ЕКСКУРЗИЯ ДО ВИЕТНАМ, С КРУИЗ - II ВАР.

Ханой, круиз в залива Халонг, Дананг, Хой Aн, Хюе, Хо Ши Мин

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
13.02.2018 4480.00 лв Резервирай
17.03.2018 4480.00 лв Резервирай
10.11.2018 4480.00 лв Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
13.02.2018 - Сборен пункт на летище София в 11.00 ч. Терминал 2. Самолетен полет София - Москва в 12.55 ч. с „Аерофлот”. Пристигане в Москва в 17.45 ч. Самолетен полет Москва - Ханой в 19.50 ч.
14.02.2018 - Пристигане в Ханой в 08.55 ч. Посрещане, трансфер до хотела и по възможност - настаняване. Този ден Ви предстои обиколка на град Ханой – градът на езерата, парковете и сградите във френски стил. Ще се посетят: - Пагодата на Лотуса, построена през 1028 г. и състояща се само от 1 колона, така че да наподобава на цветето лотус; - Храма на литературата, построен през 1070 г. от Император Лай Тан Тонг, който го е посветил на учените и писателите; - Пагодата на костенурката, намираща се в езерото Хоан Кием, разположено в сърцето на Ханой; - впечатляващата сграда на Операта, построена през 1911 г. за 900 зрители; Свободно време с възможност за посещение на Мавзолея на Хо Ши Мин или по желание - посещение на най-известното шоу във Виетнам - „Куклено шоу във вода” (това шоу е традиция от 11-ти век, запазена и до днес в Северен Виетнам). Вечеря и нощувка в Ханой.
15.02.2018 - Закуска. Около 3 часа се пътува с автобус през областта на делтата на Червената река в Северен Виетнам към известния залив Халонг. Около 12.00 ч. се регистрираме на кораба „Емералд”, който потегля за круиз в залива Халонг в 12.30 ч Обяд на кораба. След обяд – свободно време. В 15.00 ч. – екскурзия до пещерата Сунг Сот. В 16.00 ч. – следобедна закуска с палачинки. Следва посещение на ферма за перли – тук имате възможност да поплувате или срещу допълнително заплащане – каране на каяк. В 18.00 ч. – кулинарен курс за приготвяне на виетнамски пролетни ролца. Следва поднасяне на сандвичи за предястие на палубата и вечеря в ресторанта в 19.00 ч. В 20.00 ч. – лов на сепии (сезонен). В 20.30 ч. – кино вечер с прожекция на филма „Индокитай”. Нощувка на кораба в залива Халонг.
16.02.2018 - Закуска. Кафе и сладки ще бъдат поднесени на палубата от 06.30 до 07.30 ч. В 06.30 ч. – практика по Тай чи на палубата. В 07.00 ч. – разглеждане на пещерата Луон с бамбукова лодка. Освобождаване на каютите в 08.00 ч. и закуска в 08.30 ч.. Круиз из залива Бай Ту Лонг покрай островите Ба Хай и Ханг Ма. Връщане в Ханой и нощувка в Ханой.
17.02.2018 - Закуска. Трансфер до летището и вътрешен полет Ханой – Дананг. Пристигане в Дананг – четвъртият по големина град във Виетнам, разположен в тропическата зона и радващ се на приятен климат през цялата година. Следва посещение на изключително интересния музей „Чам”, където могат да бъдат видяни едни от най - фините скулптури, издялани от камък. Продължаваме към гр. Хой Ан, където Ви предстои пешеходна обиколка на централната част на града, известен като архитектурен и културен център, чаровно градче, разположено на двата бряга на р. Ту Бон: китайският храм, японският покрит мост, множество сгради с уникален архитектурен стил с китайско, японско или виетнамско влияние. Продължаваме към гр. Хюе. По пътя се минава през прохода Хай Ван, където ще може да се насладите на чудната гледка към Мраморните планини. Пътят минава покрай „Китайския плаж” с километри чудесна плажна ивица. По желание Ви предлагаме да участвате в „императорска вечеря” – по време на която ще научите как на времето императорите са се наслаждавали на „кралска вечеря” и ще послушате традиционна музика. Това изживяване не се предалга никъде другаде във Виетнам. Представете си, че сте император или императрица, заобиколени от други знатни царедворци, в столова, декорирана в императорски стил, и облечени като управляващите Хюе в древността – ще бъдете изненадани и с автентични вкусни ястия от императорската кухня на Хюе. По време на това императорско събитие ще трябва да следвате кралски протокол, докато придворните императорски музиканти и танцьори на Хюе Ви забавляват. Вечерята вклюва: преобличане в знатни костюми, традиционна церемония за посрещане, императорска придворна музика от Хюе и ястия от императорската кухня. Нощувка в Хюе.
18.02.2018 - Закуска. Сутринта – разходка с корабче по река Хуонг Гианг и посещение на пагодата “Тиен Му” и гробницата на император Мин Манг, комплекс с впечатляваща архитектура, богато декорирана със статуи. Тя е най-красивата гробница в гр. Хюе. Следва обиколка на гр. Хюе, столица на Виетнам за повече от 140 години, подслонил древни храмове и множество императорски сгради. Ще имате възможност да посетите: - Стария императорски град, построен в началото на 19-ти век по модел на Забранения град в Пекин. Предстои Ви да се насладите на множеството дворци, храмове, кули, библиотека и музей. - Двореца на император Ту Дук, известен като най-дълго управлявалия в разкош император на Виетнам. Ще посетите и гробницата на императора, построена през 1864 – 1867 г. Вечеря в Хюе. Трансфер до летището. В 21.20 ч. – вътрешен полет Хюе – Сайгон (Хо Ши Мин). Пристигане в Сайгон в 22.40 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Сайгон.
19.02.2018- Закуска. Следва обиколка на Сайгон (Хо Ши Мин) – най-големият град във Виетнам, с 300-та годишна история, изпълнена с традиции и култура. Ще имате възможност да посетите катедралата „Нотр Дам”, построена през 1877-83 г. в сърцето на гр. Сайгон; сградата на централната поща и кметството в типичен френски стил; пагодата „Вин Нием” и Двореца на обединението. Свободно време с възможност за разходка в централната част на града, където френското влияние в архитектурата се чувства навсякъде. По желание – посещение на тунелите Ку чи. (Тунелите Ку чи представляват огромна мрежа от свързани подземни тунели, разположени в квартала „Ку чи” на Сайгон и са част от много по-голяма мрежа тунели, прокарана под по-голяма част от страната. Тунелите Ку чи са били център на няколко военни кампании по време на Виетнамската война.) По желание – вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо, хавайски и фламенко танци и изпълнение на китара и флейта. Вечеря и нощувка в Сайгон.
20.02.2018 - Закуска. Екскурзия до делтата на река Меконг. Този ден ще имате възможност да видите плаващия пазар „Кай Би”, често оживен около 06.00 часа сутринта, така че тръгването от Сайгон тази сутрин ще бъде рано сутринта. С автобус ще пътувате до Вин Лонг – провинция Тиен Гианг, разположена на Делтата на река Меконг в Южен Виетнам. След пристигане – разходка с лодка из местните фабрики – за оризови и царевични закуски, оризора хартия и кокосови сладки. Ще имате и възможност да опитате тези продукти, поднесени с горещ зелен чай. Разходката с лодка продължава към остров Донг Хоа Хиеп, за да разгледате красивата и успокояваща природа, заедно с традиционния живот по Делтата на река Меконг. След обяд ще се разходите по тесните канали. Преди да се върнете в Сайгон (ако времето позволи), ще посетите храма „Кай Дай”. Вечеря и нощувка в Сайгон.
21.02.2018- Закуска. Свободно време в Сайгон. Нощувка в Сайгон.
22.02.2018- Рано сутринта - трансфер до летището и в ...... ч. - полет Сайгон - Ханой. Пристигане в Ханой в ....... ч. Полет Ханой - Москва в ...... ч. В ........ ч. - пристигане в Москва. В ........ ч. - полет Москва - София. Пристигане на летище София в ......... ч.

1.     Цената включва:

 1. самолетни билети за международните полети София – Москва – Ханой и Сайгон – Ханой –Москва – София с „Аерофлот”;
 2. самолетни билети за вътрешните полети Ханой – Дананг и Хюе – Сайгон;
 3. летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 714 лв/ 365 евро (26.04.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 4. всички трансфери летище – хотел – летище;
 5. 7 нощувки с 6 закуски в хотели 3* във Виетнам;
 6. 1 нощувка на круизен кораб „Емералд” в залива Халонг (3-ти ден);
 7. 4 вечери в местни ресторанти;
 8. екскурзия с автобус до залива Халонг  (3-ти ден);
 9. корабен круиз в залива Халонг (с включени: кулинарен курс за приготвяне на виетнамски пролетни ролца, сандвичи за предястие на палубата, лов на сепии (сезонен), кино вечер с прожекция на филма „Индокитай”, екскурзия до пещерата Сунг Сот, посещение на ферма за перли, практика по Тай чи на палубата на кораба, разглеждане на пещерата Луон с бамбукова лодка) - 3-ти и 4-ти ден;
 10. 1 обяд, 1 следобедна закуска с палачинки, 1 вечеря и 1 закуска в ресторанта на борда н круизен кораб „Емералд” (3-ти и 4-ти ден);
 11. круиз из залива Бай Ту Лонг покрай островите Ба Хай и Ханг Ма (4-ти ден);
 12. разходка с корабче по р. Хуонг Гианг в гр. Хюe (6-ти ден);
 13. екскурзия с автобус до делтата на р. Меконг (8-ми ден);
 14. разходка с лодка в делтата на р. Меконг (8-ми ден);
 15. наземен транспорт с туристически автобус с климатик;
 16. обиколките на градовете и екскурзиите, включени в програмата с местен екскурзовод и превод на български език (групата има водач от фирма „2М-КО”, който превежда на местния екскурзовод);
 17. входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
 18. възможност за посещение на представителни магазини за коприна и минерали;
 19. такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 60 лв.

 2. В цената не са включени:

o виза за Виетнам – 25 щ. долара;

o такса за обработка и подаване на документите за виза – 50 лв;

o медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 22 лв (за лица до

      65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 44 лв;

o допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

o всички допълнителни мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):

        - посещение на „Куклено шоу във вода” – 12 щ. долара (2-ри ден);
    - „Императорска вечеря” в Хюе – 25 щ. долара (5-ти ден)
    -  посещение на тунелите Ку чи – 22 щ. долара (за група от минимум 10 човека, при 
           по-малка група се налага доплащане) - 7-ми ден;
        -  вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо и танци -
           30 щ.долара (7-ми ден).

*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на
 групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,
 както и за последните два дни по същата.
2.За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2016 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се лащат в офиса на ТА „2М-КО”.
5. Категоризацията на хотелите във Виетнам не съответства на критериите за  категоризация на хотелите в Европа.
 

3. Цената 4 480 лв е за турист в двойна стая. За единична стая се доплащат 430 лв.

4.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от 

     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на

     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от

     клиента. 

5.  Начин на плащане:

                - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)

                - по банков път

 

 ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 1 800 лв

 

Информация за хотелите и круизния кораб (или подобни):

Ханой - Silk Queen  Hotel 3*    http://silkqueenhotel.com

Хюе - Than Thien Hotel http://www.thanthienhotel.com.vn

 

Круизен кораб в залива Халонг – "Emeraude" – http://www.emeraude-cruises.com/

 

 

ЦЕНАТА 4 480 лв  Е ВАЛИДНА ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА

ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 

ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ С ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.

 

 

-          Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;

- 1 снимкa (паспортен формат - актуалнa) за визата за Виетнам на дигитален носител

-         За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.

- Сканирана основна страница на паспорта на дигитален носител

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско