ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИЕ, С КРУИЗ ПО БАХАМИТЕ

Сан Франциско, Лас Вегас, Гранд Каньон, Холивуд, Лос Анджелис, Маями, круиз по Бахамите – Кий Уест, Насау, Коко Кей, (Бахамски острови), Маями

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
17.08.2017 - Среща на летище София, Терминал 2 в 04.05 ч. сутринта. В 06.05 ч. - самолетен полет София – Mюнхен с „Lufthansa”. Пристигане в Мюнхен в 07.00 ч. В 12.10 ч. - полет Мюнхен - Сан Франциско. Пристигане в Сан Франциско в 14.50 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разходка из града: най-кривата улица в света – “Ломбард стрийт”, разходка с историческия трамвай по определен туристически маршрут (по желание и срещу допълнително заплащане). Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
18.08.2017 - Закуска. Панорамна обиколка на Сан Франциско - Викторианският квартал, Китайският квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”, мостът “Голдън гейт”, един от символите на града. Разходка с корабче в залива на Сан Франциско, като се минава покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне), моста „Голдън Гейт” и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
19.08.2017 - Закуска. Свободно време в Сан Франциско. В 14.00 ч. - трансфер до летището и в 17.25 ч. - полет Сан Франциско – Лас Вегас. Пристигане в Лас Вегас в 18.55 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за първо запознаване с “града на Хазарта“. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас, най-известната улица с всички казина и шоута.
20.08.2017 - Закуска. Разглеждане на Лас Вегас - най-красивите хотели и посещение на най-известните казина. Вечерта – вечерна разходка, която ще Ви позволи да видите хотелите, казината и невероятните светлинни шоута в “Града на хазарта”. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
21.08.2017 - Този ден се прави екскурзия до Гранд Каньон. Посещават се няколко туристически наблюдателни площадки, откъдето можете да се насладите на невероятното творение на природата – Гранд Каньон. Обяд. Връщане в Лас Вегас. Свободно време. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
22.08.2017 - Закуска. Свободен ден в Лас Вегас или по желание - еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка. Екскурзията включва: транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк. По време на екскурзията се минава покрай язовирната стена Хувър и езерото Мед. На Гранд Каньона се посещават две от наблюдателните площадки, от които се открива невероятна гледка към Гранд Каньона. Възможност за посещение на индианско селище. Възможност за посещение на Кристалната площадка (с вход който допълнително се заплаща). Възможност за полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо (допълнително се заплаща). Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
23.08.2017 - Закуска. В 09.00 ч. - трансфер до летището и в 11.18 ч. - полет Лас Вегас - Лос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис в 11.40 ч. Трансфер до хотела, разположен в Холивуд и настаняване. Свободно време. Този ден имате възможност да посетите Бевърли Хилс и улицата „Родео Драйв”, най-скъпата търговска улица в света с бутици на Гучи, Прада и др. Нощувка в хотел в центъра на Холивуд.
24.08.2017 - Закуска. Сутринта, по желание, от 09.00 ч. - посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” (входът се плаща допълнително). Двучасова обиколка на “Paramount Pictures Studio”, единственото действащо студио в Холивуд, разположено на територията на 65 дка. След обяд, от 12.00 ч., по желание - посещение на „Юнивърсал студио” (входът се плаща допълнително). Свободно време. Нощувка в хотел в центъра на Холивуд.
25.08.2017 - Закуска. Панорамна и туристическа обиколка на Холивуд - централната част със Залата, където всяка година се раздават „Оскарите”, Китайският театър, известния булевард „Сънсет”, „Булевардът на славата”, Бевърли Хилс с „Родео Драйв”. Свободно време. Посещение на Санта Моника, известния плаж “Venice Beach”. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.
26.08.2017 - Закуска. Туристическа обиколка на Лос Анджелис: Историческият център „Пуебло” и улица „Оливера”, откъдето започва историята на Лос Анджелис, Сградата на кметството, Концертната зала „Уолт Дисней”, сградите на известният център „Стейпъл” и сградата на музея „Грами”, известните театри „Нокия”, „Ел Капитане” и др. Свободно време в Лос Анджелис с възможност да посетите някои от тези театри, които са към Националното Историческо богатсто на САЩ. Посещение и разглеждане на хотел “Millennium Biltmore”, един от емблематичните хотели в централната част на Лос Анджелис. Вечерта, по желание - посещение на известния плаж “Long Beach” с яхтеното пристанище (до там се пътува с градски транспорт), където можете да вечеряте в някое от малките кокетни ресторантчета с изглед към пристанището. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.
27.08.2017 - Закуска. Трансфер до летището и в 09.35 ч. - полет Лос Анджелис – Маями. В 17.39 ч. - пристигане в Маями. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Маями.
28.08.2017 - Закуска. Свободно време. В 12.00 ч. - трансфер до пристанището с такси (хотелът е близо до пристанището). Качване на борда на круизния кораб. Настаняване в каютите. В 16.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб.
29.08.2017 - В 07.00 ч. - пристигане на остров Кий Уест. Свободно време с възможност за разглеждане на града и острова. В 16.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб. Тропическа смесица от карибска, латиноамериканска и щатска култура. Старата част на градчето е едно от истинските архитектурни и ботанически богатства на Америка. Известен още със своя коралов риф, топло време, безгрижен живот, островчето се е превърнало в магнит за много писатели, художници и пенсионери. Важна забележителност за острова е къщата-музей на Ърнест Хемингуей, която съдържа повече от 60 котки, някои от които с 6 пръста на лапите си.
30.08.2017 - В 08.00 ч. - пристигане в Насау, Бахамски острови. Свободно време. По желание – полудневна обиколка на Насау. В 23.59 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб. Насау е столица, най-голям град и търговски център на Общността на Бахамските острови,с население от 260 000 души. Градът се намира на остров Ново провидение (New Providence), който функционира като федерален окръг. Макар че не съществува местно самоуправление, островът функционира директно като административно деление на националното правителство. Насау е историческа крепост на пирати. Множество магазини и ресторанти са изградени в пиратски стил, продължавайки традицията на острова, затова не се притеснявайте ако сервитьорът на избраният от вас ресторант вместо меню ви донесе лист, който забие на масата ви с огромен пиратски нож. Прекрасните плажове само допълват чувството за отминалите времена на пиратските години. Официалният език е английски, валутата е бахамски долар, чиято стйност е равна на американския.
31.08.2017 - В 08.00 ч. - пристигане на остров Коко кей. Свободно време с възможност за разглеждане на острова. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб. Коко кей (CO CO CAY или LITTLE STYRUP CAY) е част от веригата острови BERRY на Бахамите, където ще можете да се насладите на невероятни гледки и плажове Намира се на 50 мили от Насау и предлага чудесен шнорхелинг, водни ски, парасейлинг или гмуркане до потънал самолет и корабокруширалата реплика „Отмъщението на кралица Ана” , фрагманския кораб на Едуард Тийч – Черната брада, който потънал през 1718 г. Тук ще можете да се гмуркате или да похапнете вкусно барбекю.
01.09.2017 - В 07.30 ч. пристигане в Маями. Трансфер до хотела. От 09.30 ч. започва Вашата обиколка на Маями: централната част на града, пазарният площад, университетското градче „Корал Кейбъл”, кварталът „Малката Хавана”, кварталът „Мери Брикел”. центърът за изкуство „Аршт”, кварталът Ошйн Драйв, където ще имате възможност да разглеждате различни стилове архитектура, модерният квартал „Фонтебло”, градчето „Коконът Грув” с популярната туристическа атракция „Вила Виская” (тук се провежда и известният фестивал „Гумбей”). Свободно време с възможност за разходка в централната част на Маями или може да посетите някои от многобройните молове на Маями. Нощувка в Маями.
02.09.2017 - Закуска. Този ден ви се предлага по желание да разгледате Маями Бийч. (Ще е необходимо да се вземе градски транспорт от центъра на Маями до Маями Бийч). Свободно време с възможност, по желание - за 1.5 ч. разходка с корабче в залива Бискейн, по време на която ще може да видите Маями по незабравим начин от тропическите води на залива. Ще можете да видите градските небостъргачи, острова Фишер, пристанището на Маями, както и къщите на богати и известни хора, като Глория Естефан, Шакил О’ Нийл, Пъф Деди и др. Нощувка в Маями.
03.09.2017 - Закуска. Свободно време до обяд. В 14.30 ч. - трансфер до летището. В 16.45 ч. - самолетен полет Маями – Виена с “Austrian Airlines”.
04.09.2017 - Кацане във Виена в 09.00 ч. В 10.15 ч. - самолетен полет Виена - София. Пристигане на летище София в 12.45 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • самолетни билети за международните полети София – Мюнхен – Сан Франциско, Маями – Виена – София;
 • самолетни билети за вътрешните полети Сан Франциско–Лас Вегас, ЛасВегас–Лос Анджелис; Лос Анджелис – Маями;
 • летищни такси за международните полети - 920 лв/470 евро (12.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 284 лв/145 евро (12.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – круизен кораб –  хотел –  летище;
 • 13 нощувки с 12 закуски в хотели 3* и 4* в САЩ;
 • 1 обяд (5-ти ден);
 • 4 нощувки на борда на круизен кораб 4* с пълен пансион (4 закуски, 4 обяда и 4 вечери);
Цената е за човек, настанен в двойна каюта, за целия круиз и включва:
- Настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз
- Хранене на борда на кораба: 2 основни ресторанта - Palace и Crossings; 4 специализирани  
  ресторанта: Royal Palm Bistro, Kahili, азиатски ресторант Pacific Heights, Hukilau Café and  
  Lanai
-  24-часов рум сървис
- Някои напитки – минерална вода (небутилирана), кафе и чай
- Пристанищни такси във всички точки на маршрута
- Ежедневно, двукратно почистване на каютите и смяна на бельото
- Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба
- Ползване на басейн, шезлонги, джакузи и плажни хавлии
- Занимания за деца и тинейджъри
- Ползване на фитнес центъра
 • туристическа обиколка на Сан Франциско, Холивуд, Лос Анджелис, Маями с местен екскурзовод (с превод на български език), разглеждане на Лас Вегас;
 • разходка с  историческия  трамвай в Сан Франциско по определен туристически маршрут
(1-ви ден);
 • разходка с корабче в залива на Сан Франциско (2-ри ден);
 • екскурзия до Гранд Каньон (5-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА“2М-КО” и местен екскурзовод (с превод
на български език);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­108 лв. 
 
2.  В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • виза за САЩ - 296 лв (към 24.03.2017 г.) - таксата се променя в зависимост от консулския курс на щатския долар, обявен от американско посолство);
 • такса за обработка и подаване на  документи за американска виза - 60 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро - 45 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 90 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 • билетите  за  градския  транспорт в градовете;
 1. допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО):
 • еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка (включва транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк)  - 170 щ.долара (6-ти ден);
 • вход за Кристалната площадка на Гранд Каньон - 35 щ.долара (6-ти ден);
 • полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо -
           225 щ.долара (6-ти ден);
 • посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” - 65 евро  (за транспорт се плаща допълнително - може с градски транспорт или с такси) - 8-ми ден;
 • посещение на „Юнивърсал Студио” - 105 щ.долара (8-ми ден);    
 • полудневна обиколка на Насау - 55 щ. долара (14 -ти ден)
 1. допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
  • разходка с исторически трамвай по „Ломбард стрийт” в Сан Франциско - 6 щ.долара (1-ви ден);
 • разходка с корабче в залива Бискейн - ........ (18-ти ден);
 • допълнителни развлечения на островите Гранд Бахама, Насау и Great Stirrup Cay:
                        - гмуркане с шнорхел
                        - разходка с корабче с възможност за гмуркане
                        - риболов
                        - кану каяк
                        - шопинг
                        - джип сафари
 • такса обслужване на круизния кораб - около 10-15 щ.долара на човек на ден (плаща се на място на самия кораб);
   *Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
 което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
последните два дни по същата.
2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 22.02.2017 г.
4. В цената на визата за САЩ е включена безплатна доставка на задграничния паспорт до      офиса на куриерска служба „TNT Express”. Срещу доплащане от 10 лв, задграничния     
паспорт може да бъде доставен на адреса, посочен от клиента.

3. Цената 7 120 лв е за човек в двойна стая/вътрешна каюта. За единична стая/каюта се налага доплащане.
4. Срещу допълнително заплащане има възможност за нощувка в емблематичния за Лас Вегас
    хотел “Belagiio” 5*. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела.
5.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от 
     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
     клиента. 
6.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)
             - по банков път

Доплащане:
- Каюта с илюминатор - 255 лв/ на човек
- Каюта с прозорец - 375 лв/ на човек
- Каюта с балкон - 1 115 лв/ на човек


ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  2300 лв + 356 лв
 

ДЕПОЗИТ  - 2 300 лв + 356 лв (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ – 2 800 лв (внася се след издаване на американска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ

ОБИКОЛКА НА  НАСАУ Обиколката започва с разглеждане сградите на парламента, Съдебната палата, къщата на губернатора,  и  осмоъгълната сграда на Библиотеката,  която  в миналото е била затвор.  Ще разгледате Националния музей на изкуствата и старите църкви. Точно в средата на главната улица ‘’Nassau's Bay Street’’ се намира и световноизвестния пазар „ Straw Market’’ – сламеният пазар, там ще откриете сувенири и предмети, като ръчно изтъкани сламени шапки, чанти, рогозки, кукли, бижута,  дърворезби и много други. Първата спирка ще бъде крепостта ‘’Fort Fincastle’’,  построен от британския  капитан Лорд Дънмор  за защита на пристанището на Насау. Ще посетите прочутата стълба на кралица Виктория , която е изсечена в скала, състояща се от 66 стълби, свързващи пристанището с крепостта.  Следваща спирка е в ‘’Bahamas Rum  Cake Factory’’ – фабрика за сладкиши с ром, където може да ги пробвате безплатно  и ще имате възможността да  си купите .
След това се посещава петзвездния курорт ‘’Atlantis Paradise Island’’ ,  където може  да влезете и да разгледате лобито, казиното, селището Марина, обособено като търговски център проектиран да наподобява бахамско селище с  множество магазини и ресторанти. Може да посетите музея на Атлантите свързана с циливизацията на Атлантите.
 
 


Информация за хотелитe:
 
Los Angeles - The Westin Bonaventure Hotel & Suites  http://www.thebonaventure.com/?EM=EM_aa_YEXT__WI_1004__NAD_FM&SWAQ=94Z268 
 
San Francisco – Whitcomb Hotel  http://www.hotelwhitcomb.com/main/WHITCOMB-Page.asp?p=1
 
Las Vegas - Luxor https://www.luxor.com/en.html?ecid=GMB_Hotel_Luxor  

 Hollywood - Holiday Inn Express & Suites Hollywood Walk Of Fame -  https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/los-angeles/laxfa/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-USA-_-LAXFA

 Maimi - HYATT REGENCY MIAMI (27.08.2017 г.) - https://miami.regency.hyatt.com/en/hotel/home.html


Маями- Hilton Miami Downtown – на връщане - (01.09.2017 г. - 02.09.2017 г.)
http://www3.hilton.com/en/hotels/florida/hilton-miami-downtown-MIADTHF/index.html
 
  ЦЕНАТА 7 120 лв Е ВАЛИДНА ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА
 
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • 1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (на хартиен носител) - на снимката лицето да е без очила;
 • 1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (в дигитален формат на преносител - диск или флаш-памет - до 200-240 килобайта) - на снимката лицето да е без очила;
 • банкова сметка - извлечение или банкова референция;
 • документи за недвижима собственост;
 • служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;
 • документ от пенсионното (за пенсионери);
 • ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения;
 • брачно свидетелство;
 • удостоверения за раждане на кандидата и на неговите деца.
   
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОКУМЕНТИТЕ ДА СА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНИ ИЛИ ПРЕВЕДЕНИ
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМА “2М-КО” КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗА
 
 
В  СЛУЧАИТЕ  НА  ОТКАЗ  ЗА  ИЗДАВАНЕ  НА  ВИЗА  НЕ  СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ:
296 лв + 60 лв (ТАКСА  ЗА  АМЕРИКАНСКА ВИЗА + ТАКСА  ЗА  ОБРАБОТКА И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКА ВИЗА) 
 
 
 
Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско