ЕКСКУРЗИЯ ДО РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ, БУЕНОС АЙРЕС И АМАЗОНИЯ

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, водопадите ИГУАСУ, БУЕНОС АЙРЕС, АМАЗОНИЯ

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
02.03.2018 7410.00 лв Резервирай
20.04.2018 7410.00 лв Резервирай
23.11.2018 7410.00 лв Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
02.03.2018 - Среща в 15.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 17.10 ч. - самолетен полет София – Париж с с “Air France”. Пристигане в Париж в 19.05 ч. В 23.30 ч. - полет Париж – Буенос Айрес.
03.03.2018 - Пристигане в Буенос Айрес в 08.05 ч. местно време. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време до обяд. След обяд от 14.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.
04.03.2018 - Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.
05.03.2018 - Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч.- пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на свободата (Независимостта), Сградата на Парламента. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал на Монтевидео, Крайбрежния булевард с хубавите плажове. Имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 17.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 18.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – заминаване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска да Сакраменто Colonia е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 21 714 (при преброяване през 2004 г.). Той е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония дел Сакраменто произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.
06.03.2018 - Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по река Тигре до мястото, наречено “Тигре и Делта”. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи. Корабчето минава през екзотични заливи и пампа, като дава възможност за евентуална среща с представителите на местната фауна. В ранния следобед се връщаме в хотела. Възможност за разходка в централната част на града с пешеходната улица „Флорида”, където ще имате възможност да се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.
07.03.2018 - Закуска. Този ден имате свободно време, като с екскурзовода на ТА „2М-КО” ще имате възможност да се разходите в елегантния квартал Реколета или Палермо или в стария, чаровен квартал Ла Бока. В 12.30 ч. - трансфер до летището и в 14.20 ч. - полет Буенос Айрес - Игуасу. Кацане в Игуасу в 16.10 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Игуасу.
08.03.2018 - Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу (по желание). Нощувка в Игуасу.
09.03.2018- Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. След обяд Ви се предлага, по желание - екскурзия до индианско селище в джунглата. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.
10.03.2018 - Закуска. Трансфер до летището. В 06.23 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 08.19 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, посещение и разглеждане на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.
11.03.2018 - Закуска. Туристическа обиколка “един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града Сградата на „Театро мунисипал” (”Teatro Municipal”), Сградата на Кметството, Сградата на „Банко ду Бразил” (”Banco du Brasil”) и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен града. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Ginga Tropical“, където ще се насладите на бразилските ритми и пищни костюми и ще имате възможност да вземете урок по самба. Нощувка в Рио де Жанейро.
12.03.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където може да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.
13.03.2018- Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.
14.03.2018 - Закуска. В 07.06 ч. - полет Рио де Жанейро – Манаус. Пристигане в Манаус в 12.00 ч. (Манаус е град в Бразилия, столица на щата Амазонка. Разположен е на устието на река Рио Негро в река Амазонка. Той е един от най-големите усамотени и недостъпни градове в света. Трансфер до лоджия в Амазонската джунгла. Настаняване и обяд. Вечерта, по програма на лоджията – екскурзия с наблюдаване на алигатори. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
15.03.2018- Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията. Обяд. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
16.03.2018 - Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията – разходка в джунглата, посещение на Гората на маймуните, посещение на селище на местни племена, риболов, вечерна разходка с кану; ексурзия до феномена „Срещата на реките” – сливането между реките Рио Негро – река с тъмен (почти черен) цвят и пясъчната мътно-жълтеникава река Амазонка. Обяд. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
17.03.2018 - Закуска. Трансфер до летището в Манаус. Полет Манаус – Рио де Жанейро. Пристигане в Рио де Жанейро. В 18.20 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро – Париж.
18.03.2018 - Пристигане в Париж в 08.00 ч. В 10.20 ч. – самолетен полет Париж – София. Пристигане на летище София в 14.05 ч.

1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:

 • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
 • летищни такси за всички международни полети -  1 066 лв/ 545 евро (30.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 323 лв/ 165 евро (30.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • трансфер от летището в Манаус до лоджия в Амазонската джунгла и обратно;
 • 4 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;
 • 3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
 • 4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*;
 • 3 нощувки с 3 закуски, 3 обяда и 3 вечери в лоджия в джунглата на Амазония;
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес;
 • туристическа обиколка „един ден в Рио”;
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора;
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава”;
 • посещение на Колониалния център на Рио;
 • посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт – те се плащат допълнително);
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн”;
 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска и от аржентинска страна (7-ми ден) - без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) – 10-ти ден;
 • активности в Амазонската джунгла като например наблюдаване на алигатори, разходка в джунглата, Гората на маймуните, селище на местни племена, риболов, вечерна разходка с кану; екскурзия до феномена „Срещата на реките” (13-15 ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА ”2М-КО” и местен екскурзовод (с превод на  български език);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­102 лв.              
2. В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:

 -    медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро – 45 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 90 лв;

-    допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

-    билети градски транспорт в Рио: - за метро (9-ти и 10-ти ден) – около 5-6 щ.долара; (1 билет - около 2 щ.долара)        - за автобус (9-ти и 10-ти ден) – около 12 щ.долара;   

-     вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 9-ти ден;                                                                                 

-     посещение на стадион Маракана (вход + транспорт) –  18 щ. долара (9-ти ден);

-     посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) – 130 щ.долара (3-ти ден);

-   екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 345 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - 4-ти ден 

      или

-          екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 210 щ.долара (4-ти ден);

-          екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара (5-ти ден);

-          танго шоу в Буенос Айрес – 145 щ.долара (с вечеря);  95 щ.долара (без вечеря) - 5-ти ден;                                                         

-            макуку сафари -  от бразилска страна - 105 щ.долара (7-ми ден);        

-          полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 7-ми ден (плаща се на място);

-          вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута)

             - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали)

             - от аржентинска страна – 30 щ.долара (в аржентинско песо)

-          шоу програма в Игуасу (с вечеря) – 75 щ.долара (8-ми ден);

-          вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара (8-ми ден);

-          екскурзия до индианско селище в джунглата – 45 щ.долара (8-ми ден);

-          самба шоу „Джинджа Тропикал” в нощен  клуб в Рио –  115 щ.долара (без вечеря);

130 щ.долара (с вечеря)  - 10-ти ден;                                                                        

-          екскурзия до Петрополис – 70 щ. долара (12-ти ден);

-     екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров

(с включен обяд) – 90 щ.долара (11-ти ден).

*Забележки:

1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

2. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.

 3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 12.03.2017 г.

 4..Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.

 5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

  6. Категоризацията на хотелите в Бразилия и Амазония не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
 

3. За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при

     записване, защото са ограничени. 

4. Цената 7 410 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 105 лв.

5.  За деца до 12 год., настанени на трето допълнително легло - отстъпката е 370 лв. 

6.Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

7. Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)              

             - по банков път

 

При  записване  се  внася  депозит  от 3000 лв


 

Информация за хотелите (или подобни):

Буенос Айрес - hotel Gran Argentino   4* 

www.hotel-argentino.com.ar/home-en.php

Игуасу - Viale Tower Hotel  4*

http://www.vialehoteis.com.br/hotel/vialetower

Рио де Жанейро - Windsor Palace Hotel  4*

http://windsorhoteis.com/hotels/windsor-palace/presentation/?lang=en

Амазония - Amazon Ecopark Jungle Lodge 

 www.amazonecopark.com.br

 

 

ЦЕНАТА 7410 лв Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  14 ЧОВЕКА ЗА БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯ

ПРИ ГРУПА OT 9 ДО 13 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 120 лв

-  Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;

-  За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им да пътува в чужбина.


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF
екскурзия до Бразилия|почивка в Бразилия |бразилия екскурзия |бразилия почивка |амазония |изкачване на хълма корковадо (със статуята на исус) със зъбчата железница |като се пътува през тропическа гора |лифт до хълма „захарната глава” |колониален център на рио |посещение на ботаническата градина в рио |водопадите игуасу |квартал копакабана в рио |типични ястия за бразилия |активности в амазонската джунгла |наблюдаване на алигатори |разходка в джунглата |гората на маймуните |селище на местни племена |риболов |вечерна разходка с кану |екскурзия до феномена „срещата на реките” |посещение на стадион маракана |посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) |екскурзия до монтевидео |екскурзия до колония дел сакраменто |екскурзия с корабче до „тигре и делта” |танго шоу в буенос айрес (с вечеря) |макуку сафари от бразилска страна |хеликоптер над водопадите игуасу |национален парк с водопадите игуасу - от бразилска страна |шоу програма в игуасу |птичия парк в игуасу |екскурзия до индианско селище в джунглата |самба шоу „платаформа” в нощен клуб в рио |екскурзия до петрополис |екскурзия до лагуните на ангра дос рейс и разходка с корабче до тропически остров

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско