ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ИЗТОЧНО И ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИЕ, С ЧИКАГО

НЮ ЙОРК, ФИЛАДЕЛФИЯ, ВАШИНГТОН, БЪФАЛО, НИАГАРСКИ ВОДОПАД, ЧИКАГО, САН ФРАНЦИСКО, ЛАС ВЕГАС, ЛОС АНДЖEЛИС, ХОЛИВУД

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
01.07.2017 - Среща на летище София, Терминал 2 в 12.45 ч. В 14.45 ч. - самолетен полет София – Лондон с „British Airways”. Пристигане в Лондон в 16.05 ч. В 18.05 ч. – полет Лондон – Ню Йорк. Пристигане на летище „KENNEDY” в Ню Йорк в 20.55 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Манхатън, Ню Йорк.
02.07.2017 - Закуска. Обиколка на централната част на Ню Йорк - остров Манхатън – централният площад „Таймскуер”, Италианският и Китайският квартали, „Малката Италия”, центърът Рокфелер, Световният търговски център. След обяд - „5-то Авеню”, „Уолстрийт“, посещение на небостъргача „Импайър Стейт Билдинг“ (входът за него са плаща допълнително). Възможност за посещение (по желание) на шоу спектакъл в едни от театрите на Бродуей. Нощувка в хотел в Манхатън на Уолстрийт, Ню Йорк.
03.07.2017 - Закуска. Свободно време или по желание - екскурзия с корабче до Статуята на свободата. След обяд - разходка в „Сентрал парк”, музея „Метрополитън” (входът за него се плаща допълнително), Линкълн център, квартала Харлем. Привечер - възможност за разходка по 5-то и 7-то авеню, където са едни от най - престижните магазини. По желание – вечерна обиколка на Ню Йорк с автобус (продължителност 2 часа). По време на обиколката ще видите Ню Йорк в целия му блясък. Ще се насладите на нощните гледки и aтмосферата на „Таймс скуеър”, Чайнатаун, „Импайър стейт билдинг”, Грийнуич вилидж, СоХо, „Литъл Индия”, мостовете на Манхатън и Бруклин и долната част на „Ийст сайд”. Ще научите историята на всички известни забележителности на този великолепен град за свое удоволствие и обогатяване. Нощувка в хотел в Манхатън на Уолстрийт, Ню Йорк.
04.07.2017 - Закуска. Този ден с автобус се пътува до гр. Филаделфия. Трансфер до хотела и настаняване. Следва разглеждане на града с автобус и пеша - Камбаната на свободата, Кметството, Първа Национална Банка и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Филаделфия.
05.07.2017 - Закуска. Обиколка на гр.Филаделфия. След обяд - пътуване с автобус от Филаделфия до Вашингтон. Пристигане във Вашингтон. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
06.07.2017 Закуска. Разглеждане на Вашингтон с екскурзовод на български език - Капитолият, Националната библиотека, Белият дом (отвън) и др. Привечер - посещение на квартала „Джорджтаун”. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
07.07.2017 - Закуска. Продължава разглеждането на Вашингтон: музеят „Смитсониан” (на космонавтиката), Картинната галерия, Белият дом (отвън), Мемориалите на Томас Джеферсън, Линкълн, на Виетнамската и Корейската войни. Нощувка в хотел в централната част на Вашингтон.
08.07.2017 - Закуска. Трансфер до летището и в 15.40 ч. - полет Вашингтон – Бъфало с “American Airlines”. Пристигане в Бъфало в 16.54 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Разходка до Ниагарския водопад и разглеждане на Ниагарския водопад от американската страна при вечерно осветление. Нощувка в хотел в Ниагара Фолс в близост до водопадите.
09.07.2017 - Закуска. Разглеждане на Ниагарския водопад и разходка с корабчето „Девицата на мъглата” под водопадите. Свободно време. Нощувка в хотел в Ниагара Фолс, в близост до водопадите.
10.07.2017 - Закуска. Свободно време. Трансфер до летището и в 11.48 ч. - полет Бъфало – Чикаго. Пристигане в Чикаго в 12.38 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в хотел в Чикаго.
11.07.2017 След закуска - обиколка на града. Свободно време с възможност (по желание) за разходка с корабче по езерото Мичиган. Нощувка в хотел в Чикаго.
12.07.2017 - Закуска. Трансфер до летището и в 12.07 ч. - полет Чикаго - Сан Франциско. Пристигане в Сан Франциско в 14.53 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разходка из града: най-кривата улица в света – „Ломбард стрийт”, разходка с историческия трамвай по определен туристически маршрут (по желание и срещу допълнително заплащане). Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
13.07.2017 - Закуска. Панорамна обиколка на Сан Франциско – Викторианският квартал, Китайският квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”, мостът “Голдън гейт”, един от символите на града. Разходка с корабче в залива на Сан Франциско, като се минава покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне), моста „Голдън Гейт” и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
14.07.2017 - Закуска. Свободно време в Сан Франциско. Трансфер до летището и в 15.00 ч. - полет Сан Франциско – Лас Вегас. Пристигане в Лас Вегас в 16.30 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за първо запознаване с “града на Хазарта“. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас, най-известната улица с всички казина и шоута.
15.07.2017 - Закуска. Разглеждане на Лас Вегас - най-красивите хотели и посещение на най-известните казина. Вечерта – вечерна разходка, която ще Ви позволи да видите хотелите, казината и невероятните светлинни шоута в “Града на хазарта”. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
16.07.2017 - Този ден се прави екскурзия до Гранд Каньон. Посещават се няколко туристически наблюдателни площадки, откъдето можете да се насладите на невероятното творение на природата – Гранд Каньон. Обяд. Връщане в Лас Вегас. Свободно време. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
17.07.2017 - Закуска. Свободен ден в Лас Вегас или по желание - еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка. Екскурзията включва: транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк. По време на екскурзията се минава покрай язовирната стена Хувър и езерото Мед. На Гранд Каньона се посещават две от наблюдателните площадки, от които се открива невероятна гледка към Гранд Каньона. Възможност за посещение на индианско селище. Възможност за посещение на Кристалната площадка (с вход, който допълнително се заплаща). По желание - възможност за полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо (допълнително се заплаща). Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
18.07.2017 - Закуска. Трансфер до летището и в 10.05 ч. - полет Лас Вегас - Лос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис в 11.21 ч. Трансфер до хотела, разположен в Холивуд и настаняване. Свободно време. Този ден имате възможност да посетите Бевърли Хилс и улицата „Родео Драйв”, най-скъпата търговска улица в света с бутици на Гучи, Прада и др. Нощувка в хотел в Холивуд.
19.07.2017 - Закуска. Сутринта, по желание, от 09.00 ч. - посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” (входът се плаща допълнително). Двучасова обиколка на “Paramount Pictures Studio”, единственото действащо студио в Холивуд, разположено на територията на 65 дка. След обяд, от 12.00 ч., по желание - посещение на „Юнивърсал студио” (входът се плаща допълнително). Свободно време. Нощувка в хотел в центъра на Холивуд.
20.07.2017 - Закуска. Панорамна и туристическа обиколка на Холивуд - централната част със Залата, където всяка година се раздават „Оскарите”, Китайският театър, известния булевард „Сънсет”, „Булевардът на славата”, Бевърли Хилс с „Родео Драйв”. Свободно време. Посещение на Санта Моника, известния плаж “Venice Beach”. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.
21.07.2017 - Закуска. Туристическа обиколка на Лос Анджелис: Историческият център „Пуебло” и улица „Оливера”, откъдето започва историята на Лос Анджелис, Сградата на кметството, Концертната зала „Уолт Дисней”, сградите на известният център „Стейпъл” и сградата на музея „Грами”, известните театри „Нокия”, „Ел Капитане” и др. Свободно време в Лос Анджелис с възможност да посетите някои от тези театри, които са към Националното Историческо богатсто на САЩ. Посещение и разглеждане на хотел “Millennium Biltmore”, един от емблематичните хотели в централната част на Лос Анджелис. Вечерта, по желание - посещение на известния плаж “Long Beach” с яхтеното пристанище (до там се пътува с градски транспорт), където можете да вечеряте в някое от малките кокетни ресторантчета с изглед към пристанището. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.
22.07.2017 - Закуска. Трансфер до летището. В 09.30 ч. – самолетен полет Лос Анджелис – Чикаго. Пристигане в Чикаго в 15.49 ч. В 16.30 ч. – самолетен полет Чикаго – Лондон.
23.07.2017 - Пристигане в Лондон в 06.35 ч. В 08.55 ч. - самолетен полет Лондон - София. Пристигане на летище София в 14.05 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

·       самолетни билети за международните полети София – Лондон – Ню Йорк и Лос Анджелис – Чикаго – Лондон – София с „British Airways”;

·       самолетни билети за вътрешните полети Вашингтон – Бъфало, Бъфало – Чикаго, Чикаго –  Сан Франциско, Сан Франциско – Лас Вегас, Лас Вегас – Лос Анджелис с “American Airlines”;

·         летищни такси за международните полети - 929 лв/475 евро (29.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

·         летищни такси за вътрешните полети - 479 лв/245 евро (29.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

·       всички трансфери летище – хотел – летище;

·       пътуване с  автобус по маршрута: Ню Йорк – Филаделфия – Вашингтон;

·       21 нощувки с 20 закуски в хотели 3* и 4* в САЩ;

·       1 обяд (16-ти ден);

·       туристическа обиколка на Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Чикаго, Сан Франциско, Холивуд и Лос Анджелис с местен екскурзовод (с превод на български език); разглеждане на Лас Вегас и на Ниагарския водопад;

·       разходка с корабче под Ниагарския водопад (само в периода от 15 май до 31 октомври) - 9-ти ден;

·       разходка с корабче в залива на Сан Франциско (13-ти ден);

·       екскурзия до Гранд Каньон (16-ти ден);

·       наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);

·       екскурзоводско обслужване, водач от ТА “2М-КО” и местен екскурзовод (с превод на български език);

·       такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­120 лв.

 

2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

·         виза за САЩ - 296 лв (към 24.03.2017 г.) - таксата се променя в зависимост от консулския курс на щатския долар, обявен от американско посолство);

·         такса за  обработка  и подаване на  документите за американска виза - 60 лв;

·         медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 45 лв (за лица до 65 год.),    90 лв - за лица от 65 год. до 80 год.;

·         допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

·         билетите за градския транспорт в градовете.

допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):

·       входна такса за „Кристалната площадка” на сградата на Рокфелер - 29 щ.долара

     (2-ри ден);

·       входен билет за Импайър Стейт Билдинг (3-ти ден)

          - 32 щ.долара ( с изкачване до 86-ти етаж)

          - 50 щ.долара (с изкачване до 102-ри етаж)

·     такса за корабчето до Статуята на свободата в Ню Йорк  - 18 щ.долара  (3-ти ден);

·       вход за Метрополитън музей - около 5 щ.долара (3-ти ден);

·       разходка с корабче по езерото Мичиган - около 25 евро (11-ти ден);

·       разходка с  исторически трамвай по „Ломбард стрийт” в Сан Франциско - 6 щ.долара

     (12-ти ден).

допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО):

·         вечерна обиколка на Ню Йорк с автобус - 90 лв (3-ти ден);

·         еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка (включва транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк) - 170 щ.долара (17-ти ден);

·         вход за Кристалната площадка на Гранд Каньон - 35 щ.долара (17-ти ден);

·         полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо -

     225 щ.долара (17-ти ден);

·       посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” - 65 евро  (за транспорт се плаща 

        допълнително - може с градски транспорт или с такси) - 19-ти ден;

·         посещение на „Юнивърсал Студио” - 95 щ.долара (19-ти ден). 

 

 *Забележки:

          1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

          2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.

          3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 22.02.2017 г.

         4. В цената на визата за САЩ е включена безплатна доставка на задграничния паспорт до офиса на куриерска служба „TNT Express”. Срещу доплащане от 10 лв  задграничния паспорт може да бъде доставен на адреса, посочен от клиента.
 

3.  Цената 9 710 лв е за човек в двойна стая. За единична стая  се налага доплащане от

     2 860 лв.

4. Срещу допълнително заплащане има възможност за нощувка в емблематичния за Лас Вегас хотел “Belagiio” 5*. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела.

5.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

6.  Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)        

             - по банков път  

 

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  3000 лв + 356 лв

ДЕПОЗИТ – 3 000 лв + 356 лв (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ – 3 600 лв (внася се след издаване на американска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ


Информация за хотелите (или подобни):
Ню  Йорк  - Hyatt Place New York / Midtown South
http://newyorkmidtown.place.hyatt.com/en/hotel/home.html
Филаделфия  -  Radisson Blu Warwick Philadelphia
http://www.radissonblu.com/hotel-philadelphia
Вашингтон  - Hyatt Regency Washington
http://washingtonregency.hyatt.com/en/hotel/home.html
Ниагара Фолс  - Hotel the Giacomo
https://thegiacomo.com
Чикаго  - Fairfield Inn Suites Chicago Downtown/River North
http://www.marriott.com/hotels/travel/chift-fairfield-inn-and-suites-chicago-downtown-river-north/
Сан Франциско - Handlery Union Square Hotel
http://sf.handlery.com/
Лас Вегас - Tropicana Las Vegas – a Doubletree by Hilton Hotel Resort and Casino:
http://www.troplv.com/
Холивуд - Holiday Inn Express North Hollywood - Burbank Area
http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/north-hollywood/hwoxs/hote
Лос Анджелис - Millennium Biltmore
http://www.millenniumhotels.com/usa/millenniumbiltmorelosangeles/ 

 

 

ЦЕНАТА  9 710 лв Е ВАЛИДНА ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА

ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

-          Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;

-          1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (на хартиен носител) - на снимката лицето да е без очила;

-          1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (в дигитален формат на преносител - диск или флаш-памет - до 200-240 килобайта) - на снимката лицето да е без очила;

-          банкова сметка - извлечение или банкова референция;

-          документи за недвижима собственост;

-          служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;

-          документ от пенсионното (за пенсионери);

-          ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения;

-          брачно свидетелство;

-          удостоверения за раждане на кандидата и на неговите деца.

 

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОКУМЕНТИТЕ ДА СА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНИ ИЛИ ПРЕВЕДЕНИ

 

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМА “2М-КО” КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ

НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗА

 

В  СЛУЧАИТЕ  НА  ОТКАЗ  ЗА  ИЗДАВАНЕ  НА  ВИЗА  НЕ  СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ:

296 лв + 60 лв (ТАКСА  ЗА  АМЕРИКАНСКА ВИЗА + ТАКСА  ЗА  ОБРАБОТКА И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКА ВИЗА)

 

  

 
Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско