Вашата оценка 4.50 от 6 гласа

Екскурзия до Южна КОРЕЯ - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 10дни

Вид транспорт: Самолет
Маршрут: СЕУЛ, ГОНГЮ, БУЙЕО, ГУАНДЖУ, СУНЧЕОН, ЙЕОСУ, ПУСАН, КЕНДЖУ, АНДОНГ, УОНДЖУ, Национален парк „ПЛАНИНАТА СЕОРАК”
Продължителност: 10 дни/ 8 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Южна Корея


 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН - 22.05.2023 Среща в 19.00 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Истанбул в 21.10 ч. с Turkish Airlines. Кацане в Истанбул в 22.35 ч.

2 ДЕН - 23.05.2023 В 01.50 ч. самолетен полет Истанбул – Сеул. Пристигане в Сеул в 17.40 ч. Трансфер до хотел. Възможност за първи впечатления от Сеул – Южнокорейската столица се счита за един от водещите глобални градове, нареждащ се сред най-важните финансови и търговски центрове в световен мащаб и също така се явява дом на множество компании, сред които Samsung, LG и Hyundai-Kia. През 2008 г. Сеул е обявен за шестия икономически най-силен град според списание „Форбс”. Нощувка в Сеул

3 ДЕН - 24.05.2023 Закуска. Следва туристическа обиколка на столицата на Южна Корея, Сеул. С население, надхвърлящо 10 милиона души, Сеул е сред най-големите градове в световен мащаб, а Сеулският конгломерат с население от почти 24,5 милиона души, е вторият най-голям метрополисен регион в света. Районът на Сеул е населен от повече от две хиляди години, а самият град е създаден през 18 г. пр.Хр. като столица на Пекче, една от трите корейски държави. Автобусната обиколка ще започне с разглеждане на храма Джогеса – главният храм на Джогеджонг – основният клон на Корейския будизъм, който набляга на Дзен, медитативните традиции и запазване на чистотата на монашеския обет. В 10.00 ч. Ви предстои да видите церемонията по смяната на караула пред портата Даханум на двореца Деоксугунг. Разглеждане на кралския дворец Кионгбок, построен през 1394 г., това е главният и най-голям от „Петте големи двореца”, построени по време на династията Чосон; в превод името му гласи „Дворецът на греещото щастие”. Тук са инсталирани първите електрически лампи в страната, също в този дворец се е разиграла една от най-трагичните драми в корейската история през 1895 г., когато императрица Меонгсеонг била екзекутирана от японците. Посещение на Националния фолклорен музей на Южна Корея, представящ културното богатство на този живописен народ. Свободно време за обяд и възможност за разходка и пазаруване в Инса-донг – център за традиционно корейско изкуство и антики с много ресторантчета и магазини. След обяд посещение на площада „Гуангуамун” и стауята на И Сънсин, който участвал в 23 морски битки срещу японците и постигнал победа във всяка от тях по време на Японската инвазия срещу Корея през 1592-1598 г. Статуята на крал Седжонг, който разпространил корейската азбука през 15 век, е друга забележителност на този площад. След това ще се разходим по канала „Cheonggyecheon Stream“ в централната част на града. Нощувка в Сеул.

4 ДЕН - 25.05.2023 Закуска. Този ден Ви се предлага по желание да посетите телевизионната кула на Сеул, разположена на най-високата точка на града, откъдето се открива най-хубавата гледка към града (входът се заплаща на място). След това по желание ще имате възможност да посетите туристическото селище „ Ханок“, където ще разгледате типичните за Южна Корея къщи от различните периоди на развитие на страната. Свободно време за обяд. След това по желание посещение на най-високия небостъргач в Южна Корея „ Lotte Sky Tower” висок 555 м. , откъдето се открива невероятна гледка към града и заобикалящите го планини Mamsan, Gwansaksan (входът се заплаща на място). По желание и при възможност във времето, Ви се предлага посещение на модерния квартал ‘’Гангнам’’. Тук ще имате възможност да посетите сградата на Samsung – ‘’Samsung Delight”, и да да разгледате най-новите предложения и иновации на технологичния гигант. След това ще може да се насладите на дигиталния музей на Samsung . През останалото Ви свободно време, и при интерес Ви се предлага разглеждане на музея „Кимчи” – посветен на най известното типично -южнокорейско ястие - (входът се заплаща на място). Свободно време за пазаруване в търговски център „COEX”. Нощувка в Сеул.

5 ДЕН - 26.05.2023 Закуска. Отпътуване от Сеул. По-голямата част от този ден ще прекарате, потопени в атмосферата на кралство Баекйе, когато династията Баекйе управлявала област, която формирала част от древните Три кралства на Корея. Първата Ви спирака ще бъде град Гонджу, за да посетите погребалното място на знатния управляващ на Баекйе – гробницата на крал Мурйеонг, както и крепостта Гонгсансеонг – увенчала върха на хълма и запазена от времето на Баекйе. В разположения на близо град Буейо, където ще се запознаете в дълбочина с културата на Баекйе, ще разгледате двореца, замъка и залата за културни събития. По желание и срещу допълнително заплащане – пътуване с ферибот, за да видите храма Горанса и скалата Накваам-( заплаща се на място). Ще се запознаете със забележителната история на тези места, както и с легендата, според която 3 хиляди жени Баекйе се хвърлили в реката, за да избегнат пленичеството при падането на кралството. Изпълнени с впечатления, ще продължите към селцето Джеонджу Ханок, за да разгледате стотиците традиционни корейски къщи, наричани „ханоки”. След разходката по улиците му с местния екскурзовод, последната Ви спирка за деня ще бъде Гуанджу. Нощувка в Гуанджу.

6 ДЕН - 27.05.2023 Закуска. Разглеждане на Националния музей на Гуанджу, в който са изложени исторически артефакти от древната корейска област Джеола. Ще видите множество керамични съдове и други реликви от Палеолита. След което ще продължите екскурзията към плантацията със зелен чай Босун в Сунчеон. Впечатляващо място, в тези плантации се отглежда голяма част от прочутия южнокорейски зелен чай – зелените хълмисти полета и известните кедрови дървета правят насажденията примамвливи за панорамна разходка. Следва посещение на градината Сунчеон Бей – защитена екологична област, където има мочурища, диви цветя и красиви тръстикови полета. Гледката от върха на хълма е емблематична за Южна Корея, така че пригответе фотоапаратите, за да я уловите. След обяд пътуването продължава към пристанищния град Йеосу, където ще се насладите на кратка обиколка на рибния пазар. Настаняване в хотел и вечерна обиколка на големия градски индустриален комплексен център. Нощувка в Йеосу.

7 ДЕН - 28.05.2023 Закуска. Пътуване към Джинджусеон – интересна укрепена крепост в близкия град Джинджу. Докато се разхождате наоколо, ще научите как замъкът е бил свързан с японската инвазия през 1500 година и ще разгледате различните военни постройки в крепостта, като например зданието Чоксеонмум. От Джинджу пътуването продължава на изток към Пусан, където ще се разходите из пазара Джагалчи – един от най-големите рибни пазари в Южна Корея. Обиколете натежалите му сергии, за да видите огромно разнообразие от жива и сушена морска храна от всякакъв вид. Това не е типична туристическа атракция, пазарът предлага обективен поглед върху разнообразието на риби и морски дарове в Далекоизточна Азия. Ще продължите към плажа Хаеундае – един от най-известните в страната – разходка по крайбрежието. Отпътуване към Кенджу. Нощувка в Кенджу.

8 ДЕН - 29.05.2023 Закуска. Сутринта – разглеждане на Кенджу, за да получите представа от града и посещение на два обекта, които са под егидата на ЮНЕСКО: храмът Булгукса със забележителни каменни реликви и исторически пагоди, и по желание и срещу допълнително заплащане – посещение на известната пещера Сеокгурам с монумантално изображение на Буда – статуя, считана за шедьовър на далекоизточното будистко изкуство - ( заплаща се на място). Кенджу пътуването продължава на север към Андонг. Следва посещение на фолклорното селище Хахое, където архитектурните и селищни постройки от династията Джосеон са прецизно запазени. Ще разгледате традиционните къщи със стени от кал и тръстикови покриви и ще се запознаете с общността, която все още живее в селището и до днес. В късния следобед – отпътуване към Уонджу – град, който е бил столица на провинция Ганвон в продължение на около 500 години по времето на династията Джосеон. Нощувка в Уонджу.

9 ДЕН - 30.05.2023 Закуска. Отпътуване към Пьончанг. Ски шансата е най-голямата забележителност тук, по желание и срещу допълнително заплащане, можете самостоятелно да я видите отблизо, ако се качите догоре с влакче -( заплаща се на място). От Пьончанг пътуването продължава към Сеонгьоджанг – град, разположен между Източно море и планините. По време на пътуването ще се насладите на гледки към боровите гори и към пясъчните плажове, ще минете и покрай Павилиона за фолклорни материали на Сеонгьоджанг – къща, характерна за аристократите по време на късната династия Джосеон. След обяд – пътуване през забележителните природни красоти на Националния парк „Планината Сеорак”. Паркът често е смятан за най-известния в Южна Корея и е лесно да разберете защо е така, докато се възхищавате на върховете на планините Сеораксан, издигащи се в небесата, и на потоците, течащи през долините. Най-добрият начин да оцените красотата на мястото е от високо: по желание и срещу допълнително заплащане може да се качите с лифт до крепостта Гуонгеумсон от страна на планината Дол -( заплаща се на място). Там имате възможност да се насладите на гледките от високо и, по желание, да посетите храма Синхеунса- ( заплаща се на място). Следва 4-часово пътуване към Сеул. Нощувка в Сеул.

10 ДЕН - 31.05.2023 Tрансфер до летище. В 11.35 ч. – полет Сеул – Истанбул. Пристигане в Истанбул в 17.10 ч. В 19.05 ч. – полет Истанбул – София. Пристигане в София в 20.20 ч.

 
 1 ДЕН – 22.05.2023 Среща в 19.00 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Истанбул в 21.10 ч. с Turkish Airlines. Кацане в Истанбул в 22.35 ч.
 
 
2 ДЕН – 23.05.2023 В 01.50 ч. самолетен полет Истанбул – Сеул. Пристигане в Сеул в 18.10 ч. Трансфер до хотел. Възможност за първи впечатления от Сеул – Южнокорейската столица се счита за един от водещите глобални градове, нареждащ се сред най-важните финансови и търговски центрове в световен мащаб и също така се явява дом на множество компании, сред които Samsung, LG и Hyundai-Kia. През 2008 г. Сеул е обявен за шестия икономически най-силен град според списание „Форбс”. Нощувка в Сеул
 
3 ДЕН – 24.05.2023 Закуска. Следва туристическа обиколка на столицата на Южна Корея, Сеул. С население, надхвърлящо 10 милиона души, Сеул е сред най-големите градове в световен мащаб, а Сеулският конгломерат с население от почти 24,5 милиона души, е вторият най-голям метрополисен регион в света. Районът на Сеул е населен от повече от две хиляди години, а самият град е създаден през 18 г. пр.Хр. като столица на Пекче, една от трите корейски държави. Автобусната обиколка ще започне с разглеждане на  храма Джогеса главният храм на Джогеджонг – основният клон на Корейския будизъм, който набляга на Дзен, медитативните традиции и запазване на чистотата на монашеския обет. В 10.00 ч. Ви предстои да видите церемонията по смяната на караула пред портата Даханум на двореца Деоксугунг. Разглеждане на кралския дворец Кионгбок, построен през 1394 г., това е главният и най-голям от „Петте големи двореца”, построени по време на династията Чосон; в превод името му гласи „Дворецът на греещото щастие”. Тук са инсталирани първите електрически лампи в страната, също в този дворец се е разиграла една от най-трагичните драми в корейската история през 1895 г., когато императрица Меонгсеонг била екзекутирана от японците. Посещение на Националния фолклорен музей на Южна Корея, представящ културното богатство на този живописен народ. Свободно време за обяд и възможност за разходка и пазаруване в Инса-донг – център за традиционно корейско изкуство и антики с много ресторантчета и магазини. След обяд посещение на площада „Гуангуамун” и стауята на И Сънсин, който участвал в 23 морски битки срещу японците и постигнал победа във всяка от тях по време на Японската инвазия срещу Корея през 1592-1598 г. Статуята на крал Седжонг, който разпространил корейската азбука през 15 век, е друга забележителност на този площад. След това ще се разходим по канала „Cheonggyecheon Stream в централната част на града.  Нощувка в Сеул.
 
4 ДЕН – 25.05.2023 Закуска. Този ден Ви се предлага по желание да посетите телевизионната кула на Сеул, разположена на най-високата точка на града, откъдето се открива най-хубавата гледка към града (входът се заплаща на място).   След това по желание ще имате възможност  да посетите туристическото селище „ Ханок“, където ще разгледате типичните за Южна Корея къщи от различните периоди на развитие на страната. Свободно време за обяд. След това по желание посещение на  най-високия небостъргач в  Южна Корея „ Lotte Sky Tower висок 555 м. , откъдето се открива невероятна гледка към града и заобикалящите го планини Mamsan, Gwansaksan (входът се заплаща на място).    По желание и при възможност във времето, Ви се предлага посещение на модерния   квартал ‘’Гангнам’’. Тук  ще имате възможност да посетите сградата на Samsung – ‘’Samsung Delight”,  и да да разгледате най-новите предложения и иновации на технологичния гигант. След това ще може да се насладите на дигиталния музей  на Samsung .  През останалото Ви свободно време, и при интерес  Ви се предлага разглеждане на музея „Кимчи” –  посветен на най известното типично -южнокорейско ястие - (входът се заплаща на място).  Свободно време за пазаруване в търговски център COEX”. Нощувка в Сеул.
 
5 ДЕН – 26.05.2023 Закуска. Отпътуване от Сеул. По-голямата част от този ден ще прекарате, потопени в атмосферата на кралство Баекйе, когато династията Баекйе управлявала област, която формирала част от древните Три кралства на Корея. Първата Ви спирака ще бъде град Гонджу, за да посетите погребалното място на знатния управляващ на Баекйе – гробницата на крал Мурйеонг, както и крепостта Гонгсансеонг – увенчала върха на хълма и запазена от времето на Баекйе. В разположения на близо град Буейо, където ще се запознаете в дълбочина с културата на Баекйе, ще разгледате двореца, замъка и залата за културни събития. По желание и срещу допълнително заплащане – пътуване с ферибот, за да видите храма Горанса и скалата Накваам-( заплаща се на място).
 Ще се запознаете със забележителната история на тези места, както и с легендата, според която 3 хиляди жени Баекйе се хвърлили в реката, за да избегнат пленичеството при падането на кралството. Изпълнени с впечатления, ще продължите към селцето Джеонджу Ханок, за да разгледате стотиците традиционни корейски къщи, наричани „ханоки”. След разходката по улиците му с местния екскурзовод, последната Ви спирка за деня ще бъде Гуанджу. Нощувка в Гуанджу.
 
 
6 ДЕН – 27.05.2023 Закуска. Разглеждане на Националния музей на Гуанджу, в който са изложени исторически артефакти от древната корейска област Джеола. Ще видите множество керамични съдове и други реликви от Палеолита. След което ще продължите екскурзията към плантацията със зелен чай Босун в Сунчеон. Впечатляващо място, в тези плантации се отглежда голяма част от прочутия южнокорейски зелен чай – зелените хълмисти полета и известните кедрови дървета правят насажденията примамвливи за панорамна разходка. Следва посещение на градината Сунчеон Бей – защитена екологична област, където има мочурища, диви цветя и красиви тръстикови полета. Гледката от върха на хълма е емблематична за Южна Корея, така че пригответе фотоапаратите, за да я уловите. След обяд пътуването продължава към пристанищния град Йеосу, където ще се насладите на кратка обиколка на рибния пазар. Настаняване в хотел и вечерна обиколка на големия градски индустриален комплексен център. Нощувка в Йеосу.
 
 
7 ДЕН – 28.05.2023 Закуска. Пътуване към Джинджусеон – интересна укрепена крепост в близкия град Джинджу. Докато се разхождате наоколо, ще научите как замъкът е бил свързан с японската инвазия през 1500 година и ще разгледате различните военни постройки в крепостта, като например зданието Чоксеонмум. От Джинджу пътуването продължава на изток към Пусан, където ще се разходите из пазара Джагалчи – един от най-големите рибни пазари в Южна Корея. Обиколете натежалите му сергии, за да видите огромно разнообразие от жива и сушена морска храна от всякакъв вид. Това не е типична туристическа атракция, пазарът предлага обективен поглед върху разнообразието на риби и морски дарове в Далекоизточна Азия. Ще продължите към плажа Хаеундае – един от най-известните в страната – разходка по крайбрежието. Отпътуване към Кенджу. Нощувка в Кенджу.
 
8 ДЕН – 29.05.2023 Закуска. Сутринта – разглеждане на Кенджу, за да получите представа от града и посещение на два обекта, които са под егидата на ЮНЕСКО: храмът Булгукса със забележителни каменни реликви и исторически пагоди, и по желание  и срещу допълнително заплащане – посещение на известната пещера Сеокгурам с монумантално изображение на Буда статуя, считана за шедьовър на далекоизточното будистко изкуство - ( заплаща се на място).  Кенджу пътуването продължава на север към Андонг. Следва посещение на фолклорното селище Хахое, където архитектурните и селищни постройки от династията Джосеон са прецизно запазени. Ще разгледате традиционните къщи със стени от кал и тръстикови покриви и ще се запознаете с общността, която все още живее в селището и до днес. В късния следобед – отпътуване към Уонджу – град, който е бил столица на провинция Ганвон в продължение на около 500 години по времето на династията Джосеон. Нощувка в Уонджу.
 
 
9 ДЕН – 30.05.2023  Закуска. Отпътуване към Пьончанг. Ски шансата е най-голямата забележителност тук, по желание и срещу допълнително заплащане, можете самостоятелно да я видите отблизо, ако се качите догоре с влакче -( заплаща се на място).  От Пьончанг пътуването продължава към Сеонгьоджанг – град, разположен между Източно море и планините. По време на пътуването ще се насладите на гледки към боровите гори и към пясъчните плажове, ще минете и покрай Павилиона за фолклорни материали на Сеонгьоджанг – къща, характерна за аристократите по време на късната династия Джосеон. След обяд – пътуване през забележителните природни красоти на Националния парк „Планината Сеорак”. Паркът често е смятан за най-известния в Южна Корея и е лесно да разберете защо е така, докато се възхищавате на върховете на планините Сеораксан, издигащи се в небесата, и на потоците, течащи през долините. Най-добрият начин да оцените красотата на мястото е от високо: по желание и срещу допълнително заплащане  може да се качите с лифт до крепостта Гуонгеумсон от страна на планината Дол -( заплаща се на място).  Там имате възможност да се насладите на гледките от високо и, по желание, да посетите храма Синхеунса- ( заплаща се на място).  Следва 4-часово пътуване към Сеул.  Нощувка в Сеул.
 
 
10 ДЕН – 31.05.2023 Tрансфер до летище. В 11.35 ч. – полет Сеул – Истанбул. Пристигане в Истанбул в 17.10 ч. В 19.05 ч. – полет Истанбул – София. Пристигане в София в 20.20 ч.
 

 
 

 
Вижте цялата програма тук
Промоционалната цена 6 395 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6  месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 6 495 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък  от  6 месеца.                                                                      
 
1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ :
 • самолетни билети София – Истанбул – Сеул, Сеул – Истанбул – София;
 • летищни такси – 958 лв/ 490 евро (06.07.2022 г.)подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 8 нощувки с 7 закуски в хотели 3* и 4*;
 • 4 нощувки в Сеул
 • 1 нощувка в Гуанджу
 • 1 нощувка в Йеосу
 • 1 нощувка в Кенджу ;
 • 1 нощувка в Уонджу
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • туристическа обиколка на Сеул –3-ти ден.
 • разглеждане на Гуанджу – 5-ти ден.
 • посещение на градината Сунчеон Бей – 6-ти ден.
 • посещение на Джинджу - 7-ми ден
 • посещение на Пусан – 7-ми ден.
 • разглеждане на Кенджу -8-ми ден.
 • посещение на Пьончанг – 9-ти ден.
 • посещение на Сеонгьоджанг -9-ти ден
 • туристически обиколки с автобус и местен екскурзовод на английски език (с превод на български език) в Южна Корея с разглеждане на всички забележителности, посочени в програмата;
 • наземен транспорт в Южна Корея;
 • входните такси за обектите, посочени в програмата;
 • екскурзоводско обслужване, с местен екскурзовод и превод на български език от водачът, който придружава групата.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – 66 лв.
 
 
 
 
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • електронно разрешително за пътуване за Южна Корея/ K-ETA - 10 000 KRW около 8 щ. долара.
 • такса за обработка и подаване на документи за K-ETA40 лв.;
 • билети за метрото - 1 билет е 900-1500 вон ( 2 - 4 щ.д.)
 
 
 
 • допълнителни мероприятия (плащат се на място):
 • посещение  телевизионната кула на Сеул  - около 60 евро (4-ти ден)
 • посещение на небостъргач “Lotte Sky Tower” – 27,000 вона -около 20 лева (4-ти ден)
 • посещение на музея „Кимчи” –  5,000 вона -около 6.97 лв. (4-ти ден)
 • пътуване с ферибот и посещение на храма Горанса и скалата Накваам -(5-ти ден)2 000 корейски вона
 • посещение на известната пещера Сеокгурам с монументално изображение на Буда -5 000 корейски вона (около 4 щ. долара)- (8-ми ден);
 • влакче до ски шансата в Пьончанг– 6 000 корейски вона (около 5 щ. долара)- (9-ти ден)
 • лифт до крепостта Гуонгеумсон 8 500 корейски вона (около 7 щ. долара) (9-ти ден)
 • вход за храма Синхеунса3 500 корейски вона (около 3 щ. долара) (9-ти ден)
 
 
 
 
Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв. Застрахрователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка  Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 
 
Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро23 лв (за лица до 70 год.), 46 - за лица от 71 год. до 80 год.
*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
 
 
 
*Забележки:
  1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на  групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,  както и за последните два дни по същата.
2.  За полетите лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
3.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
3.  Цените 6 395 лв/ 6 495 лв са за човек в двойна стая.  
- Доплащане за единична стая  –  1348 лв. /подлежи на актуализация/
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към дата  08.02.2022 г и подлежат на актуализация
 
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА  3 100 лв
ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ
 
 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 395 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.ПРИ ПО МАЛКА ГУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
                                                                   
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 495 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ПО МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 

4.  Начин на плащане:
                 - в брой (в офиса на ТО) 
                 - по банков път
 
Информация за хотелите (или подобни):
СЕУЛ - HENN NA HOTEL SEOUL MYEONG DONG https://seoul.myeongdong.hennnahotel.com/our-hotel/
ГУАНДЖУ: DUBAI HOTEL GWANGJI 4*
//www.dubaihotel.kr/index.php?code=04
ЙЕОСУ:
BENIKEA HOTEL YEOSU 4*
https://benikea
КЕНДЖУ: GG TOURIST HOTEL GYEONGJU 4* //gghotel.co.kr/
УОНДЖУ: KENSINGTON FLORA PYEONGCHANG 4* //www.kensingtonflora.com/ 
  
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЮЖНА КОРЕЯ:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена родителска декларация за разрешение  детето им да пътува в чужбина.
 • Сертификат за ваксинация
 • Отрицателен резултат от тест за Covid-19, направен до 72 часа преди отпътуване или антигенен тст направен до 24 часа преди отпътуване.
 • Всички туристи трябва да кандидатстват за K-ETA (електронно разрешение за пътуване) през следната платформа най -късно до 72 часа преди заминаването: https://www.k-eta.go.kr/portal/apply/index.do?locale=EN
 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА К-ЕТА- ЮЖНА КОРЕЯ:
 • Това разрешение за пътуване е задължително за всички пътници и струва 10 000 KRW  около 8щ. долара на човек.
 • По време на процеса на регистрация се изисква следната информация:
 • Валиден паспорт
 • Сканирана първа страница на паспорта
 • Снимка тип селфи
 • Данни за контакт на пътника (домашен адрес, телефон, имейл адрес)
 • Информация за пътуване (подробности за полета)
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ТУРОПЕРАТОРА КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗА