ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ИЗТОЧНО И ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИE, С ХАВАИ

НЮ ЙОРК, ФИЛАДЕЛФИЯ, ВАШИНГТОН, БЪФАЛО, НИАГАРСКИ ВОДОПАД, ЧИКАГО, САН ФРАНЦИСКО, ЛАС ВЕГАС, ЛОС АНДЖEЛИС, ХОЛИВУД, остров ОАХУ

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
05.05.2018 11735.00 лв Резервирай
30.06.2018 12130.00 лв Резервирай
04.08.2018 12130.00 лв Резервирай
01.09.2018 11735.00 лв Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
05.05.2018 - Среща на летище София, Терминал 2 в 05.30 ч. сутринта. В 07.35 ч. - самолетен полет София – Рим с „Al Italia”. Пристигане в Рим в 08.30 ч. В 09.40 ч. – полет Рим – Ню Йорк. Пристигане на летище „KENNEDY” в Ню Йорк в 13.25 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Манхатън, Ню Йорк.
06.05.2018 - Закуска. Обиколка на централната част на Ню Йорк - остров Манхатън – централният площад „Таймскуер”, Италианският и Китайският квартали, „Малката Италия”, центърът Рокфелер, Световният търговски център. След обяд - „5-то Авеню”, „Уолстрийт“, посещение на небостъргача „Импайър Стейт Билдинг“ (входът за него се плаща допълнително). Възможност за посещение (по желание) на шоу спектакъл в едни от театрите на Бродуей. Нощувка в хотел в Манхатън на Уолстрийт, Ню Йорк.
07.05.2018 - Закуска. Свободно време или по желание - екскурзия с корабче до Статуята на свободата. След обяд - разходка в „Сентрал парк”, музея „Метрополитън” (входът за него се плаща допълнително), Линкълн център, квартала Харлем. Привечер - възможност за разходка по 5-то и 7-то авеню, където са едни от най - престижните магазини. По желание – вечерна обиколка на Ню Йорк с автобус (продължителност 2 часа). По време на обиколката ще видите Ню Йорк в целия му блясък. Ще се насладите на нощните гледки и aтмосферата на „Таймс скуеър”, Чайнатаун, Емпайър стейт билдинг, Грийнуич вилидж, СоХо, „Литъл Индия”, мостовете на Манхатън и Бруклин и долната част на „Ийст сайд”. Ще научите историята на всички известни забележителности на този великолепен град за свое удоволствие и обогатяване. Нощувка в хотел в Манхатън на Уолстрийт, Ню Йорк.
08.05.2018 - Закуска. Този ден с автобус се пътува до гр. Филаделфия. Трансфер до хотела и настаняване. Следва разглеждане на града с автобус и пеша - Камбаната на свободата, Кметството, Първа Национална Банка и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Филаделфия.
09.05.2018 - Закуска. Обиколка на гр.Филаделфия. След обяд - пътуване с автобус от Филаделфия до Вашингтон. Пристигане във Вашингтон. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
10.05.2108 - Закуска. Разглеждане на Вашингтон с екскурзовод на български език - Капитолият, Националната библиотека, Белият дом (отвън) и др. Привечер - посещение на квартала „Джорджтаун”. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
11.05.2018 - Закуска. Продължава разглеждането на Вашингтон: музеят „Смитсониан” (на космонавтиката), Картинната галерия, Белият дом (отвън), Мемориалите на Томас Джеферсън, Линкълн, на Виетнамската и Корейската войни. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
12.05.2018 - Закуска. Трансфер до летището и в 15.40 ч. - полет Вашингтон – Бъфало. Пристигане в Бъфало в 16.56 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Разходка до Ниагарския водопад и разглеждане на Ниагарския водопад от американската страна при вечерно осветление. Нощувка в хотел в Ниагара Фолс в близост до водопадите.
13.05.2018 - Закуска. Разглеждане на Ниагарския водопад и разходка с корабчето „Девицата на мъглата” под водопадите. Свободно време. Нощувка в хотел в Ниагара Фолс, в близост до водопадите.
14.05.2018 - Закуска. Свободно време. Трансфер до летището и в 14.26 ч. - полет Бъфало – Чикаго. Пристигане в Чикаго в 15.19 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в хотел в Чикаго.
15.05.2018- След закуска - обиколка на града. Свободно време с възможност (по желание) за разходка с корабче по езерото Мичиган. Нощувка в хотел в Чикаго.
16.05.2018 - Закуска. Трансфер до летището и в 09.11 ч. - полет Чикаго - Сан Франциско. Пристигане в Сан Франциско в 12.01 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разходка из града: най-кривата улица в света – „Ломбард стрийт”, разходка с историческия трамвай по определен туристически маршрут (по желание и срещу допълнително заплащане). Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
17.05.2018 - Закуска. Панорамна обиколка на Сан Франциско – Викторианския квартал, Китайския квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”, мостa “Голдън гейт”, един от символите на града. Разходка с корабче в залива на Сан Франциско, като се минава покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне), моста „Голдън Гейт” и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
18.05.2018 - Закуска. Свободно време в Сан Франциско. В 14.00 ч. - трансфер до летището и в 17.23 ч. - полет Сан Франциско – Лас Вегас. Пристигане в Лас Вегас в 18.44 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за първо запознаване с “града на Хазарта“. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас, най-известната улица с всички казина и шоута.
19.05.2018 - Закуска. Този ден се прави екскурзия до Гранд Каньон. Посещават се няколко туристически наблюдателни площадки, откъдето можете да се насладите на невероятното творение на природата – Гранд Каньон. Обяд. Връщане в Лас Вегас. Свободно време. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
20.05.2018 - Закуска. Свободен ден в Лас Вегас или по желание - еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка. Екскурзията включва: транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк. По време на екскурзията се минава покрай язовирната стена Хувър и езерото Мед. На Гранд Каньона се посещават две от наблюдателните площадки, от които се открива невероятна гледка към Гранд Каньона. Възможност за посещение на индианско селище. Възможност за посещение на Кристалната площадка (с вход, който допълнително се заплаща) По желание - възможност за полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо (допълнително се заплаща). Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
21.05.2018 - Закуска. Разглеждане на Лас Вегас - най-красивите хотели и посещение на най-известните казина. Вечерта – вечерна разходка, която ще Ви позволи да видите хотелите, казината и невероятните светлинни шоута в “Града на хазарта”. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
22.05.2018 - Закуска. Трансфер до летището и в 10.58 ч. - полет Лас Вегас - Лос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис в 12.20 ч. Трансфер до хотела, разположен в Холивуд и настаняване. Свободно време. Този ден имате възможност да посетите Бевърли Хилс и улицата „Родео Драйв”, най-скъпата търговска улица в света с бутици на Гучи, Прада и др. Нощувка в хотел в Холивуд.
23.05.2018 - Закуска. Сутринта, по желание, от 09.00 ч. - посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” (входът се плаща допълнително). Двучасова обиколка на “Paramount Pictures Studio”, единственото действащо студио в Холивуд, разположено на територията на 65 дка. След обяд, от 12.00 ч., по желание - посещение на „Юнивърсал студио” (входът се плаща допълнително). Свободно време. Нощувка в хотел в центъра на Холивуд.
24.05.2018 - Закуска. В 09.00 ч. тръгване от хотела в Холивуд. Панорамна и туристическа обиколка на Холивуд - централната част със Залата, където всяка година се раздават „Оскарите”, Китайският театър, известния булевард „Сънсет”, „Булевардът на славата”, Бевърли Хилс с „Родео Драйв”. Продължаваме към Санта Моника. Свободно време с възможност да се разходите в централната част на града и да посетите, известния плаж “Venice Beach”. Настаняване в хотел в централната част на Лос Анджелис. Нощувка.
25.05.2018 - Закуска. Туристическа обиколка на Лос Анджелис: Историческият център „Пуебло” и улица „Оливера”, откъдето започва историята на Лос Анджелис, Сградата на кметството, Концертната зала „Уолт Дисней”, сградите на известният център „Стейпъл” и сградата на музея „Грами”, известните театри „Нокия”, „Ел Капитане” и др. Свободно време в Лос Анджелис с възможност да посетите някои от тези театри, които са към Националното Историческо богатсто на САЩ. Посещение и разглеждане на хотел “Millennium Biltmore”, един от емблематичните хотели в централната част на Лос Анджелис. Вечерта, по желание - посещение на известния плаж “Long Beach” с яхтеното пристанище (до там се пътува с градски транспорт), където можете да вечеряте в някое от малките кокетни ресторантчета с изглед към пристанището. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.
26.05.2018 - Закуска. Свободно време в Лос Анджелис. Трансфер до летището и в 11.30 ч. – самолетен полет Лос Анджелис – Хонолулу, Хаваи. Пристигане в Хаваи в 14.27 ч. Трансфер до хотела, който се намира на о-в Оаху и настаняване. Нощувка.
27.05.2018 - Закуска. Свободен ден за плаж или по желание - тур с посещение на Полинезийския културен център, където ще видите типичните за Полинезия танци, ще се запознаете с изкуството на Полинезия, после ще посетите красиви плажове, плантации за кафе и тропически плодове, храма „Byodo In Temple”. Нощувка.
28.05.2018 - Закуска. Свободен ден за плаж или по желание - еднодневна екскурзия (със самолет и автобус) до вулканичния остров „Биг Айлънд“. По време на екскурзията ще посетите известния черен плаж на острова, вулканичния Национален парк, известния водопад „Rainbow Falls” „музея „Jaggar“ и музея на вулкана. Нощувка
29.05.2018 -Закуска. Свободен ден за плаж, или по желание този ден ще имате възможност да изберете някои от следните мероприятия: 1. Целодневна обиколна екскурзия на остров Оаху (с автобус) с посещение на полинезийския културен център, вечеря и шоу. 2. Обиколна екскурзия на остров Оаху (с автобус) 3. Пълен обиколен еко тур на остров Оаху (с автобус) Всички екскурзии и турове са описани подробно по- долу в програмата. Нощувка.
30.05.2018 - Закуска. Трансфер до летището. В 10.11 ч. - самолетен полет Хонолулу – Лос Анджелис. Кацане в Лос Анджелис в 18.45 ч. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка в Лос Анджелис.
31.05.2018 - Свободно време. Трансфер до летището. В 16.15 ч. полет Лос Анджелис – Рим.
29.09.2017- Пристигане в Рим в 13.10 ч. В 14.45 ч. - полет Рим – София. Кацане на летище София в 17.40 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • самолетни билети за международните полети София – Рим – Ню Йорк и Лос Анджелис – Рим – София;
 • самолетни билети за вътрешните полети Вашингтон – Бъфало, Бъфало – Чикаго, Чикаго –  Сан Франциско, Сан Франциско – Лас Вегас, Лас Вегас – Лос Анджелис; Лос Анджелис – Хонолулу – Лос Анджелис;
 • летищни такси за международните полети - 929 лв/ 475 евро (02.04.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 479 лв/ 245 евро (02.04.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • пътуване с  автобус по маршрута: Ню Йорк – Филаделфия – Вашингтон;
 • 21 нощувки с 20 закуски в хотели 3* и 4* в САЩ;
 • 4 нощувки със закуски в хотел 3* на Хаваите;
 • 1 нощувка в Лос Анджелис (на връщане заради полета);
 • 1 обяд (15-ти ден);
 • туристическа обиколка на Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Чикаго, Сан Франциско, Холивуд и Лос Анджелис с местен екскурзовод (с превод на бълг.език); разглеждане на Лас Вегас и на Ниагарския водопад;
 • разходка с корабче под Ниагарския водопад (само в периода от 15 май до 31 октомври) - 9-ти ден;
 • разходка с корабче в залива на Сан Франциско (13-ти ден);
 • екскурзия до Гранд Каньон (15-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА “2М-КО” и местен екскурзовод (с превод на български език);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­156 лв.
 
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • виза за САЩ - 264 лв (към 31.12.2017 г.) - таксата се променя в зависимост от консулския курс на щатския долар, обявен от американско посолство);
 • такса за  обработка  и подаване на  документите за американска виза - 60 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 45 лв (за лица до 65 год.), 90 лв - за лица от 65 год. до 80 год.;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • билетите за градския транспорт в градовете;
 1. допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • входна такса за „Кристалната площадка” на сградата на Рокфелер - 29 щ.долара (2-ри ден);
 • входен билет за Импайър Стейт Билдинг (3-ти ден)
          - 32 щ.долара ( с изкачване до 86-ти етаж)
          - 50 щ.долара (с изкачване до 102-ри етаж)
 •  такса за корабчето до Статуята на свободата в Ню Йорк  - 18 щ.долара  (3-ти ден)
 • вход за Метрополитън музей - около 5 щ.долара (3-ти ден);
 • разходка с корабче по езерото Мичиган - около 25 евро (11-ти ден);
 • разходка с  исторически трамвай по „Ломбард стрийт” в Сан Франциско - 6 щ.долара (12-ти ден):.
 1. допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО):
 • вечерна обиколка на Ню Йорк с автобус - 90 лв (3-ти ден);
 • еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка (включва транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк) - 170 щ.долара (16-ти ден);
 • вход за Кристалната площадка на Гранд Каньон - 35 щ.долара (16-ти ден);
 • полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо -
     225 щ.долара (16-ти ден);
 • посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” - 65 евро (за транспорт се плаща допълнително - може с градски транспорт или с такси) - 19-ти ден;
 • посещение на „Юнивърсал Студио” - 105 щ.долара (19-ти ден);
 • целодневна обиколна екскурзия на остров Оаху (с автобус) с посещение на Полинезийския културен център, вечеря и шоу.– 160 щ.долара (25-ти ден);
 • посещение на Полинезийския  културен център, „Алии Луау” и вечерно шоу -
      85 ш.долара (23-ти ден);
 • целодневна пълна обиколна екскурзия на остров Оаху  (с автобус) – 95 щ.долара (25-ти ден);
 • еднодневна екскурзия до вулканичния остров „Биг Айлънд“ (със самолет и автобус) – 24-ти ден;
            -  460 щ.долара - с местен екскурзовод на английски език
                             -  540 щ.долара - с местен екскурзовод на английски език (с превод на български   език с водач от страна на туроператор „2М-КО”- при минимум 5 туристи)                
 • целодневен пълен обиколен еко тур на остров Оаху  (с автобус) – 140 щ.долара (25-ти ден).
*Забележки:
1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
 което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
последните два дни по същата.
2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 22.02.2017 г.
4. В Хаваите стаите в хотела са с изглед към  градините. По желание, срещу
 допълнително заплащане, се предлага настаняване в стаи с частичен или пълен изглед
към океана.
5. В цената на визата за САЩ е включена безплатна доставка на zадграничния паспорт до офиса на куриерска служба „TNT Express”. Срещу доплащане от 10 лв  zадграничния     
паспорт може да бъде доставен на адреса, посочен от клиента.
3.  Цените 11 735 лв/ 11 885 лв са за човек в двойна стая. За единична стая  се налага доплащане от  1 950 лв.
4. Срещу допълнително заплащане има възможност за нощувка в емблематичния за Лас Вегас хотел “Belagiio” 5*. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела.
5.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
6.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)           
             - по банков път

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  3400 лв + 324 лв
 
ДЕПОЗИТ  - 3 400 лв + 324лв (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ – 4 600 лв (внася се след издаване на американска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ

Допълнителни екскурзии и обиколки:

1.Целодневна обиколна екскурзия на
 остров Оаху (с автобус) с посещение на
Полинезийския културен център, вечеря и шоу
 
Целодневна обиколна екскурзия на остров Оаху и посещение на Полинезийския културен център. Насладете се на „луау” или първокачествена вечеря на бюфет  и вечерно шоу.
Открийте невероятната красота на райския остров Оаху по време на тази специална обиколна екскурзия с посещение на Полинезийския културен център. По време на екскурзията ще спрете на накои от най-красивите панорамни площадки, като забележителните „Диамантената глава”, „Макапуу” и величествения изглед от „Нууану Пали” високо в планините Куулау. Ще се спуснете към ананасовите плантации на компанията Dole, за да стигнете до плажовете на северния бряг и ще завършите деня, опознали островите на Полинезия. Вечерта приключва с вкусна вечеря и впечатляващото шоу „ХА: Дъхът на живота”, което ще ви запознае с трациционните танци и култура на Полинезия.
 
Цена : 160 щ.долара – 25 ден.
--------------------------------------

2.Посещение на Полинезийския културен център,
„Алии Луау” и вечерно шоу
Полинезийският културен център прославя традиционната култура на Полинезия и дава на посетителите уникалната възможност да се потопят в разнообразния начин на живот, обичаи, забавления и гостоприемство на седемте селища на острова, всяко от които е уникално с богатата си култура и различни традиции.
След като се запознаете с островите на Полинезия, се пригответе да се насладите на най-автентичното за Хаваите „луау”, заредено с вкусна храна и приятни забавления. Денят Ви ще завърши с впечатляващото шоу „ХА: Дъхът на живота” – поразителен вечерен спектакъл с участието на над 100 изпълнители, танцьори, музиканти и други.
 
Цена:  85 щ.долара, от 16.00 ч. до 21.00 ч. – 23 ден.
 

3.Обиколна екскурзия на остров Оаху (с автобус)
Изберете пълна обиколка екскурзия на остров Оаху, за да получите един ден, изпълнен с изумителни забележителности и занимания. Известният пълен обиколен тур на Оаху, изпълнен с много информация, ще Ви отведе на едно панорамно пътуване около красивия остров Оаху, за да видите емблематични места като панорамната площадка „Амелия Еърхарт”  с изглед към „Диамантената глава”, „Раковината Халона”, залива Ханаума, панорамта Ну’уану Пали и световно известните северни сърфистки плажове, ще посетите храма Бьодо-Ин. Екскурзията включва още посещение на известните ананасови плантации на компанията Dole.
Цената включва:
 • Целодневнапълна  обиколка на остров Оаху
 • 193 километра пътуване из острова
 • Вход за плантациите на компанията Dole
 • Спирки на панорамните площадки „Амелия Еърхарт”, „Раковината Халона”, панорамата „Ну’уану Пали” и световно известните сърфистки  северни плажове
 • Вход за храма Бьодо-Ин
 • Информация, предоставена от професионалния шофьор-ексурзовод по време на пълната обиколка на острова
 • Трансфери от и до избрани хотели, централно разполочени в Уайкики.
Цена:  95 щ.долара - 25ден.
4.Oт Оаху до Големия остров – разглеждане на  Националния парк на вулканите  
  Еднодневна екскурзия със самолет и автобус -24 ден.  
Ще видите чудесата на Вулканичния остров по пътя от хотела Ви в Уайкики до летището на Оаху и по време на полета до Големия остров. Ще видите вулкана Килауеа по време на тази невероятна еднодневна екскурзия от Оаху. Ще се насладите на панорамни гледки по време на спирките за снимки на най-забележителните места на Големия остров. След пристигането си в Хило ще пътувате по Банян трий драйв – издигащите се дървета от двете страни на пътя са от 1933 г. Ще продължите към живописния Водопад на дъгата по път към известния по цял свят вулкан Килауеа, който постоянно изригва по малко от 1980 год. насам. Това вулканично приключение дори включва изкачване над потоците лава (ако има изригване в този ден, но не може да се гарантира), покрили селището Калапана. Тази екскурзия е един невероятен шанс да разгледате забележителния Национален парк на вулканите!
(Туристите с астма или други респираторни заболявания трябва да се въздържат от тази екскурзия, за да избегнат потенциални здравни проблеми от отделящите се пушеци – вулканични газове.)
 
Цена: 460 щ. долара
Цената включва:
 • самолетен билет
 • летищни такси
 • входна такса за Националния парк на вулканите
 • местен  екскурзовод на английски език
------------------------------------------------------------
Цена: 540 щ. долара -  
 
Цената включва:
 • самолетен билет
 • летищни такси
 • входна такса за Националния парк на вулканите
 • местен  екскурзовод на английски език (с превод на български език)
 • водач от страна на туроператор “2М-КО” (при минимум 5 туристи)
 

5.Пълен  обиколен  еко  тур на остров Оаху (с автобус)
Цената включва:
 • Трансфери от и до хотели в Уайкики
 • Плажът Ланякеа („Плажът на костенурките”)
 • Долината Уаймеа – включена входна такса
 • Водопадите Уаймеа – изкачване на водопадите
 • Специален обяд в ранчото Куалоа
 • Рибното езеро Моли’и и разходка с лодка
 • Северните плажове на Оаху
 • Залива Уаймеа и Плажа на залеза
 • Панорамната площадка Ла’йе
 • Вход за храма Бьодо-Ин
 • Панорамната площадка „Ну’уану Пали”
 • Панорамната площадка на залива Ханаума (затворена във вторник)
 • Южните брегове на Оаху
 • Парка „Уайманало бийч”
 • „Раковината Халона” и пещерата Халона
 • Спирка на пясъчните плажове
 • Панорамната площадка „Амелия Еърхарт”
 • Включен обяд на уединено място
Цена: 140 щ.долара - 25 ден
 
 Информация за хотелите (или подобни):
 
Ню Йорк - Comfort Inn Midtown West – New York- http://www.comfortinnmidtownny.com/
Филаделфия - Embassy suites Hotel  Philadelphia center city – Philadelphia
http://embassysuites3.hilton.com/en/hotels/pennsylvania/embassy-suites-by-hilton-philadelphia-center-city-PHLDTES/index.html
Вашингтон - Hayatt Place Washington DC/National Mall – Washington
https://dcnationalmall.place.hyatt.com/en/hotel/home.html -
Ниагара - Wingate by Windham Niagara Falls – Niagara Falls
https://www.wyndhamhotels.com/wingate/niagara-falls-new-york/wingate-by-wyndham-niagara-falls/overview?CID=LC:WG::GGL:RIO:National:47379&iata=00065402#
Чикаго - Magestic Hotel  – Chicago http://majestic-chicago.com/
Сан Франциско -Hotel Whitcomb – San Francisco http://www.hotelwhitcomb.com/main/WHITCOMB-Page.asp?p=1
 Лас Вегас -Luxor – Las Vegas
https://www.luxor.com/en.html?ecid=GMB_Hotel_Luxor
Холивуд - Holiday Inn Express North Hollywood Burbank Area  -Hollywood
https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/north-hollywood/hwoxs/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-US-_-HWOXS -
Лос Анджелис  преди Хаваи -Los Angeles – Millennium Biltmore
https://www.millenniumhotels.com/en/los-angeles/millennium-biltmore-hotel-los-angeles/?utm_source=local-directories&utm_medium=organic&utm_campaign=localconnect-losangeles&cid=localconnect_losangeles
Хаваи - Hilton Hawaiian beach resort Waikiki – Hawaii
http://www.hiltonhawaiianvillage.com/
Лос Анджелис на връщане - La Quinta inn & suites lax – Los Angeles на летището http://www.laquintalosangeleslaxairport.com/?cid=local_2005

 

  ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  11 735 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  11 885 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
 
 В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • 1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (на хартиен носител) - на снимката лицето да е без очила;
 • 1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (в дигитален формат на преносител - диск или флаш-памет - до 200-240 килобайта) - на снимката лицето да е без очила;
 • банкова сметка - извлечение или банкова референция;
 • документи за недвижима собственост;
 • служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;
 • документ от пенсионното (за пенсионери);
 • ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения;
 • брачно свидетелство;
 • удостоверения за раждане на кандидата и на неговите деца.
 
 
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОКУМЕНТИТЕ ДА СА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНИ ИЛИ ПРЕВЕДЕНИ
 
 
ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМА “2М-КО” КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ
НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗА
 
 
В  СЛУЧАИТЕ  НА  ОТКАЗ  ЗА  ИЗДАВАНЕ  НА  ВИЗА  НЕ  СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ:
264 лв + 60 лв (ТАКСА  ЗА  АМЕРИКАНСКА ВИЗА + ТАКСА  ЗА  ОБРАБОТКА И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКА ВИЗА)
 
Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF
екскурзия до САЩ|почивка в САЩ |ню йорк |филаделфия |вашингтон |бъфало |ниагарски водопад |чикаго |сан франциско |лас вегас |лос анджeлис |холивуд |остров оаху |„кристалната площадка” на сградата на рокфелер |импайър стейт билдинг |корабче до статуята на свободата в ню йорк |метрополитън музей |разходка с корабче по езерото мичиган |разходка с исторически трамвай по „ломбард стрийт” в сан франциско |вечерна обиколка на ню йорк с автобус |еднодневна екскурзия с автобус до западната част на гранд каньон с кристалната площадка |национален парк |полет с хеликоптер над гранд каньон |разходка с лодка по река колорадо |„парамаунт пиктчърс студио” |посещение на „юнивърсал студио” |еднодневен тур „куалоа” |обиколна екскурзия на остров оаху (с автобус) |посещение на полинезийския културен център |вечеря и шоу |посещение на полинезийския културен център |„алии луау” и вечерно шоу |пълна обиколна екскурзия на остров оаху |екскурзия до вулканичния остров „биг айлънд“ |пълен обиколен еко тур на остров оаху

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско