Вашата оценка 5.00 от 2 гласа

Почивка на Сейшелите за Коледа и Нова Година

Самолетна почивка - 10 дни/7нощ.

Вид транспорт: Самолет
Маршрут: Сейшели
Продължителност: 10 дни/ 7 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Сейшели


  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
  • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН -

1 ДЕН – 24.12.2023 Среща в 19.35 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Истанбул в 21.35 ч. с Turkish Airlines.
 
2 ДЕН – 25.12.2023 Пристигане в Истанбул в 00.05 ч. В 02.10 ч. – полет Истанбул – Мае. Пристигане в Мае в 10.55 ч. Трансфер до избрания хотел и настаняване база пълен пансион (закуска, обяд и вечеря). Свободно време за плаж. Коледна вечеря. Нощувка.
 
3 ДЕН 26.12. 2023.Свободно време за плаж. Изхранване на база пълен пансион (закуска, обяд и вечеря).  Нощувка.
 
4 ДЕН 27.12.2023. Свободно време за плаж. Изхранване на база пълен пансион.
По желание - екскурзия с автобус и феробот до островите Праслин и  Ла Диг *- първо ще посетите, остров Праслин, където след пристигане ще се отправите към природния резерват Вале де Май, който е под закрилата на ЮНЕСКО.  Тази праисторическа гора от палмови насаждения е дом на необикновения Coco de Mer, кокосовият орех с двойни лопатки, с доста загадъчна форма. След като откриете красивия остров Праслин, ще продължите към историческия остров Ла Диг. Първата спирка, преди да бъдете насочени към ново приключение, ще бъде в ресторант, където ще ви очаква пищен креолски обяд. С малкия си брой жители, La Digue остава най -недокоснатият сред трите често посещавани острова. Обиколката ще започне с посещение на L’Union Estate, след това ще посетите и световноизвестен плаж  Anse Source D ’Argent, където е снимана една от рекламите за рома Bacardi. Следва връщане в хотела на остров Мае.
 
5 ДЕН 28.12.2023. Свободно време за плаж. Изхранване на база пълен пансион.
По желание - обиколка на главния остров Мае с посещение и на столицата на Сейшелските острови  град Виктория*. Екскурзията ще започне с посещение на най-големия и изключително колоритен пазар на острова „пазарът Виктория“, където ще потънете в атмосферата на  местното население на острова, разглеждайки щандовете с зеленчуци, плодове , риби и много сувенири. Ще спрете за снимка на часовниковата кула „ Биг Бен“, построена в чест на кралица Виктория. След това ще посетите и  известната ботаническа градина, където ще може да видите емблематичните дървета и растения за Сейшелите между които е и двойният кокосов орех наречен „Близнаци“ или „Coco de mer“ или  “love nut”. По време на екскурзията ще спирате на някои от най- известните плажове на острова като Anse Intendance, Anse Royale, Anse Soleil,  Anse Takamaka, ще посетите един от най-красивите водопади на острова Sauzier, ще спрете на наблюдателната площадка  La Misere, ще спрете за снимки на наблюдателните площадки Mirante la Misere и  Mission Lodge, ще пътувате през джунглата и ще наблюдавате различни видове дървета, като канеленото дърво и др., след това ще посетите известното занаятчийско селище „ Domaine de Val des Pres“, с реставрирани къщи в колониален стил, в които днес се помещават сувенирни магазини, чаровни кафетерии и ресторантчета , където може да пийнете чудесно местно кафе или да опитате някои от специалитетите на острова.  В края на нашата обиколка ще посетим фабрика за дестилация на ром, където ще може да се запознаете с изкуството на традиционното производство на многократно награждаваните видове ром „Takamaka“, ще може да посетите и плантацията за отглеждане на захарната тръстика и накрая ще се насладите на дегустацията на ром или на някои от чудесните коктейли . При желание може да опитате от вкусната храна на най-известния ресторант на острова  „La Grande Maison„.  Последната ви спирка този ден ще бъде на невероятно красивия плаж „Вeau Vallon“, където ще имате около 2 часа свободно време за  плаж.  Изхранване според избрания пакет. Нощувка.
 
 
6 ДЕН – 29.12.2023 Свободно време за плаж. Изхранване на база пълен пансион.    Нощувка.
 
7 ДЕН 30.12.2023 Свободно време за плаж. Изхранване на база пълен пансион.  Нощувка.
 
8ДЕН 31.12.2023 Свободно време за плаж. Изхранване на база пълен пансион Посрещане на Новата 2024г. Новогодишна вечеря. Нощувка.
 
9 ДЕН – 01.01.2024  ЧЕСТИТА НОВА 2024 ГОДИНА !
Закуска. Свободно време. Вечрта трансфер до летището в Мае и в 23.15 ч. полет Маe- Истанбул с Turkish Airlines.
 
 
10 ДЕН – 02.01.2024 Пристигане в Истанбул в 06.25 ч.  Полет Истанбул- София в 08.45 ч. Кацане на летище София в 09.00 ч.

                  
 
Вижте цялата програма тук
1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • самолетни билети за международните полети София – Истанбул – Мае – Истанбул – София с “Turkish Airlines”;
  • летищни такси – 450 лв/ 230 евро– подлежат на потвърждение;
  • Полетна информация:
  • 1 ДЕН – 24.12.2023 Среща в 19.35 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Истанбул в 21.35 ч. с Turkish Airlines.
  •  2 ДЕН – 25.12.2023 Пристигане в Истанбул в 00.05 ч. В 02.10 ч. – полет Истанбул – Мае.   Пристигане в Мае в 10.55 ч.        
  • 9 ДЕН –1.01.2024  Вечрта трансфер до летището в Мае и в 23.15 ч. полет Маe- Истанбул с Turkish Airlines.
  • 10 ДЕН –2.01.2024 Пристигане в Истанбул в 06.25 ч.  Полет Истанбул- София в 08.45 ч. Кацане на летище София в 09.00 ч.
  • *Полетите посочени в програмата са актуални.
  • трансфери летище – хотел – летище;
  • водач от България, който ще бъде настанен в един от долупосочените хотели при група от 13души.
  • 7 нощувки в избран от Вас хотел на Сейшелските острови на база пълен пансион (закуска, обяд и вечеря).
  • *Посочените цени са валидни при записване до 13.09.2023. Записванията след тази дата, ще бъдат с актулизирани цени.
Цени и хотели:
  • хотел Coral Strand Smart Choice Hotel 4* https://coralstrand.com/
  • - 6 550 лв. - цена на човек настанен в стандартна двойна стая със закуска,обяд и вечеря
  •  
  • хотел Savoy Seychelles Resort & Spa Hotel 5* https://savoy.sc/
  • - 8 700 лв. - цена на човек настанен в стандартна двойна стая със закуска,обяд и вечеря
  • - 9 700лв. -цена на човек настанен в стандартна двойна стая на база All Inclusive.
  •  
  • хотел Fisherman’s Cove Resort 5* https://fishermanscove-resort.com
  • - 7 090 лв. - цена на човек настанен в стандартна двойна стая със закуска,обяд и вечеря
  • - 9 230лв. -цена на човек настанен в стандартна двойна стая на база All Inclusive.
  •  
  • Doubletree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & SPA 4* https://www.hilton.com/en/hotels/sezdtdi-doubletree-seychelles-allamanda-resort-and-spa/?SEO_id=GMB-EMEA-DI-SEZDTDI
  • - 7 600лв. -цена на човек настанен в стандартна двойна стая със закуска,обяд и вечеря .
  •       (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
  •  
 
2. В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • такса за издаване на разрешително за Сейшели – 10 евро.
 
  • допълнителни мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроперараторът:
  • екскурзия с автобус и ферибот до островите Праслин и Ла Диг - 170 щ.д.- (4-ти ден); Очаква Ви една невероятно интересна екскурзия с автобус и ферибот до островите Праслин и Ла Диг, 2-та от най -красивите острови на Сейшелите. Първият, който ще посетите, е остров Праслин, където след пристигане ще се отправите към природния резерват Вале де Май, който е под закрилата на ЮНЕСКО. Тази праисторическа гора от палмови насаждения е дом на необикновения Coco de Mer, кокосовият орех с двойни лопатки, с доста загадъчна форма. Вале де Май веднъж е обявен за мястото на библейската градина в Едем, където се казва, че Коко де Мер е забраненият плод. Ще имате възможност на видите и много ендемични птици. След като откриете красивия остров Праслин, ще продължите към историческия остров Ла Диг. Първата спирка, преди да бъдете насочени към ново приключение, ще бъде в ресторант, където ще ви очаква пищен креолски обяд. С малкия си брой жители, La Digue остава най -недокоснатият сред трите често посещавани острова. Обиколката ще започне с посещение на L’Union Estate – традиционно имение за острова и палмови плантации, където ще може да се снимате с емблематичните за тези острови гигантски костенурки . След това ще посетите и световноизвестен плаж  Anse Source D ’Argent, за който се казва, че е най -фотографираният плаж в света. Ще бъдете посрещнати от гигантски гранитни камъни, сгушени на девствения плаж, където е снимана една от рекламите за рома Bacardi. Ще имате възможност да се разхладите и плувате в лазурните води.
 
 
  • обиколка на главния остров Мае с  посещение и на столицата на Сейшелските острови  Виктория  - 95 щ.д. – (5-ти ден);  Екскурзията ще започне с посещение на най-големия и изключително колоритен пазар на острова „пазарът Виктория“, където ще потънете в атмосферата наместното население на острова, разглеждайки щандовете с зеленчуци, плодове , риби и много сувенири. Ще спрете за снимка на часовниковата кула „ Биг Бен“, построена в чест на кралица Виктория. След това ще посетите иизвестната ботаническа градина, където ще може да видите емблематичните дървета и растения за Сейшелите между които е и двойният кокосов орех наречен „ Близнаци“ или „Coco de mer“ или“love nut”. По време на екскурзията ще спирате на някои от най- известните плажове на острова като Anse Intendance, Anse Royale, Anse Soleil,  Anse Takamaka, ще посетите един от най-красивите водопади на острова Sauzier, ще спрете на наблюдателната площадка La Misere,ще спрете за снимки на наблюдателните площадки Mirante la Misere и  Mission Lodge, ще пътувате през джунглата и ще наблюдавате различни видове дървета, като канеленото дърво и др., след това ще посетите известното занаятчийско селище „ Domaine de Val des Pres“, с реставрирани къщи в колониален стил, в които днес се помещават сувенирни магазини, чаровни кафетерии и ресторантчета , където може да пийнете чудесно местно кафе или да опитате някои от специалитетите на острова.  В края на нашата обиколка ще посетим фабрика за дестилация на ром, където ще може да се запознаете с изкуството на традиционното производство на многократно награждаваните видове ром „Takamaka“, ще може да посетите и плантацията за отглеждане на захарната тръстика и накрая ще се насладите на дегустацията на ром или на някои от чудесните коктейли . При желание може да опитате от вкусната храна на най-известния ресторант на острова  „La Grande Maison„.  Последната ви спирка този ден ще бъде на невероятно красивия плаж  „Вeau Vallon“, където ще имате около 2 часа свободно време за  плаж.
Застраховки с включена защита при COVID 19
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие- до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“– с покритие- до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие- до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
  •  
  • Застраховки без защита при COVID 19
  • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро23 лв (за лица до 70 год.), 46 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
* Забележки:
1.Пътуващият има право да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати съответните разходи за прекратяване на договора. Подробна информация относно таксите дължими при прекратяване на договора, може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
2.Туроператорът има право да променя информацията съдържаща се в настоящия документ, като уведоми пътуващия за всяка промяна в предоговорната информация по ясен, разбираем и видим начин преди сключването на договора за туристически пакет. Подробна информация относно обхвата на промените и начина на уведомяване може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
3. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
4.  За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
6. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.06.2023 г. и е възможно да  подлежат на  актуализация.
7. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
8. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
4.  Цените са на човек , настанен в двойна стая, за единична стая се налага доплащане.
 
ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ  ДЕПОЗИТ
 в размер на 50% от стойността на екскурзията.

КРАЕН  СРОК  ЗА  ВНАСЯНЕ  НА  ЦЯЛАТА  СУМА 30 работна дни.

 
МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ, НЕОБХОДИМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ 13 ДУШИ.
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 13 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ, КОЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРОГРАМАТА.
 
КРАЕН СРОК, ЗА ЕВЕНТУАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ Е НАБРАН МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ УЧАСТНИЦИ 20  ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ.
 
 
5.   Начин на плащане:
                - в брой (в офиса на ТО)
                - по банков път
 

 
 
  • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване.
  • Пътуващите за Сейшелите български граждани (преносители на обикновени, служебни и дипломатически паспорти) не се нуждаят от виза за престой до 90 дни. Не се изискват специални имунизации.
  • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
  • Всички туристи трябва да кандидатстват за разрешение за пътуване през следната платформа най -късно 3 часа преди заминаването: https://seychelles.govtas.com.
    Това разрешение за пътуване е задължително за всички пътници (включително деца) и струва 10 евро на човек. По време на процеса на регистрация се изисква следната информация:
  • Валиден паспорт
  • Сканирана първа страница на паспорта
  • Данни за контакт на пътника (домашен адрес, телефон, имейл адрес)
  • Информация за пътуване (подробности за полета)
  • Настаняване на Сейшелите
  • Информация за кредитна карта за плащане
След регистрация, пътникът ще получи автоматично потвърждение за получаване и плащане по имейл. В друг имейл, изпратен най – късно до 6 часа след регистрацията, пътникът ще получи разрешение за пътуване. Това разрешение за пътуване, което ще получите в  (pdf) трябва да бъде разпечатано или записано на мобилен телефон.
Важно: Всички посетители се нуждаят от международна здравна застраховка, която покрива лечението и разходите за карантина, свързани с COVID-19.