ЕКСКУРЗИЯ ДО ЕКВАДОР С ОСТРОВИТЕ ГАЛАПАГОС, КОСТА РИКА, ПАНАМА - ПОТВЪРДЕНА!

Кито, Балтра, островите Галапагос, о-в Санта Крус, о-в Изабела, Сан Хосе, Пуерто Виехо, Национален парк Тортугеро, Национален парк „Аренал”, Панама сити, Панамски канал

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване
28.02.2022 9740.00 лв Запитване
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
 • Изтегли в MS WORD
28.02.2022 Среща на летище в 05.00 ч.София, Терминал 2 в 06.55 ч. полет София – Амстерда. В 09.00 ч. пристигане в Амстердам. В 10.10 ч. самолетен полет Амстердам – Кито с „KLM”. Пристигане в Кито в 16.10 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Кито.
01.03.2022 Закуска. Следва обиколка на града, обявен от ЮНЕСКО през 1970 година за световно култулно наследство с най-добре запазения исторически център на града в цяла Южна Америка. Обиколката на града ще започне от местността Гуаполо, от където се открива чедусна гледка към града, разположен в подножието на вулкана Пичинча. След това ще посетим историческия център на града с „Площада на независимостта”, ще разгледаме Катедралата, сградата на Народното събрание. Ще се разходим по малките улички с добре запазена колониална архитектура. След това ще се изкачим на хълма „Панечило”, където се намира статуята на „Пазителят на града”. Обиколката ни ще завърши с паметника на екваториалната линия, наречен „Средата на света”, където ще можете да стъпите едновременно в Северното и в Южното полукълбо. Свободно време. Нощувка в Кито.
02.03.2022 КИТО/БАЛТРА Закуска. Трансфер до летището и полет Кито – Балтра в 11.18 ч. с Avianca Equador Пристигане на летището в Балтра в 12.30 ч. Посрещане на летището от фирмата. Трансфер до пристанището, откъдето със скоростна лодка ще пътувате до Пуерто Аьора (о-в Санта Крус). Този ден ще посетите Центъра за изследвания „Чарлс Дарвин”, където ще имате възможност да видите гигантските галапагоски костенурки и ще научите за усилията, които се полагат за поддържане на популациите с костенурки на островите Галапагос. Нощувка на о-в Санта Крус.
03.03.2022 О-В САНТА КРУС Закуска. Този ден ви очаква круиз в залива на остров Санта Крус. Ще посетите „La Loberia”, където ще имате възможност да плувате с тюлени. С лодка със стъклено дъно ще разгледате невероятно богатия морски свят, ще можете да плувате между красиви вулканични образувания. След обяд ще посетите планинската част на острова и ще можете да се насладите на вулканичнике образувания. Ще можете да видите много разнообразни птици, игуани. При късмет ще имате възможност да видите гигантски костенурки в естествената им среда в природата. Нощувка на о-в Санта Крус.
04.03.2022 О-В ИЗАБЕЛА Закуска. Разглеждане на о-в Изабела – един от най-младите Галапагоски острови, на който по последните изследвания вулканичната дейност продължава. Пътуваме около 2 часа със скоростна лодка до острова. С добър късмет на Плажа на любовта ще видите морски игуани, синьокрак рибояд, морски птици и раци. Във влажните зони на острова растат мангрови дървета, сред които живеят фламинго и други птици. Посещение на Центъра за отглеждане на малки сухоземни костенурки, и на ботаническите градини с ендемични видове. В края на обиколката ще видите островчето Тинторерас, където се срещат образования от лава и е обиталище на синьокрак рибояд, морски игуани, акули, риби, скатове, водни костенурки, пингвини. Обяд. Връщане на остров Санта Крус. Свободно време с възможност за разглеждане на чаровното градче Пуерто Айора. Нощувка на о-в Санта Крус.
05.03.2022 Закуска. Тази сутрин по път към Балтра ще посетите изключително интересната скална формация - Los Gemelos (Twin Craters). Продължаваме към летището в Балтра и в 12.55 ч. полет Балтра – Гуаякил с LATAM Airlines. Кацане в Гуаякил в 15.43 ч. В 18.25 ч. полет Гуаякил – Панама сити с Copa Airlines. Пристигане в Панама сити в 20.32 ч. В 21.40 ч. полет Пнама сити – Сан Хосе с Copa Airlines.Пристигане в Сан Хосе в 21.47 ч Трансфер до хотел. Нощувка в Сан Хосе.
06.03.2022 След закуска започва обзорна обиколка на град Сан Хосе – „Площадът на демокрацията”, Националният музей - отвън, сградата на съда, красивите фонтани „Хиспанида”, сградата на Университета, впечатляващият Златен музей , сградата на Националния театър, Музеят на изящните изкуства -отвън, резидентските квартали с къщата на Ариас Санчес, лауреат на Нобелова награда за мир. Свободно време за обяд. След обяд свободно време с възможност за пазаруване и разглеждане на пазара за кафе , плодове, зеленчуци и подправки. Вечерта по желание – фолклорна програма с вечеря. Нощувка в Сан Хосе.
07.03.2022 Закуска. Закуска.Отпътуване към Пуерто Виехо. Настаняване в хотел на брега на Карибско море. Свободно време за плаж . Насладете се на красотата на залезите в Пуерто Виехо с чаша карибски коктейл. Нощувка в Пуерто Виехо.
08.03.2022 Закуска. Отпътуване към Националния парк Тортугеро - „Перлата на природата“. Той се намира в северната част на карибското крайбрежие на Коста Рика и известен като Амазония на Коста Рика. Паркът е разположен на 26 000 хектара земя и на 46 000 хектара водни басейни и е един искински рай за любителите на флората и фауната. Тук няма пътища, а „магистрали“ от реки и канали . Изживяването е невероятно! Паркът е място, където е възможно наблюдението на изобилие от диви животни, включително няколко вида маймуни, ленивци, крокодили, игуани, папагали, ара, тукани и много други. Удивително е как толкова близо до вашата стая можете да намерите различни видове маймуни, ленивци, игуани, много птици и насекоми, включително синята пеперуда (Morpho peleides). Около обяд се пристига в хотела – лодж, разположен красиво между Карибско море и каналите на Националния парк Тортугеро. Настаняване в лоджа за почивка. Свободно време, с възможност да се разходите сред невероятна природа на джунглата или да разгледате на чаровното селище Тортугеро, където може да посетите Sea Turtle Conservancy Visitor's Center - център за опазване на морските костенурки. Нощувка в Национален парк Тортугеро.
09.03.2022 Закуска. По желание - приятна разходка с кану по каналите на Националния парк, като ще имате възможност да разгледате 22-километровия плаж, който е предпочитано място за гнездене на морски костенурки, които гнездят в района. Тук може да се види и най-голямата в света , „кожестата костенурка“, която достига дължина от 2 м. и тегло от 295 кг до 544 кг . Пълни с впечатления ще се отправим към хотела. Свободно време за почивка и вечеря . По желание и срещу допълнително заплащане вечерна разходка с водач в Националния парк Тортугеро. Нощувка в Национален парк Тортугеро.
10.03.2022 Закуска. Отпътуване към Националния парк „Аренал“ , където ще пристигнем около обяд. Настаняване в хотел . Свободно време с възможност за релакс в СПА зоната на хотела с топли минерални води и с невероятна гледка към вулкана Аренал. Нощувка в Национален парк Аренал.
11.03.2022 След закуска се отправяме за пешеходна разходка в Националния парк „Аренал” с местен екскурзовод, по време на която ще откриете невероятна гледка в близост до вулкана, стъпвайки върху потоци лава, превърнати в камък, от изригването на вулкана през 1968 г., ще се насладите на красиви гледки към езерото Аренал и пейзажа наоколо, както никое друго място в района. След края на разходката ви очаква истински релакс в горещите минерални извори в хотела. Нощувка в Национален парк Аренал.
12.03.2022 Закуска. Днес ви очаква много приятен круиз с лодка през езерото Аренал до Монтеверде. Облачният горски резерват Монтеверде е една от най-разнообразните и богати тропически облачни гори в Новия свят и дом на блестящата птица Кетцал и рядката птица-камбана. Монтеверде е интересен не само за жителите на резервата в облачния горски резерват, но и за своите основатели, квакерите. По желание ви се предлага екскурзия до парка Селватура, сгушен в непокътнат облачен горски резерват. Ще имате възможност да направите пешеходна разходка в тази забележителна екосистема с водач. Ще се разхождате по пътека от 3 км (1,9 мили), съставена от окачени мостове, пресичайки различни нива на облачната гора на осем различни моста, които варират от 46 фута до 155 метра дължина и 36 фута (11 метра) и 180 фута (56 метра) височина. Наслаждавайки се на невероятната екосистема вие можете да се отпуснете, знаейки, че мостовете отговарят на най-високите стандарти за безопасност и качество. С широчина 5 фута (1,5 метра) и товароподемност, която побира до 80 души, те съставят най-дългата и най-здравата висяща мостова система в Коста Рика. Научете за известното биоразнообразие на Монтеверде, докато се придвижвате през гората с лекота, което е идеално за наблюдение на местни растителни видове и диви животни. След приятните часове прекарани сред дивата природа на Коста Рика ще отпътувате към Сан Хосе. Нощувка в Сан Хосе.
13.03.2022 Закуска . Трансфер до летището и в 08.36 ч. полет Сан Хосе – Панама сити с Copa Airlines. Пристигане в Панама сити в 10.44 ч. Трансфер до хотела. Следва обиколка на Панама сити с изкачване на върха Серо Анкон, откъдето се открива невероятна гледка към града и Панамския канал. След това ще посетим и разгледаме старата част на града с невероятната архитектура – Casco Viejo („стария квартал” на испански), познат още като Каско Антогуо или Сан Фелипе. След края на обиколката – свободно време с възможност за пазаруване.Нощувка в централната част на Панама сити.
14.03.2022 Закуска. Еднодневна екскурзия с продължителност 8 часа: „Панамският канал и тур в джунглата”. Едно посещение на Панама не е завършено без разглеждане на Панамския канал. Тази уникална екскурзия ще Ви покаже гледки от Панамския канал и неговите вододели. Ще следваме канала от град Гамбоа до Панама сити. Започвайки от джунглата, които защитава вододелите на канала, ще стигнем до езерото Гатун, за да видим лодките отблизо и да се срещнем с някои любопитни маймунки, преди да продължим към центъра за посетители на Панамския канал, където ще видим отблизо как работи съоръжението. По пътя ще спрем за снимки на моста Гамбоа, сечението Кулебра и шлюза Педро Мигел. За екскурзията се тръгва рано сутринта, когато животните са най-активни, по пътя „Pipeline Road”. Поради разположението на Панама на застъпването между два континента и два океана, в страната има невероятно разнообразие от птици за място с такава територия. 978 вида птици са засечени в страната и за тази екскурзия ние ще минем по пътя „Pipeline Road”, място, което държи световния рекорд за най-голям брой видени видове в рамките на 24 часа – 357. Вие ще можете да използвате това пътуване или за да откриете колко вида птици има в Панама, или за да разгледате разнообразната флора и фауна. След като изминем отсечката от пътя „Pipeline Road”, ще стигнем до доковете за лодки в Гамбоа, откъдето ще се отправим на двучасова разходка по язовир Гатун и Острова на маймуните. Когато язовир Гатун е построен преди повече от 100 години, някои от представителите на дивата фауна са оставени на новите острови, образували се от старите планини. Днес, поколения по-късно, маймунките са станали достатъчно опитомени, за да се доближават до лодките, приближаващи острова. Ще плаваме по река Чагрес до езерото Гатун, лавирайки между корабите в канала, и ще стигнем до Острова на маймуните, за да се срещнем и поздравим обитателите му. Плаването с лодка е с продължителност около 2 часа. От Гатун ще продължим към центъра за посетители Мирафлорес, за да видите отблизо как работят шлюзовете. Разположен на източната страна на шлюза Мирафлорес, центърът за посетители дава възможност да наблюдавате преминаващите плавателни съдове от разстояние само няколко метра и да научите от първа ръка за различните функции на Панамския канал – историята на построяването му, дялът му участие на световните пазари и значимостта на неговите вододели. В центъра за посетители има обширна, напълно екипирана зала, три панорамни тераси, два бара, ресторант с панорама и магазин за сувенири. Четири изложбени зали съставляват ядрото на центъра за посетители „Мирафлорес”. Колекциите включват исторически предмети, интерактивни модели, видео презентации, модели на Панамския канал и обекти, използвани за функционирането на канала. Наблюдателната тераса ще ви позволи да наблюдавате корабите, минаващи през шлюза Мирафлорес по пътя им към Тихия или към Атлантическия канал. Нощувка в Панама сити.
15.03.2022 Закуска Свободно време с възможност за разходка в централната част на града и за пазаруване. В 15.30 ч. трансфер до летището и в 18.45 ч. полет Панама сити – Амстердам.
16.03.2022 Кацане в Амстердам в 10.55 ч. Трансфер до хoтел на летището . Свободно време с възможност по желание за разходка в централната част на Амстердам. Нощувка.
17.03.2022 Трансфер до летището и в 10.30 ч. полет Амстердам – София . Кацане на летище София в 14.20 ч.

1.   В ПАКЕТНАТА ЦЕНА СЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • самолетни билети за всички международни полети: София – Амстердам - Кито; Гуякил –Сан Хосе –Панама сити – Амстердам - София;
 • самолетни билети за вътрешни полети Кито– Балтра – Гуякил;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 420 лв/ 726 евро (01. 12.2021 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • 16 нощувки в хотели 3* и 4* в Еквадор, о-те Галапгос, Коста Рика и Панама,15 закуски и 1 обяд.
 • 2 нощувки в Кито
 • 3 нощувки на о-в Санта Крус
 • 3 нощувки в Сан Хосе
 • 1 нощувка в Пуерто Виехо
 • 2 нощувки в Национален парк Тортугеро
 • 2 нощувки в Национален парк Аренал
 • 2 нощувки в Панама сити
 • 1 нощувка в Амстердам , генерирана от полета в хотел  в близост до летище.
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • обиколка на Кито – (2-ри ден);
 • пътуване със скоростна лодка до Пуерто Аьора – (3-ти ден);
 • посещение на център за изследвания „Чарлс  Дарвин“ – (3-ти ден);
 • круиз в залива на остров Санта Крус – (4-ти ден);
 • разглеждане на остров Изабела – (5-ти ден);
 • обиколка на Сан Хосе –(7-ми ден);
 • посещение на  Националния парк „Тортугеро”(3-ти ден);
 • пешеходна разходка в джунглата на Националния парк „Тортугеро“ (3-ти ден);
 • посещение на Националния парк Аренал – (11-ти ден);
 • пешеходна разходка в Националния парк Аренал (12-ти ден);
 • круиз с лодка  през езерото Аренал до Монтеверде – (13-ти ден);
 • посещение на облачният горски резерват Монтеверде – (13-ти ден);
 • обиколка на Панама сити – (14-ти ден);
 • еднодневна екскурзия „Панамският канал и тур в джунглата”- (15-ти ден);
 • входовете  на  всички  археологични паркове;
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на  български език, от водачът, който придружава групата);
 • такса за екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките и екскурзиите – 120 лв.
 
2.  В  ПАКЕТНАТА  ЦЕНА  НЕ СЕ  ВКЛЮЧВАТ:
 • входни такси по време на екскурзиите на о-вите Галапагос и такса за  Националния парк  –  150 щ. долара.
 • персонална такса – 29 щ. долара- в зависимост от Авиокомпанията с която се лети (плаща се на място на летището при напускане на Коста Рика.)
Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие - до 100 000 лв, -. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 200 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 
Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 41 лв (за лица до 70 год.), 82  лв - за лица от 71 год. до 80 год.
 • *Цени и общи условия на застраховките, може да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • фолклорна програма с вечеря в Сан Хосе – 65 евро. - (7-ми ден);
 • разходка с кану по каналите на Националния парк „Тортугеро“ 60 щ.д.-(10-ти ден);
 • вечерна  пешеходна разходка с водач в джунглата на Националния парк „ Тортугеро“   – 30 щ. долара. – (10-ти ден);
 • екскурзия до парка „ Селватура“ – 95 щ.долара. – (13-ти ден);
 
 

 
*Забележки:
1  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2.  За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е   20кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 01.04.2021 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
5. Категоризацията на хотелите в Еквадор, Галапагос, Коста Рика  и Панама не съответства на критериите за  категоризация на хотелите в Европа.
6. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от 
 страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на  екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
3.  По желание на клиента може да се организира всеки ден вечеря в ресторант – около 15-25 щ.долара.
4. Цените 9 640 лв/9 740 лв  са за турист в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.
 
 
5.  Начин на плащане:
         - в брой (в офиса на ТО)   
         - по банков път

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ  4 500 лв
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ.


Информация за хотелите (или подобни):
Кито – Hotel Rio Amazonas 4* - https://hotelrioamazonas.com/
Санта Круз – La Fortaleza De Haro 3*
Сан Хосе  – Hotel Balmoral 4* - //www.hotel-presidente.com/default-en.html
Национален парк „Тортугуеро“ – Pachira Lodge 3* https://pachiralodge.com/en/home-5-4/
Пуерто Виехо – Villas De La Caribe 3*- https://villasdelcaribe.com/
Аренал – Hotel Los Lagos Spa & Resort 4* https://www.hotelloslagos.com/
Панама сити – RIU Plaza Panama 5* - https://www.riu.com/en/hotel/panama/panama-city/hotel-riu-plaza-panama/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=my_business&utm_content=ZPY
 
 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  9 640  лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ПО МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  9 740 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ПО МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ – Еквадор:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане на Еквадор;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.   
 • сертификат за ваксинация
 • отрицателен PCR тест, взет не повече от 72 часа преди заминаване. 
 • здравна декларация за пътуване до Еквадор/ https://declaracionsalud-viajero.msp.gob.ec/
 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ – Галапагос:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.   
 • сертификат за ваксинация
 • отрицателен PCR тест, взет не повече от 72 часа преди заминаване. 
 • Карта за контрол на транзита Tarjeta de control de Transito -TCT– тази карта се закупува на място на летището в (Кито или Гуаякил) с валиден самолетен билет до Галапагос. Трябва да отидете до кабината на INGALA на летището в Еквадор,след като заплатите административната такса вие ще получите своя TCC („Карта за контрол на транзита“). Цената на карта е фиксирана 20 USD на човек, както за граждани на Еквадор, така и за чужденци, и се плаща в брой само на летището.
 
 
 НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ – Коста Рика:
 
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.   
 • сертификат за ваксинация
 • Неваксинираните лица трябва да представят  застрахователна полица за пътуване с продължителност, равна на периода на престой в страната, която покрива най-малко медицинските разходи, генерирани от Covid- 19 и разходите за настаняване поради карантина.
 • Полицата трябва да съдържа:
 • валидност по време на целия престой в Коста Рика
 • гарантирано покритие на медицински разходи в случай на COVID-19 в Коста Рика, на стойност най-малко $50 000
 • минимално покритие от $2000 за разходи за настаняване за карантина или прекъсване на пътуването за същата сума
 • Пътуващите трябва да поискат от застрахователната си компания сертификат/писмо на английски или испански език, в което се посочва следната информация: име на пътуващото лице,валидност на действащата политика по време на посещението в Коста Рика (дати на пътуване), гарантирано покритие на медицински разходи в случай на COVID-19 в Коста Рика, на стойност най-малко $50 000, минимално покритие от $2000 за разходи за настаняване за карантина или прекъсване на пътуването за същата сума.
 • попълнен цифров формуляр HEALTH PASS  https://salud.go.cr – попълва се онлайн в рамките на 72 часа преди пристигането в Коста Рика. Важно: в цифровия формуляр се пиркача ваксинациония сертификат, а неваксинираните пътници прикачат здавната  застраховка с която ще пътуват.
 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ – Панама:
 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на напускане;
 • За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина
 • сертификат за ваксинация
 • Неваксинираните лица трябва да представят отрицателен PCR COVID-19 или тест за антиген, взет не повече от 72 часа преди часа на пристигането им в Панама.
 • Попълнена здравна декларция Electronic Health Affidavit viajes.panamadigital.gob.pa
 
 
Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Райфайзенбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG84RZBB91551060543404
BIC: RZBBBGSF

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] [ нагоре ]
Търсене
Дестинации
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах