Вашата оценка

Екскурзия до ПАТАГОНИЯ, БУЕНОС АЙРЕС , водопадите ИГУАСУ, РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, АМАЗОНИЯ

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 21 дни

Маршрут: Ел Калафате, езерото Лаго Аржентино,Националния парк “Лос Гласиарес”, глетчер Перито Морено, Буенос Айрес, водопадите Игуасу, Рио де Жанейро, Амазония.
Продължителност: 21 дни/ 18 нощи
Дати на отпътуване: 11.12.2023
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
11.12.2023 9920.00 лв Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН - Среща в 17.00ч. на летище София, Терминал 2. В 19.05 ч. - самолетен полет София – Рим. Пристигане в Рим в 20.00 ч. В 21.45 ч. - полет – Рим - Буенос Айрес.

2 ДЕН - Пристигане в Буенос Айрес в 07.55 ч. местно време Трансфер до летище, откъдето в 11.00 ч. - самолетен полет Буенос Айрес - Ел Калафате с “Aerolineas Argentinas”. Пристигане в Ел Калафате в 14.15 ч. Трансфер до хотел. Ел Калафате е чаровен туристически град, разположен на езерото Аржентино. Свободно време с възможност да вкусите превъзходно агне на барбекю или типичен аржентински стек с най-известните аржентински вина. Нощувка в Ел Калафате.

3 ДЕН - Закуска. През този незабравим ден Ви се предлага целодневна екскурзия до величествения глетчер Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес”- единственият глетчер в света, който бавно се придвижва, докато не стигне брега. За тези от Вас, които искат да направят „мини-трекинг” из ледника Перито Морено (по желание срещу допълнително заплащане и само за туристи до 65 год. възраст), предлагаме следното: Едно от най – интересните изживявания, които ледникът предлага на своите туристи, е есктремната разходка, започваща от залива Бахо лас Сомбрас, намиращ се на 8 км от самия ледник. От там пътувате с лодка около 20 мин. и слизате на отсрещния бряг, където след 30-минутна разходка през гората достигате ледника. Преди да започне разходката по него, ще ви бъдат раздадени специални шипове, които да сложите под обувките си. Самият тур продължава час и половина и е екстремен, тъй като имате възможността да се разхождате директно върху леда, по върховете и долините на ледника Перито Морено, както и да се насладите на невероятните гледки, разкриващи се пред Вас. На връщане, след 30-минутна разходка из тучната гора Магалик, в 16:00 ч. ще отплавате обратно за залива Бахо де лас Сомбрас. Нощувка в Ел Калафате.

4 ДЕН - Закуска. Екскурзия до езерото Лаго Аржентино в Националния парк“ Лос Гласиарес” с посещение на глетчерите Онели, Спе¬га¬зи¬ни и Упсала и плаване сред множество свободно носещи се айсберги. Връщане в Ел Калафате. Нощувка в Ел Калафате.

5 ДЕН - Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. В 11.05 ч. - самолетен полет Ел Калафате – Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес в 16.25 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Буенос Айрес.

6 ДЕН - Закуска Свободно време. След обяд от 14.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.

7 ДЕН - Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.

8 ДЕН - Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2.Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.). Градът е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.

9 ДЕН - Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по делтата на р.Тигре. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч. - отпътуване за Буенос Айрес. Възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.

10 ДЕН - Закуска. Свободно време В 11.00 ч. - трансфер до летището и в 13.55 ч. полет Буенос Айрес - Игуасу с “Aerolineas Argentinas ”. Кацане в Игуасу в 15.45 ч. Трансфер до хотел. Настаняване и свободно време. Нощувка в Игуасу от аржентинска страна на водопада.

11 ДЕН - Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. След това по желание и срещу допълнително заплащане - посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу от бразилска страна.

12 ДЕН - Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите - (по желание и срещу допълнително заплащане). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу - (по желание и срещу допълнително заплащане). Вечерта, по желание и срещу допълнително заплащне - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.

13 ДЕН - Закуска. Трансфер до летището. В 12.50 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 14.45 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотел. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.

14 ДЕН - Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Свободно време с възможност по желание посещение на: - световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. ИЛИ - разходка с туристическо трамвайче до чаровния квартал Санта Тереза , разположен на върха на едноименния хълм с очарователна атмосфера на село. Стръмни, криволичещи улици с елегантни стари имения, в много от които се помещават шикозни бутикови хотели, барове или романтични ресторанти с изглед към залива. Има много ателиета на художници, музей на европейско и бразилско изкуство, и парк „Руини“ с художествена галерия, построена около руините на имение. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Ginga Tropical“, където ще се насладите на бразилските ритми и пищни костюми и ще имате възможност да вземете урок по самба. Нощувка в Рио де Жанейро.

15 ДЕН - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където може да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.

16 ДЕН - Закуска. Свободен ден в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. След обяд по желание може да посетите площад Мауа, едно от най-красивите и пешеходни обществени места в Рио де Жанейро. Това е идеалното място да правите снимки по залеза, или просто да се любувате на пейзажа. Тук можете също да посетите страхотни музеи като Музеят на утрешния ден или Музеят на изкуствата. Площадът е част от Porto Maravilha, проект, който съживи центъра на Рио. Нощувка в Рио де Жанейро

17 ДЕН - Закуска. Трансфер до летището. В 07.06 ч. - полет Рио де Жанейро – Манаус. Пристигане в Манаус в 12.00 ч. (Манаус е град в Бразилия, столица на щата Амазонка. Разположен е на устието на река Рио Негро в река Амазонка. Той е един от най-големите усамотени и недостъпни градове в света.) Трансфер до лоджия в Амазонската джунгла. Настаняване и обяд. Вечерта, по програма на лоджията – екскурзия с наблюдаване на алигатори. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.

18 ДЕН - Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията. Обяд. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.

19 ДЕН - Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията – разходка в джунглата, посещение на Гората на маймуните, посещение на селище на местни племена, риболов, вечерна разходка с кану; екскурзия до феномена „Срещата на реките” – сливането между реките Рио Негро – река с тъмен (почти черен) цвят и пясъчната мътно-жълтеникава река Амазонка. Обяд. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.

20 ДЕН - Трансфер до летището в Манаус. В 06.30 ч. полет Манаус – Сао Пао с ‘’LATAM Airlines’’. Пристигане в Сао Пао в 11.35 ч. В 16.05 ч. – самолетен полет Сао Пао – Рим.

21 ДЕН - Пристигане в Рим в 07.10 ч. В 09.50 ч. – самолетен полет Рим – София. Пристигане на летище София в 12.50 ч.

 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  9 820 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА ЗА ИГУАСУ И БРАЗИЛИЯ И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯ
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  9 920 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА ЗА ИГУАСУ И БРАЗИЛИЯ И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯ
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 

 
Вижте цялата програма тук
*Промоционалната цена 9 820 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6 месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 9 920 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от 6 месеца.
 

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • всички самолетни билети за международните и вътрешните полети;
 • летищни такси за международните полети – 1 232 лв/ 630 евро (21.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети –  323 лв/ 165 евро (21.03.2020 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище - хотел - летище;
 • трансфер от летището в Манаус до лоджия в Амазонската джунгла и обратно;
 • 18 нощувки в хотели 3* и 4* в Патагония, Аржентина, Бразилия и в хотел-лоджия Амазония.           17 закуски 4  обяда и 3 вечери;
 • 3 нощувки в Ел Калафате
 • 5 нощувки в Буенос Айрес
 • 3 нощувки в Игуасу
 • 4 нощувки  в Рио де Жанейро
 • 3 нощувки в джунглата на Амазония
 •  (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • целодневна екскурзия до глетчера Перито Морено в Националния Парк “Лос Гласиарес” (3-ти ден);
 • екскурзия до ез. Лаго Аржентино и глетчерите Онели, Спегазини и Упсала в Националния парк “Лос Гласиарес”   (4-ти ден);
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (6-ти ден);
 • посещение на водопадите Игуасу от аржентинска страна (11-ти ден) и от бразилска (12-ти ден) - без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително.
 • посещение на Ботаническата градина в Рио -без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително (13-ти ден);
 • туристическа обиколка „един ден в Рио” (14-ти ден);
 • изкачване на хълма Корковадо /със статуята на Исус (със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (14-ти ден);
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава” (14-ти ден);
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн” (15-ти ден);
 • активности в Амазонската джунгла - (17-ти, 18-ти и 19-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, с местен екскурзовод и превод на български език от водачът, който придружава групата
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­138 лв.
 
2. ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • „мини-трекинг” из ледника Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес” -245 щ.долара - (3-ти ден) (разрешен е само за  туристи до 60 год.възраст);
 • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) –  130 щ.долара (7-ми ден);
 • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 460 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - (8-ми ден) 
       или
 • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 210 щ.долара (8-ми ден);
 • екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” – 70 щ. долара (9-ти ден);
 • танго шоу в Буенос Айрес – 145 щ.долара (с вечеря)(9-ти ден)
                                                             - 95 щ.долара (без вечеря)
 • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина – 30 щ.долара (11-ти ден);
 •  макуку сафари от бразилска страна – 105 щ.долара; (12-ти ден);
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу130 щ.долара –(12-ти ден);
 • шоу програма в Игуасу (с вечеря)85 щ.долара - (12-ти ден);
 • самба шоу „Джинда Тропикал” в нощен клуб в Рио (14-ти ден);- 115 щ.долара (без вечеря) /130 щ.долара (с вечеря);
 • екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров (с включен обяд) 90 щ.долара (15-ти ден).
 • екскурзия до Петрополис  (с включен обяд) 75 щ. долара (16-ти ден);
 
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • билети за градски транспорт: - метро (5-ти ден) – около 5-6 щ.долара;
 • билет - около 2 щ.долара)   - за автобус (5-ти ден) – около 12 щ.долара;
 • вход за Националния Парк “Лос Гласиарес” -  60 щ.долара (2 х 30 щ.долара - 3-ти и 4-ти ден);
 • вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара;
 • посещение на стадион Маракана –  18 щ. долара (13-ти ден);
 • вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 13-ти ден;
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 11-ти ден (плаща се на място);
 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута)
                   - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали) (11 – ти ден)
                  -  от аржентинска страна – 30 щ.долара (в аржентинско песо)(12- ти ден)
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • билети за градски транспорт: - метро (5-ти ден) – около 5-6 щ.долара;
 • билет - около 2 щ.долара)   - за автобус (5-ти ден) – около 12 щ.долара;
 • вход за Националния Парк “Лос Гласиарес” -  60 щ.долара (2 х 30 щ.долара - 3-ти и 4-ти ден);
 • вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 13-ти ден;
 •   посещение на стадион Маракана 18 щ. долара (13-ти ден);
 
  Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие - до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 
Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 47лв (за лица до 70 год.), 94 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
* Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.

*Забележки:
1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 21.03.2022 г.
4. Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.
5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
6. Категоризацията на хотелите в Бразилия, Аржентина, Патагония и Амазония не  съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
7. Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от   страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
3.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при записване, защото са ограничени. 
4. Цената 9 820 лв/ 9 920 лв са за човек в двойна стая. За  единична стая се налага доплащане.
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 21.03.2022 г и  подлежат на  актуализация.
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ  4 900  лв
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ  ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
 


5. Начин на плащане:
- в брой (в офиса на ТО)
- по банков път
 


 

Информация за хотелите (или подобни):
EL CALAFATE - Unique Luxury  Patagonia   4*
https://www.hotels-unique.com/es/hoteles/uniqueluxurypatagonia/
BUENOS  AIRES - Vista Sol  4*
//vistasolbuenosaires.com/
FOZ DE IGUASU - Viale Tower Hotel  4*
//www.vialehoteis.com.br/
RIO DE JANEIRO - Augustos Rio Copa Hotel  4*
//www.riocopa.com/site/pt/index.asp
AMAZONIA – Amazon Ecopark Jungle Lodge     www.amazonecopark.com.br
 
 

 

 
Необходимите документи за пътуване до Патагония са според изискванията на страната от която се влиза - Аржентина или Чили.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Аржентина:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им  да пътува
 • Здравна застраховка, която има покритие за Covid-19.
 • Попълнена Arrival form - https://ddjj.migraciones.gob.ar/app/home.php,  попълва се онлайн до 48 часа преди отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Бразилия:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им  да пътува
 • Ваксинационен сертификат – при представяне на сертификат за ваксинация не е необходимо да представяте PCR или Антигенен тест.
 • Отрицателен PCR взет най-много 72 часа преди отпътуване от първата точка на качване или Антигенен тест взет до 24 часа преди отпътуване – това изискване се отнася се за пътници, които не са ваксинирани.
 • Здравна застраховка, която с покритие за Covid-19.
 • Попълнена Arrival formhttps://formulario.anvisa.gov.br/ ,попълва се онлайн до 48 часа преди отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Амазония:
 
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • Сертификат за ваксинация.
 • Неваксинираните пътници влизат с PCR тест, изготвен не по-късно от 48 часа преди пътуването. Ако не са изминали 14 дни след поставянето на втората доза, то трябва да представите  PCR тест, изготвен не по-късно от 48 часа преди пътуването.
бразилия екскурзия бразилия поичвка нощувки в лоджия в джунглата на амазония патагония амазония екскурзия до глетчера перито морено в националния парк “лос гласиарес” екскурзия до ез. лаго аржентино и глетчерите онели спегазини и упсала в националния парк “лос гласиарес” „мини-трекинг” из ледника перито морено в националния парк “лос гласиарес” птичият парк в игуасу ботаническата градина в рио посещение на стадион маракана посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) екскурзия до монтевидео екскурзия до колония дел сакраменто (с ферибот) екскурзия с корабче до „тигре и делта” танго шоу в буенос айрес екскурзия до индианско селище в джунглата макуку сафари от бразилска страна полет с хеликоптер над водопадите игуасу вход за национален парк с водопадите игуасу шоу програма в игуасу (с вечеря) самба шоу „платаформа” в нощен клуб в рио екскурзия до петрополис екскурзия до лагуните на ангра дос рейс и разходка с корабче до тропически остров изкачване на хълма корковадо със статуята на исус (със зъбчата железницa) като се пътува през тропическа гора качване с лифт до хълма „захарната глава” колониалeн център на рио