ЕКСКУРЗИЯ ДО ВИЕТНАМ, С КРУИЗ - II ВАР.

Ханой, круиз в залива Халонг, Дананг, Хой Aн, Хюе, Хо Ши Мин

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
13.02.2018 4480.00 лв Резервирай
17.03.2018 4480.00 лв Резервирай
10.11.2018 4480.00 лв Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
13.02.2018 Сборен пункт на летище София в 12.10 ч. Терминал 2. Самолетен полет София - Дубай в 14.10 ч. с „Emirates”. Пристигане в Дубай в 20.50 ч.
14.02.2018 Самолетен полет Дубай - Ханой в 03.30 ч. Пристигане в Ханой в 12.30 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Вечеря и нощувка в Ханой.
15.02.2018 Закуска. Около 3 часа се пътува с автобус през областта на делтата на Червената река в Северен Виетнам към известния залив Халонг, където ще пристигнете около 11.30 часа. Около 12.15-12.30 ч. ще се регистрирате на кораба „Хуон Хай Сийлайф” и ще получите напитка и кратко въведение от капитана. Круизът потегля в 13.00 ч. покрай прочутите малки островчета (Студио Индокитай, остров Ам и др.) в залива Бай Ту Лонг в източната част на Халонг – известен с дивата си природа и панорамни гледки. Насладете се на красотата на залива докато обядвате с вкуска храна в ресторанта на палубата. В 14.30 ч. – екскурзия до добре прикритата пещера Ко (позната като пещерата Тиен Кан Сон). Насладете се на почивка на плаж с бели пясъци, разхождайки се по плажа или плувайки около остров Хон Ко. В 15.45 ч. ще се върнете на кораба, за да се възползвате от happy hour, когато напитките и коктейлите се предлагат с 30% отстъпка (от 16.30 до 19.00 часа). Насладете се на невероятната красота на залива Бай Ту Лонг по залез, обърнете внимание на разпръснатите острови и островчета и усетете свежестта и спокойствието в атмосферата, които трудно могат да бъдат намерени на сушата. В 16.30 часа – каяк във водите около остров Кон До или почивка на борда на круизния кораб. В 18.00 часа – на борда, плавайки сред забележителни променящи се пейзажи, ще участвате в демонстрация на шеф готвача и ще изпробвате уменията си в изкуството да се приготвя традиционна виетнамска храна (пролетни ролца). Вечерята ще бъде сервирана в 19.15 часа в ресторанта на палубата. Ще имате възможност да се порадвате на нощното очарование на залива Бай Ту Лонг. От 21.00 ч. можете да изберете почивка или кино вечер, настолни игри, лов на скариди или да посетите СПА центъра (СПА процедурите и масажите са срещу допълнително заплащане). Нощувка на кораба в залива Халонг.
16.02.2018 Закуска. В 06.30 ч. – посрещнете новия ден с красив изгрев над залива Бай Ту Лонг и освежете тялото и душата си с практика по тай чи на палубата. В 07.00 ч. – порадвайте се на морския пейзаж, докато се наслаждавате на закуската със сладки, кафе и чай. В 7.30 часа – посещение на селото Вун Виенг. Връщане на кораба в 8.30 часа. Освобождаване на каютите в 09.15 ч. Между 09.30 и 10.40 часа се насладете на брънч, докато корабът се връща към пристанището. Напускане на кораба в 11.00 часа. В 12.00 часа ще се отправите обратно към Ханой с мини бус. (Круизният кораб може да промени програмата според условията, без предизвестие.) Нощувка в Ханой.
17.02.2018 Закуска. Този ден Ви предстои обиколка на град Ханой – градът на езерата, парковете и сградите във френски стил. Ще се посетят: - Пагодата на Лотуса, построена през 1028 г. и състояща се само от 1 колона, така че да наподобава на цветето лотус; - Храма на литературата, построен през 1070 г. от Император Лай Тан Тонг, който го е посветил на учените и писателите; - Пагодата на костенурката, намираща се в езерото Хоан Кием, разположено в сърцето на Ханой; - впечатляващата сграда на Операта, построена през 1911 г. за 900 зрители; Свободно време с възможност за посещение на Мавзолея на Хо Ши Мин или по желание - посещение на най-известното шоу във Виетнам - „Куклено шоу във вода” (това шоу е традиция от 11-ти век, запазена и до днес в Северен Виетнам). Вечеря и нощувка в Ханой.
18.02.2018 Закуска. Свободен ден в Ханой. Нощувка.
19.02.2018 Закуска. Трансфер до летището. В 07.10 ч. – вътрешен полет Ханой – Дананг с “Jetstar”. В 08.30 ч. – пристигане в Дананг – четвъртият по големина град във Виетнам, разположен в тропическата зона и радващ се на приятен климат през цялата година. Следва посещение на изключително интересния музей „Чам”, където могат да бъдат видяни едни от най - фините скулптури, издялани от камък. Продължаваме към гр. Хой Ан, където Ви предстои пешеходна обиколка на централната част на града, известен като архитектурен и културен център, чаровно градче, разположено на двата бряга на р. Ту Бон: китайският храм, японският покрит мост, множество сгради с уникален архитектурен стил с китайско, японско или виетнамско влияние. Продължаваме към гр. Хюе. По пътя се минава през прохода Хай Ван, където ще може да се насладите на чудната гледка към Мраморните планини. Пътят минава покрай „Китайския плаж” с километри чудесна плажна ивица. По желание Ви предлагаме да участвате в „императорска вечеря” – по време на която ще научите как на времето императорите са се наслаждавали на „кралска вечеря” и ще послушате традиционна музика. Това изживяване не се предалга никъде другаде във Виетнам. Представете си, че сте император или императрица, заобиколени от други знатни царедворци, в столова, декорирана в императорски стил, и облечени като управляващите Хюе в древността – ще бъдете изненадани и с автентични вкусни ястия от императорската кухня на Хюе. По време на това императорско събитие ще трябва да следвате кралски протокол, докато придворните императорски музиканти и танцьори на Хюе Ви забавляват. Вечерята вклюва: преобличане в знатни костюми, традиционна церемония за посрещане, императорска придворна музика от Хюе и ястия от императорската кухня. Нощувка в Хюе.
20.02.2018 Закуска. Сутринта – разходка с корабче по река Хуонг Гианг и посещение на пагодата “Тиен Му” и гробницата на император Мин Манг, комплекс с впечатляваща архитектура, богато декорирана със статуи. Тя е най-красивата гробница в гр. Хюе. Следва обиколка на гр. Хюе, столица на Виетнам за повече от 140 години, подслонил древни храмове и множество императорски сгради. Ще имате възможност да посетите: - Стария императорски град, построен в началото на 19-ти век по модел на Забранения град в Пекин. Предстои Ви да се насладите на множеството дворци, храмове, кули, библиотека и музей. - Двореца на император Ту Дук, известен като най-дълго управлявалия в разкош император на Виетнам. Ще посетите и гробницата на императора, построена през 1864 – 1867 г. Вечеря в Хюе. Трансфер до летището.
21.02.2018 В 02.55 ч. – вътрешен полет Хюе – Сайгон (Хо Ши Мин) с “Vietnam Airlines”. Пристигане в Сайгон в 04.25 ч. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка. Закуска. Следва обиколка на Сайгон (Хо Ши Мин) – най-големият град във Виетнам, с 300-та годишна история, изпълнена с традиции и култура. Ще имате възможност да посетите катедралата „Нотр Дам”, построена през 1877-83 г. в сърцето на гр. Сайгон; сградата на централната поща и кметството в типичен френски стил; пагодата „Вин Нием” и Двореца на обединението. Свободно време с възможност за разходка в централната част на града, където френското влияние в архитектурата се чувства навсякъде. По желание – посещение на тунелите Ку чи. (Тунелите Ку чи представляват огромна мрежа от свързани подземни тунели, разположени в квартала „Ку чи” на Сайгон и са част от много по-голяма мрежа тунели, прокарана под по-голяма част от страната. Тунелите Ку чи са били център на няколко военни кампании по време на Виетнамската война.) По желание – вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо, хавайски и фламенко танци и изпълнение на китара и флейта. Вечеря и нощувка в Сайгон.
22.02.2018 Закуска. Екскурзия до делтата на река Меконг. Този ден ще имате възможност да видите плаващия пазар „Кай Би”, често оживен около 06.00 часа сутринта, така че тръгването от Сайгон тази сутрин ще бъде рано сутринта. С автобус ще пътувате до Вин Лонг – провинция Тиен Гианг, разположена на Делтата на река Меконг в Южен Виетнам. След пристигане – разходка с лодка из местните фабрики – за оризови и царевични закуски, оризора хартия и кокосови сладки. Ще имате и възможност да опитате тези продукти, поднесени с горещ зелен чай. Разходката с лодка продължава към остров Донг Хоа Хиеп, за да разгледате красивата и успокояваща природа, заедно с традиционния живот по Делтата на река Меконг. След обяд ще се разходите по тесните канали. Преди да се върнете в Сайгон (ако времето позволи), ще посетите храма „Кай Дай”. След вечеря трансфер до летището. В 23.55ч. полет Сайгон – Дубай с „Emirates”.
23.02.2018 В 04.25ч. пристигане в Дубай. Самолетен полет Дубай – София в 09.40ч. с „Emirates”. Пристигане на летище София в 13.25.

 1. Цената включва:
 1. самолетни билети за международните полети София – Дубай – Ханой и Сайгон – Дубай – София с „Emirates”;
 2. самолетни билети за вътрешните полети Ханой – Дананг и Хюе – Сайгон;
 3. летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 714 лв/ 365 евро (26.04.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 4. всички трансфери летище – хотел – круизен кораб - хотел – летище;
 5. 7 нощувки с 7 закуски в хотели 3* във Виетнам;
 6. 1 нощувка на круизен кораб „Huong Hai Sealife” в залива Халонг (3-ти ден);
 7. 5 вечери в местни ресторанти;
 8. екскурзия с автобус до залива Халонг  (3-ти ден);
 9. корабен круиз в залива Халонг (с включени: кулинарен курс за приготвяне на виетнамски пролетни ролца, сандвичи за предястие на палубата, лов на сепии (сезонен), кино вечер с прожекция на филма „Индокитай”, екскурзия до пещерата Сунг Сот, посещение на ферма за перли, практика по Тай чи на палубата на кораба, разглеждане на пещерата Луон с бамбукова лодка) - 3-ти и 4-ти ден;
 10. 1 обяд, 1 следобедна закуска с палачинки, 1 вечеря и 1 закуска в ресторанта на борда н круизен кораб „Huong Hai Sealife” (3-ти и 4-ти ден);
 11. круиз из залива Бай Ту Лонг покрай островите Ба Хай и Ханг Ма (4-ти ден);
 12. разходка с корабче по р. Хуонг Гианг в гр. Хюe (8-ми ден);
 13. екскурзия с автобус до делтата на р. Меконг (10-ти ден);
 14. разходка с лодка в делтата на р. Меконг (10-ти ден);
 15. наземен транспорт с туристически автобус с климатик;
 16. обиколките на градовете и екскурзиите, включени в програмата с местен екскурзовод и превод на български език (групата има водач от фирма „2М-КО”, който превежда на местния екскурзовод);
 17. входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
 18. възможност за посещение на представителни магазини за коприна и минерали;
 19. такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 60 лв.
 
2. В цената не са включени:
 • виза за Виетнам – 25 щ. долара;
 • такса за обработка и подаване на документите за виза – 50 лв;
 • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро22 лв (за лица до
      65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 44 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 
 • всички допълнителни мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):
           - посещение на „Куклено шоу във вода” – 12 щ. долара (5-ти ден);
 - „Императорска вечеря” в Хюе – 25 щ. долара (7-ми ден)
                        -  посещение на тунелите Ку чи – 22 щ. долара (за група от минимум 10 човека, при 
 по-малка група се налага доплащане) - 9-ти ден;
-  вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо и танци -
30 щ.долара (10-ти ден).
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на
 групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,
 както и за последните два дни по същата.
2.За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2016 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се лащат в офиса на ТА „2М-КО”.
5. Категоризацията на хотелите във Виетнам не съответства на критериите за  категоризация на хотелите в Европа.
   3. Цените 4 480 лв/ 4 580 лв са за турист в двойна стая. За единична стая се доплащат 430 лв.
4.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от 
     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
     клиента. 
   5.  Начин на плащане:
                - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)    
                - по банков път ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 1800 лв
  Информация за хотелите и круизния кораб (или подобни):
Ханой - Quoc Hoa Нotel 3* http://www.quochoahotel.com/
Хюе - EMM Hue 4* http://emmhotels.com/en/hotels/emm-hotel-hue
Круизен кораб в залива Халонг Huong Hai Sealife http://huonghaisealifecruise.com/en/
Сайгон - Royal Saigon Hotel 4* http://www.royalhotelsaigon.com/
 
 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  4 480 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
                                                                   
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  4 580 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
 
 В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 

 

ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ С ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.

 

 

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
 • 1 снимкa (паспортен формат - актуалнa) за визата за Виетнам на дигитален носител
Снимката трябва да е на светъл фон и лицето да е без очила.
 • За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
 • Сканирана основна страница на паспорта на дигитален носител

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско