ЕКСКУРЗИЯ ДО РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, ИГУАСУ И БУЕНОС АЙРЕС

БУЕНОС АЙРЕС - водопадите ИГУАСУ - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

За информация: тел. 02 988 38 67, 02 980 29 56 мобилен: 0885/355 987
Дата Цена Резервирай
24.11.2017 5090.00 лв Резервирай
 • Програма
 • Пояснения
 • Необходими документи
03.03.2017 - Среща в 17.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.00 ч. - самолетен полет София – Рим с “Alitalia”. Пристигане в Рим в 19.55 ч. В 21.45 ч. - полет Рим - Буенос Айрес.
04.03.2017 - Пристигане в Буенос Айрес в 07.55 ч. сутринта (местно време). Полудневна панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.
05.03.2017 - Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.
06.03.2017 - Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч.- пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на свободата (Независимостта), Сградата на Парламента. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал на Монтевидео, Крайбрежния булевард с хубавите плажове. Имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 17.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 18.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – заминаване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска да Сакраменто Colonia е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 21714 (при преброяване през 2004 г.). Той е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония дел Сакраменто произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.
07.03.2017 - Закуска Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по река Тигре до мястото, наречено “Тигре и Делта”. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи. Корабчето минава през екзотични заливи и пампа, като дава възможност за евентуална среща с представителите на местната фауна. В ранния следобед се връщаме в хотела. Възможност за разходка в централната част на града с пешеходната улица „Флорида”, където ще имате възможност да се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.
08.03.2017 - Закуска. Трансфер до летището и в 13.20 ч. - полет Буенос Айрес - Игуасу. Кацане в Игуасу в 15.10 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Игуасу.
09.03.2017 - Закуска. Този преди обяд Ви се предлага, по желание - екскурзия до индианско селище в джунглата или свободно време с възможност за плаж край басейна на хотела, разположен в тропически парк с екзотични птици. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу (по желание). Нощувка в Игуасу.
10.03.2017 - Закуска. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. След обяд - разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу.
11.03.2017 - Закуска. Трансфер до летището. В 10.13 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 12.05 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, посещение и разглеждане на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.
12.03.2017 - Закуска. Туристическа обиколка “един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града Сградата на „Театро мунисипал” (”Teatro Municipal”), Сградата на Кметството, Сградата на „Банко ду Бразил” (”Banco du Brasil”) и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен града. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Платаформа”, където ще се насладите на ритмите и пищните костюми на самбата, ще се пренесете във времето на Карнавала в Рио. Нощувка в Рио де Жанейро.
13.03.2017 - Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.
14.03.2017 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където можете да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.
15.03.2017 - Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро. Трансфер до летището. В 17.00 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро – Рим.
16.03.2017 - Пристигане в Рим в 07.00 ч. В 09.50 ч. - полет Рим – София. Пристигане на летище София в 12.50 ч.

 1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:

 • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
 •  летищни такси за всички международни полети - 1 066 лв/545 евро (30.03.2016 г.) - подлежат на потвърждение;
 •  летищни такси за вътрешните полети - 235 лв/120 евро (30.03.2016 г.) - подлежат на потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • 4 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;
 • 3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
 • 4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*;
 • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) - 10-ти ден;
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (2-ри ден);
 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска (7-ми ден) и от аржентинска страна (8-ми ден) - без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително) - 9-ти ден;
 • туристическа обиколка „един ден в Рио” (10-ти ден);
 • посещение на Колониалния център на Рио (10-ти ден);
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (10-ти ден);
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава” (10-ти ден);
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн” (11-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА ”2М-КО” и местен екскурзовод (с превод на  български език);
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­84 лв.   
2. В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:

-         медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 30 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 60 лв;

-     допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

-         билети градски транспорт в Рио: - за метро (9-ти и 10-ти ден) – около 5-6 щ.долара;

      (1 билет - около 2 щ.долара)      - за автобус (9-ти и 10-ти ден) – около 12 щ.долара;                                                                                            

-          вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара);

-      посещение на стадион Маракана (вход + транспорт) –  18 щ. долара (9-ти ден);

-          посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) – 130 щ.долара (3-ти ден);

-          екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 335 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - 4-ти ден 

      или

-          екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 170 щ.долара

-          екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара (5-ти ден);

-          танго шоу в  Буенос Айрес – 145 щ.долара (с вечеря); 95 щ.доларa (без вечеря)  - 5-ти ден;                                                                                                                             

-          макуку сафари -  от бразилска страна - 105 щ.долара (7-ми ден) ;                                    

-         полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 7-ми ден (плаща се на място);

-          шоу програма в Игуасу (с вечеря) – 75 щ.долара (8-ми ден);

-          вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута)

             - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали) - 7-ми ден

             - от аржентинска страна – 30 щ.долара (в аржентинско песо) - 8-ми ден

-          вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара;

-          екскурзия до индианско селище в джунглата – 45 щ.долара  (7-ми ден);  

-          самба шоу „Платаформа” в нощен  клуб в Рио –   115 щ.долара (без вечеря),  130 щ.долара (с вечеря)  - 10-ти ден                                                                    

-          екскурзия до Петрополис – 70 щ. долара (11-ти ден);

-          екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров

(с включен обяд) – 90 щ.долара (12-ти ден);
*Забележки:
1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което
може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните
два дни по същата.
2.  За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 12.03.2016 г.
4.. Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.
5.  Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в
офиса на ТА „2М-КО”.

3.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при записване, защото са ограничени. 

4. Цената 5 090 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 940 лв.

5. За деца до 12 год., настанени на трето допълнително легло - отстъпката е 375 лв.

6.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от 

     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на

     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от

     клиента. 

7. Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)                          

             - по банков път


БАНКОВИ СМЕТКИ НА „2М-КО”:

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO”ООД

Сметка в лева:

IBAN: BG71TTBB94001526643696 

BIC:   TTBBBG22

Сметка в евро:

IBAN: BG44TTBB94001526643697

BIC:   TTBBBG22

 

Първа  Инвестиционна Банка

„2M-KO” ООД

Сметка в лева:

IBAN: BG69FINV91501016595065

BIC:   FINVBGSF

 

Банка ОББ

„2M-KO”ООД

Сметка в лева:

IBAN: BG54UBBS84231010215712   

BIC:   UBBSBGSF

 

  При  записване  се  внася  депозит  от 2 000 лв     


Информация за хотелите:

BUENOS  AIRES - Vista Sol  4*

http://vistasolbuenosaires.com/

FOZ DE IGUASU - Viale Tower Hotel  4*

http://www.vialehoteis.com.br/

RIO DE JANEIRO - Augustos Rio Copa Hotel  4*

http://www.riocopa.com/site/pt/index.asp

 

 

 

 

 

ЦЕНАТА 5 090 лв Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  14 ЧОВЕКА

ПРИ ГРУПА OT 8 ДО 13 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е 5 325 лв

 

-         Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;

-        За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им да пътува в чужбина.

 


Банкови сметки на „2М-КО”

Банка Societe Generale Експресбанк

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG71TTBB94001526643696
BIC: TTBBBG22

Сметка в евро:
IBAN: BG44TTBB94001526643697
BIC: TTBBBG22

Първа Инвестиционна Банка

2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG69FINV91501016595065
BIC: FINVBGSF

Банка ОББ

„2M-KO” ООД
Сметка в лева:
IBAN: BG54UBBS84231010215712
BIC: UBBSBGSF

[ « назад ] « Изтегли в MS WORD » [ нагоре ]
Дестинации
Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО Сертификат „Коректна фирма” 2М-КО за хотел Анели, гр.Банско