланд.
06.12.2019 В 16.15 ч. полет Оукланд – Доха с ‘’Qatar Airways”.
07.12.2019 Пристигане в Доха в 00.05 ч. В 06.55ч. - полет Доха - София. Пристигане на летище София в 11.25 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 •  самолетните билети за всички международни полети от България до Австралия, Нова Зеландия, Френска Полинезия  и обратно;
 • самолетни билети за вътрешните полети, дадени в програмата;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 360 лв/ 695 евро (16.07.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери  летище - хотел - летище;
 • 9 нощувки със закуски в Австралия в хотели 3* и 4*;
 • 7 нощувки със закуски в Нова Зеландия  в хотели 3*;
 • 2 нощувки със закуски в Папеете в хотел 3*;
 • 3 нощувки със закуски в Бора Бора в хотел 4*;
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • 1 обяд с морски деликатеси на борда на круизен кораб “Матилда” (6-ти ден);
 • 1 обяд на борда на круизен кораб „Океански дух” (9-ти ден);
 • 1 вечеря в ресторант на Телевизионната кула с въртяща се платформа (в Сидни) – 6-ти ден;
 • 1 вечеря в реставриран градски трамвай (в Крайсчърч) – (12-ти ден)
 • 4 вечери в местни ресторанти в Нова Зеландия
 • разходка из пристанищния залив на Сидни с круизен кораб „Матилда”6-ти ден);
 • целодневен круиз из Големия Бариерен Риф (с включен обяд на борда на круизен кораб) – (9-ти ден;)
 • целодневна екскурзия до Куранда с автобус, лифт и влак. (10-ти ден);
 • посещение на аборигенско селище (10-ти ден);
 • входовете на музеите и обектите в Австралия и Нова Зеландия, които са посочени в програмата;
 • всички посочени в програмата обиколки;
 • екскурзоводско обслужване, водач  и местен екскурзовод по време на обиколките (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
 • транспорт в Австралия, Нова Зеландия и Френска Полинезия, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 132 лв.
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • такса за обработка и подаване на документите за австралийска виза – 60 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро - 56 лв (за лица до 70 год.), 112 лв - за лица от 71 год. до 80 год.;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
  • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  • посещение на Морския Аквариум в Сидни - 60 лв - (цената  е за входа на аквариума, в нея не влиза транспорта до там. Отива се или с градски транспорт или такси.) - (6-ти ден);
  • посещение на Операта в Сидни при група до 5 човека в сборна група с местен екскурзовод без превод на български ез.70лв.; /       при група от минимум 6 човека с местен екскурзовод с превод на български ез.  – 90лв. - (6-ти ден);
  • еднодневна екскурзия до Сините планини - 135 щ.долара (7-ми ден);
  • вечерен круиз в залива на Сидни - 120 щ.долара (с включени вечеря и музикална програма) - 7-ми ден;
  • посещение на Международния Антарктически център - 60 лв.  (12-ти ден);- плаща се на място, но се заявява предварително в офиса на туроператорът.
  • доплащане за вечеря в ресторанат „Стратосфера” – 105 лв (13 -ти ден)
  • круиз по фиорда Милфорд - 105 лв. (14-ти ден);
  • посещение на “Hobbiton” - домът на хобитите100 лв-  (17-ти ден).
  • полудневна екскурзия в Таити - 160 лв. – (22-ри ден)
  • полудневна екскурзия в Бора Бора - 175 лв. (20 –ти ден)
 • допълнителни мероприятия (плащат се на място):
 • влакче на Сините планини - 25 австрал.долара (около 20 щ.долара) - 7-ми ден;
 • панорамен лифт на Сините планини - 39 австрал.долара (около 29  щ.долара) - 7-ми ден;
 • разходка с лодка под водопадите Хука - ........ (17-ти ден).
Хобитън – пътешествие в света на хобититe…
Хобитън  е домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“ и е създаден е през 1998 година. Намира се близо до град Роторуа,  Нова Зеландия. Туристическото селището е отворено за посещения през 2002 година. Местността се отличава с красиви малки хобитски къщи – 44 на брой, заобиколени от изумителна природа.  Не пропускайте да се отбиете  в   хобитската  кръчма - „Зеленият дракон“, желаещите могат да изпият по халба бира там, разбира се, не с хобитски размери.
 
Цена: 100 лв – 17-ти ден


*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на     
  групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,     
  както и за последните два дни по същата.
2.За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външнитеполетлимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 09.11.2018 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
плащат в офиса на туроператора.
5. Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
3. Цените 14 995 лв/ 15 145 лв са за човек в двойна  стая. За единична стая се доплащат 3 365 лв.
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 09.11.2018 г и подлежат на актуализация.
 
4. Начин на плащане:
              - в брой (в офиса на ТО)
              - по банков път  


ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 5 000 лв
 
   ДЕПОЗИТ  - 5 000 лв  (внася се при записване)
 
  I-во ДОПЛАЩАНЕ - 5 000 лв (внася се след издаване на австралийска виза)
 
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ


 
Изисквания при настаняване в хотелите:
Моля, да имате предвид, че в някои хотели може да имат изискване при настаняване да се направи депозит  за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита се извършва кеш или с  кредитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат. Депозита е в рамките на 100 - сингапурски или щатски долара за Сингапур,
100 – австралийски долара за Австралия и 100 новозеландски долара за Нова Зеландия.

 
Информация за хотелите (или подобни):
 
Mелбърн - Jasper Hotel–//www.jasperhotel.com.au/
Сидни – The Sydney Boulevard Hotel - https://www.sydneyboulevard.com.au/
Кернс – Rydges Esplanade Resort 
https://www.rydges.com/accommodation/cairns-qld/esplanade-cairns-resort/
Крайсчърч  - Chateau On The Park -//chateau-on-the-park.christchurch-hotels.net/en/
Kуинстаун – Wyndham Garden Hotel - //wyndhamgardenqueenstown.co.nz/
Уелингтън – Novotel Hotel https://www.wellingtonnz.com/discover/accommodation/novotel-wellington/
Таупо – Lakeland Resort Hotel - //www.lakeland.co.nz/
Окланд – Crowne Plaza Auckland –https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/us/en/auckland/aklnz/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-CP-_-NZ-_-AKLNZ
Папеете – Hotel Sarah Nui -https://tahititourisme.com.au/en-au/local/hotel-sarah-nui/
Бора Бора - Hotel Sofitel Bora Bora Marara Beach Resort -//sofitel-marara.com/
 
 
 
 
  ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  14 995 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА е 15 295 лв
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  15 145 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА е 15 445 лв
 

      -  Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Австралия;
      -  За деца под 18 год., пътуващи с единия от двамата родители - нотариално заверена
         декларация от другия родител  за съгласие детето му да пътува  в  чужбина. 
 
            - само за работещи:
                 1. служебна бележка от местоработата (с подпис и печат):
                      - контакт на прекия началник (телефон, e-mail)
                      - от кога работи лицето там 
                      - на каква длъжност
                      - от коя до коя дата е в отпуск
                      - на коя дата се очаква пак да се яви на работа
                 2. банкова сметка:
                      - титуляр
                      - налична банкова сметка - извлечение с транзакции за последните 3 месеца
                      - баланс по сметка със скорошна дата
                 3. ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД:
                      - фирмена банкова сметка с транзакции за последните 3 месеца
                        - удостоверение от Данъчна служба за липса на данъчни задължения
                      - извлечение по ЕИК
 
Всички документи трябва да са изготвени на български и на английски език (с превод от оторизиран преводач)
 
За пенсионери - не са необходими изброените документи. Само е необходимо кандидатът да попълни формуляр за виза в офиса на ТО.
 
  ПРИ ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ТУРОПЕРАТОРА КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ФОРМУЛЯР ЗА ВИЗА.  ТАКСАТА ЗА ОБРАБОТКА НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АВСТРАЛИЙСКА  ВИЗА  НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА
В СЛУЧАИТЕ НА ОТКАЗ НА ИЗДАВАНЕ НА ВИЗА.

 
 

Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах