Едно незабравимо пътуване до АВСТРАЛИЯ с Бангкок и Сингапур на 28 януари 2010 г., 15 дни, 3179 евро. Възможност за посещение на 7-ми Международен Конгрес на ортододонтите - Сидни 2010 г.

08 Февруари 2012 г.
Едно незабравимо пътуване до АВСТРАЛИЯ с Бангкок и Сингапур на 28 януари 2010 г., 15 дни, 3179 евро. Възможност за посещение на 7-ми Международен Конгрес на ортододонтите - Сидни 2010 г. Посещение и разглеждане на СИНГАПУР, о-в СЕНТОСА, МЕЛБЪРН, резервата Филип Айлъндс, Суверен Хил, ОЛБЪРИ, Национален парк Косчиуско, КАНБЕРА, СИДНИ, БАНГКОК. О-в Сентоса е най-посещаваната градска атракция, с музеи, аквариум, шоу на розови делфини, паркове, невероятни плажове. А в Мелбърн Ви се предлага вечеря в ресторант, представляващ стар трамвай в колониален стил от началото на века. Вечерята в уникалната атмосфера на запазен и реставриран градски трамвай ще Ви предостави незабравимо преживяване. Трамваят се движи из живописните улици на Мелбърн, докато Ви сервират вечерята. Имате възможност да се насладите на кухнята и на най-доброто от австралийските вина.

Всички новини
Търсене
Дестинации
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах