ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ИЗТОЧНО И ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИЕ, С КРУИЗ ПО БАХАМИТЕ

Самолетна екскурзия и корабен круиз - 30 дни

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Описание
 • Пояснения
 • Необходими документи

Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Бъфало, Ниагарски водопад, Чикаго, Сан Франциско, Лас Вегас, Холивуд, Лос Анджелис, Маями,

круиз по Бахамите Гранд Бахама, Насау,
Грейт Стируп кей (Бахамски острови)

 

1 ДЕН –  01.07.2017   Среща на летище София, Терминал 2 в 08.30 ч. сутринта. В 10.30 ч. - самолетен  полет София – Прага с Czech Airlines”. Пристигане в Прага в 11.20 ч. В 12.30 ч. полет Прага – Ню Йорк. Пристигане на летище „KENNEDY” в Ню Йорк в 15.39 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Манхатън, Ню Йорк.

2 ДЕН – 02.07.2017 Закуска. Обиколка на централната част на Ню Йорк - остров Манхатън – централният площад „Таймскуер”, Италианският и Китайският квартали, „Малката Италия”, центърът Рокфелер, Световният търговски център. След обяд -  „5-то Авеню”, „Уолстрийт“, посещение на небостъргача „Импайър Стейт Билдинг“ (входът за него са плаща допълнително). Възможност за посещение (по желание) на шоу спектакъл в едни от театрите на Бродуей.  Нощувка в хотел в Манхатън на Уолстрийт, Ню Йорк.
 
3 ДЕН 03.07.2017  Закуска. Свободно време или по желание - екскурзия с корабче до Статуята на свободата. След обяд - разходка в „Сентрал парк”, музея „Метрополитън” (входа за него се плаща допълнително), Линкълн център, квартала Харлем. Привечер - възможност за разходка по 5-то  и 7-то  авеню, където са едни от най - престижните магазини.  По желание – вечерна обиколка на Ню Йорк с автобус (продължителност 2 часа). По време на обиколката ще видите Ню Йорк в целия му блясък. Ще се насладите на нощните гледки и aтмосферата на „Таймс скуеър”, Чайнатаун, Импайър стейт билдинг, Грийнуич вилидж, СоХо, „Литъл Индия”, мостовете на Манхатън и Бруклин и долната част на „Ийст сайд”. Ще научите историята на всички известни забележителности на този великолепен град за свое удоволствие и обогатяване. Нощувка в хотел в Манхатън на Уолстрийт, Ню Йорк.
 
4 ДЕН –  04.07.2017  Закуска. Този ден с автобус се пътува до гр. Филаделфия.  Трансфер до хотела и настаняване. Следва разглеждане на града с автобус и пеша - Камбаната на свободата, Кметството, Първа Национална Банка и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на  Филаделфия.
 
5 ДЕН – 05.07.2017 Закуска. Обиколка на гр.Филаделфия. След обяд - пътуване с автобус от Филаделфия до Вашингтон. Пристигане във Вашингтон. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
 
6 ДЕН – 06.07.2017  Закуска. Разглеждане на Вашингтон с екскурзовод  на български език - Капитолият, Националната библиотека, Белият дом (отвън) и др. Привечер - посещение на квартала „Джорджтаун”. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
 
7 ДЕН – 07.07.2017 Закуска. Продължава разглеждането на Вашингтон: музеят „Смитсониан” (на космонавтиката), Картинната галерия, Белият дом (отвън), Мемориалите на Томас Джеферсън, Линкълн, на Виетнамската и Корейската войни. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
 
8 ДЕН – 08.07.2017  Закуска. Трансфер до летището и в 15.40 ч. - полет Вашингтон –  Бъфало. Пристигане в Бъфало в 16.56 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Разходка до Ниагарския  водопад и разглеждане на Ниагарския водопад от американската  страна  при  вечерно  осветление. Нощувка в хотел в Ниагара Фолс в близост до водопадите.
 
9 ДЕН – 09.07.2017 Закуска. Разглеждане на Ниагарския водопад и разходка с корабчето „Девицата на мъглата” под водопадите. Свободно време. Нощувка в хотел в Ниагара Фолс, в близост до водопадите.
 
10 ДЕН – 10.07.2017  Закуска. Свободно време. Трансфер до летището и в 14.26 ч. - полет Бъфало – Чикаго. Пристигане в Чикаго в 15.19 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в хотел в Чикаго.
 
11 ДЕН – 11.07.2017  След закуска - обиколка на града. Свободно време с възможност (по желание) за разходка с корабче по езерото Мичиган. Нощувка в хотел в Чикаго.
 
12 ДЕН – 12.07.2017  Закуска. Трансфер до летището и в 09.11 ч. - полет Чикаго - Сан Франциско. Пристигане в Сан Франциско в 12.01 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разходка из града: най-кривата улица в света – „Ломбард стрийт”, разходка с историческия  трамвай по определен туристически маршрут (по желание и срещу допълнително заплащане. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.

13 ДЕН 13.07.2017 Закуска. Панорамна обиколка на Сан Франциско –  Викторианският квартал, Китайският квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”, Мостът “Голдън гейт”, един от символите на града. Разходка с  корабче в залива на Сан Франциско, като се минава покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне), моста „Голдън Гейт” и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.

14 ДЕН –  14.07.2017  Закуска. Свободно време в Сан Франциско. В 14.00 ч. - трансфер до летището и в 17.23 ч. - полет Сан Франциско – Лас Вегас. Пристигане в Лас Вегас в 18.44 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за първо запознаване с “града на Хазарта“. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас, най-известната улица с всички казина и шоута.

 
15 ДЕН – 15.07.2017  Закуска. Разглеждане на Лас Вегас - най-красивите хотели и посещение на най-известните казина. Вечерта – вечерна разходка, която ще Ви позволи да видите хотелите, казината и невероятните светлинни шоута в “Града на хазарта”. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.

16 ДЕН – 16.07.2017 Този ден се прави екскурзия до Гранд Каньон. Посещават се няколко туристически наблюдателни площадки, откъдето можете да се насладите на невероятното творение на природата – Гранд Каньон. Обяд. Връщане в Лас Вегас. Свободно време. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.

17 ДЕН 17.07.2017   Закуска. Свободен ден в Лас Вегас или по желание - еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка.  Екскурзията включва: транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк. По време на екскурзията се минава покрай язовирната стена Хувър и езерото  Мед.  На  Гранд Каньона се  посещават две от наблюдателните площадки, от които се открива невероятна гледка към Гранд Каньона. Възможност за посещение на индианско селище. Възможност за посещение на Кристалната площадка (с  вход, който допълнително се заплаща). По желание - възможност за полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо (допълнително  се заплаща). Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.

18 ДЕН – 18.07.2017  Закуска. Трансфер до летището и в 10.18 ч. - полет Лас Вегас - Лос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис в 11.40 ч. Трансфер до хотела, разположен в Холивуд и настаняване. Свободно време. Този ден имате възможност да посетите Бевърли Хилс и улицата „Родео Драйв”, най-скъпата търговска улица в  света с бутици на Гучи, Прада и др. Нощувка в хотел в Холивуд.

19 ДЕН – 19.07.2017 Закуска. Сутринта, по желание, от 09.00 ч. - посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” ходът се плаща допълнително). Двучасова обиколка на “Paramount Pictures Studio”, единственото действащо студио в Холивуд, разположено на територията на 65 дка. След обяд, от 12.00 ч., по желание - посещение на „Юнивърсал студио” ходът се плаща допълнително).  Свободно време. Нощувка в хотел в центъра на Холивуд.

20 ДЕН – 20.07.2017  Закуска. Панорамна и туристическа обиколка на  Холивуд - централната част със Залата, където всяка година се раздават „Оскарите”, Китайският театър, известния булевард „Сънсет”, „Булевардът на славата”, Бевърли Хилс с „Родео Драйв”. Свободно време. Посещение на Санта Моника, известния плаж “Venice Beach”. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.

21 ДЕН – 21.07.2017  Закуска. Туристическа обиколка на Лос Анджелис: Историческият център „Пуебло” и улица „Оливера”, откъдето започва историята на Лос Анджелис,  Сградата на кметството, Концертната зала „Уолт Дисней”, сградите на известният център „Стейпъл” и сградата на музея „Грами”, известните театри „Нокия”, „Ел Капитане” и др. Свободно време в Лос Анджелис с възможност да посетите някои от тези театри, които са към Националното Историческо богатсто на САЩ. Посещение и разглеждане на хотел Millennium Biltmore”, един от емблематичните хотели в централната част на Лос Анджелис. Вечерта, по желание - посещение на известния плаж “Long Beach” с яхтеното пристанище (до там се пътува с градски транспорт), където можете да вечеряте в някое от малките кокетни ресторантчета с изглед към пристанището.  Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.

22 ДЕН – 22.07.2017   Закуска. В 10.00 ч. - трансфер до летището и в 12.10 ч. - полет Лос Анджелис – Маями. В 20.00 ч. - пристигане в Маями. Трансфер до хотела и нощувка в Маями.

23 ДЕН - 23.07.2017  Закуска. Обиколка на Маями: централната част на града, пазарният площад, центърът за изкуство „Аршт”, кварталът Ошйн Драйв, където ще имате възможност да разглеждате различни стилове архитектура, модерният квартал „Фонтебло”, градчето „Коконът Грув” с популярната туристическа атракция „Вила Виская” (тук се провежда и известният фестивал „Гумбей”).  Свободно  време с възможност, по желание - за 1.5 часа разходка с корабче в залива Бискейн, по време на която ще може да видите Маями по незабравим начин от тропическите води на залива. Ще може да видите градските небостъргачи, острова Фишер, Маями бийч, пристанището на Маями, както и къщите на богати и известни хора, като Глория Естефан, Шакил О’ Нийл, Пъф Деди и др. След обяд, по желание - може да посетите и разгледате известния Морски Аквариум и Делфинариум, разположен на площ от 38 акра, с прекрасна гледка към небостъргачите на Маями.  Свободно време с възможност да се разнообразите в някои от многобройните молове на Маями. Нощувка в Маями.

24 ДЕН - 24.07.2017   Закуска. Свободно време. В 12.00 ч. - трансфер до пристанището – такси. (Хотелът е близо до пристанището.) Качване на борда на круизния кораб. Настаняване в каютите. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния  кораб.
 
25 ДЕН - 25.07.2017  В 08.00 ч. -  пристигане на остров Фриипорт. Свободно време с възможност за разглеждане на града и острова. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния  кораб.
 
Най-голямото достойнство на острова Фриипорт е, че е най-близкият остров от Бахамската островна верига до Маями. Той е основна спирка за круизите, тръгващи от южна Флорида. Тук може да се насладите на великолепните плажове със златен пясък, да се отдадете на удоволствието от водните спортове-гмуркане, подводен риболов или сърфинг. Множеството малки магазинчета допринасят за чара на  централната част на острова, където има всичко необходимо на туриста - магазини ресторанти, казина, забавлиния, голф игрища и др.
 
26 ДЕН - 26.07.2017  В 08.00 ч. - пристигане в Насау, Бахамски острови. Свободно време с възможност за разглеждане на града и острова. В 16.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб.
Насау е столица, най-голям град и търговски център на Общността на Бахамските островиThe city has a population of 260,000 (2008 census ), с население от 260 000 души. Градът се намира на остров Ново провидение (New Providence), който функционира като федерален окръг. Насау е историческа крепост на пирати. Множество магазини и ресторанти са изградени в пиратски стил, продължавайки традицията на острова, затова не се притеснявайте ако сервитьорът на избраният от вас ресторант вместо меню ви донесе лист, който забие на масата ви с огромен пиратски нож. Прекрасните плажове само допълват чувството за отминалите времена на пиратските години. Официалният език е английски, валутата е бахамски долар, чиято стйност е равна на американския.

27 ДЕН  -  27.07.2017  В 08.00 ч. -  пристигане на остров Great Stirrup Cay. Свободно време с възможност за разглеждане на острова. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб.
 Това е частният остров на Норвежката круизна компания, където ще можете да се насладите на невероятни гледки и плажове само вие, тъй като външни хора не се допускат. Тук ще можете да се гмуркате или да похапнете вкусно барбекю.
 
28 ДЕН - 28.07.2017  В 08.00 ч. - пристигане в Маями. Трансфер до хотела с такси и настаняване. Свободно време в Маями или по желание - еднодневна екскурзия до КИ УЕСТ.   Нощувка в Маями.
 
29 ДЕН - 29.07.2017  Този ден ви се предлага да разгледате Маями с туристически автобуси “HOP ON/ HOP OFF”: Университетското градче „Корал Кейбъл”, кварталът „Малката Хавана”, кварталът „Мери Брикел”. Свободно  време с възможност, по желание -  за 1.5 ч. разходка с корабче в залива Бискейн, по време на която ще може да видите Маями по незабравим начин от тропическите води на залива. Ще можете да видите градските небостъргачи, острова Фишер, Маями бийч, пристанището на Маями, както и къщите на богати и известни хора, като Глория Естефан, Шакил О’ Нийл, Пъф Деди и др. (Ще е необходимо да се вземе такси от хотела до спирката на автобусите за обиколката)  В 16.00 ч. - трансфер до летището. В 18.10 ч. - самолетен полет Маями - Виена с “Austrian Airlines”. 
 
30 ДЕН - 30.07.2017  Кацане във Виена в 08.50 ч. В 10.15 ч. - самолетен полет  Виена - София. Пристигане на летище София в 12.50 ч.
 
 


 1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • самолетни билети за международните полети София – Амстердам – Ню Йорк; Маями –  Виена – София;
 • самолетни билети за вътрешните полети Вашингтон – Бъфало, Бъфало – Чикаго, Чикаго –  Сан Франциско, Сан Франциско – Лас Вегас, Лас Вегас – Лос Анджелис; Лос Анджелис – Маями;
 • летищни такси за международните полети - 920 лв/470 евро (30.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 372 лв/190 евро (30.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • пътуване с  автобус по маршрута: Ню Йорк – Филаделфия – Вашингтон;
 • 24 нощувки с 23 закуски в хотели 3* и 4* в САЩ;
 • 1 обяд (16-ти ден);
 • 4 нощувки на борда на круизен кораб 4* с пълен пансион (4 закуски, 4 обяда и 4 вечери);
Цената е за човек, настанен в двойна каюта, за целия круиз и включва:
- Настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз
- Хранене на борда на кораба: 2 основни ресторанта - Palace и Crossings; 4 специализирани 
  ресторанта: Royal Palm Bistro, Kahili, азиатски ресторант Pacific Heights, Hukilau Café and    
 Lanai
-  24-часов рум сървис
- Някои напитки – минерална вода (небутилирана), кафе и чай
- Пристанищни такси във всички точки на маршрута
- Ежедневно, двукратно почистване на каютите и смяна на бельото
- Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба
- Ползване на басейн, шезлонги, джакузи и плажни хавлии
- Занимания за деца и тинейджъри
- Ползване на фитнес центъра
 • туристическа обиколка на Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Чикаго, Сан Франциско, Холивуд и Лос Анджелис с местен екскурзовод (с превод на български език), разглеждане на Лас Вегас и на Ниагарския водопад;
 • разходка с корабче под Ниагарския водопад (само в периода от 15.05 до 31.10) - 9-ти ден;
 • разходка с корабче в залива на Сан Франциско (13-ти ден);
 • екскурзия до Гранд Каньон (16-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА “2М-КО” и местен екскурзовод (с превод на български език);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­134 лв.
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • виза за САЩ - 296 лв (към 24.03.2017 г.) - таксата се променя в зависимост от консулския курс на щатския долар, обявен от американско посолство);
 • такса за  обработка  и подаване на  документите за американска виза - 60 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 65 лв (за лица до 65 год.), 130 лв - за лица от 65 год. до 80 год.;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • билетите за градския транспорт в градовете;
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 1. входна такса за „Кристалната площадка” на сградата на Рокфелер - 29 щ.долара (2-ри ден);
 2. входен билет за Импайър Стейт Билдинг (3-ти ден)
                            - 32 щ.долара ( с изкачване до 86-ти етаж)
                           - 50 щ.долара (с изкачване до 102-ри етаж)
 1. такса за корабчето до Статуята на свободата в Ню Йорк  - 18 щ.долара  (3-ти ден);
 1. вход за Метрополитън музей - около 5 щ.долара (3-ти ден);
 2. разходка с корабче по езерото Мичиган - около 25 евро (11-ти ден);
 1. разходка с  исторически трамвай по „Ломбард стрийт” в Сан Франциско -
      6 щ.долара (12-ти ден):
 1. разходка с корабче в залива Бискейн - ......... (29-ми ден);
 2. допълнителни развлечения на островите Гранд Бахама, Насау и Great Stirrup Cay
              - гмуркане с шнорхел                                                    - риболов
              - разходка с корабче с възможност за гмуркане         - кану каяк
              - шопинг                                                                          - джип сафари
 • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО):
 • вечерна обиколка на Ню Йорк с автобус - 90 лв (3-ти ден);
 • еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка (включва:транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк) - 170 щ.долара (17-ти ден);
 • вход за Кристалната площадка на Гранд Каньон - 35 щ.долара (17-ти ден);
 • полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо -
     225 щ.долара (17-ти ден);
 • посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” - 65 евро  (за транспорт се плаща 
                  допълнително - може с градски транспорт или с такси) - 19-ти ден;
 • посещение на „Юнивърсал Студио” - 105 щ.долара (19-ти ден);
 • еднодневна екскурзия до Ки Уест - 80 евро (28-ми ден).
 • такса обслужване на круизния кораб - около 10-15 щ.долара на човек на ден (плаща се на място на самия кораб).
*Забележки:
          1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
          2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
         3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 22.02.2017 г.
         4. В цената на визата за САЩ е включена безплатна доставка на задграничния  
            паспорт до офиса на куриерска служба „TNT Express”. Срещу доплащане от 10 лв
           задграничният паспорт може да бъде доставен на адреса, посочен от клиента.

3.  Цената 11 070 лв е за човек в двойна стая/вътрешна каюта. За единична стая/каюта се налага доплащане.
4. Срещу допълнително заплащане има възможност за нощувка в емблематичния за Лас Вегас хотел “Belagiio” 5*. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела.
5.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
6.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)                    
             - по банков път
 
ЦЕНАТА  1070  лв Е ВАЛИДНА ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

  

 

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • 1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (на хартиен носител) - на снимката лицето да е без очила;
 • 1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (в дигитален формат на преносител - диск или флаш-памет - до 200-240 килобайта) - на снимката лицето да е без очила;
 • банкова сметка - извлечение или банкова референция;
 • документи за недвижима собственост;
 • служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;
 • документ от пенсионното (за пенсионери);
 • ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения;
 • брачно свидетелство;
 • удостоверения за раждане на кандидата и на неговите деца.
 
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОКУМЕНТИТЕ ДА СА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНИ ИЛИ ПРЕВЕДЕНИ
ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМА “2М-КО” КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ
НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗА
 
 
В  СЛУЧАИТЕ  НА  ОТКАЗ  ЗА  ИЗДАВАНЕ  НА  ВИЗА  НЕ  СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ:
296 лв + 60 лв (ТАКСА  ЗА  АМЕРИКАНСКА ВИЗА + ТАКСА  ЗА  ОБРАБОТКА И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКА ВИЗА)
 
ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  2400 лв + 356 лв КРАЕН  СРОК  ЗА  ВНАСЯНЕ  НА  ЦЯЛАТА  СУМА:  30 работни дни  ПРЕДИ  ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ
Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF
екскурзия до САЩ|почивка в САЩ |ню йорк |филаделфия |вашингтон |бъфало |ниагарски водопад |чикаго |сан франциско |лас вегас |холивуд |лос анджелис |маями |круиз по бахамите – гранд бахама |насау |грейт стируп кей (бахамски острови) |„кристалната площадка” на сградата на рокфелер |импайър стейт билдинг |корабчо до статуята на свободата в ню йорк |метрополитън музей |разходка с корабче по езерото мичиган |разходка с исторически трамвай по „ломбард стрийт” в сан франциско |разходка с корабче в залива бискейн |развлечения на островите гранд бахама |насау и great stirrup cay |гмуркане с шнорхел |риболов |разходка с корабче с възможност за гмуркане |джип сафари |вечерна обиколка на ню йорк с автобус |национален парк на гранд каньон |кристалната площадка на гранд каньон |полет с хеликоптер над гранд каньон |разходка с лодка по река колорадо |„парамаунт пиктчърс студио” |„юнивърсал студио” |екскурзия до ки уест

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско