Вашата оценка 4.83 от 6 гласа

ТАЙЛАНД, о-в ПУКЕТ,СИНГАПУР, МАЛАЙЗИЯ и о-в БАЛИ -ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 21 дни

Маршрут: Банкок, Аютая, Пукет, Сингапур, Куала Лумпур, о-в Бали- Besakih Temple
Продължителност: 21 дни/ 18 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Тайланд


 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD

1 ДЕН – 09.11.2023 Среща в 10.40 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.40 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15 ч. В 20.10ч. – самолетен полет Доха – Банкок.
 
2 ДЕН –10.11.2023 Пристигане в Банкок в 06.40 ч. Трансфер до хотел. Свободно време с възможност за разходка и първи впечатления от града. Вечерта можете да се включите за вечеря на  круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма*. Нощувка в Банкок.
 
3 ДЕН 11.11.2023 След закуска започва обиколката на този впечатляващ град.
Ще останем изумени от невероятната красота на Кралския дворец с  Храма на Изумрудения Буда, ще отворим обективите за 45-метровата статуя на Полегналия Буда, ще достигнем и до Мраморния храм. За отмора ще се качим на  лодка за разходка  по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. По пътя ще посетим и Храма на Зората. Кулминацията на днешния ден ще бъде в  Храма на Златния Буда. Наистина е величествено творение!
Нощувка.

4 ДЕН 12.11.2023 След закуска  ще отпътуваме за някогашната столица на Сиам - Аютая. Този древен град  е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове, датиращи от различни епохи. Най-големият е Ват Пра Си Санпет, издигнат  още през 14 в. И служил някога за дворец.  Около него са построени и три големи ступи, а наблизо се намира друга важна религиозна постройка – Ват Монкхон Бопит, в която се пази една от най-големите статуи на Буда в цял Тайланд. Зедно ще потърсим и  лика на Буда (Buddha), преплетен в корените на дърво. Това е един от най-известните символи на Тайланд. Тази реликва е близо до Ват Махатат (Wat Mahathat). Смята се, че когато през 1767 г. бирманската армия превръща Аютая в руини, повечето скулптури на Буда били обезглавени, а около една от захвърлените каменни глави е израснало дърво. Друга версия е, че главата е скрита от иманяри (около 1900 г.), които са я забравили там и корените на дървото я обгръщат плътно. Днес, това мястото се смята за свещено.. Впечатлени от невоятната история на старата столица, ще направим почивка за обяд в местен ресторант. След това продължаваме към Банг Па и ни предстои да видим Летния дворец на крал Рама V.  Той е различен от всичко, което посетихме и е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Представлява го царственото двуетажно Виктория стил имение, а другото интересно място е  триетажна сграда в стил "кула", използвана за очертаване на провинцията и гледане на царските слонове. Опознали част от  историята на Тайланд, се завръщаме в Банкок.Нощувка.
 
5 ДЕН 13.11.2023 Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 14.45 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 16.00 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Пукет.
 
6 ДЕН14.11.2023 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – полуднена програма със слонове (хранене и къпане на слонове) - продължителност 3 часа*
Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”*.  Нощувка в Пукет.
 
7 ДЕН15.11.2023 Закуска. Свободен за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”*. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.
 
8 ДЕН 16.11.2023 Закуска. Свободен ден за плаж или по желание
1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете* (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.)
 или
2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд)* Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Нощувка в Пукет.
 
9 ДЕН  17.11.2023 Закуска. Трансфер до летището В 09.45 ч. – полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.40 ч. Свободно време. Вечерта ще започнем нашата опознавателна разходка в историческата зона на града, където ще видим сградите на кметстовото, Националната галерия, театър „Виктория” – всички съхранили своя колониален архитектурен стил. Тук е и  катедрала “Сейнт Андрю”, а по алеята на „Кларк кей”, разположен на завоя на река Сингапур е много приятно за разходка, има и  множество  ресторантчета с избор  за хубава вечеря. Наоколо са и помпозните  молове с впечатляващ вътрешен интериор, които изкушават посетителите за пазаруване, въпреки високите цени. Градът предлага и една изключителна атракция – може да вечеряте в кабина  за двама  на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате отвисоко на гледката на нощен Сингапур.* Нощувка.
 
10 ДЕН 18.11.2023 След закуска започва  нашата туристическата обиколка, по време на която ще разгледаме статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, продължаваме с „Чайнатаун” – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашния облик на града, запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и десетки живописни пазари. Тук ще посетим двата най- интересни китайски храма в Сингапур Thiang Hong Keng Temple и Buddha Tooth Relic Temple. По време на обиколката ще навлезем и в колоритния квартал “Малка Индия“ с улички, изпъстрени с богата палитра от магазини и храмове.
По желание, може да посетите и „Градината на орхидеите,”* която се намира в Ботаническата градина, на най-високия хълм в града. Градината е дом на 60 хиляди орхидеи и над 400 различни подправки, като те са разделени  в четири отделни зони: пролетна- с преобладавщи цветове в жълто и кремаво; лятна- с тонове на силни червени и розови цветове ; есенна – златистно-кафяви нюанси и зимна зона в бяло и прохладно синьо.  След обяд  ще имате свободно време, за да може  да усетите града съобразно своите интереси.Може да се изкачите за едно питие на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” *, да посетите „Фонтана на благосъстоянието”,или да се насладите на чаша кафе в емблематичния хотел за Сингапур “Raffles”, построен в колониален стил. Вероятно няма да попуснете и друга забележителност на Сингапур – „The Gardens by the Bay”- цялата зона там е футуристично красива.* Нощувка в Сингапур.
 
11 ДЕН – 19.11.2023 Закуска. Тази сутрин имате свободно време с възможност за пазаруване в някой от многото молове или в Китайския квартал, където е раят на сувенирите  лечебните мехлеми. След обяд, по желание може да се включите в  полудневна екскурзия до остров Сентоса.* Наречен „Островът на удоволствията”, той  е най-посещаваната градска атракция, считан и за прародител на сингапурските паркове – с музеи, градини, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С панорамен лифт ще преминем над града и ще имаме възможност да се насладим на красивата гледка отвисоко. Тук е и втората  статуя на Мерлиона, а при желание, може да наблюдавате шоуто на делфините в Делфинариума *, както да посетите и други атракции на острова. Ще има и свободно време  за плаж. Вечерта – посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще ви достави невероятно удоволствие. Нощувка.
 
12 ДЕН – 20.11.2023 Закуска. Трансфер до летището. В 09.35 ч. - полет Сингапур - Куала Лумпур. Пристигане в Малайзийската столица в 10.40ч. трансфер до хотела.   
Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от града, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание можете да се включите в екскурзия до Националния парк „Селангор”, където се намира и една от най-големите колонии на светулки в света.* За екскурзията се тръгва в 16.30 ч от Куала Лумпур към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan.Тук ще посетим  “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan и светлинното шоу на светулките! Преживяването е страхотно,  ще плаваме с типична малайска дървена лодка „Тongkang” по р. Селангор, където по мангровите дървета има накацали хиляди светулки. Техните синхронни блещукания приличат на светлините върху коледно дърво и  създават едно великолепно настроение -  момент, който никога няма да забравите! Връщаме се в  Куала Лумпур за нощувка.
 
13 ДЕН21.11.2023 Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: програмата е наситена, ще започнем със  “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост ("sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите небостъргачи.* След това по желание екскурзия до Путраджая, администартивния център на Малайзия*. Нощувка в Куала Лумпур.
 
14 ДЕН –22.11.2023  Закуска. Свободно време или по желание – полудневна екскурзия до “Batu Caves”*- уникални варовикови пещери с красиви хиндуистки храмове, светилища и 43-метровата златна статуя на патрона на пещерите лорд Муруган. Тази статуя е най-високата, която изобразява индуистко божество в Малайзия и третата по височина в света. Пещерите се намират само на 13 км от Куала Лумпур и до горе ще се изкачим по 272 цветни стъпала.  След това ви  предлагаме да посетим Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и  фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. В 17.55 ч. полет Куала Лумпур – Денпасар, Бали. Пристигане в Денпасар в 20.55 ч. Трансфер до хотел. Нощувка на о-в Бали.
 
15 ДЕН –23.11.2023 Закуска. Свободно време. По желание, можете  да изберете гмуркане с инструктор в Амед през деня*. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци „качак” и вечеря, където този  традиционен танц се изпълнява под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите*. Вечерята е късна, след края на представлението, в ресторант, до който ще стигнем с автобус. Нощувка.
16 ДЕН – 24.11.2023 Закуска. През този ден ни предстои  опознаване на острова и  ще започнем с посещение на Двореца за древно правосъдие в Kerta Gosa. Тази прастара сграда, проектирана с балийска архитектура е отворена като място за юрисдикция къща, където кралят обявява законодателството, юрисдикцията, санкциите и т.н. Ще спрем за снимки сред красивите оризови тераси  Bukit Jambul, така типични за острова и това е една от най-емблематичните снимки,които ще можете да направите.После ще се насладим и  на типичен балийски обяд. Този ден ще завърши с посещение на храма „Besakih Temple” – Храмът майка - най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). Известно е, че от 15-ти век той се е считал за централен храм на индуизма в Бали. Храмът Бесаких, известен също като Пура Пенатаран Агунг, е основното място за поклонение на Бали, комплекс, включващ двадесет и два храма, разположени на паралелни хребети. След това духовно зареждане, ще се приберем в хотела.Нощувка.
 
17 ДЕН –25.11.2023 Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка.
Този ден ще бъде свободен за вас или можете да изберете по желание  екскурзия до остров Ява с нощувка*
Пояснение:Участниците в екскурзията, които не желаят да посетят о-в Ява, остават в Денпасар и ще имат свободно време.

Описание на  екскурзия до о-в Ява Ще заминем с  полет от Денпасар за Джьогякарта, Ява. След като пристигнем на острова, се отправяме  към Боробудур – най-големия будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. Храмът е замислен като будистка визия за Космоса. Издигащ се от квадратна основа, той се състои от поредица  квадратни тераси, покрити с три кръгови платформи, които преминават през резбовани шлюзи към върха  свързани с четири стълбища И до днес Боробудур все още се използва като място на религиозно поклонение и ежегодно будистите идват от цяла Индонезия и чужбина. Обяд. Посещение на Прамбанан - комплекс от ранносредновековни индуски храмове. Вечеря. Нощувка на о-в Ява.

18 ДЕН –26.11.2023 Закуска. Свободен ден за плаж.
За тези от вас, които участват в екскурзия до о-в Ява - Закуска. Посещение на султанския дворец “Keraton Ngayogyakarta Hadiningrat” и водния дворец “Taman Sari” /служил като място за почивка и медитация, както и за скривалище на султана/. Обяд. Трансфер до летище. Връщане в Денпасар.По желание - вечеря с балийски танци в ресторант „Лотос” в Убуд.* Нощувка.
 
19 ДЕН –27.11.2023 Закуска. Свободен ден за плаж или по желание - целодневна екскурзия  в северната част на Бали до Бедугул и езерото Бератан, известно като езерото на свещената планина, заради плодовитостта на тази област. Намира се на 1200 м. над морското равнище и има студен тропически климат. Ще тръгнем от хотела  в 08.00 ч. сутринта и първо ще посетим храма Улун Дану Бератан, който се намира на ръба на огромен кратер и е посветен на богинята на езерото Деуи Улун Дану и боговете на планината Батур и връх Гунунг Агунг, най-големият вулкан на Бали. Тези прекрасни моменти сред красотата на острова,ще бъдат споделени и с вкусен обяд. След обяд разглеждане на храма Tanah Lot- балийски индуистки храм, разположен живописно на скала в морето. А денят ни ще завърши с последна спирка кафе плантация, където може да опитате прочутото кафе Копи Лувак. Връщане в хотела около 19.30 ч. вечерта. Нощувка.
 
20 ДЕН –28.11.2023 Закуска. Свободно време. Вечерта трансфер до летище.
 
21 ДЕН –29.11.2023 В 00.10 ч полет полет Денпасар – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 05.00ч. В 07.30ч. полет Доха – София с “Qatar Airways”. Пристигане на летище София в 11.40ч.
 
 

 
 

 

Вижте цялата програма тук
Промоционалната цена 7 850 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6  месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 7 950 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от 6 месеца.         

УТОЧНЕНИЕ: Отбелязаните със звездичка / * / опции за посещение на различни мероприятия и обекти, се предлагат с  допълнително заплащане, чиято цена можете да видите в раздел „ ПОЯСНЕНИЯ – В ПАКЕТНАТА ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА.”

 1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок; Пукет – Сингапур; Сингапур – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар, Денпасар – Доха – София;
 • самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 017 лв/ 520 евро
 • ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • 1 ДЕН – 09.11.2023 Среща в 10.40 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.40 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15 ч. В 20.10ч. – самолетен полет Доха – Банкок.
 • 2 ДЕН –10.11.2023 Пристигане в Банкок в 06.40 ч.
 • 5 ДЕН -13.11.2023 В 14.45 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 16.00 ч.
 • 9 ДЕН  17.11.2023 В 09.45 ч. – полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.40 ч.
 • 12 ДЕН – 20.11.2023 В 09.35 ч. - полет Сингапур - Куала Лумпур. Пристигане в Малайзийската столица в 10.40ч.
 • В 17.55 ч. полет Куала Лумпур – Денпасар, Бали. Пристигане в Денпасар в 20.55 ч.
 • 21 ДЕН – 29.11.2023 В 00.10 ч полет полет Денпасар – Доха. Пристигане в Доха в 05.00ч. В 07.30ч. полет Доха – София Пристигане  на летище София в 11.40ч.
 • *Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата.
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 18 нощувки със закуски и 2 обяда в  хотели 4* в Тайланд, Сингапур, Малайзия и о-в Бали;
 • 3 нощувки в Банкок
 • 4 нощувки на о-в Пукет
 • 3 нощувки в Сингапур
 • 2 нощувки в Куала Лумпур
 • 6 нощувки на Бали , една от които на о-в Ява, в случай, че сте избрали допълнителната екскурзия до о-в Ява.
 • Информация за хотелите (или подобни):
 • Банкок - Hotel Baiyoke Sky   4*    //baiyokesky.baiyokehotel.com/
 • Пукет -Hotel Sleep with Me -//www.sleepwithmehotels.com/  
 • Сингапур – Peninsula Excelsior Hotel  4* //www.peninsulaexcelsior.com.sg/
 • Куала Лумпур – Kuala Lumpur Journal Hotel  4*//www.kljournalhotel.com/
 • Бали - Tijili Benoa 4*https://tijilihotels.com/benoa/home/
 • *Хотелите се препотвърждават и актуализират, при потвърждаване на групата. Настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч.
 • Обиколки и посещения:
 • обиколка на Банкок – (3-ти ден);
 • разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали- (3-ти ден);
 • екскурзия до Аютая – (4-ти ден);
 • полудневна обиколка на Сингапур (10-ти ден);
 • полудневна обиколка на Куала Лумпур (13-ти ден);
 •  целодневна екскурзия из о-в Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple с включен обяд -(16-ти ден);
 • всички турове съгласно програмата;
 • наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;
 • входни такси за всички посещавани обекти в Тайланд, посочени в програмата;
 • водач и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­108 лв.  
 
 
 
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • тайландска виза – 2000 бата; (издава се на място на летището) - плаща се на място само в брой в тайландски бата);
 • виза за Бали -60 щ.долара. - (издава се на място на летището) - плаща се на място;
 
 
 
 

 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма40 евро (2-ри ден); 
 • полуднена програма със слонове (хранене и къпане на слонове) - продължителност 3 часа – 68 евро (6-ти ден);
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря)/60 евро (с вечеря на блок маса) (6-ти ден);                                  
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд)- 60 евро (7-ми ден);
 • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (8-ми ден);
          или
 • еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) – 60 евро -(8-ми ден);
 • вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур – 280 евро(цена за 3-ти човек - 140 евро) (9-ти ден);
 • посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 15 щ.долара (10-ти ден);
 • посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 23 щ.долара (10-ти ден);
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара - (при група от минимум 7 човека, за по-малка бройка се налага доплащане) (11-ти ден);.
 • екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 65 щ. долара (12-ти ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;
 • посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас” – 30 щ.долара (13-ти ден);        
 • екскурзия Путраджая25 щ.долра (при група от минимум 6 човека) – (13-ти ден);
 • екскурзия до пещерите „Batu Caves” – 40 щ. долара (14-ти ден).
 • гмуркане с инструктор в Амед – 125 щ.долара + 17 щ.долара (екипировка) (15-ти ден);
 • посещение на представление на качак и вечеря – 59 щ. долара (15-ти ден);
 • екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с  включен полет Денпасар – Джьогякарта и обратно,1 нощувка със закуска, 2 обяда, 1 вечеря, посещение на султанския дворец “Keraton Ngayogyakarta Hadiningrat” и водния дворец “Taman Sari) – 395 щ.долара (17-ти ден и 18-ти ден);
 • вечеря с балийски танци в ресторант „Лотос” в Убуд –   втори ред- 73 щ. долара  - първи ред- 79 щ. долара. (18-  ти ден);
 • целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 70 щ. долара (19-ти ден)
 
 
 
Застраховки с включена защита при COVID 19
Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв. Застрахрователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 
Застраховки без защита при COVID 19
Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро48  лв (за лица до 70 год.), 96- за лица от 71 год. до 80 год.
*Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
*Забележки:
1.Пътуващият има право да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати съответните разходи за прекратяване на договора. Подробна информация относно таксите дължими при прекратяване на договора, може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
2.Туроператорът има право да променя информацията съдържаща се в настоящия документ, като уведоми пътуващия за всяка промяна в предоговорната информация по ясен, разбираем и видим начин преди сключването на договора за туристически пакет. Подробна информация относно обхвата на промените и начина на уведомяване може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
3. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за  последните два дни по същата.
4. За външните полети лимитът е 23 кг. за  голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж
5.Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 10.01.2023 г.
6. Категоризацията на хотелите в Тайланд, Сингапур, Малайзия и Бали не съответства на
 критериите за категоризация на хотелите в Европа.
7.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
8. Екскурзията  не е подходящи за лица с ограничена подвижност
3. Цените от 7 850 лв/ 7 950 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 280 лв./подлежи на актуализация/
4.  
Има възможност за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане
 за 1 нощувка - около 495-595 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се 
 уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, и транспорт до хотела, закуската се заявява и заплаща допълнително на място в хотела - около 53 сингапурски долара (35 евро). В цената не е включен и транспорта до хотела, в който е настанена останалата част от  групата, ако нощувката е само една, а престоят в Сингапур е по-дълъг – възможностите са да се ползва градски транспорт, такси или да се заплати трансфер.
5.Цените 7 850лв/7 950 лв. са за хотел 4* на о-в Бали. За хотел „Melia Bali“ (доплащането се уточнява допълнително в зависимост от сезона и датата на  пътуване).
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 10.01.2023 г и е възможно да подлежат на  актуализация.
 
При записване се внася депозит от 3 700 лв

                                         КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ  ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ, НЕОБХОДИМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ 15 ДУШИ.
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 15 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ, КОЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРОГРАМАТА.
 
КРАЕН СРОК, ЗА ЕВЕНТУАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ Е НАБРАН МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ УЧАСТНИЦИ 20  ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ.
 
5.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)      
             - по банков път    

 


 

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за виза за Тайланд:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване и минимум 2 празни страници;
 • 1 снимка (паспортен формат – актуална) – за виза за Тайланд, снимката трябва да е на светъл фон и лицето да е без очила ;
 • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 •  Формуляр за кандидатстване, напълно попълнен (този формуляр може да бъде получен на определените входове за влизане в Тайланд.)
 • Доказателство за финансова стабилност извлечение от банкова сметка = мин. 2500 тайландски бата в размер на 10 000 бата на човек и съответно 20 000 бата на семейство. Извлечението трябва да е издадено или преведено на английски език.
 • Напълно платени билети за следващо пътуване, които могат да се използват в рамките на 15 дни от датата на влизане.
 • Такса от 2000 бата се заплаща в брой и е с невъзваращаема стойност.
   
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване в Тайланд:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Сингапур:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • За деца под 18 год. – нотариално заверена  декларация  от  родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • Преди да пристигнете в Сингапур е необходимо да попълните SGAC- Сингапурска карта за пристигане- https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard/
 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Малайзия:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена  декларация  от  родителите за  разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
тайланд екскурзия тайланд почивка екскурзия малайзия малайзия екскурзия почивка малайзия малайзия почивка банкок аютая пукет сингапур куала лумпур о-в бали (besakih temple) разходка с лодка по река чао прая и по многобройните оживени канали посещение на „калипсо шоу” (кабаретна програма) вечеря на круизен кораб с фолклорна програма едночасова разходка със слонове в джунглата полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата посещение на „фантазия шоу” в пукет екскурзия до „острова на джеймс бонд” обиколка на пукет с плажовете екскурзия до фифи айлънд и други о-ви вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в сингапур посещение на панорамната площадка на хотел “marina bay sands” посещение на „градината на орхидеите” в сингапур екскурзия до о-в сентоса национален парк „селангор” посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „кулите на петронас” фолклорна вечеря с типични малайзийски танци екскурзия до пещерите „batu caves” посещение на представление на качак и вечеря екскурзия до о-в ява (джьогякарта с разглеждане на боробудур и прамбанан убуд екскурзия до бедугул и езерото бератан екскурзия из о-в бали до „besakih temple” – mother temple