ЕКСКУРЗИЯ ДО РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ И АМАЗОНИЯ

Рио де Жанейро, водопадите Игуасу, Амазония

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
28.11.2017 6640.00 лв Резервирай
07.03.2018 6640.00 лв Резервирай
25.04.2018 6640.00 лв Резервирай
28.11.2018 6640.00 лв Резервирай
  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
28.11.2017 - Среща в 12.15 ч. на летище София, Терминал 2. В 14.15 ч. - самолетен полет София – Лондон с “British Airways”. Пристигане в Лондон в 15.40 ч. В 21.40 ч. - полет Лондон – Буенос Айрес.
29.11.2017 - Пристигане в Буенос Айрес в 08.20 ч. местно време. В 19.05 ч. - полет Буенос Айрес - Игуасу. Кацане в Игуасу в 20.50 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Игуасу.
30.11.2017 - Закуска. Този преди обяд Ви се предлага, по желание - екскурзия до индианско селище или свободно време с възможност за плаж край басейна на хотела, разположен в тропически парк с екзотични птици. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу (по желание). Нощувка в Игуасу.
01.12.2017 - Закуска. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. След обяд - разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.
02.12.2017 - Закуска. Трансфер до летището. В 06.23 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 08.19 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, посещение и разглеждане на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.
03.12.2017 - Закуска. Туристическа обиколка “един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града Сградата на „Театро мунисипал” (”Teatro Municipal”), Сградата на Кметството, Сградата на „Банко ду Бразил” (”Banco du Brasil”) и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен града. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Платаформа”, където ще се насладите на ритмите и пищните костюми на самбата, ще се пренесете във времето на Карнавала в Рио. Нощувка в Рио де Жанейро.
04.12.2017 - Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу- рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.
05.12.2017 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където може да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.
06.12.2017 - Закуска. Трансфер до летището. В 07.06 ч. - полет Рио де Жанейро – Манаус. Пристигане в Манаус в 12.00 ч. (Манаус е град в Бразилия, столица на щата Амазонка. Разположен е на устието на река Рио Негро в река Амазонка. Той е един от най-големите усамотени и недостъпни градове в света.) Трансфер до лоджия в Амазонската джунгла. Настаняване и обяд. Вечерта, по програма на лоджата – екскурзия с наблюдаване на алигатори. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
07.12.2017 - Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията. Обяд. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
08.12.2017 - Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията – разходка в джунглата, посещение на Гората на маймуните, посещение на селище на местни племена, риболов, вечерна разходка с кану; екскурзия до феномена „Срещата на реките” – сливането между реките Рио Негро – река с тъмен (почти черен) цвят и пясъчната мътно-жълтеникава река Амазонка. Обяд. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.
09.12.2017 - Закуска. Трансфер до Манаус и полет Манаус – Рио де Жанейро. Пристигане в Рио де Жанейро. В 18.20 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро – Париж.
10.12.2017 - Пристигане в Париж в 08.00 ч. В 10.20 ч. – самолетен полет Париж – София. Пристигане на летище София в 14.05 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

·         всички самолетни билети за международните и вътрешните полети;

·        летищни такси за всички международни и вътрешни полети - 949 лв /485 евро (21.04.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
·       всички трансфери летище - хотел - летище;

·      трансфер от летището в Манаус до лоджия в Амазонската джунгла и обратно;

·       3 нощувки със закуски в хотел  4* в Игуасу;

·       5 нощувки със закуски в хотел  3* или 4* в Рио де Жанейро;

·       3 нощувки с 3 закуски, 3 обяда и 3 вечери в лоджия в джунглата на Амазония;

·       туристическа обиколка „един ден в Рио”;

·    изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора;

·         качване с лифт до хълма „Захарната Глава”;

·         посещение на Колониалния център на Рио;

·     посещение на Ботаническата градина (без входа и без билетите за градския транспорт – те се плащат допълнително);

·         посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн”;

·    посещение на водопадите Игуасу от бразилска (3-ти ден) и от аржентинска страна (4-ти ден) -  без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;

·    1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) – 6-ти ден;

·    активности в Амазонската джунгла като например наблюдаване на алигатори, разходка в джунглата, Гората на маймуните, селище на местни племена, риболов, вечерна разходка с кану; екскурзия до феномена „Срещата на реките” (9-11-ти ден);

·       наземен транспорт с туристически автобус;

·   екскурзоводско обслужване, водач от страна на ТА "2М-КО" и местен екскурзовод (с превод на български език);

·      такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­78 лв.

 

2. ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:

·         медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 30 лв - за лица до 65 год., за лица от 65 год. до 80 год. - 60 лв;

·         допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

·        билети за градски транспорт: - метро (5-ти ден) – около 5-6 щ.долара;

- за автобус (5-ти ден) – около 12 щ.долара;  (1 билет - около 2 щ.долара)        

·       вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 5-ти ден;

·      посещение на стадион Маракана (вход + транспорт) –  18 щ. долара (5-ти ден);

·      макуку сафари – от бразилска страна - 105 щ.долара (3-ти ден);

·      самба шоу „Платаформа” в нощен  клуб в Рио: 115 щ.долара (без вечеря), 130 щ.долара (с вечеря) - 6-ти ден;

·        екскурзия  до  Петрополис - 70 щ.долара  (7-ми ден);

·    екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров (с включен обяд) 90 щ.долара (8-ми ден);

·         полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 3-ти ден (плаща се на място);

·         вход за Националния парк с водопадите Игуасу (от бразилска страна) –  24 щ.долара (плаща се в реали, местна валута);

·         шоу програма в Игуасу (с вечеря) – 75 щ.долара (4-ти ден);

·         екскурзия до индианско селище в джунглата – 45 щ.долара (3-ти ден);

·         вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара;

*Забележки:

 1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

2. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.

 3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 12.03.2017 г.

 4..Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.

 5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

 6. Категоризацията на хотелите в Бразилия и Амазония не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
 

3. Цената 6 640 лв е за човек в двойна стая. За  единична стая се доплащат 850 лв.

4.Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

5. Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)

             - по банков път

 
При  записване  се  внася  депозит  от 3000 лв  

 

Информация за хотелите (или подобни):

Рио де Жанейро – hotel  Atlantis Copakabana   3*/4*    www.atlantishotel.com.br/

Игуасу – hotel Carima    4*     www.hotelcarima.com.br/v4/conteudo/hotel.htm

АмазонияAmazon Ecopark Jungle Lodge     www.amazonecopark.com.br


 

 

ЦЕНАТА ОТ 6 640 лв Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  14 ЧОВЕКА ЗА ИГУАСУ И БРАЗИЛИЯ И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯ

ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

-       Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;

-       За  лица под 18 год. - нотариално заверена  декларация  от  родителите  за 

      разрешение детето им да пътува  в чужбина.  


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско