Вашата оценка 5.00 от 6 гласа

МЕКСИКО, с водопадите AGUA AZUL

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 18 дни

Вид транспорт: Самолет
Маршрут: МЕКСИКО СИТИ, КУЕРНАВАКА, ТАСКО, АКАПУЛКО, ПУЕБЛА, ОАХАКА, Национален парк „ДЕ ЛА ВЕНТА”, ВИЛАЕРМОСА, водопадите AGUA AZUL, ПАЛЕНКЕ, МЕРИДА, ЧИЧЕН ИТЦА, ТУЛУМ, КАНКУН
Продължителност: 18 дни/ 15 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Мексико


 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН -

2 ДЕН -

3 ДЕН -

4 ДЕН -

1 ДЕН - Среща на летище София в 19.00 ч. Терминал 2 за самолетен полет през Истанбул за Мексико сити.

2 ДЕН - Пристигане в Мексико сити. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

3 ДЕН - Закуска. В този ден ще направим целодневна туристическа обиколка на Мексико сити, 22-милионната столица, смесица от култури и раси, считан за най-големия град на земята. Ще тръгнем от Централния площад „Ел Цокало” с Националния дворец или Президентството - някогашната резиденция на вицекраля - с историческите фрески на Диего Ривера, ще видим най-голямата Катедрала в Латинска Америка и  улицата на суетата „Пасео де ла Реформа”. След това  ще посетим един от най-известните в света музеи – Мексиканският Антропологически музей, разположен в Чапултепек Парк, където се намира Историческият музей на града и Дворецът на Максимилиан. Музеят е шедьовър на мексиканската модерна архитектура и в него се намира голяма част от единствени по рода си съкровища на Предколумбийска Америка. Тук получавате първа представа за културните богатства на Предиспанска Америка. След първите впечатления от града, ще имате свободно време или по желание – посещение на известния музей Сумая. Нощувка.

4 ДЕН - Закуска. Този ден ще отделим за целодневна екскурзия до двехилядолетния религиозен жертвен център на мексиканското плато - смайващият огромен храмов комплекс “Теотиуакан”, само на 40 км. от Мексико сити . Това е мястото, „където са създадени боговете"със   световно известните храмове за религиозни церемонии на културата „Теотиуакан“ – 63-метровата “Пирамида на Слънцето”, която се вижда отдалеч, заедно с “Пирамидата на Луната”, “Дворецът на Ягуара”, “Храмът на Кецалкоатъл”и  “Булевардът на мъртвите”, които Ви дават пълна представа за разкоша и величието на една мощна индианска империя. Заслужава си изкачването на върха на “Пирамидата на Луната”, откъдето се разкрива гледка към целия “ареал на боговете”. Ще отделим време за обяд, а на връщане от Теотиуакан ще имаме специално посещение на  националното светилище на мексиканците и център на поклонничество от колониални времена – Базиликата на Гуаделупе, Новата и  Старата.Тя принадлежи към най-ценните културни наследства на страната и тук се намира Мадоната от Гуадалупе – плащеница с образа на Дева Мария, най-важният религиозен символ на Мексико. Тя се пази зад бронирано стъкло и покрай нея се минава на движеща се пътечка.Такъв ден се помни завинаги и след като  сме се докоснали до второто най-посещавано свято място в света, ще се върнем  в хотела духовно преродени. Нощувка в Мексико сити.
 
5 ДЕН -  Закуска. Свободен ден в Мексико сити или по желание можете да се включите в екскурзия до 
Тула – столицата на толтеките*. Градчето е съвременно,   но  и днес могат да се видят старините от древната цивилизация на толтеките, някои от които запазени в много добро състояние. Според легендата Тула бил основан от митичната фигура Кетцалкоатъл (перната змия), която била антично божество. Отлично запазени, ние ще посетим  Храма на Утринната Звезда, Фигурите на Атлас, футболното игрище, изгорения дворец, Главната пирамида, Стената на кoстенурките, Олтара. След завръщането си в столицата, ще имате и свободно време. Нощувка.
 
6 ДЕН - Закуска. Пътуване към Акапулко през Таско. По път ще спрем в Куернавака – “градът на вечната пролет”. Точно заради своя топъл  климат и защото се намира в близост до Мексико Сити, градът е много популярен сред столичаните. Голяма част от тях имат летни вили и използват всеки удобен момент да избягат от шума на столицата. Много от хората, които някога са си построили вили, вече дори са се преместили да живеят за постоянно в Куернавака. Много от тях продължават да работят в столицата и всеки ден изминават разстоянието от 85 км. Градът  е любимо място на богаташите, които имат тук свои вили с изградени басейни и затова той се нарича Бевърли Хилс на Мексико. Освежени от приятната зеленина на това място, ще продължим към  Таско. Обявен за световен град на културното наследство, този възхитителен град датира още  от колониалната ера, а по неговите  зигзаговидни улици се редят над 250 магазина за сребро. Тук е меката на  изтънчените  сребърни изделия и бижута, изборът е голям и не остава турист, не избрал нещо и за себе си. Любителите на хубавите гледки  също няма да останат разочаровани, защото това е  един пленителен град от варосани къщи с червени покриви, накачурени по най-колоритния начин една върху друга. Павираните улици водят до главния площад „Борда“, където се  намира  бароковата църква с две кули и  „Иглесия де Санта Приска“. Тя е смятана за един от натруфените образци на екстравагантната чуригереска архитектура в Мексико – не са били пожалени пари нито за изящно резбованата розовокаменна фасада, нито за интериора, където олтарът се гордее с цели дванайсет позлатени части.
Ние ще разгледаме всичко това, преди да продължим за  Акапулко. Пристигаме привечер. Нощувка.
 
7 ДЕН - Закуска. Този ден е посветен  на  най-известния мексикански тихоокеански курорт Акапулко. Желаещите могат да се отправят към Скалата на гмуркачите*, или на  разходка с корабче в Тихия океан.* След обяд - свободно време. Нощувка.

8 ДЕН - След закуска тръгваме и ще имаме преход около 6 часа към гр.Пуебла.
Това е четвъртият по големина град в страната. Заобиколен от красиви планини и вулкани, той предоставя пленителна панорама. Тук се намират най-високите и впечатляващи вулкани в страната-Попокатепетъл, Истаксиуатъл и Малинче. Пуебла съхранява удивително архитектурно наследство от колониалната епоха, сред което се открояват множеството от църковни ансамбли. Заради своя исторически център, градът е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Пристигаме в града привечер и ще имаме възможност да разглеждаме  централната част на града. Тук е Монумента на 10-тия президент на Мексико - Франциско I, разположен в красив парк и изящен позлатен параклис, който се смята за 8-то чудо на света. В края на парка се намира и  паметникът на Сан Хосе,  сградата на Театър „Принсипал” и др. Пуебла е известен като една от гастрономическите столици на Мексико. Едно от най-известните национални 
ястия е "молето",  вдъхновено от усърдието на монахини да създават нови рецепти. Така в  манастира "Санта Роса"  една монахиня сложила към ястието шоколад, фъстъци, сусам и други подправки и го поднесла към печена пуйка. Така се родила рецептата за "селското моле", което присъства на всяка мексиканска трапеза. Да го опитаме и ние! Нощувка.
 
9 ДЕН - Закуска и ще отпътуваме с преход около 4,5 часа към археологическия комплекс на Монте Албан, столицата на запотеките. Според една от версиите, местността носи името на красивите бели цветя по склоновете на хълма, тъй като от испански език Монте Албан се превежда като Белия хълм. А древното име на хълма, според официалните сведения, е все още неизвестно, но някои източници твърдят, че индианските племена са го наричали Свещения хълм. Градът представлява комплекс от религиозни храмове, дворци и подземни гробници, служили главно за извършване на ритуали, събрания и празненства. Релефите по стените на постройките често изобразяват глави с африканоидни черти, които и до днес пораждат теории за произход от Африка. А йероглифите върху тях пък се считат за едни от първите прояви на писменост в Мексико. Ще разгледаме целия комплекс,който се извисява висока над града и ще продължим пътуването си към Оахака. Преди нощувка, ще се разходим в централната част.
 
10 ДЕН - Закуска. Продължаваме разглеждането на Оахака, после на Митла и Туле. Оахака, е друг град-бижу в колониален стил, който ще ни очарова. В Митла („Градът на мъртвите”) ще видим  архитектура, която  не е монументална, но се отличава със своята изтънченост и с уникалните си мозайки. По пътя ще видим също и древното дърво Туле, което е на повече от 2000 години и едно от най-големите на Земята. Нощувка в Оахака.
 
11 ДЕН - След закуска ще тръгнем към летището за полет до Мексико сити и от там – за  Вилаермоса. След пристигането си, ще се отправим към един от най-красивите паркове-музеи на света - НАЦИОНАЛНИЯ ПАРК „ДЕ ЛА ВЕНТА”. Този парк под открито небе  
е един от най-интересните археологически обекти на Мезоамерика, където е живяла  загадъчната цивилизация на олмеките, или, както са ги наричали ацтеките „гумените хора”. Тук са  20-тонните каменни глави, множество фигурки и украшения от нефрит, мозаечни подове от серпентинови блокчета и голям брой красиво издялани каменни скулптури. Един от най-внушителните паметници в „ Ла Вента” безспорно  е Голямата пирамида - висока 33,5 м глинена могила със стъпаловидни стени. Интересното тук е, че пирамидата също е  била построена по план, отклоняващ се с осем градуса на запад от северната посока, вероятно по астрономически съображения.Нощувка в Паленке.
 
12 ДЕН - Закуска. След това  ще се  потопим сред красивата природа, за да се порадваме на  водната феерия при известните водопади AGUA AZUL. Водопадите Agua Azul се намират на около 70 км от Паленке. Agua Azul означава "синя вода" на испански. Това е цяла серия от водопади с различна височина (около 20 фута, прибл. 6 метра ). Водата е с много високо минерално съдържание и именно това и придава този синьо-зелен цвят. Красиво, пленително място, което ще уловим с нашите фотоапарати! След тази природна карсота ще преминем в друго измерение от Империята на маите  – очаква ни най-добре съхраненият археологически комплекс в Паленке, един от най-тайнствените градове и култови обредни центрове, гробница на една от кралските династии. Местоположението му в джунглите на Чиапас е причина за късното му откриване, а  след това величествените руини се считат за една най-значимата находки от света на маите. Ще видим „Храмът на йероглифите” и Двореца на крал Пакал, както и  копието на кралската гробна камера в Музея на археологическата зона. Отпътуване за Кампече. Нощувка в Кампече.
 
13 ДЕН- Закуска. Отпътуване рано сутринта от Кампече към Мексиканския залив – най-красивият залив на Латинска Америка - към щата Юкатан, център на владенията на маите. Преходът ни  е около 6 часа, но  гледките към Мексиканския залив, който е най-красивият залив на Латинска Америка, ще направят пътуването ни леко и приятно.Ще направим  обиколка на руините от внушителните градове на маите, свидетелство за архитектурните постижения на тази индианска цивилизация. Посещение на Церемониалния център Ушмал, достигнал своя разцвет 8-10-ти век, център на пост-класиката в Империята на маите. Известен най-вече като церемониален център на маите и с изключителната украса на храмовете и индианските дворци. „Пирамидата на Истината”, „Къщата на монахините” и „Храмът на Костенурката” са само някои от архитектурните чудеса, които ще видим.  Пътят ни продължава към Мерида, столицата на щата Юкатан.  Ще направим вечерна разходка из централната част на града и ще видим защо го  наричат „Белия град”. Тук е и една от най-старите катедрали в  Мексико,  Дворецът на Губернатора и  кметството, чиято розова сграда с множество колони е истински шедьовър. На неговото място се е издигала пирамидата на маите с името Bakluum-Chaam, която била част от древния град Ichkanzihóo /в превод градът на петте хълма/. Днес в този красив колониален град е останала само древната легенда за маите, а тяхната история може да се види  на огромни картини, изрисувани върху Двореца на губернатора. Впечатляващо осветената катедрала и красивият централен площад ще завършат този пореден ден от прекрасното ни пътуване. Нощувка.
 
14 ДЕН - Закуска.  Днес продължаваме да опознаваме невероятната култура на маите и се отправяме към най-големия и най-впечатляващ град на маите  и толтеките - ЧИЧЕН ИТЦА. Той е строен през 5-ти век и е най-внушителното доказателство за великото минало на индианските цивилизации, най-големият индиански град на територията на Мексико. Обявен от ЮНЕСКО за паметник на световното културно наследство. Налице са много и добре запазени постройки от времето на маите, от които най-известната е “Пирамида на Кукулкан", където два пъти годишно лъчите на следобедното слънце образуват сянката на костенурка, която се изкачва по стълбите на храма. Следва още посещение на Обсерваторията, „Двореца на Воина”, Замъка, Игрището за игра на топка - най-голямото, запазено от времето на маите. След поредния, наситен с нови впечатления ден, ще се настаним за нощувка в хотел, който се намира близо до храмовия комплекс.
 
15 ДЕН - Закуска. Отпътуване от Чичен Итца към Канкун, това е град събрал в себе късчета от рая, лукса, историята, мистерията...., най-красивият и предпочитан мексикански курорт. Тук вече ще релаксираме всеки за себе си.... Вечерта можем да отидем да се повеселим в известната дискотека Coco Bongo.* Шоуто е грандиозно с уменията на  професионални акробати, уникални изпълнения на песни от световноизвестни поп певци, със специални ефекти и с включени напитки и храна.Забавлението е гарантирано!  Нощувка.

16 ДЕН - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж и самостоятелни забавления. Можете да се включите в еднодневен круиз до остров ”Islа Mujerеs”.* Тръгването  от хотела e  в 09.15 ч. към пристанището и в  10.00 ч. е  отплаването с катамаран за остров Islа Mujerеs. Това е едно от най-посещаваните места в Мексико, известно като Островът на жените. Намира се на 8 мили (около 13 км) от гр.Канкун. По време на пътуването имате възможност да се насладите на невероятните морски багри на Карибския басейн., а  на острова ще имате достатъчно време за плуване и гмуркане. Имате и вкусен обяд, а  от  14.30 ч. до 16.00 ч.ще посетите чаровното малко градче Mujerеs. Свободно време с възможност за разходка и разглеждане на градчето с неговите магазини за сувенири и ресторанти. В 16.00 ч. ще отпътувате с катамарана обратно за Канкун и с трансфер ще се върнете хотела. Нощувка.

17 ДЕН – Закуска. Свободно време. Трансфер до летището за  полет Канкун – Истанбул с „Turkish Airlines“.

18 ДЕН – Пристигане в  Истанбул следва полет Истанбул – София с Turkish Airlines. Пристигане на летище София.
 
 


 

Вижте цялата програма тук

Промоционалната цена 6 890 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6 месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 6 990 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от 6 месеца.

 

ПОЯСНЕНИЯ:
1. В ЦЕНАТА  СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетни билети за международните полети София – Истанбул – Мексико сити и Канкун – Истанбул – София с „Turkish Airlines“.
 •  самолетни билети за вътрешен полет Оахака – Мексико сити-Вияермоса;
 • летищни такси за международните полети и за вътрешния полет Оахака – Мексико сити- Вияермоса –  949 лв/ 485 евро
 • ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
 • 1 ДЕН – Среща в 19.00 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен  полет София – Истанбул в 21.30 ч. с Turkish Airlines. Пристигане в Истанбул в 23.55 ч.
 • 2 ДЕН В 02.15 ч. – полет Истанбул – Мексико сити с Turkish Airlines. Пристигане в Мексико сити в 08.10 ч.
 • 11 ДЕН – В 08.31 ч. полет Оахака – Мексико сити.  Пристигане в Мексико сити в 09.45 ч.  В 10.30 ч.полет Мексико сити – Вилаермоса. Пристигане  във Вилаермоса в 12.00 ч. 
 • 17 ДЕН – В 14.45 ч. – самолетен полет Канкун – Истанбул с Turkish Airlines.
 • 18 ДЕН – Пристигане в  Истанбул в 10.35 ч.  В 13.20 ч. самолетен полет Истанбул – София с “Turkish Airlines”. Пристигане на летище София в 14.35 ч.
 •  *Полетите се препотвърждават и актуализират, при потвърждаване на групата.
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 15 нощувки със закуски в хотели 3* и 4* в Мексико;
 • 4 нощувки в Мексико сити
 • 2 нощувки в Акапулко
 • 1 нощувка в Пуебла
 • 2 нощувки в Оахака
 • 1 нощувка в Паленке
 • 1 нощувка в Кемпече
 • 1 нощувка в Мерида
 • 1 нощувка в Чичен Итца
 • 2 нощувки в Канкун
 • Информация за хотелите(или подобни):
 • Мексико Сити - 4*https://hotelesmx.com/hotel/hotel-mx-garibaldi
 • Акапулко - https://www.ihg.com/holidayinnresorts/hotels/us/es/acapulco/acacc/hoteldetail
 • ПуеблаNH Puebla Centro Historico 4* https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-puebla-centro-historico?utm_campaign=local-gmb&utm_medium=organic_search&utm_source=google_gmb
 • ОхакаHotel Suites Colibrí 4 * https://suites-colibri.hotels-oaxaca.com/en/
 • Паленке - Hotel Villa Mercedes Palenque 3* https://hotelvmpalenque.com/
 • Кампече – Hotel Del Paseo Campeche 3* https://hoteldelpaseocampeche.com/
 • Мерида - https://www.ambassadormerida.com/
 • Чичен Итца - Hotel Villas Arqueologicas Chichen Itza 3* https://www.villasarqueologicaschichen.com/
 • Канкун Hotel Calypso Cancún https://www.hotelcalypsocancun.com/
 • *Хотелите се препотвърждават и актуализират, при потвърждаване на групата.
 • туристическа обиколка на Мексико сити (3-ти ден);
 • целодневна екскурзия до храмовия комплекс “Теотиуакан” (4-ти ден);
 • разглеждане на Куернавака (6-ти ден);
 • разглеждане на Акапулко (7-ми ден);
 • разглежадане на Пуебла (8-ми ден);
 • разглеждане на археологическия обект Монте Албан (9-ти ден);
 • разглеждане на Оахака, посещение на Митла и Туле ( 10-ти ден);
 • посещение на Национален парк „ДЕ ЛА  ВЕНТА” (11-ти ден);
 • посещение на водопадите AGUA AZUL (12-ти ден);
 • разглеждане на Паленке (12-ти ден);
 • посещение на церемониалния център Ушмал (13-ти ден);
 • вечерна разходка из централната част на Мерида (13-ти ден);
 • посещение и разглеждане на Чичен Итца – (14-ти ден);
 • всички входни такси на исторически паметници и археологически паркове и музеи;
 • наземен транспорт в Мексико с туристически автобус;
 • водач  и местен екскурзовод (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­96 лв.   
 
 
 
 
2. ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • екскурзия до Тула - 125 евро -(при група от минимум 8 човека) - (5-ти ден);
 • еднодневен круиз до ”Isla  Mujerеs” (”Островът на жените”) с включени обяд  - 97 евро (16-ти ден).
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • разходка до “Скалата на гмуркачите” в Акапулко (7-ми ден);
 • разходка с корабче в Тихия океан край Акапулко - .......... (7-ми ден);
 • посещение на известната дискотека Coco Bongo - (15-ти ден).
 • персонална такса за Isla  Mujerеs” -12 щ.долара – плаща се на място  (16-ти ден).   
 
Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие - до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ –с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 
Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро41 лв (за лица до 70 год.), 82 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
* Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
 
 
*Забележки:
1.Пътуващият има право да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати съответните разходи за прекратяване на договора. Подробна информация относно таксите дължими при прекратяване на договора, може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
2.Туроператорът има право да променя информацията съдържаща се в настоящия документ, като уведоми пътуващия за всяка промяна в предоговорната информация по ясен, разбираем и видим начин преди сключването на договора за туристически пакет. Подробна информация относно обхвата на промените и начина на уведомяване може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ „2М-КО” ООД.
3. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
4.За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът е съответно 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
5. Категоризацията на хотелите в Мексико не съответства на критериите зa категоризация на хотелите в Европа.
6. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 30.03.2023 г. и е възможно да  подлежат на  актуализация.
7. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
8. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
8. Екскурзията  не е подходящи за лица с ограничена подвижност.
3.  Цената 6 890 лв/ 6 990 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се налага допалащене –  880 лв. /подлежи на актуализация/
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 30.03.2023 г и  е възможно да подлежат на  актуализация.
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 3 445 лв
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ  ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
 
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ, НЕОБХОДИМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ 10 ДУШИ.
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ, КОЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРОГРАМАТА.
 
КРАЕН СРОК, ЗА ЕВЕНТУАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ Е НАБРАН МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ УЧАСТНИЦИ 20  ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ.
 
 
 
4.  Начин на плащане:
               - в брой (в офиса на ТО)      
               - по банков път     
 

 

 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за пътуване Мексико:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите за разрешение за пътуване на детето им в чужбина.