Вашата оценка 5.00 от 2 гласа

ТАЙЛАНД с Пукет, МАЛАЙЗИЯ и СИНГАПУР

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 15 дни

Вид транспорт: Самолет
Маршрут: БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ, КУАЛА ЛУМПУР, КУАЛА СЕЛАНГОР, СИНГАПУР
Продължителност: 15 дни/ 12 нощи
Дати на отпътуване: 05.09.2024, 11.10.2024, 15.11.2024, 06.02.2025, 07.03.2025, 10.04.2025, 11.09.2025, 17.10.2025, 31.10.2025
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
05.09.2024 7050.00 лв Запитване
11.10.2024 7050.00 лв Запитване
15.11.2024 7050.00 лв Запитване
06.02.2025 7050.00
6950.00 лв
Запитване
07.03.2025 7050.00
6950.00 лв
Запитване
10.04.2025 7050.00
6950.00 лв
Запитване
11.09.2025 7050.00
6950.00 лв
Запитване
17.10.2025 7050.00
6950.00 лв
Запитване
31.10.2025 7050.00
6950.00 лв
Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD

1 ДЕН Среща в 10.40 ч. на летище София, Терминал 2. за полет София – Доха. Пристигане в Доха следва полет Доха – Банкок.
 
2 ДЕН – Пристигане в Банкок. Трансфер до хотел. Свободно време с възможност за разходка и първи впечатления от града. Вечерта можете да се включите за вечеря на  круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма*. Нощувка в Банкок.
 
3 ДЕН След закуска започва обиколката на този впечатляващ град.
Ще останем изумени от невероятната красота на Кралския дворец с  Храма на Изумрудения Буда, ще отворим обективите за 45-метровата статуя на Полегналия Буда, ще достигнем и до Мраморния храм. За отмора ще се качим на  лодка за разходка  по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. По пътя ще посетим и Храма на Зората. Кулминацията на днешния ден ще бъде в  Храма на Златния Буда. Наистина е величествено творение!
Нощувка.

4 ДЕНСлед закуска  ще отпътуваме за някогашната столица на Сиам - Аютая. Този древен град  е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове, датиращи от различни епохи. Най-големият е Ват Пра Си Санпет, издигнат  още през 14 в. И служил някога за дворец.  Около него са построени и три големи ступи, а наблизо се намира друга важна религиозна постройка – Ват Монкхон Бопит, в която се пази една от най-големите статуи на Буда в цял Тайланд. Зедно ще потърсим и  лика на Буда (Buddha), преплетен в корените на дърво. Това е един от най-известните символи на Тайланд. Тази реликва е близо до Ват Махатат (Wat Mahathat). Смята се, че когато през 1767 г. бирманската армия превръща Аютая в руини, повечето скулптури на Буда били обезглавени, а около една от захвърлените каменни глави е израснало дърво. Друга версия е, че главата е скрита от иманяри (около 1900 г.), които са я забравили там и корените на дървото я обгръщат плътно. Днес, това мястото се смята за свещено.. Впечатлени от невоятната история на старата столица, ще направим почивка за обяд в местен ресторант. След това продължаваме към Банг Па и ни предстои да видим Летния дворец на крал Рама V.  Той е различен от всичко, което посетихме и е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Представлява го царственото двуетажно Виктория стил имение, а другото интересно място е  триетажна сграда в стил "кула", използвана за очертаване на провинцията и гледане на царските слонове. Опознали част от  историята на Тайланд, се завръщаме в Банкок.Нощувка.
 

5 ДЕН Закуска. Свободно време според вашите интереси, или може  да се включите в  допълнителна екскурзия –посещение на Плаващия пазар*. Трансфер до летището в Банкок за вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Пукет.

 
6 ДЕН – Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – полуднена програма със слонове (хранене и къпане със слонове)*.
 Полуднена програма със слонове включва:транспорт отиване и връщане, кратко въведение от местен водач който ще ви запознае с прекрасната природа и характер на слоновете, ще имате възможност да приготвите храна за слоновете да ги храните и да се къпете с тях. След това ще участавте в кулинарен урок за местна кухня, ще приготвите едни от най-хартесваните ястия и ще може да ги опитате. Връщане в хотела. Продължителност около 3 часа и половина. Трансфер до хотела. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”*.  Нощувка в Пукет.
 
 
7 ДЕН – Закуска. Свободен за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”*. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.
 
8 ДЕН Закуска. Свободен ден за плаж или по желание
1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете* (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.)
 или
2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд)* Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Нощувка в Пукет.
 
9 ДЕН  Закуска. Трансфер до летището за полет Пукет – Малайзия. Пристигане в Малайзийската столица трансфер до хотела.  Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от града, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание можете да се включите в екскурзия до Националния парк „Селангор”, където се намира и една от най-големите колонии на светулки в света.* За екскурзията се тръгва в 16.30 ч от Куала Лумпур към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan.Тук ще посетим  “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan и светлинното шоу на светулките! Преживяването е страхотно,  ще плаваме с типична малайска дървена лодка „Тongkang” по р. Селангор, където по мангровите дървета има накацали хиляди светулки. Техните синхронни блещукания приличат на светлините върху коледно дърво и  създават едно великолепно настроение -  момент, който никога няма да забравите! Връщаме се в  Куала Лумпур за нощувка.
 
10 ДЕН  Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: програмата е наситена, ще започнем със  “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост ("sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите небостъргачи.* След това по желание екскурзия до Путраджая, администартивния център на Малайзия*. Нощувка в Куала Лумпур.

11 ДЕН  Закуска. Свободно време или по желание – полудневна екскурзия до “Batu Caves”*- уникални варовикови пещери с красиви хиндуистки храмове, светилища и 43-метровата златна статуя на патрона на пещерите лорд Муруган. Тази статуя е най-високата, която изобразява индуистко божество в Малайзия и третата по височина в света. Пещерите се намират само на 13 км от Куала Лумпур и до горе ще се изкачим по 272 цветни стъпала.  След това ви  предлагаме да посетим Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и  фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. След тази интересна разходка, ще  направим трансфер до летището за полет към Сингапур. Пристигане в Сингапур. Свободно време. Вечерта ще започнем нашата опознавателна разходка в историческата зона на града, където ще видим сградите на кметстовото, Националната галерия, театър „Виктория” – всички съхранили своя колониален архитектурен стил. Тук е и  катедрала “Сейнт Андрю”, а по алеята на „Кларк кей”, разположен на завоя на река Сингапур е много приятно за разходка, има и  множество  ресторантчета с избор  за хубава вечеря. Наоколо са и помпозните  молове с впечатляващ вътрешен интериор, които изкушават посетителите за пазаруване, въпреки високите цени. Градът предлага и една изключителна атракция – може да вечеряте в кабина  за двама  на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате отвисоко на гледката на нощен Сингапур.* Нощувка.

12 ДЕН  След закуска започва нашата туристическата обиколка, по време на която ще разгледаме статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, продължаваме с „Чайнатаун” – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашния облик на града, запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и десетки живописни пазари. Тук ще посетим двата най- интересни китайски храма в Сингапур Thiang Hong Keng Temple и Buddha Tooth Relic Temple. По време на обиколката ще навлезем и в колоритния квартал “Малка Индия“ с улички, изпъстрени с богата палитра от магазини и храмове.  По желание, може да посетите и „Градината на орхидеите,”* която се намира в Ботаническата градина, на най-високия хълм в града. Градината е дом на 60 хиляди орхидеи и над 400 различни подправки, като те са разделени в четири отделни зони: пролетна- с преобладавщи цветове в жълто и кремаво; лятна- с тонове на силни червени и розови цветове ; есенна – златистно-кафяви нюанси и зимна зона в бяло и прохладно синьо.  След обяд  ще имате свободно време, за да може  да усетите града съобразно своите интереси.Може да се изкачите за едно питие на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” *, да посетите „Фонтана на благосъстоянието”,или да се насладите на чаша кафе в емблематичния хотел за Сингапур “Raffles”, построен в колониален стил. Вероятно няма да попуснете и друга забележителност на Сингапур – „The Gardens by the Bay”- цялата зона там е футуристично красива.* Вечерта възможност за пешеходно преминаване по известния мост ДНК или Helix bridge с уникална форма на двойна спирала ДНК, която се осветява вечерно време от хиляди лампички. Възможност за вечеря в един от многото приятни ресторанта на Кларк Кей (Clarke Quay) на река Сингапур.  Нощувка в Сингапур.

 
13 ДЕН Тази сутрин имате свободно време с възможност за пазаруване в някой от многото молове или в Китайския квартал, където е раят на сувенирите  лечебните мехлеми. След обяд, по желание може да се включите в  полудневна екскурзия до остров Сентоса.* Наречен „Островът на удоволствията”, той  е най-посещаваната градска атракция, считан и за прародител на сингапурските паркове – с музеи, градини, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С панорамен лифт ще преминем над града и ще имаме възможност да се насладим на красивата гледка отвисоко. Тук е и втората  статуя на Мерлиона, а при желание, може да наблюдавате шоуто на делфините в Делфинариума *, както да посетите и други атракции на острова. Ще има и свободно време  за плаж. Вечерта – посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще ви достави невероятно удоволствие. Нощувка.
 
14 ДЕН Закуска. Свободно време. Вечерта тансфер до летище.

15 ДЕН Полет Сингапур – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха следва полет Доха – София с “Qatar Airways”. Пристигане на летище София .

Вижте цялата програма тук
Промоционалната цена 6 950 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6 месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 7 050 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от  6 месеца.         

УТОЧНЕНИЕ: Отбелязаните със звездичка / * / опции за посещение на различни мероприятия и обекти, се предлагат с  допълнително заплащане, чиято цена можете да видите в раздел „ ПОЯСНЕНИЯ – В ПАКЕТНАТА ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА.”
 •  самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок; Пукет – Куала Лумпур -Сингапур – Денпасар, Денпасар – Доха – София;
 • самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 017 лв/ 520 евро
 • ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • 1 ДЕН –Среща в 10.40 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.40 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15 ч. В 20.10ч. – самолетен полет Доха – Банкок.
 • 2 ДЕН –Пристигане в Банкок в 06.40 ч.
 • 5 ДЕН –Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 17.15 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет с “Air Asia”. Пристигане в Пукет в 18.45 ч.
 • 9 ДЕН –   Закуска. Трансфер до летището В 09.45 ч. – полет Пукет – Малайзия с “Air Asia”. Пристигане в Малайзия в 12.40 ч.
 • 11 ДЕН –В 17.00 ч. - полет - Куала Лумпур -Сингапур с “Air Asia. Пристигане в Сингапур в 18.15ч.
 • 15 ДЕН –В 00.10 ч полет полет Сингапур – Доха. Пристигане в Доха в 05.00ч. В 07.30ч. полет Доха – София Пристигане  на летище София в 11.40ч.
 • *Полетите посочени в програмата се актуализират при потвърждение на групата.
 • трансфери летище – хотел – летище;
 •  12 нощувки със закуски и 1 обяд в  хотели 4* в Тайланд, Малайзия и Сингапур;
 •   3 нощувки в Банкок
 •  4 нощувки на о-в Пукет
 • 2 нощувки в Куала Лумпур
 • 3 нощувки в Сингапур
 •  Настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч.
 • Обиколки и посещения:
 • обиколка на Банкок – (3-ти ден);
 •  разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали- (3-ти ден);
 •  екскурзия до Аютая – (4-ти ден);
 •  полудневна обиколка на Куала Лумпур (10-ти ден);
 •  полудневна обиколка на Сингапур (12-ти ден);
 • всички турове съгласно програмата;
 •  наземен транспорт, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
 • входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
 •  водач и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
 •   такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 99 лв.   

 


2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 тайландска виза – 2000 бата; (издава се на място на летището) - плаща се на място само в брой в тайландски бата);•    допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма – 55евро (2-ри ден);  
 • посещение на Плаващия пазар – 39 евро (при група от минимум 5 човека)-(5-ти ден);           
 • полуднена програма със слонове– 80евро (6-ти ден);
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 55 евро (без вечеря)/65евро (с вечеря на блок маса) (6-ти ден);                                   
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд)- 60 евро (7-ми ден);
 • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 40 евро (8-ми ден);
            или
 •    еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) – 60 евро -(8-ми ден);
 • екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 65 щ. долара (9-ти ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;
 •  посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас” – 30 щ.долара (10-ти ден);         
 • екскурзия Путраджая – 25 щ.долра (при група от минимум 6 човека) – (10-ти ден);
 •  екскурзия до пещерите „Batu Caves” – 40 щ. долара (11-ти ден).
 • вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур – 438 евро(цена за 3-ти човек - 219 евро) – (11-ти ден);
 •  посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 15 щ.долара (12-ти ден);
 • посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 23 щ.долара (12-ти ден);
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара - (при група от минимум 7 човека, за по-малка бройка се налага доплащане) (13-ти ден);.
 
Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв. Застрахрователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 34  лв (за лица до 70 год.), 68- за лица от 71 год. до 80 год.
*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.

*Забележки:
1.Пътуващият има право да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати съответните разходи за прекратяване на договора. Подробна информация относно таксите дължими при прекратяване на договора, може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
2.Туроператорът има право да променя информацията съдържаща се в настоящия документ, като уведоми пътуващия за всяка промяна в предоговорната информация по ясен, разбираем и видим начин преди сключването на договора за туристически пакет. Подробна информация относно обхвата на промените и начина на уведомяване може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
3. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за  последните два дни по същата.
4. За външните полети лимитът е 23 кг. за  голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж
5.Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 10.01.2023 г.
6. Категоризацията на хотелите в Тайланд, Малайзия и  Сингапур не съответства на
 критериите за категоризация на хотелите в Европа.
7.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.  
8. Екскурзията  не е подходящи за лица с ограничена подвижност
3. Цените от 6 950 лв/ 7 050 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 040 лв./подлежи на актуализация/
4.  Има възможност за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане
 за 1 нощувка - около 495-595 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се  
 уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, и транспорт до хотела, закуската се заявява и заплаща допълнително на място в хотела - около 53 сингапурски долара (35 евро). В цената не е включен и транспорта до хотела, в който е настанена останалата част от  групата, ако нощувката е само една, а престоят в Сингапур е по-дълъг – възможностите са да се ползва градски транспорт, такси или да се заплати трансфер.
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 10.01.2023 г и е възможно да подлежат на  актуализация.

При записване се внася депозит от 3 475 лв
    КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ  ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.

МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ, НЕОБХОДИМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ 15 ДУШИ.
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 15 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ, КОЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРОГРАМАТА.

КРАЕН СРОК, ЗА ЕВЕНТУАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ Е НАБРАН МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ УЧАСТНИЦИ 20  ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ.


5.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)       
             - по банков път     

 
   
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за виза за Тайланд:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване и минимум 2 празни страници;
 • 1 снимка (паспортен формат – актуална) – за виза за Тайланд, снимката трябва да е на светъл фон и лицето да е без очила ;
 • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 •  Формуляр за кандидатстване, напълно попълнен (този формуляр може да бъде получен на определените входове за влизане в Тайланд.)
 • Доказателство за финансова стабилност извлечение от банкова сметка = мин. 2500 тайландски бата в размер на 10 000 бата на човек и съответно 20 000 бата на семейство. Извлечението трябва да е издадено или преведено на английски език.
 • Напълно платени билети за следващо пътуване, които могат да се използват в рамките на 15 дни от датата на влизане.
 • Такса от 2000 бата се заплаща в брой и е с невъзваращаема стойност.
   
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване в Тайланд:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Малайзия:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена  декларация  от  родителите за  разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • Преди да пристигнете в Малайзия  е необходимо да попълните Malaysia Digital Arrival Card - https://imigresen-online.imi.gov.my/mdac/main
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Сингапур:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • За деца под 18 год. – нотариално заверена  декларация  от  родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • Преди да пристигнете в Сингапур е необходимо да попълните SGAC- Сингапурска карта за пристигане- https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard/