ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИЕ, С КРУИЗ ПО БАХАМИТЕ

Сан Франциско, Лас Вегас, Гранд Каньон, Холивуд, Лос Анджелис, Маями, круиз по Бахамите – Гранд Бахама, Насау, Грейт Стируп кей (Бахамски острови), Маями

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
13.09.2017 6925.00 лв Резервирай
09.05.2018 6925.00 лв Резервирай
  • Програма
  • Пояснения
  • Необходими документи
13.09.2017 - Среща на летище София, Терминал 2 в 05.10 ч. сутринта. В 07.10 ч. - самолетен полет София – Париж с “Air France”. Пристигане в Париж в 09.10 ч. В 10.10 ч. полет Париж – Сан Франциско. Пристигане в Сан Франциско в 12.30 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разходка из града: най-кривата улица в света – “Ломбард стрийт”, разходка с историческия трамвай по определен туристически маршрут (по желание и срещу допълнително заплащане). Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
14.09.2017 - Закуска. Панорамна обиколка на Сан Франциско - Викторианският квартал, Китайският квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”, мостът “Голдън гейт”, един от символите на града. Разходка с корабче в залива на Сан Франциско, като се минава покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне), моста „Голдън Гейт” и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.
15.09.2017 - Закуска. Свободно време в Сан Франциско. В 14.00 ч. - трансфер до летището и в 17.10 ч. - полет Сан Франциско – Лас Вегас. Пристигане в Лас Вегас в 18.44 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за първо запознаване с “града на Хазарта“. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас, най-известната улица с всички казина и шоута.
16.09.2017 - Закуска. Разглеждане на Лас Вегас - най-красивите хотели и посещение на най-известните казина. Вечерта – вечерна разходка, която ще Ви позволи да видите хотелите, казината и невероятните светлинни шоута в “Града на хазарта”. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
17.09.2017 - Този ден се прави екскурзия до Гранд Каньон. Посещават се няколко туристически наблюдателни площадки, откъдето можете да се насладите на невероятното творение на природата – Гранд Каньон. Обяд. Връщане в Лас Вегас. Свободно време. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
18.09.2017 - Закуска. Свободен ден в Лас Вегас или по желание - еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка. Екскурзията включва: транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк. По време на екскурзията се минава покрай язовирната стена Хувър и езерото Мед. На Гранд Каньона се посещават две от наблюдателните площадки, от които се открива невероятна гледка към Гранд Каньона. Възможност за посещение на индианско селище. Възможност за посещение на Кристалната площадка (с вход, който допълнително се заплаща). Възможност за полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо (допълнително се заплаща). Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.
19.09.2017 - Закуска. В 09.00 ч. - трансфер до летището и в 11.18 ч. - полет Лас Вегас - Лос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис в 11.40 ч. Трансфер до хотела, разположен в Холивуд и настаняване. Свободно време. Този ден имате възможност да посетите Бевърли Хилс и улицата „Родео Драйв”, най-скъпата търговска улица в света с бутици на Гучи, Прада и др. Нощувка в хотел в центъра на Холивуд.
20.09.2017 - Закуска. Сутринта, по желание, от 09.00 ч. - посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” (входът се плаща допълнително). Двучасова обиколка на “Paramount Pictures Studio”, единственото действащо студио в Холивуд, разположено на територията на 65 дка. След обяд, от 12.00 ч., по желание - посещение на „Юнивърсал студио” (входът се плаща допълнително). Свободно време. Нощувка в хотел в центъра на Холивуд.
21.09.2017 - Закуска. Панорамна и туристическа обиколка на Холивуд - централната част със Залата, където всяка година се раздават „Оскарите”, Китайският театър, известния булевард „Сънсет”, „Булевардът на славата”, Бевърли Хилс с „Родео Драйв”. Свободно време. Посещение на Санта Моника, известния плаж “Venice Beach”. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.
22.09.2017 - Закуска. Туристическа обиколка на Лос Анджелис: Историческият център „Пуебло” и улица „Оливера”, откъдето започва историята на Лос Анджелис, Сградата на кметството, Концертната зала „Уолт Дисней”, сградите на известният център „Стейпъл” и сградата на музея „Грами”, известните театри „Нокия”, „Ел Капитане” и др. Свободно време в Лос Анджелис с възможност да посетите някои от тези театри, които са към Националното Историческо богатсто на САЩ. Посещение и разглеждане на хотел “Millennium Biltmore”, един от емблематичните хотели в централната част на Лос Анджелис. Вечерта, по желание - посещение на известния плаж “Long Beach” с яхтеното пристанище (до там се пътува с градски транспорт), където можете да вечеряте в някое от малките кокетни ресторантчета с изглед към пристанището. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.
23.09.2017 - Закуска. В 10.00 ч. - трансфер до летището и в 12.10 ч. - полет Лос Анджелис – Маями. В 20.00 ч. - пристигане в Маями. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Маями.
24.09.2017 - Закуска. Обиколка на Маями: централната част на града, пазарният площад, центърът за изкуство „Аршт”, кварталът Оушън Драйв, където ще имате възможност да разглеждате различни стилове архитектура, модерният квартал „Фонтебло”, градчето „Коконът Грув” с популярната туристическа атракция „Вила Виская” (тук се провежда и известният фестивал „Гумбей”). След обяд, по желание - може да посетите и разгледате известния Морски Аквариум и Делфинариум, разположен на площ от 38 акра, с прекрасна гледка към небостъргачите на Маями. Свободно време с възможност да се разнообразите в някои от многобройните молове на Маями. Нощувка в Маями.
25.09.2017 - Закуска. Свободно време. В 12.00 ч. - трансфер до пристанището - такси. (Хотелът е близо до пристанището.) Качване на борда на круизния кораб. Настаняване в каютите. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб.
26.09.2017 - В 08.00 ч. - пристигане на остров Фриипорт. Свободно време с възможност за разглеждане на града и острова. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб. Най-голямото достойнство на острова Фриипорт е, че е най-близкият остров от Бахамската островна верига до Маями. Той е основна спирка за круизите, тръгващи от южна Флорида. Тук може да се насладите на великолепните плажове със златен пясък, да се отдадете на удоволствието от водните спортове-гмуркане, подводен риболов или сърфинг. Множеството малки магазинчета допринасят за чара на централната част на острова, където има всичко необходимо на туриста - магазини ресторанти, казина, забавлиния, голф игрища и др.
27.09.2017 - В 08.00 ч. - пристигане в Насау, Бахамски острови. Свободно време с възможност за разглеждане на града и острова. В 16.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб. Насау е столица, най-голям град и търговски център на Общността на Бахамските острови, с население от 260 000 души. Градът се намира на остров Ново провидение (New Providence ), който функционира като федерален окръг. Макар че не съществува местно самоуправление, островът функционира директно като административно деление на националното правителство. Насау е историческа крепост на пирати. Множество магазини и ресторанти са изградени в пиратски стил, продължавайки традицията на острова, затова не се притеснявайте ако сервитьорът на избраният от вас ресторант вместо меню ви донесе лист, който забие на масата ви с огромен пиратски нож. Прекрасните плажове само допълват чувството за отминалите времена на пиратските години. Официалният език е английски, валутата е бахамски долар, чиято стйност е равна на американския.
28.09.2017 - В 08.00 ч. - пристигане на остров Great Stirrup Cay. Свободно време с възможност за разглеждане на острова. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб. Това е частният остров на Норвежката круизна компания, където ще можете да се насладите на невероятни гледки и плажове само вие, тъй като външни хора не се допускат. Тук ще можете да се гмуркате или да похапнете вкусно барбекю.
29.09.2017 - В 08.00 ч. - пристигане в Маями. Трансфер до хотела с такси и настаняване. Свободно време в Маями или по желание - еднодневна екскурзия до КИ УЕСТ. Нощувка в Маями.
30.09.2017 - Закуска. Този ден ви се предлага да разгледате Маями с туристически автобуси “HOP ON/ HOP OFF”: Университетското градче „Корал Кейбъл”, кварталът „Малката Хавана”, кварталът „Мери Брикел”. Свободно време с възможност, по желание - за 1.5 часа разходка с корабче в залива Бискейн, по време на която ще може да видите Маями по незабравим начин от тропическите води на залива. Ще може да видите градските небостъргачи, острова Фишер, Маями бийч, пристанището на Маями, както и къщите на богати и известни хора, като Глория Естефан, Шакил О’ Нийл, Пъф Деди и др. Трансфер до летището. В 19.35 ч. - самолетен полет Маями - Париж с “Air France”.
01.10.2017 - Кацане в Париж в 10.30 ч. В 12.25 ч. - самолетен полет Париж - София. Пристигане на летище София в 16.05 ч.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

·       самолетни билети за международните полети София – Париж – Сан Франциско, Лос Анджелис – Маями и Маями – Париж – София;

·       самолетни билети за вътрешните полети Сан Франциско–Лас Вегас, ЛасВегас–Лос Анджелис;

·       летищни такси за международните полети - 920 лв/470 евро (12.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

·       летищни такси за вътрешните полети - 284 лв/145 евро (12.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

·       трансфери летище – хотел – круизен кораб –  хотел –  летище;

·       13 нощувки с 12 закуски в хотели 3* и 4* в САЩ;

·       1 обяд (5-ти ден);

·       4 нощувки на борда на круизен кораб 4* с пълен пансион (4 закуски, 4 обяда и 4 вечери);

Цената е за човек, настанен в двойна каюта, за целия круиз и включва:

- Настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз

- Хранене на борда на кораба: 2 основни ресторанта - Palace и Crossings; 4 специализирани  

  ресторанта: Royal Palm Bistro, Kahili, азиатски ресторант Pacific Heights, Hukilau Café and  

  Lanai

-  24-часов рум сървис

- Някои напитки – минерална вода (небутилирана), кафе и чай

- Пристанищни такси във всички точки на маршрута

- Ежедневно, двукратно почистване на каютите и смяна на бельото

- Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба

- Ползване на басейн, шезлонги, джакузи и плажни хавлии

- Занимания за деца и тинейджъри

- Ползване на фитнес центъра

·       туристическа обиколка на Сан Франциско, Холивуд, Лос Анджелис, Маями с местен екскурзовод (с превод на български език), разглеждане на Лас Вегас;

·       разходка с  историческия  трамвай в Сан Франциско по определен туристически маршрут

(1-ви ден);

·       разходка с корабче в залива на Сан Франциско (2-ри ден);

·       екскурзия до Гранд Каньон (5-ти ден);

·       наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);

·       екскурзоводско обслужване, водач от ТА“2М-КО” и местен екскурзовод (с превод

на български език);

·     такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­108 лв.   

 

2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

·       виза за САЩ - 296 лв (към 24.03.2017 г.) - таксата се променя в зависимост от консулския курс на щатския долар, обявен от американско посолство);

·       такса за обработка и подаване на  документи за американска виза - 60 лв;

·       медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро - 45 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 90 лв;

·         допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

·       билетите  за  градския  транспорт в градовете;

v допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО):

·       еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка (включва транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за  Националния парк)  - 170 щ.долара (6-ти ден);

·         вход за Кристалната площадка на Гранд Каньон - 35 щ.долара (6-ти ден);

·       полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо -

           225 щ.долара (6-ти ден);

·       посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” - 65 евро (за транспорт се плаща допълнително - може с градски транспорт или с такси) - 8-ми ден;

·       посещение на „Юнивърсал Студио” - 105 щ.долара (8-ми ден);

·       еднодневна екскурзия до Ки Уест - 80 евро (17-ти ден).         

vдопълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):

·     разходка с исторически трамвай по „Ломбард стрийт” в Сан Франциско - 6 щ.долара (1-ви ден);

-       вход за Морския Аквариум и Делфинариум - ......... (12-ти ден);

·       разходка с корабче в залива Бискейн - ........ (18-ти ден);

·       допълнителни развлечения на островите Гранд Бахама, Насау и Great Stirrup Cay:

                        - гмуркане с шнорхел

                        - разходка с корабче с възможност за гмуркане

                        - риболов

                        - кану каяк

                        - шопинг

                        - джип сафари

·       такса обслужване на круизния кораб - около 10-15 щ.долара на човек на ден (плаща се на място на самия кораб);

   *Забележки:
          1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
          2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
           3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 22.02.2016 г.
         4. В цената на визата за САЩ е включена безплатна доставка на задграничния паспорт до офиса на куриерска служба „TNT Express”. Срещу доплащане от 10 лв  задграничният  паспорт може да бъде доставен на адреса, посочен от клиента.


3. Цената 6925 лв е за човек в двойна стая/вътрешна каюта. За единична стая/каюта се налага доплащане.

4. Срещу допълнително заплащане има възможност за нощувка в емблематичния за Лас Вегас хотел “Belagiio” 5*. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на  хотела.

5.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

6.  Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)

             - по банков път

 

Доплащане за каюти:

- Каюта с илюминатор - 255 лв/ на човек

- Каюта с прозорец - 375 лв/ на човек

- Каюта с балкон - 1 115 лв/ на човек

 

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  2200 лв + 356 лв
 
ДЕПОЗИТ – 2 200 лв + 356 лв (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ – 2 700 лв (внася се след издаване на американска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ

 

Информация за хотелите (или подобни) :
San Francisco - Hotel Whitcomb
http://www.hotelwhitcomb.com/main/WHITCOMB-Page.asp?p=1
Las Vegas – Tropicana Las Vegas
http://www.troplv.com/ 

Hollywood – BLVD Hotel & Suites – Hollywood
http://www.blvdstudiocity.com/  
Los Angeles – The L.A Hotel Downtown
http://thelahotel.com/
Miami – Hayatt Regency Miami
https://miami.regency.hyatt.com/en/hotel/home.html 
 Miami - Miami Marriott Biscayne Bay
http://www.marriott.com/hotels/hotel-photos/miabb-miami-marriott-biscayne-bay/
 

ЕКСКУРЗИЯ ДО КИ УЕСТ 

Градчето е изключително чаровно. Свободното време в градчето е от 12.00 ч. до 18.00 ч с възможност за разглеждане на къщата-музей на Хемингуей,  къщата–музей „Белият дом“ на президента Труман, първата зимна резиденция на президента Tруман и следващите президенти, площада Малори с историческия фонтан и др. Има възможност за круиз с лодка със стъклено дъно,  пара сейлинг (возене с парашут, теглен от лодка - това е едно много приятно изживяване). По пътя се минава през 32 острова и 42 моста, на някои от които са снимани много известни филми като „Бързи и яростни“ и др. Дължината на един от тези мостове е 7 мили и се казва „Мостът на седемте мили“ и на него е сниман този филм.

 

 

ЦЕНАТА 6 925 лв Е ВАЛИДНА ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА

ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

-          Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;

-          1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (на хартиен носител) - на снимката лицето да е без очила; 

-          1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (в дигитален формат на преносител - диск или флаш-памет - до 200-240 килобайта) - на снимката лицето да е без очила; 

-          банкова сметка - извлечение или банкова референция;

-          документи за недвижима собственост;

-          служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;

-          документ от пенсионното (за пенсионери);

-          ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения;

-          брачно свидетелство;

-          удостоверения за раждане на кандидата и на неговите деца.

 

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОКУМЕНТИТЕ ДА СА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНИ ИЛИ ПРЕВЕДЕНИ

 

ПРИ ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМА “2М-КО” КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗА

 

 В  СЛУЧАИТЕ  НА  ОТКАЗ  ЗА  ИЗДАВАНЕ  НА  ВИЗА  НЕ  СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ:

  

296 лв + 60 лв (ТАКСА  ЗА  АМЕРИКАНСКА ВИЗА + ТАКСА  ЗА  ОБРАБОТКА И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКА ВИЗА)

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско