Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

Екскурзия до УШУАЯ, ПАТАГОНИЯ, БУЕНОС АЙРЕС, водопадите ИГУАСУ, РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ - 21 дни

Маршрут: УШУАЯ, ЕЛ КАЛАФАТЕ, БУЕНОС АЙРЕС, водопадите ИГУАСУ, РИО ДЕ ЖАНЕЙРО
Продължителност: 21 дни/ 18 нощи
Дати на отпътуване:
За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Запитване

ОФЕРТАТА Е ИЗТЕКЛА!
Моля вижте другите наши предложения за Екскурзии Патагония


  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
  • Изтегли в MS WORD
1 ДЕН - 16.11.2019 Среща в 17.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.05 ч. - самолетен полет София – Рим с “Alitalia”. Пристигане в Рим в 20.00 ч. В 21.45 ч. - полет Рим - Буенос Айрес.

2 ДЕН - 17.11.2019 Пристигане в Буенос Айрес в 07.55 ч. сутринта (местно време). Трансфер от международното летище до летище за вътрешни полети, откъдето в 15.35 ч. – самолетен полет Буенос Айрес – Ушуая. Пристигане в Ушуая в 19.10 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Ушуая.

3 ДЕН - 18.11.2019 Закуска. Свободно време до обяд или този преди обяд ви се предлага, по желание - един незабравим круиз до централната част на пролива Бийгъл, като ще минете покрай архипелага Алисия, където ще имате възможността да видите колонии от кралски пингвини, албатроси с черни вежди от вида „Моllimawk”, патици от вида „steamer duck“ и много други видове птици и животни. След обяд, по желание, Ви се предлага екскурзия до ледника Мартиал.. По време на пътуването ще се насладите на красивата природа и на гледките към Ушуая. Вечерта – свободно време. Нощувка в Ушуая.

4 ДЕН - 19.11.2019 Закуска. Екскурзия до Националния парк „Тиера дел Фуего” с „Влака до края на света“. На 11 километра от Ушуая започва Националният парк „Тиерра дел Фуего” – поразителен Национален парк, който наистина стига до края на света – това е най-южно разположеният парк на планетата. Напускайки Ушуая, веднага ще забележите промяната в пейзажа, докато преминавате покрай живописните езера, лагуни и реки на Патагония, чийто води се вливат в прочутия канал Бийгъл. Минавайки през Маунт Сузана, ще спрете в някогашния затвор, днес тук е началото на Южната железница, позната още като „Влака до края на света“. Влакът ще напусне гарата по пътя на някогашната железница, която отвеждала затворниците към гората, за да секат дървета за стоителството на домовете и за нуждите на жителите в Ушуая. По пътя ще пресечете мостове и торфени тресавища. „Влакът до края на света”, преди да стигне до парка „Тиерра дел Фуего”, ще спре на водопада Макарена, където ще научите за живота на местния народ ямана и ще имате възможност да се изкачите до панорамната площадка. Пътуването ще завърши на старата ломбардска дъскорезница. След което ще продължите през долината към залива Енсенада, където ще можете да се насладите на гледката към островите Редонда и Есторбо, както и към заснежените върхове на планинската верига Сампайо на другия – Чилийски бряг, на канала Бийгъл. Предстои Ви разходка по брега на езерото Рока и реката Лапатая. Оттук ще можете да видите хълма Кондор – естествената граница с Чили. Турът свършва до Зелената и Черната лагуна в началото на залива Лапатия. Следва обиколка на града, която започва с историческия квартал на Ушуая „Ла Мисисон”, където се установили първите колониални заселници. Ще продължите през „Кафявия” и „Войнишкия” квартал, построени от първите имигранти в началото на 20 век. По това време градът се образувал около някогашния действащ затвор, в който били изпращани най-големите престъпници в Аржентина. Разходката покрай старите къщи ще Ви запознае с местната култура в Аржентина. Ще видите някои от домовете на известни фигури от политическия елит като семейните къщи на Бенбанс, Пасторизас, Кангас, Фикес, Саломонс, Рамос, както и сградата на Областния съд и старата градска управа. С продължението на тура ще научите за невероятното съвременно развитие, което започнало с идването на новите заселници през 80-те години на 20 век, превърнали града Ушуая в такъв, какъвто е днес. Посещение на Морския музей на Ушуая, стария затвор на Ушуая и Музея на края на света. Нощувка в Ушуая.

5 ДЕН - 20.11.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 12.20 ч. – полет Ушуая – Ел Калафате. Пристигане в Ел Калафате в 13.40 ч. Трансфер до хотел. Ел Калафате е живописен туристически град, разположен на езерото Аржентино. Свободно време с възможност да вкусите превъзходно агне на барбекю или типичен аржентински стек с най-известните аржентински вина. Нощувка в Ел Калафате.

6 ДЕН - 21.11.2019 Закуска. През този незабравим ден Ви се предлага целодневна екскурзия до величествения глетчер Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес” – единственият глетчер в света, който бавно се придвижва, докато не стигне брега. За тези от Вас, които искат да направят „мини-трекинг” из ледника Перито Морено (по желание, срещу допълнително заплащане и само за туристи до 65 год. възраст), предлагаме следното: Едно от най-интересните изживявания, които ледникът предлага на своите туристи, е есктремната разходка, започваща от залива Бахо лас Сомбрас, намиращ се на 8 км от самия ледник. Оттам пътувате с лодка около 20 мин. и слизате на отсрещния бряг, където след 30-минутна разходка през гората достигате ледника. Преди да започне разходката по него, ще ви бъдат раздадени специални шипове, които да сложите под обувките си. Самият тур продължава час и половина и е екстремен, тъй като имате възможността да се разхождате директно върху леда, по върховете и долините на ледника Перито Морено, както и да се насладите на невероятните гледки, разкриващи се пред Вас. На връщане, след 30-минутна разходка из тучната гора Магалик, в 16.00 ч. ще отплавате обратно за залива Бажо де лас Сомбрас. Връщане в Ел Калафате. Нощувка в Ел Калафате.

7 ДЕН - 22.11.2019 Закуска. Екскурзия до езерото Лаго Аржентино с посещение на глетчерите Онели, Спегазини и Упсала и плаване сред множество свободно носещи се айсберги. Нощувка в Ел Калафате.

8 ДЕН - 23.11.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 17.10 ч. - самолетен полет Ел Калафате – Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес в 20.08 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.

9 ДЕН - 24.11.2019 Закуска. След обяд от 14.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.

10 ДЕН - 25.11.2019 Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание – екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква Ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00 – 18.00 часа. Нощувка в Буенос Айрес.

11 ДЕН - 26.11.2019 Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.). Градът е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.

12 ДЕН - 27.11.2019 Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по делтата на р.Тигре. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч. - отпътуване за Буенос Айрес. Възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.

13 ДЕН - 28.11.2019 Закуска. Свободно време до обяд, в зависимост от полетното разписание. В 11.30 ч. - трансфер до летището и в 13.30 ч. полет Буенос Айрес - Игуасу с “LATAM”. Кацане в Игуасу в 15.20 ч. Трансфер до хотел. Нощувка в Игуасу.

14 ДЕН - 29.11.2019 Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите - (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу - (по желание). По желание – посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу.

15 ДЕН - 30.11.2019 Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. След обяд Ви се предлага, по желание – посещение на Сиудад дел Есте, свободната търговска зона на Парагвай и вторият търговски град по оборот след Дубай. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.

16 ДЕН - 01.12.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 12.50 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 14.45 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотел. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.

17 ДЕН - 02.12.2019 Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.

18 ДЕН - 03.12.2019 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където можете да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.

19 ДЕН - 04.12.2019 Закуска. Свободен ден в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Ginga Tropical“, където ще се насладите на бразилските ритми и пищни костюми и ще имате възможност да вземете урок по самба. Нощувка в Рио де Жанейро.

20 ДЕН - 05.12.2019 Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро. Трансфер до летището. В 17.05 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро – Рим.

21 ДЕН - 06.12.2019 Пристигане в Рим в 07.00 ч. В 15.20 ч. - полет Рим – София. Пристигане на летище София в 18.15 ч.


 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  8 840 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  8 940 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА .
 

 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ .
 
 

 

 

Вижте цялата програма тук
1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:
  • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
  • летищни такси за всички международни полети – 1 076 лв/ 550 евро (19.03.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
  • летищни такси за вътрешните полети – 440 лв/ 225 евро (19.03.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
  • всички трансфери летище – хотел – летище;
  • 3 нощувки със закуски в Ушуая в хотел 3 * ;
  • 3 нощувки със закуски в Ел Калафате в хотел 3*;
  • 5 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4* ;
  • 3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
  • 4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*;
  • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
  • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия)17-ти ден;
  • екскурзия до Националния парк „Тиера дел Фуего” с Влака до края на света(4-ти ден);
  • екскурзия до ез. Лаго Аржентино и глетчерите Онели, Спегазини и Упсала в Националния парк “Лос Гласиарес”( 7-ми ден);
  • целодневна екскурзия до глетчера Перито Морено в Националния парк “Лос Гласиарес” (6-ти ден);
  • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (9-ти ден);
  • посещение на водопадите Игуасу от бразилска (14-ти ден)
  • посещение на водопадите Игуасу  от аржентинска страна (15-ти ден)
    без входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително.
  • посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт – те се плащат допълнително (16-ти ден);
  • туристическа обиколка „един ден в Рио” (17-ти ден);
  • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (17-ти ден);
  • качване с лифт до хълма „Захарната глава” (17-ти ден);
  • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн” (17-ти ден);
  • наземен транспорт с туристически автобус;
  • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод с превод на български език;
  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – ­126 лв.   
 

2.  В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:

  • персонална летищна такса на летището в Ел Калафате – около 15 щ. долара;
  • медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро47лв (за лица до 70 год.), за лица от 65 год. до 71 год. – 94 лв;
      -     допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 
-  допълнителни мероприятия,  които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроперараторът:
-     круиз до централната част на пролива Бийгъл - 250 щ.долара (4-ти ден);
  • полудневна екскурзия до ледника Мартиал –  149 щ. долара - 4-ти ден;
  • „мини-трекинг” из ледника Перито Морено245 щ. долара  – 6-ти ден (разрешен е само за туристи до 65 год. възраст);
  • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) –  130 щ. долара (10-ти ден);
  • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 345 щ. долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) – 11-ти ден 
  • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) – 210 щ. долара; (11-ти ден);
  • екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. Долара (12-ти ден);
  • танго шоу в Буенос Айрес145 щ. долара (с вечеря)    
                                                    –  95 щ. долара (без вечеря)      /12-ти ден/                             
  • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина – 20 щ. долара - (14-ти ден);
  • макуку сафари - от бразилска страна – 105 щ. долара  (14-ти ден);
  • шоу програма в Игуасу (с вечеря)75 щ. долара (15-ти ден);
  • посещение на Сиудад дел Есте, Парагвай30 щ.долара (15-ти ден);
  • самба шоу „Джинджа Тропикал” в нощен клуб в Рио - 115 щ.долара (без вечеря)
                                                                             -130 щ.долара (с вечеря)    /17-ти ден/     
  • еднодневна екскурзия до Петрополис70 щ. долара (19-ти ден);
  • екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров (с включен обяд) – 90 щ. долара (18-ти ден)
 
- допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
  • билети за градски транспорт в Рио: за метро – около 5-6 щ. долара; (1 билет – около 2 щ. долара)  – за автобус – около 12 щ. долара;                             
  • вход за Националния парк “Лос Гласиарес” –  60 щ.долара (2 х 30 щ.долара - 6-ти и  7-ми ден);
  • вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ. долара (14-ти ден);
  • вход за Ботаническата градина – около 3 щ. долара (16-ти ден);
  • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу120 щ. долара (за 1 турист) – 14-ти ден (плаща се на място);
  • вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута)
          - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали) - 14-ти ден
         - от аржентинска страна – 30 щ.долара (в аржентинско песо ) - 15-ти ден
  • посещение на стадион Маракана (вход + транспорт)  18 щ. долара (16-ти ден);
*Забележки:
   1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
 2. За полетите между отделните държавии за вътрешните полети  лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж;
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 12.03.2018 г.
4.Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място;
5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в  офиса на туроператорa;
6. Категоризацията на хотелите в Бразилия, Аржентина и Патагония не съответства на  критериите за категоризация на хотелите в Европа.
7. Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
 страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
 екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
3.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при записване,  защото са ограничени. 
4. Цената 8 840 лв/ 8 940лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 350 лв.
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 12.03.2018 г и  подлежат на  актуализация.
 
5.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на TO)    
             - по банков път     
 

При  записване  се  внася  депозит  от 2 600 лв
 
Информация за хотелите (или подобни):
USHUAIA -  Hotel  MIL 810 3*
//www.hotel1810.com/
EL CALAFATE  Cyan Calafate Hotel 3*
//www.hotelcyancalafate.com/
BUENOS  AIRES - Unique Executive Central 4*
https://www.hotels-unique.com/es/
FOZ DE IGUASU - Viale Tower Hotel  4*
//www.vialehoteis.com.br/hoteis/viale-tower-hotel
RIO DE JANEIRO Rio Design Hotel 4*
//www.riodesignhotel.com/

 

-          Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване.

-          За деца до 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им да пътува в чужбина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

екскурзия до аржентина почивка в аржентина екскурзия рио де жанейро почивка рио де жанейро почивка буенос айрес екскурзия буенос айрес водопади игуасу ушуая екскурзия до националния парк „тиера дел фуего” с „влака до края на света“ круиз до централната част на пролива бийгъл полудневна екскурзия до ледника мартиал квартал копакабана типичните ястия за бразилия обиколка на буенос айрес посещение на водопадите игуасу от бразилска и от аржентинска страна национален парк с водопадите игуасу ботаническата градина в рио колониален център на рио изкачване на хълма корковадо (със статуята на исус) със зъбчата железница като се пътува през тропическа гора посещение на стадион маракана посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) екскурзия до монтевидео екскурзия до колония дел сакраменто (с ферибот) корабче до „тигре и делта” танго шоу в буенос айрес макуку сафари полет с хеликоптер над водопадите игуасу шоу програма в игуасу (с вечеря) птичият парк в игуасу екскурзия до индианско селищe в джунглата самба шоу „платаформа” в нощен клуб в рио екскурзия до петрополис екскурзия до лагуните на ангра дос рейс разходка с корабче до тропически остров качване с лифт до хълма „захарната глава” посещение на фабриката за скъпоценни камъни „щерн”