ЕКСКУРЗИЯ ДО РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ И БУЕНОС АЙРЕС - ЗА КАРНАВАЛА В РИО I ВАР.

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, водопадите ИГУАСУ, БУЕНОС АЙРЕС

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
Среща в 17.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.15 ч. - самолетен полет София – Рим с “Al Italia”. Пристигане в Рим в 20.10 ч. В 21.35 ч. полет Рим - Буенос Айрес.
Пристигане в Буенос Айрес в 07.45 ч. местно време. Трансфер до хотела и по възможност - настаняване. Свободно време до обяд. От 12.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.
Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.
Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.). Градът е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.
Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по делтата на р.Тигре. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч. - отпътуване за Буенос Айрес. Възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.
Закуска. В 12.00 ч. - трансфер до летището и в 14.25 ч. - полет Буенос Айрес - Игуасу с “LAN Airlines”. Кацане в Игуасу в 16.15 ч. Трансфер до хотела и настаняване. По желание – посещение на Сиудад дел Есте, свободната търговска зона на Парагвай и вторият търговски град по оборот след Дубай. Вечерта, по желание – вечеря в традиционен семеен ресторанрт( заплаща се на място). Нощувка в Игуасу
Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите - (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу - (по желание). По желание – посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу.
Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. Нощувка в Игуасу.
Закуска. Трансфер до летището. В 06.23 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 08.19 ч. Посещение на Ботаническата градина (като входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. От 21.00 ч., по желание - посещение на Парада на най-добрите школи по самба от Първа лига. Парадът продължава до 04.00 ч. сутринта. По желание, от 23.00 ч. - посещение на бала, посветен на Карнавала, в зала „Скала” в Рио. Нощувка в Рио де Жанейро.
Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.
Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро с възможност да изживеете невероятната атмосфера на карнавала по улиците на Рио. Вечерта, по желание - посещение на Парада на детските школи по самба. По желание, от 23.00 ч.- посещение на гей-парад, посветен на Карнавала, в зала „Скала” в Рио. Нощувка в Рио де Жанейро.
Закуска. Свободен ден с възможност за плаж. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където може да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. В 18.00 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро - Париж с “Air France”.
Пристигане в Париж в 08.00 ч. сутринта. В 10.20 ч. - полет Париж - София. Пристигане на летище София в 14.15 ч.

1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:

 • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
 • летищни такси за всички международни полети - 1 066 лв /545 евро (15.03.2020 г.) подлежат на потвърждениелетищни такси за вътрешните полети - 235лв /120 евро (15.03.2020 г.) - подлежат на   потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 4 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;
 • 3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
 • 4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*;
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес;
 • туристическа обиколка „един ден в Рио” (10-ти ден);
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (10-ти ден);
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава”; (10-ти ден);
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн” (10-ти ден);
 • посещение на Колониалния център на Рио;
 • посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително); (9-ти ден);
 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска и от аржентинска страна (7-ми ден и 8-ми ден) -без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) - 10-ти ден;
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач от туроператора и местен екскурзовод (с превод на  български език);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­84 лв.   
      2. В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро32 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71год. до 80 год. - 64 лв; .
      -      допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) – 130 щ.долара (3-ти ден);
 • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 345 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - 4-ти ден 
      или
 • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 210 щ.долара
 • екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара (5-ти ден);
 • танго шоу  в  Буенос Айрес – 145 щ.долара (с вечеря)
        (5-ти ден)                                –   95 щ.долара (без вечеря)       
 •  посещение на Сиудад дел Есте, Парагвай – 30 щ.долара (6-ти ден);                         
 • макуку сафари - от бразилска страна - 105 щ.долара (7-ми ден);
 • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина – 30 щ.долара (7-ми ден);
 • посещение на Сиудад дел Есте, Парагвай – 30 щ.долара (8-ми ден);
 •  билет за посещение на Парада на самба школите (със запазени места в официалния  сектор за туристи  и включен трансфер) – от 180 евро до 240 евро (9-ти ден);
 • билет за посещение на Парада на детските школи по самба (със запазени места в  официалния сектор за туристи и включен трансфер) – 220 евро (11-ти ден);
 
- допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 
 • билети градски транспорт в Рио: - за метро (9-ти и 10-ти ден) – около 5-6 щ.долара;
            (1 билет - около 2 щ.долара)        - за автобус (9-ти и 10-ти ден) – около 12 щ.долара;    
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 7-ми ден (плаща се на място);
 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута)
              - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали) - 7-ми ден;
              - от аржентинска страна – 30 щ.долара (в аржентинско песо) - 8-ми ден;
-   вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара (7-ми ден);
-  вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 9-ти ден;  
- посещение на стадион Маракана (вход + транспорт) –  18 щ. долара (9-ти ден).
 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
   което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2020 г.
4. Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.
5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в
офиса на туроператора.
6. Категоризацията на хотелите в Бразилия и Аржентина не съответства на  
 критериите за категоризация на хотелите в Европа.
 7.  Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
 екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
клиента. 
1.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при
 записване, защото са ограничени. 
2. Цените 6 265 лв/6 365 лв  са за човек в двойна стая и за хотел 4* в Рио де Жанейро. За единична стая се доплащат 1 235 лв. /подлежи на актуализация/  Доплащане за хотел 5* Rio Othon  Palace в Рио де Жанейро - 680 лв.  /подлежи на актуализация/
3. За деца до 12 год., настанени на трето допълнително легло - отстъпката е 370 лв.
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 15.03.2020 г и  подлежат на  актуализация.
 
4. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО )
             - по банков път
      При  записване  се  внася  депозит  от 3 000 лв  


Информация за хотелите (или подобни)

Рио де Жанейро – Augusto's Rio Copa Hotel   4*

//www.riocopa.com/site/pt/index.as  – hotel Rio Othon Palace  5 *   //www.othon.com.br/en/hoteis/hotel-em-copacabana/rio-othon-palace#o-hotel                                                             

Буенос Айрес - hotel Vista Sol  4 *   /или подобен/

//www.vistasolbuenosaires.com/

Игуасу - Viale Tower Hotel   4*

//www.vialehoteis.com.br/hotel/vialetower

 

 

         


ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 315 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 7 ДО 9 ЧОВЕКА Е 6 515 лв.
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 415 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 7 ДО 9 ЧОВЕКА Е 6 615 лв.
 

          - Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;

          - За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение да пътува в чужбина.


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Райфайзенбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG84RZBB91551060543404
BIC: RZBBBGSF

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF
екскурзия до Бразилия|почивка в Бразилия |бразилия екскурзия |бразилия почивка |рио де жанейро |рио де жанейро карнавал |водопадите игуасу |буенос айрес |квартал „ла бока” |пласа де майо |театър колон |гробницата на евита перон |квартал реколета |среща с гаучоси в пампата |еднодневна екскурзия с ферибот до монтевидео |пунта каретас |екскурзия с ферибот до колония дел сакраменто |екскурзия с корабче по река тигре |р.парана |улица флорида |танго шоу |посещение на птичия парк |стадион маракана |ботаническата градина |плаж копакабана |театро мунисипал |сградата на банко ду бразил |кварталите копакабана |ипанема |леблон |планината сера де кариока |националния парк тиджука |хълма корковадо |е статуята на исус христос |изкачване с два кабинкови лифта до хълма захарната глава |посещение на парада на детските школи по самба

[ « назад ] [ нагоре ]
Търсене
Дестинации
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах